-
Καλησπέρα παιδιά,
Σκέφτομαι μέχρι το τέλος του έτους να προβώ στην αγορά καινούργιου αυτοκινήτου και είμαι ανέμεσα στο Ford Fiesta 80ps Titanium και το Renault Clio 0.9 Energy TCE 90hp ecoleader. Ποιο προτείνετε από τα 2 από άποψη οδήγησης, πλουσιότερου εξοπλισμού, αξιοπιστίας (λιγότερα προβλήματα) και φθηνών service;
Το Clio φαίνεται πιο σύγχρονο εσωτερικά & εξωτερικά, αλλά έχω ακούσει ότι τα πλαστικά του δεν είναι και τα καλύτερα. Από την άλλη το ford είναι δοκιμασμένο στην αγορά και ίσως πιο αξιόπιστο μιας που είναι και Αμερικανογερμανικό.
Ακόμα δεν τα έχω κάνει test drive, αλλά θα εκτιμούσα τα σχόλιά σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα παιδιά,
Σκέφτομαι μέχρι το τέλος του έτους να προβώ στην αγορά καινούργιου αυτοκινήτου και είμαι ανέμεσα στο Ford Fiesta 80ps Titanium και το Renault Clio 0.9 Energy TCE 90hp ecoleader. Ποιο προτείνετε από τα 2 από άποψη οδήγησης, πλουσιότερου εξοπλισμού, αξιοπιστίας (λιγότερα προβλήματα) και φθηνών service;
Το Clio φαίνεται πιο σύγχρονο εσωτερικά & εξωτερικά, αλλά έχω ακούσει ότι τα πλαστικά του δεν είναι και τα καλύτερα. Από την άλλη το ford είναι δοκιμασμένο στην αγορά και ίσως πιο αξιόπιστο μιας που είναι και Αμερικανογερμανικό.
-
Καλησπέρα παιδιά,
-
Ο χρήστης giannispan έγραψε:
...πιο αξιόπιστο μιας που είναι και Αμερικανογερμανικό.Από πού προκύπτει αυτό?
-
Ο χρήστης giannispan έγραψε:
Ford Fiesta 80psΜην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Από το 100άρι και πάνω να κοιτάξεις αν αποφασίσει για Fiesta. Και το Fiesta και το Clio πάντως είναι στην κορυφή της κατηγορίας τους. Θέμα προσωπικού γούστου το ποιο θα προτιμήσεις.
Από την άλλη το ford είναι δοκιμασμένο στην αγορά και ίσως πιο αξιόπιστο μιας που είναι και Αμερικανογερμανικό.
Το Ford είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ευρώπη (μπορεί να σου τύχει από Γερμανική ή Ισπανικό εργοστάσιο) με κινητήρες φτιαγμένους στην Αγγλία. Μόνο ο ιδιοκτήτης είναι Αμερικάνος. Αλλά καμία σημασία δεν έχουν αυτά. Περίπου στα ίδια είναι και τα δύο από άποψη αξιοπιστίας.
Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου (ford fiesta vs renault clio)