-
Ο χρήστης skye έγραψε:
χμμμμμμ, ψιτ φίλε, μπας κ είσαι ο the dude (ξέρεις ποιος)?
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!...αρχίζω να το πιστεύω φίλε μου κι εγώ...
-
Αυτός είχε Cherokee. Λες να το πήρε στα χέρια από το πολύ νίτρο και τώρα να κυκλοφορεί με το Hyundai;;;
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Αυτός είχε Cherokee. Λες να το πήρε στα χέρια από το πολύ νίτρο και τώρα να κυκλοφορεί με το Hyundai;;;μαλλον δεν εχει τιποτα απο τα 2, και εχει κανενα χρεπι με 500.000χλμ γραμμενα και καθεται και λεει φιδια...
-
Κατ αρχήν υπάρχει θέμα μόνο για τις γυναίκες, ψάξτε στις πιο πίσω σελίδες και θα το βρείτε.
Εκεί που πάει κάπως να 'διορθώσει' η άποψη που έχω για τα χιουντάι και τους χειριστές τους (ας είναι καλά κάποια σωστά άτομα εδώ μέσα) βρίσκετε κάποιος και μου τα χαλάει πάλι.
Απορία το suv των 30,000 ευρώ (το έχεις άραγε; ) τι όνομα γράφει στην άδεια, γιατί υπάρχει και η παρακράτηση κυριότητας.
Το δικό μου 'χρέπι' των 0000,00 ευρώ και του 1,000,000 χιλιομέτρων πάντως γράφει το δικό μου όνομα από την ώρα που το πήρα.'Τσίμπισα' και απάντησα αλλά μέχρι εδώ.
Απόψή μου ότι ο 'dude' είναι άλλος εκτός αν έχει δυο username.
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Αυτός είχε Cherokee. Λες να το πήρε στα χέρια από το πολύ νίτρο και τώρα να κυκλοφορεί με το Hyundai;;;Γιατί όχι??? Ξέρεις πώς πάει ένα χιουντάι Σάντα Φε με νίτρο άμα του βγάλεις τον κόφτη??? 270 για πλάκα!!!
PS 1: πέφτοντας από τον Ταΰγετο
PS 2: διαβάστε λίγο την ενότητα εκτός δρόμου, θα με θυμηθείτε!!! -
Ο Pai Mei έγραψε...
'Αν και θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι και αυτές άνθρωποι...'
Διαολοι εξώριστοι μεχρι και απο την ΚΟλαση ειναι! Που ειδες τους ανθρωπους; Ειδατε ρε παιδια εσεις ανθρωπο με μου...; Vampir με χαυλιοδοντες ειναι! Αλλα τι να κανεις... Ειναι γλυκο το μαμημενο!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ρε παιδιά, ήμαρτον χρονιάρες μέρες!!! (σε σας χρονιάρες, γιατί εδώ στους βαρβάρους αύριο γιορτάζω, αργία και καλά, και πάρε και μάθημα στον κ.λ.... )Καλές οι γκόμενες, αλλά αφού έχετε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ γούστα σε αυτές, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! Πώς γίνεται να τσακωνόσαστε αντί να συμμαχήσετε που έχετε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ γούστα στις ρημάδες;;;
Θελει ο ένας χαζή; ΜΠΡΑΒΟ του! Αφού ξέρει ΤΙ θέλει, ΠΟΥ θα το βρει, και ΠΩΣ θα το αποκτήσει, εμείς τι σκάμε;;;
Ακόμα κι αν χρησιμοποιεί το αμάξι του να την κερδίσει, δικό του κουμάντο! Κάνω λάθος μήπως;Γιατί έχουμε τα αμάξια; (μεγάλο θέμα ανοίγω...)
Άλλος για να ρίχνει γκόμενες και το θέλει τρέντικο, στην τρίχα.
Άλλος αναγκαίο κακό να κάνει τη δουλειά του, και παίρνει ό,τι πιο φτηνό, έως και φτηνιάρικο στην ανάγκη. Μπορεί του δεύτερου να του αρέσει ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ήχος και να έχει ρίξει όχι Σάντα Φε, αλλά ΦΕΡΑΡΙ στους τελικούς ενισχυτές του, τη στιγμή που ο άλλος με την Καγιέν την βγάζει με τρανζιστοράκι μπάνιου, ή κλαπατσίμανα στο Μπουρνάζι!
Άλλος μπορεί να θέλει το αμάξι του για να κα.λώνει, είτε αυτό είναι με ραλί, είτε με Άλφα, είτε με Μ3, 911 ή Φεράρι! Μπορεί να την βρίσκει και με Γκολφ 4, ΔΙΚΟ ΤΟΥ καπέλο!!Και από γκόμενες;
Άλλος θέλει χαζή για ξεπέτα και μετά πέτα, ενώ άλλος θέλει σοβαρή σχέση και μακάρι να κρατήσει για πάντα.
Ποιος έχει δίκιο;
Κι οι δύο! Ο καθένας για τους δικούς του λόγους!
Ο δεύτερος μπορεί να είναι ξενέρωτος, τουλάχιστον όσον αφορά τη θεωρία, αλλά αμ με βάλεις στην θέση του πρώτου θα περάσω ΑΣΧΗΜΑ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!
Αντίστοιχα κι ο άλλος αν τον βάλεις με μία και μάλιστα έξυπνη μπορεί να νιώθει μειονεκτικά, χωρίς να σημαίνει πως είναι βλάκας!!! Μπορεί να είναι μεγάλος επιστήμονας και να θέλει να ξεδώσει, ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ;;;Γιαυτό λοιπόν χαλαρώστε κι οι μεν και οι δε, πειτε την ο ένας στον άλλο να γίνεται πλακίτσα, αλλά μην φαγωθούμε κιόλας!!!
Και οι 'σοβαροί' σκεφτείτε: Οι γυναίκες που κοιτάτε ούτε να ακούσουν δεν θα ήθελαν έναν 'πάτα με και φεύγω'.
Οι δε 'εφήμεροι εραστές' σκεφτείτε: Ο παραπάνω ξενέρωτος δεν πρόκειται να σας φάει γκόμενα ούτε σε 1000 χρόνια. Κι αν ναι, τότε θα είναι καμιά που θέλει κολλητιλίκια, οπότε καλόα σας κάνει.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΑ;;
Η ισχύς εν τη ενώσει!Με κάλυψες πλήρως
Κάποιοι νομίζω ότι βγάζουν λίγα , (πολύ λίγα) αλλά το κάνουν , συμπλέγματα . Αφήστε τον καθένα στην δική του άποψη
Παρεπιπτόντως όταν ήμουν φοιτητής πρίν 18 χρόνια αρκούσε μόνο να έχεις αυτοκίνητο για να βγάλεις γκόμενα(δεν έιχε σημασία τι αρκεί να έιχε 4 ρόδες) και να περάσεις καλά . Βέβαια υπήρχε και γνωστός με κάμπριο που κάθε εβδομάδα είχε και άλλη αλλά ήταν όλο το 'πακέτο' δηλαδή γνωριμίες με τον παρκαδόρο , τον πορτιέρη , τον μέτρ του 'ιν κλάμπ' , το τρέντυ ντύσιμο και φυσικά το χρήμα του 'μπαμπά' Περιτό να πω πως οι γκόμενες που έβγαζε ήταν από αυτές που όλοι κάνουμε πως δεν τις κοιτάμε , οταν ρωτάει η γυναίκα 'που κοιτάς?' , αλλά όλοι με την πρώτη ευκαιρία ρίχνουμε κρυφές ματιες . ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ . ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ . Όπως και όλοι μας με τον τρόπο μας -
'Με κάλυψες πλήρως
Κάποιοι νομίζω ότι βγάζουν λίγα , (πολύ λίγα) αλλά το κάνουν , συμπλέγματα . Αφήστε τον καθένα στην δική του άποψη
Παρεπιπτόντως όταν ήμουν φοιτητής πρίν 18 χρόνια αρκούσε μόνο να έχεις αυτοκίνητο για να βγάλεις γκόμενα(δεν έιχε σημασία τι αρκεί να έιχε 4 ρόδες) και να περάσεις καλά . Βέβαια υπήρχε και γνωστός με κάμπριο που κάθε εβδομάδα είχε και άλλη αλλά ήταν όλο το 'πακέτο' δηλαδή γνωριμίες με τον παρκαδόρο , τον πορτιέρη , τον μέτρ του 'ιν κλάμπ' , το τρέντυ ντύσιμο και φυσικά το χρήμα του 'μπαμπά' Περιτό να πω πως οι γκόμενες που έβγαζε ήταν από αυτές που όλοι κάνουμε πως δεν τις κοιτάμε , οταν ρωτάει η γυναίκα 'που κοιτάς?' , αλλά όλοι με την πρώτη ευκαιρία ρίχνουμε κρυφές ματιες . ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ . ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ . Όπως και όλοι μας με τον τρόπο μας'Ααααχ, φιλε μου Αποστολε! Αλλες εποχες εκεινες! Πιο ρομαντικες πιο γνησιες! Τωρα καλομαθαμε κι εμεις και οι γκομενες!
-
Τι έγινε εδώ ρε παιδιά? 4 μερούλες λείψαμε....
Δεν νομίζω ότι το θέμα έχει λόγο υπάρξης, πέρα από την πλάκα που γίνεται.[moderator]Το σχόλιο μου για το θέμα βρίσκεται σε αντίστοιχο ποστ στην ενότητα 2Τ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ σε κλαμπ της παραλιακης..