-
Αφού έχεις χρόνο, δεν μας λες 2 πράγματα;
- Τι ποσόν πρέπει να ξοδεύω σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις, για να παίρνω επιστροφή 20 Ε τον μήνα, 2 χρόνια μετά την εγγραφή μου;
- Πόσους πρέπει να γράψω κάτω από μένα κ τι ποσόν πρέπει να ξοδεύουν, για να κερδίζω 1.000 Ε τον μήνα χωρίς να κάνω τίποτα άλλο (κ, εννοείται, χωρίς να γράφω άλλους), 2 χρόνια μετά τη λήξη της δραστηριοποίησής μου;
ΥΓ. Αν δείτε τι δουλειά έχει πατήσει το παλικάρι εδώ μέσα, μπας κ πιάσει καναν πελάτη να παίρνει κανα 5Ε τον μήνα, θα καταλάβετε ότι αν την έκανε αλλού, τα 5Ε θα τα είχε πάρει πολλαπλάσια.
ΥΓ2. Οι νέες πυραμίδες, από την αρχή τους, βρίσκουν τρόπους να ξεπερνούν τους νόμους που όριζαν τις προηγούμενες πυραμίδες. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κερδίζουν κάποιοι από την βλακεία, την απληστία κ την όρεξη κάποιων άλλων για δουλειά. Είναι, σαν να λέμε, σαν να παίρνει μια επιχείρηση προσωπικό, να μην το πληρώνει, να μην το ασφαλίζει, αλλά να του τάζει ποσοστό από τα κέρδη που αποδεδειγμένα θα φέρνει το ίδιο. Κ υπάρχουν καθημερινά μαλάκες που τσιμπάνε, ρε φίλε, για να κονομάνε οι έξυπνοι!
ΥΓ3. Μοντς, όταν σε λίγο καιρό γεμίζω σελίδες με τα νέα προϊόντα που φέρνω αποκλειστικά, με βαριές πιστοποιήσεις πέραν αμφισβήτησης κ με ειδικές τιμές για το 4τφ, μην τολμήσει κανείς κ με μπανάρει για διαφήμιση γιατί θα σας καταγγείλω στην επιτροπή ανταγωνισμού κ στον Βλαντιμίρ Πούτιν (μεταξύ άλλων).
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αφού έχεις χρόνο, δεν μας λες 2 πράγματα;- Τι ποσόν πρέπει να ξοδεύω σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις, για να παίρνω επιστροφή 20 Ε τον μήνα, 2 χρόνια μετά την εγγραφή μου;
- Πόσους πρέπει να γράψω κάτω από μένα κ τι ποσόν πρέπει να ξοδεύουν, για να κερδίζω 1.000 Ε τον μήνα χωρίς να κάνω τίποτα άλλο (κ, εννοείται, χωρίς να γράφω άλλους), 2 χρόνια μετά τη λήξη της δραστηριοποίησής μου;
ΥΓ. Αν δείτε τι δουλειά έχει πατήσει το παλικάρι εδώ μέσα, μπας κ πιάσει καναν πελάτη να παίρνει κανα 5Ε τον μήνα, θα καταλάβετε ότι αν την έκανε αλλού, τα 5Ε θα τα είχε πάρει πολλαπλάσια.
ΥΓ2. Οι νέες πυραμίδες, από την αρχή τους, βρίσκουν τρόπους να ξεπερνούν τους νόμους που όριζαν τις προηγούμενες πυραμίδες. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κερδίζουν κάποιοι από την βλακεία, την απληστία κ την όρεξη κάποιων άλλων για δουλειά. Είναι, σαν να λέμε, σαν να παίρνει μια επιχείρηση προσωπικό, να μην το πληρώνει, να μην το ασφαλίζει, αλλά να του τάζει ποσοστό από τα κέρδη που αποδεδειγμένα θα φέρνει το ίδιο. Κ υπάρχουν καθημερινά μαλάκες που τσιμπάνε, ρε φίλε, για να κονομάνε οι έξυπνοι!
ΥΓ3. Μοντς, όταν σε λίγο καιρό γεμίζω σελίδες με τα νέα προϊόντα που φέρνω αποκλειστικά, με βαριές πιστοποιήσεις πέραν αμφισβήτησης κ με ειδικές τιμές για το 4τφ, μην τολμήσει κανείς κ με μπανάρει για διαφήμιση γιατί θα σας καταγγείλω στην επιτροπή ανταγωνισμού κ στον Βλαντιμίρ Πούτιν (μεταξύ άλλων).
χαχαχαχ, σε ολα αυτα που θελεις να σου υπολογισω να βαλω και σως για να γλυστραει ;;;
εσυ την ξερεις καλα τη lyoness απο οτι λες, μαθηματικα ξερεις so.. do your stuff...
παντως ασχετα με τη δουλεία που έχω πατήσει εδώ μεσα (εχω χασει και πόντους από τα δάχτυλα)......απο οτι εχω ενημερωθει πανω απο 200 επισκεψεις ειχε το link της υπογραφης μου το τελευταιο 24ωρο με 11 εγγραφες εως τωρα (οι 3 απο εξωτερικο).
i guess μερικοι απο εδω μεσα μπορει να κράζουν ή απλά να παρακολουθούν τη κουβέντα (μιας και βλέπω και αρκετούς ανωνυμους να παρακολουθούν το topic) αλλα σιγουρα δε τους χαλάει να λαμβάνουν επιστροφή μετρητών στον τραπεζικό λογαριασμό τους από τις καθημερινές αγορές τους και όλα αυτά εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση.
...αγαπάμε lyoness... (καλημερούδια κιόλας )
-
Ο χρήστης nickstam έγραψε:
Όσο για την φράση σου «μαγαζιά αμφιβόλου ποιότητας, επαγγελματισμού και τιμών» θα ήθελα σε παρακαλώ να μου τεκμηριώσεις από πού προκύπτει αυτό ;;; και θα επιμείνω γιατί καλά όλα αυτά που λέμε αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορείς να πετάς λάσπη για 2000+ Έλληνες επιχειρηματίες που είναι συμβεβλημένοι με τη lyoness.Η απάντηση είναι απλή: Έχω αρκετά μεγάλη εμπειρία από λιανεμπορικές επιχειρήσεις ώστε να έχω τις επιφυλάξεις μου για τη συνολική αξία τους (ποιότητα, επαγγελματισμό, τιμές), όταν καταφεύγουν σε τέτοιου είδους εμπορικές πρακτικές.
Για την ακρίβεια, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, αν προσωπικά δω σηματάκι loyness σε κατάστημα που είτε είμαι πελάτης είτε πάω για πρώτη φορά, θα το εκλάβω αρνητικά, (π.χ. ότι πήραν την κατιούσα και μπήκαν μήπως δουν φως), και κατα πάσα πιθανότητα δε θα μπω καν...
Not laspi.
-
Μαθηματικά ξέρεις. 100 άτομα (!) κάτω από σένα στην πυραμίδα, να ξοδεύουν από €600 (!) ο καθένας, το μήνα (!!!), για να βγάλεις εσύ €3.600 το... χρόνο Εύκολα πράγματα
Ούτε ο συντάκτης του ΕΝΦΙΑ, τέτοιους υπολογισμούς -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Όσο για την φράση σου «μαγαζιά αμφιβόλου ποιότητας, επαγγελματισμού και τιμών» θα ήθελα σε παρακαλώ να μου τεκμηριώσεις από πού προκύπτει αυτό ;;; και θα επιμείνω γιατί καλά όλα αυτά που λέμε αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορείς να πετάς λάσπη για 2000+ Έλληνες επιχειρηματίες που είναι συμβεβλημένοι με τη lyoness.
Η απάντηση είναι απλή: Έχω αρκετά μεγάλη εμπειρία από λιανεμπορικές επιχειρήσεις ώστε να έχω τις επιφυλάξεις μου για τη συνολική αξία τους (ποιότητα, επαγγελματισμό, τιμές), όταν καταφεύγουν σε τέτοιου είδους εμπορικές πρακτικές.
Για την ακρίβεια, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, αν προσωπικά δω σηματάκι loyness σε κατάστημα που είτε είμαι πελάτης είτε πάω για πρώτη φορά, θα το εκλάβω αρνητικά, (π.χ. ότι πήραν την κατιούσα και μπήκαν μήπως δουν φως)...
Not laspi.
το να συμμετέχει μια επιχείρηση σε μια παγκόσμια κοινότητα καταναλωτών η οποία της παρέχει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης - αφοσίωσης πελατών με πανελλαδική και παγκόσμια αποδοχή που όμοιο του δεν υπαρχει και με μετρήσιμα αποτελέσματα είναι κακό ;;; και σημαίνει πως η επιχείρηση έχει πάρει την κατιούσα ;;;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μαθηματικά ξέρεις. 100 άτομα (!) κάτω από σένα στην πυραμίδα, να ξοδεύουν από €600 (!) ο καθένας, το μήνα (!!!), για να βγάλεις εσύ €3.600 το... χρόνο Εύκολα πράγματα
Ούτε ο συντάκτης του ΕΝΦΙΑ, τέτοιους υπολογισμούςτο θέμα ειναι πως και τα 100 άτομα που είναι κάτω απο εμένα στην 'πυραμίδα' βγάζουν και αυτοι χρήματα από τις δικες μου αγορές (που ας πουμε πως ειμαι στην κορυφη της πυραμιδας)
-
η λέξη καπιταλισμός αποκτά άλλη έννοια πλέον.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ούτε ο συντάκτης του ΕΝΦΙΑ, τέτοιους υπολογισμούςΤι λέτε ρε;;; Αφού υπάρχει τεράστιο κέρδος χωρίς κανένα κόστος λέμε! Αφού μας θέλει όλους μέσα η λιονές, αλλά μπορεί και να είναι μόνο για ειδικούς, αυτούς δηλαδή που καταλαβαίνουν τους περίπλοκους τύπους και τους μαθηματικούς πίνακες και περιγράφουν μία πυραμίδα επιμένοντας ότι δεν είναι!
-
Ούτε ο συντάκτης του ΕΝΦΙΑ, τέτοιους υπολογισμούςτο θέμα ειναι πως και τα 100 άτομα που είναι κάτω απο εμένα στην 'πυραμίδα' βγάζουν και αυτοι χρήματα από τις δικες μου αγορές (που ας πουμε πως ειμαι στην κορυφη της πυραμιδας)
Αφού λοιπόν πιάσαμε τα μαθηματικά και έχουμε μπροστά μας συγκεκριμένο παράδειγμα. Πόσα χρήματα θα βγάλει ένα μέλος που είναι στο κατώτερο πάτωμα της εν λόγω πυραμίδας, από τα υπόλοιπα 99 μέλη, που είναι στο ίδιο σκαλί ή ψηλότερα; Συγκεκριμένο ποσό θα ήθελα να ακούσω.
-
το να συμμετέχει μια επιχείρηση σε μια παγκόσμια κοινότητα καταναλωτών η οποία της παρέχει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης - αφοσίωσης πελατών με πανελλαδική και παγκόσμια αποδοχή που όμοιο του δεν υπαρχει και με μετρήσιμα αποτελέσματα είναι κακό ;;; και σημαίνει πως η επιχείρηση έχει πάρει την κατιούσα ;;;Πολύ απλά, ναι.
Δεν έχει σημασία πως το παρουσιάζεις, σημασία έχει πως είναι.
Όσο για τα νέα κορόιδα που τσιμπάς από τη διατήρηση του νήματος ψηλά σε παραπέμπω στην πρώτη γραμμή της υπογραφής μου.
Δε μπορεί κανείς να σταματήσει τους ανθρώπους να εξαπατώνται, δε μπορεί κανείς να πάψει κάποιον από το να είναι αφελής, εύπιστος ή κορόιδο.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αφού λοιπόν πιάσαμε τα μαθηματικά και έχουμε μπροστά μας συγκεκριμένο παράδειγμα. Πόσα χρήματα θα βγάλει ένα μέλος που είναι στο κατώτερο πάτωμα της εν λόγω πυραμίδας, από τα υπόλοιπα 99 μέλη, που είναι στο ίδιο σκαλί ή ψηλότερα; Συγκεκριμένο ποσό θα ήθελα να ακούσω.
χαχαχααχα, μπορει να βγάλει και περισσοτερα απο ολους του 99 μαζι που είναι απο πανω του. συγκεκριμενο ποσο δε γινεται να ακουσεις γιατι εδω γράφουμε δε μιλαμε
-
χαχαχααχα, μπορει να βγάλει και περισσοτερα απο ολους του 99 μαζι που είναι απο πανω του. συγκεκριμενο ποσο δε γινεται να ακουσεις γιατι εδω γράφουμε δε μιλαμε
αλλα και ετσι να το παμε δε μπορω να σου απαντησω γιατι ειναι πολλοι οι παραμετροι που το καθοριζουν και πρωτα απ'ολα τα χρήματα που ξοδευει μεσα απο το δικτυο της lyoness (και πολλα ακομα).την αναλυτικη γνωση τη μεταδίδουμε μονο απο κοντα (μεσα απο εδω δεν εχει νοημα)
Επαναλαμβάνω: έχουμε συγκεκριμένο παράδειγμα.
Ένας από τους 80 (edit: που θα ξοδέψει τα €600 το μήνα, που του αναλογούν), που βρίσκεται στο τελευταίο πάτωμα της πυραμίδας, πόσα θα βγάλει από τους υπόλοιπους 79 του πατώματός του, πόσα από τους 20 του πιο πάνω πατώματος και πόσα από αυτόν που είναι στην κορυφή, αν όλοι ξοδέψουν από €600 το μήνα για ένα χρόνο; Ένας πολλαπλασιασμός είναι, δε μπορεί να είναι και τόοοοσο περίπλοκο! -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
το να συμμετέχει μια επιχείρηση σε μια παγκόσμια κοινότητα καταναλωτών η οποία της παρέχει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης - αφοσίωσης πελατών με πανελλαδική και παγκόσμια αποδοχή που όμοιο του δεν υπαρχει και με μετρήσιμα αποτελέσματα είναι κακό ;;; και σημαίνει πως η επιχείρηση έχει πάρει την κατιούσα ;;;
Πολύ απλά, ναι.
Δεν έχει σημασία πως το παρουσιάζεις, σημασία έχει πως είναι.
Όσο για τα νέα κορόιδα που τσιμπάς από τη διατήρηση του νήματος ψηλά σε παραπέμπω στην πρώτη γραμμή της υπογραφής μου.
Δε μπορεί κανείς να σταματήσει τους ανθρώπους να εξαπατώνται, δε μπορεί κανείς να πάψει κάποιον από το να είναι αφελής, εύπιστος ή κορόιδο.
σκέψου μηπως οι επιχειρηματιες που εχουν μπει στη lyoness γνωριζουν πράγματα που εσύ αγνοείς γιατι έχεις ελληπη ενημερωση.
σκέψου τη visa και τη mastercard στην αρχη της αναπτυξης τους, ποσα καταστήματα ειχαν τα μηχανακια τους ;;; και τι ελεγαν για ολους αυτους που τα ειχαν ειχαν τις καρτες τους (εδω ακομα ακουνε πιστωτικη και τρεμουν).
η πορεια της lyoness εχει ηδη χαραχθεί και δεν αλλάζει, νέα μέλη εγγράφονται καθε μερα εντελως δωρεαν, νεες επιχειρησεις παραλαμβανουν το loyalty προγραμμα της και στις 46 χωρες που εχει αναπτυχθει, η γη συνεχιζει να γυριζει, οι πουτανες εξακολουθουν να πηδιουνται με λεφτα και η porsche να κατασκευαζει καταπληκτικά αυτοκίνητα.
-
Μην περιμένεις απάντηση, αν ήταν τόσο σαφή τα πράγματα, κανείς δεν θα ασχολούνταν!
Εγώ σταχυολογώ τα εξής:-
Η εταιρεία απευθύνεται σε μαγαζάκια, οι μεγάλοι δεν την χρειάζονται εξάλλου. Όσες μεγάλες φίρμες δείτε να διαφημίζει, μάλλον αγνοούν την ύπαρξή της. Πχ από το link της υπογραφής του συμφορουμίτη, έκανα κλικ στην Puma και στην Tommi Hillfigger και -ώ τι παράξενο- και οι δύο στα στοιχεία επικοινωνίας παρέπεμπαν στην Lyoness και όχι στα δικά τους!
Άρα, προσπαθεί να πείσει πως είναι... μεγάλη, και συναλλάσσεται με τους μεγάλους, αλλά δεν είναι έτσι. Σε ότι αφορά το δεύτερο κομμάτι, ναι, απευθύνεται στα μαγαζάκια, που μέσα στα ζόρια τους, ελπίζουν ν' αλλάξει κάτι και σκάνε το 2χίλιαρο... -
Το 2χίλιαρο, είναι και αυτό που τροφοδοτεί τις εκπτώσεις σε πρώτη φάση (όπως φαντάζομαι και οι ανατιμήσεις στα προϊόντα...), άρα δεν συμφέρει και δεν γίνεται να μην...πληρώνει κάποιος. Η αύξηση του τζίρου, προφανώς είναι κάτι που συμφέρει τον μαγαζάτορα και μπορεί να φέρει κέρδη, αλλά είναι αμφίβολλο πόσο επηρεάζει η Lyoness αυτή... Πχ το σουβλατζίδικο της γειτονιάς μου είναι στην Lyoness! Δεν βλέπω σημαντικό κέρδος, αν πάρω 2 σουβλάκια, 4 λεπτά του ευρώ φθηνότερα! Πιο σημαντικό είναι να κάνει καλό σουβλάκι και να στείλει κάνα flyer στο σπίτι για να πάρω τηλέφωνο!
-
Ποιο σημαντικό για κάποιον μπας και πειστεί είναι να του πεις τι μπορεί να κερδίσει ΑΜΕΣΑ και όχι από loyalties αν θέλεις να τον πείσεις. Αν δηλαδή απευθύνεσαι σε λογικούς ανθρώπους που μπορούν να υπολογίσουν κάποια πράγματα... Δηλαδή, αν εγώ ψωνίζω στο Βασιλόπουλο και με την πιστωτική μου έχω 1% επιστροφή, αν έχω ΚΑΙ από την Lyoness, έχω κέρδος. Αλλά το κακό με τον Βασιλόπουλο, είναι πως έχει την δική του κάρτα και δίνει μεγαλύτερη επιστροφή από την Lyoness!
Λογικά, κάπως έτσι θα δουλεύει και η Lyoness με τον Βασιλόπουλο, θα φαίνεται πως τζιράρει αυτή ένα Χ ποσό, ο Βασιλόπουλος θα της δίνει πχ 3% και αυτή θα μοιράζει στους συμμετέχοντες, 1% και όλοι... ευχαριστημένοι!
Είναι φανερό, πως αν κάποιος θέλει να κερδίσει, υπάρχουν πιο αποτελεσματικοί τρόποι. Αν κοιτάξεις ένα μέσο νοικοκυριό, τα βασικά του έξοδα είναι στο σουπερμάρκετ και στην βενζίνη. Χρειάζεσαι ουσιαστικά λοιπόν την μέγιστη επιστροφή από αυτά. Βγάζεις την κάρτα του σουπερμάρκετ που χρησιμοποιείς, και το ίδιο κάνεις για την βενζίνη. Για παράδειγμα:
http://www.piraeusbank.gr/el/Idiotes/Ka ... MasterCard
Το ίδιο πάνω κάτω μπορείς να παίρνεις με την AB Plus απλή κάρτα του. Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν και όχι την Credit. Για Credit, χρησιμοποιώ την παρακάτω, που έχει επιστροφή 1% παντού (και για τους πρώτους 6 μήνες 2%), ενώ έχει τριπλάσια επιστροφή σε καύσιμα Shell.
http://www.citibank.com/greece/consumer ... /shell.htmTo πράγμα είναι εξαιρετικά απλό λοιπόν, αν θέλεις κέρδος από ΚΑΘΕ αγορά, θέλεις μια τέτοια πιστωτική. Αν έχεις όρεξη να κυνηγάς τις... 2000 επιχειρήσεις που είναι στο δίκτυο Lyoness, knock your self out, εμένα μου φαίνεται κουραστικό και μόνο που το σκέφτομαι. Εγώ είπα τον τρόπο να κερδίσει κάποιος, έστω και αυτό το λίγο, μην αλλάζοντας ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ τις καταναλωτικές του συνήθειες και χωρίς να κάνει κανένα κόπο.
Η Lyoness προτείνει, να ψάξεις ποια επιχείρηση δίνει επιστροφή και σου υπόσχεται με έναν εντελώς ασαφή τρόπο, κέρδη στο... μέλλον. Είτε λοιπόν είναι πυραδαμίδα (που είναι, γιατί όσο πιο πολλούς φέρεις στο δίκτυο, τόσο πιο πολύ κερδίζεις, και όσο πιο πολύ καταναλώνουν, ακόμη μεγαλύτερο το κέρδος σου) δεν με νοιάζει καθόλου (θα έπρεπε να νοιάζει ίσως τις αρχές...). Αυτό που με νοιάζει είναι πως το μοντέλο που προτείνει, είναι ανόητο ουσιαστικά και με απλά ελληνικά, μπελαλίδικο.
Υπάρχουν απλοί, απλούστατοι τρόποι, να πετύχεις το ίδιο, διαφορετικά. Αυτά. -
-
Παραδεχτείτε ότι ζηλευετε που δεν έχετε την πολυτέλεια του παραπάνω, να βγάζετε λεφτά, κάνοντας διαφήμιση σε φόρουμ ενώ απαγορεύεται, έχοντας την ανοχή των mods που κάνουν πως δεν βλέπουν.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μαθηματικά ξέρεις.
100 άτομα (!) κάτω από σένα στην πυραμίδα, να ξοδεύουν από €600 (!) ο καθένας, το μήνα (!!!), για να βγάλεις εσύ €3.600 το... χρόνο Εύκολα πράγματα
χαχαχααχα, μπορει να βγάλει και περισσοτερα απο ολους του 99 μαζι που είναι απο πανω του. συγκεκριμενο ποσο δε γινεται να ακουσεις γιατι εδω γράφουμε δε μιλαμε >
αλλα και ετσι να το παμε δε μπορω να σου απαντησω γιατι ειναι πολλοι οι παραμετροι που το καθοριζουν και πρωτα απ'ολα τα χρήματα που ξοδευει μεσα απο το δικτυο της lyoness (και πολλα ακομα).την αναλυτικη γνωση τη μεταδίδουμε μονο απο κοντα (μεσα απο εδω δεν εχει νοημα)
Ένας από τους 80 (edit: που θα ξοδέψει τα €600 το μήνα, που του αναλογούν), που βρίσκεται στο τελευταίο πάτωμα της πυραμίδας, πόσα θα βγάλει από τους υπόλοιπους 79 του πατώματός του, πόσα από τους 20 του πιο πάνω πατώματος και πόσα από αυτόν που είναι στην κορυφή, αν όλοι ξοδέψουν από €600 το μήνα για ένα χρόνο; Ένας πολλαπλασιασμός είναι, δε μπορεί να είναι και τόοοοσο περίπλοκο!επαναλαμβανω... δεν εινα τοσο απλα, υπαρχουν βασικές λειτουργίες και κανονες της lyoness που δε γνωριζεις και δεν προκειται να τους αναλυσω εδω μεσα. αυτά μονο στις παρουσιασεις. η ουσια ειναι πως και οι 'απο κάτω' κερδίζουν χρήματα από τους 'απο πανω' και μάλιστα μπορουν να βγαλουν πολλα περισσοτερα (ηδη εχω ατομο που ειναι 4-5 επιπεδα κατω απο εμενα και κερδιζει περισσοτερα απο εμενα)... αν δεν ισχυε αυτο θα ηταν καθαρη πυραμιδα.
-
Μαθηματικά ξέρεις.
100 άτομα (!) κάτω από σένα στην πυραμίδα, να ξοδεύουν από €600 (!) ο καθένας, το μήνα (!!!), για να βγάλεις εσύ €3.600 το... χρόνο Εύκολα πράγματα
Αφού λοιπόν πιάσαμε τα μαθηματικά και έχουμε μπροστά μας συγκεκριμένο παράδειγμα.
Πόσα χρήματα θα βγάλει ένα μέλος που είναι στο κατώτερο πάτωμα της εν λόγω πυραμίδας, από τα υπόλοιπα 99 μέλη, που είναι στο ίδιο σκαλί ή ψηλότερα; Συγκεκριμένο ποσό θα ήθελα να ακούσω.χαχαχααχα, μπορει να βγάλει και περισσοτερα απο ολους του 99 μαζι που είναι απο πανω του. συγκεκριμενο ποσο δε γινεται να ακουσεις γιατι εδω γράφουμε δε μιλαμε >>
Ένας από τους 80 (edit: που θα ξοδέψει τα €600 το μήνα, που του αναλογούν), που βρίσκεται στο τελευταίο πάτωμα της πυραμίδας, πόσα θα βγάλει από τους υπόλοιπους 79 του πατώματός του, πόσα από τους 20 του πιο πάνω πατώματος και πόσα από αυτόν που είναι στην κορυφή, αν όλοι ξοδέψουν από €600 το μήνα για ένα χρόνο; Ένας πολλαπλασιασμός είναι, δε μπορεί να είναι και τόοοοσο περίπλοκο!επαναλαμβανω... δεν εινα τοσο απλα, υπαρχουν βασικές λειτουργίες και κανονες της lyoness που δε γνωριζεις και δεν προκειται να τους αναλυσω εδω μεσα. αυτά μονο στις παρουσιασεις. η ουσια ειναι πως και οι 'απο κάτω' κερδίζουν χρήματα από τους 'απο πανω' και μάλιστα μπορουν να βγαλουν πολλα περισσοτερα (ηδη εχω ατομο που ειναι 4-5 επιπεδα κατω απο εμενα και κερδιζει περισσοτερα απο εμενα)... αν δεν ισχυε αυτο θα ηταν καθαρη πυραμιδα.
Δε χρειάζεται καμιά απολύτως ανάλυση. Έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα (από άνθρωπο της Lyoness, μάλιστα), με όλα τα ποσά, τους χρόνους και τα άτομα.
Δε χρειάζεται να μου αναλύσεις τους κανόνες και τις διαδικασίες, εφάρμοσέ τους και δώσε μου ένα νούμερο. Αν δε μπορείς να το κάνεις ούτε εσύ, που είσαι και... 4-5 επίπεδα ανώτερος, ποιος μπορεί;
Ποιος είναι ο επικεφαλής της Lyoness στην Ελλάδα; Ποιος είναι ο κατά το νόμο υπεύθυνος; Γιατί στο site μόνο για τα προνόμια γράφει , αλλά από πληροφορίες για την ταυτότητα της επιχείρησης 0. Τι διάολο, μυστικό είναι; -
Kαι μετά απο μερικά ακομα ποστ που μας επεισαν περί της μη διαφήμισης θα αναγκαστούμε να αποχαιρετήσουμε τον παλιόφιλο nickstam ή Βraker και θα του ευχηθούμε καλές χρηματοροές .[mod]
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Παραδεχτείτε ότι ζηλευετε που δεν έχετε την πολυτέλεια του παραπάνω, να βγάζετε λεφτά, κάνοντας διαφήμιση σε φόρουμ ενώ απαγορεύεται, έχοντας την ανοχή των mods που κάνουν πως δεν βλέπουν.Γιατί ρε Σπύρο;Δεν χρειαζόμασταν μια επανάληψη; Πέρασε καιρός και αρχίσαμε να τα ξεχνάμε τα περι λυονεσ.
Περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο φυντάνι να μας εξηγήσει τον πολυπεριπλοκο αλγόριθμο των κερδών .
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)