-
Πάντως έμενα το play μου λέει ότι εγκαταστάθηκε και δεν έχει κατέβει εδώ και 1 ώρα. Δεν δέχεται και ακύρωση...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πάντως έμενα το play μου λέει ότι εγκαταστάθηκε και δεν έχει κατέβει εδώ και 1 ώρα. Δεν δέχεται και ακύρωση...Σε αυτό ίσως φταίει η σύνδεση . Μπορείτε αν καταλαβαίνεται ότι κάτι πάει στραβα απο τις ρυθμίσεις να αφαιρέσετε την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε ξανα. Ενδεχομένως να έχει κολλήσει και το κινητό οπότε ενα restart ισως βοηθήσει.
-
Μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και για φάρσες. Να τρέχεις τον άλλο χωρίς λόγο.
Υπάρχει κάποια δικλείδα γι αυτό; -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και για φάρσες. Να τρέχεις τον άλλο χωρίς λόγο.
Υπάρχει κάποια δικλείδα γι αυτό;Eννοείται ότι υπάρχει !
Καταρχήν υπάρχουν περιοριστικά φίλτρα τα οποία σταματάνε το σπαμμινγκ και εντοπίζουν κακόβουλους χρήστες οι οποίοι κάνουν μη λογική χρήση.
Όπως έχουμε προαναφέρει κανένας δε θα κάνει φάρσα με το κινητό του τηλέφωνο και τον αριθμό του . Να σημειώσω εδώ ότι υπάρχει απόκρυψη στοιχείων εφόσον ο χρήστης τηρεί τους όρους λειτουργείας δηλαδή δεν κάνει φάρσες. Αλλιώς συμβαίνει ακριβώς αυτό που συμβαίνει σε μια τηλεφωνική φάρσα την οποία δεν πιστεύω ότι δε θα έκανε κανείς με το κινητό του τηλέφωνό που είναι συνδεδεμένο με εκείνον.
-
Ενδιαφέρον ακούγεται, καλή επιτυχία (δεν έχω smartphone για να το δοκιμάσω)...
*πρόταση: Όσον αφορά τα λατινικά/ελληνικά/κενά γιατί δεν φτιάχνετε την εφαρμογή ώστε να τα διορθώνει μόνη της αυτόματα; (άντε το πολύ να ζητάει κάποια επιβεβαίωση/επαλήθευση)
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ενδιαφέρον ακούγεται, καλή επιτυχία (δεν έχω smartphone για να το δοκιμάσω)...*πρόταση: Όσον αφορά τα λατινικά/ελληνικά/κενά γιατί δεν φτιάχνετε την εφαρμογή ώστε να τα διορθώνει μόνη της αυτόματα; (άντε το πολύ να ζητάει κάποια επιβεβαίωση/επαλήθευση)
Aν δείς την ιστοσελίδα ( www.driversnetwork.net ) μας μπορείς να γραφτείς και χωρίς smartphone με ένα απλό sms και να χρησιμοποιείς την υπηρεσία κανονικά με εντολές sms.
-
Προτεινω να προστεθει και Hall of fame.
Για παραδειγμα 'Ο χρηστης -ταδε- εχει ξεχασει τα φωτα του, 200 φορες' ή 'Ο χάρος με αριθμο κυκλοφοριας -ταδε- να αυτοκτονησει το συντομοτερο'.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Προτεινω να προστεθει και Hall of fame.Για παραδειγμα 'Ο χρηστης -ταδε- εχει ξεχασει τα φωτα του, 200 φορες' ή 'Ο χάρος με αριθμο κυκλοφοριας -ταδε- να αυτοκτονησει το συντομοτερο'.
Μερικά στατιστικά παραπάνω ισως όντως χρειάζονται ! Παρ' ολα αυτά ότι προβλήματα βρείτε είτε ιδέες έχετε παρακαλώ γράψτε τα για να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο !
-
Ο χρήστης Async έγραψε:
δοκίμασε ξανά και πές μας αν διορθώθηκε το πρόβλημα. Η εφαρμογή είναι ακόμα BETA οπότε μικρά προβλήματα βγαίνουν γτ εστιάσαμε κυρίως σε άλλα κομμάτια κατα την ανάτυξη οπότε τώρα βελτιώνονται τα υπόλοιπα.
Nope. Μάλλον επειδή είμαι εκτός Ελλάδας.
-
Να κάνω δύο ερωτήσεις;
- Έχετε τα τηλεφωνικά νούμερα μόνον όσων εγγράφονται στην υπηρεσία σας;
- Όταν λέτε ότι πήρατε στοιχεία από συνεργεία κλπ τι εννοείτε; Ποιά στοιχεία;
-
Αυτό δεν ισχύει πλέον?!
Οι ασφαλιστικές έδωσαν στοιχεία?!
Σίγουρα ΟΛΑ είναι απολύτως νόμιμα?! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτό δεν ισχύει πλέον?!
Οι ασφαλιστικές έδωσαν στοιχεία?!
Σίγουρα ΟΛΑ είναι απολύτως νόμιμα?!Εμείς δεν έχουμε αντιστοιχία Ιδιωκτήτη-πινακίδας. Έχουμε αντιστοιχία τηλεφώνου-πινακίδας.
Οι ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργάζονται δεν παρέχουν έτσι τα δεδομένα γιατί όντως αυτό είναι παράνομο όπως λέτε. Η πινακίδα αποτελεί προσωπικό δεδομένο συνεπώς απαιτείται η ρητή συγκατάθεση του χρήστη για την επεξεργασία της. Η συγκατάθεση δίνεται μέσα απο συμβόλαιο ώστε να επιτρέπει ο χρήστης με την υπογραφή του την επεξεργασία των στοιχείων του (στη περίπτωσή μας μόνο τηλεφώνου και πινακίδας) με τους όρους που περιγράφονται, δηλαδή τη μη κοινοποίησή τους και την ύπαρξη της εφαρμογής ώς ενδιάμεσου στην επικοινωνία οδηγών.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να κάνω δύο ερωτήσεις;- Έχετε τα τηλεφωνικά νούμερα μόνον όσων εγγράφονται στην υπηρεσία σας;
1)Όσοι εγγράφονται είτε επιβεβαιώνουν τα στοιχεία μας είτε καταχωρούν αριθμό που ακόμα δεν έχει περάστει σε αυτή τη φάση. Αυτό εξαρτάται κυρίως απο αν είναι πελάτης εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε.
2)Δεν πήραμε αυθαίρετα στοιχεία εννοείται. Συνεργαζόμαστε με ορισμένα συνεργεία τα οποία εγγράφουν τους πελάτες τους στο σύστημα με την συγκατάθεσή τους. Τα συνεργεία μέχρι στιγμής δρούν κυρίως σαν επαλήθευτές δεδομένων μέχρι τώρα.
Γενικά απο αρκετά άτομα υπάρχει καχυποψία και λογικό είναι γιατί είναι πρώτη φορά που γίνεται τέτοια υλοποίηση. Σε πολλούς φαίνεται περίεργο να εφαρμοστεί στην Ελλάδα αλλα απο πλευράς οδικών συνθηκών μάλλον ταιριάζει.
Εγώ κυρίως ενδιαφέρομαι σε αυτή τη φάση να ακούσω σχόλια για την εφαρμογή απο απλούς χρήστες για περάσουμε την beta-testing φάση. Εάν υπάρχουν πιο σύνθετες νομικές απορίες μπορείτε να στείλετε στο contact@asyncdreams.com μια και εμένα οι γνώσεις μου σε αυτό το θέμα είναι περιορισμένες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
δοκίμασε ξανά και πές μας αν διορθώθηκε το πρόβλημα. Η εφαρμογή είναι ακόμα BETA οπότε μικρά προβλήματα βγαίνουν γτ εστιάσαμε κυρίως σε άλλα κομμάτια κατα την ανάτυξη οπότε τώρα βελτιώνονται τα υπόλοιπα.
Nope. Μάλλον επειδή είμαι εκτός Ελλάδας.
Όντως για εκτός ελλάδας έχουμε κλειδώσει την εφαρμογή. Σύντομα θα βγεί έκδοση για Κύπρο.
-
Καλά σε εμένα δεν γίνεται καν εγκατάσταση!
LG G2 4.4.2-----Η εφαρμογή δν είναι συμβατή με το κινητό...
Όταν και όποτε...τα ξαναλέμε! -
Ρε παιδιά, με το θέμα των προσωπικών δεδομένων κάνετε λες και ανακαλύψατε τον τροχό...
Τα δεδομένα σας είναι διαθέσιμα σε πάρα πολλούς, όταν τα έχετε δώσει. Είτε ως πολιτική εταιρείας (νόμιμα, παράνομα), είτε επειδή κάποιος εργαζόμενος τα πούλησε, είτε έτσι είτε αλλιώς διαθέσιμα είναι.
Συμμετέχεις σε διαγωνισμούς; (π.χ. περιοδικών)
Έχεις συνδρομή σε κάποια υπηρεσία; (π.χ. διόδια, κινητή τηλεφωνία)
Χρησιμοποιείς πάσης φύσεως κάρτες; (π.χ. loyalty, credit, debit, discount)
Έκανες εγγραφή σε site; (π.χ. online shop, online tickets, site προσφορών);
Συμμετέχεις σε πυραμίδα; (π.χ. lenyoss)Γενικώς, έδωσες τα στοιχεία σου για να καταχωρηθούν σε κάποια -οποιαδήποτε- βάση δεδομένων (ακόμα και σε μπακάλικο, συνεργείο);
Ε, είναι να αναρωτιέσαι μετά που σε βρήκαν; Που ξέρουν τι τρως, που πας διακοπές, πόσες φορές πας στο χωριό σου, αν έχεις λεφτά για βενζίνη, πόσα ξοδεύεις το μήνα, αν κάνεις δώρα στη γυναίκα σου ή/και τη γκόμενα, αν έχεις μωρά παιδιά, αν έχεις εγγόνια, αν γουστάρεις πικάντικο σεξ κλπ;
*προσπαθήστε τώρα να φανταστείτε τι γνωρίζει η google και η facebook
*συγνώμη για το off-topic αλλά νομίζω ότι έπρεπε να γραφτεί κάτι επ' αυτού...
-
Ο χρήστης Async έγραψε:
Να κάνω δύο ερωτήσεις;
- Έχετε τα τηλεφωνικά νούμερα μόνον όσων εγγράφονται στην υπηρεσία σας;
1)Όσοι εγγράφονται είτε επιβεβαιώνουν τα στοιχεία μας είτε καταχωρούν αριθμό που ακόμα δεν έχει περάστει σε αυτή τη φάση. Αυτό εξαρτάται κυρίως απο αν είναι πελάτης εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε.
2)Δεν πήραμε αυθαίρετα στοιχεία εννοείται. Συνεργαζόμαστε με ορισμένα συνεργεία τα οποία εγγράφουν τους πελάτες τους στο σύστημα με την συγκατάθεσή τους. Τα συνεργεία μέχρι στιγμής δρούν κυρίως σαν επαλήθευτές δεδομένων μέχρι τώρα.
Γενικά απο αρκετά άτομα υπάρχει καχυποψία και λογικό είναι γιατί είναι πρώτη φορά που γίνεται τέτοια υλοποίηση. Σε πολλούς φαίνεται περίεργο να εφαρμοστεί στην Ελλάδα αλλα απο πλευράς οδικών συνθηκών μάλλον ταιριάζει.
Εγώ κυρίως ενδιαφέρομαι σε αυτή τη φάση να ακούσω σχόλια για την εφαρμογή απο απλούς χρήστες για περάσουμε την beta-testing φάση. Εάν υπάρχουν πιο σύνθετες νομικές απορίες μπορείτε να στείλετε στο contact@asyncdreams.com μια και εμένα οι γνώσεις μου σε αυτό το θέμα είναι περιορισμένες.
Με αλλα λογια γινονται ολα με συγκαταθεση. Καλως.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ρε παιδιά, με το θέμα των προσωπικών δεδομένων κάνετε λες και ανακαλύψατε τον τροχό...Τα δεδομένα σας είναι διαθέσιμα σε πάρα πολλούς, όταν τα έχετε δώσει. Είτε ως πολιτική εταιρείας (νόμιμα, παράνομα), είτε επειδή κάποιος εργαζόμενος τα πούλησε, είτε έτσι είτε αλλιώς διαθέσιμα είναι.
Συμμετέχεις σε διαγωνισμούς; (π.χ. περιοδικών)
Έχεις συνδρομή σε κάποια υπηρεσία; (π.χ. διόδια, κινητή τηλεφωνία)
Χρησιμοποιείς πάσης φύσεως κάρτες; (π.χ. loyalty, credit, debit, discount)
Έκανες εγγραφή σε site; (π.χ. online shop, online tickets, site προσφορών);
Συμμετέχεις σε πυραμίδα; (π.χ. lenyoss)Γενικώς, έδωσες τα στοιχεία σου για να καταχωρηθούν σε κάποια -οποιαδήποτε- βάση δεδομένων (ακόμα και σε μπακάλικο, συνεργείο);
Ε, είναι να αναρωτιέσαι μετά που σε βρήκαν; Που ξέρουν τι τρως, που πας διακοπές, πόσες φορές πας στο χωριό σου, αν έχεις λεφτά για βενζίνη, πόσα ξοδεύεις το μήνα, αν κάνεις δώρα στη γυναίκα σου ή/και τη γκόμενα, αν έχεις μωρά παιδιά, αν έχεις εγγόνια, αν γουστάρεις πικάντικο σεξ κλπ;
*προσπαθήστε τώρα να φανταστείτε τι γνωρίζει η google και η facebook
*συγνώμη για το off-topic αλλά νομίζω ότι έπρεπε να γραφτεί κάτι επ' αυτού...
Το ζήτημα φίλε μου είναι τα δεδομένα να χρησιμοποιούνται σωστά κι όχι για να σπαμμάρει κανείς. Το να φτιαχτεί ένα εργαλείο στο οποίο θα υπάρχει σωστή διαχείρηση δεδομένων για καλό σκοπό δεν νομίζω πως δημιουργεί θέμα τουλαχιστον για λογικά άτομα.
Στην Ελλάδα έχουμε μια φοβία με αυτό αλλά το ζήτημα είναι ότι για να δημιουργήσουμε κάτι νέο που να έχει πραγματική αξία πρέπει να χρησιμοποιούμε τους διαθέσιμους πόρους για το κοινό καλό. Χαίρομαι όταν βλέπω παρόμοιες κινήσεις με αυτο : http://geodata.gov.gr/geodata/
Απλά διακρίνω μια φοβία γενική απο ένα 20%-30% του κόσμου η οποία δε με εκπλήσει απο την μια με στεναχωρεί απο την άλλη γιατί παρόλο που ξέρουμε ότι τα δεδομένα ολων μας είναι διαθέσιμα σε 200 μεριές, όταν πάμε να τα χρησιμοποιήσουμε για καλό σκοπό συναντάμε ανθρώπους που είναι ανήσυχοι ακόμα και όταν έχουμε λάβει κάθε μέτρο για να είναι ο κίνδυνος μηδενικός.
Θέλω να κλείσω με μία σκέψη. Αν το facebook που ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω το οποίο γνωρίζει κάθε φορά που συνδέεστε ακόμα και το γεωγραφικό μήκος και πλάτος της θέσης σας, αν είχε δημιουργηθεί απο συμπατριώτη μας δε θα υπήρχε ανησυχία; Γιατί λοιπόν να υπάρχει σε άλλες εφαρμογές που δεν διαχειρίζονται ευαίσθητα δεδομένα όπως η πινακίδα;
-
For the record: Δεν έχω αμφιβολία ότι έχετε καλύψει το θέμα αυτό από νομικής πλευράς και θέλω να πιστεύω ότι έχετε καλό σκοπό (γι'αυτό ευχήθηκα και καλή επιτυχία).
Θα μπορούσα να γράψω κάποια πράγματα ακόμα αλλά πλέον θα ήταν σημαντικά off-topic και δε νομίζω να πρόσθετα τίποτα παραπάνω και επί της ουσίας στο παρόν νήμα.
-
Σε όσους χρήστες δεν ήταν συμβατή η εφαρμογή αναμένεται σε λίγες ώρες η νέα έκδοση που θα μειώσει στο ελάχιστο αν όχι εξαλείψει τελείως το ζήτημα.
Ζητάμε τη στηριξή σας (Drivers Network)