-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο αγώνας του Alonso καταστράφηκε όταν λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα είδε το ξινισμένο μούτρο του Σωτήρη.o Sotiris δεν έχει ποτέ ξινισμένα μούτρα........γι αυτό τον αγαπάμε
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ρε άσε τα κατεβατά και τo blast from the past.....δεν τα διαβάζω έτσι και αλλιώς.......και απάντησε πώς και πού καταστράφηκε ο αγώνας του Alonso από το SC
O Ric κέρδισε τον αγώνα με το γυρολόγιό του στους γύρους μεταξύ των δύο SC....τόσο απλάΑγορι μου εισαι μαλακας ή τον παριστανεις; Εγραψες οτι ο Ρικιαρντο δεν κερδισε χαρη στο SC, εγραψα οτι ο Ρικιαρντο κερδισε μονο και μονο χαρη στο timing του πρωτου SC και υπο αυτην την εννοια ηταν κωλοφαρδος.
Θα απαντησεις στην παρακατω ερωτηση, ΝΑΙ ή ΟΥ;;;
Υπαρχει λογικο σεναριο, βασει του οποιου θα κερδιζε Αλονσο, Ροζμπεργκ, Φετελ κτλ, αν μετα τα πρωτα στοπ εβγαινε καπου 10ος(;;;) ή δεν αλλαζε λαστιχα;Αν δεν διαβαζεις τι γραφει ο συνομιλητης σου, δεν μπορεις να κανεις συζητηση, ουτε αυτο το καταλαβαινεις*; Θα σε συμβουλευα παντως να τα διαβαζεις, για να δινεις ιατρικες συμβουλες επι υπαρκτων θεματων και να ξεφτιλιζεσαι λιγοτερο.
Το Μονακο παντως δεν ειναι και τοσο past. Θα μας κανεις τελικα την τιμη να σχολιασεις οσα εγραφες τοτε στον Νας ή οχι;
- Αν και ειναι λιγο περιεργο το πως ξερεις οτι ειναι blast from the past, αν δεν τα διαβαζεις... Μηπως μπερδευεις το 'δεν τα διαβαζω' με το 'δεν μπορω να τα απαντησω';
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Για τον Αλονσο θα επανελθω αργοτερα, γιατι, αν δεν επιλεξω, θα ειναι τρισελιδη η αντιστοιχη δημοσιευση μου...Νταξ, ακομα και για εμενα, που τη βρισκω να ξεθαβω παλια posts, αυτο το task παραπαει, γιατι εγω γραψει (και βρει), δεκαδες δημοσιευματα μου, στα οποια εκθειαζω οδηγικα τον Αλονσο, απο το 2005 και εντευθεν.
Για να μην σας κουρασω αλλο λοιπον, παραθετω μονο ενα, απο το θεμα best of the bestΞεκινάω εγώ.
- Hamilton
- Alonso
- Vettel
O 4ος είναι μακριά από αυτούς τους τρεις.
(...)
Συμφωνω απολυτα με τα ονοματα και τα σχολια. Πιστευω στη σειρα ο Αλονσο ειναι πρωτος και οι αλλοι 2 ισαξιοι.
Κανενα ζορι λοιπον με τις εμφανισεις του Αλονσο και του Ρικιαρντο, doctor Alba.
Περιμενω να μου εξηγησεις το σεναριο στο οποιο ο Ρικιαρντο θα νικουσε, αν το πρωτο SC δεν εκοβε τους 4 πρωτους.
-
Αγορι μου εισαι μαλακας ή τον παριστανεις;
.......η αλήθεια είναι ότι συνεχίζοντας να σου απαντώ και να σου εξηγώ επί ματαίω εδώ και κάτι σελίδες...είχα αρχίσει να έχω τις αμφιβολίες μου και γω για το τι από τα δύο συμβαίνει...........
Τώρα δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι ισχύει το πρώτο.......ευχαριστώ για την επιβεβαιώση -
Για την ιστορια και μονον......και οχι για τον αμβλυνου καντονιου.
Η αποψη μου οπως την εξεθεσα απο την αρχη ειναι οτι ο αυστραλος εκανε εναν καταπληκτικο αγωνα, ιδιαιτερα στο δευτερο και τριτο κομματι, ο οποιος παρεμπιπτοντως του εφερε και τη νικη. Ακομα και αν δεν περνουσε Χαμιλτον και Αλονσο στο τελος, θα ρον βαθμολογουσα παλι με τον ιδιο βαθμο. Το σιγουρο ειναι οτι χωρις το σπουδαιο γυρολογιο του.....πχ αν ειχε το ρυθμο του Φεττελ, οσα αυτοκινητα ασφαλειας και να τον ευνοουσαν....το βαθρο θα το εβλεπε με τα κυαλια.Απο την αλλη ο Φεττελ εκανε κακο αγωνα, τον οποιο τερματισε απο κωλοφαρδια, που θα μπορουσε να του στοιχισει μεχρι και τραυματισμο, που σε τιποτα δεν επηρεαζει την ποιοτητα του το γεγονος οτι ο αυστραλος τερματισε παλι μπροστα του.Αν ειχε κανει τον αγωνα του τερματιζοντας εκει που τερματισε ο ισπανος η ο Χαμιλτον,κανεις δεν θα μπορουσε να του προσαψει τιποτα.....και προσωπικα δεν θα ειχα καμια δυσκολια να του βαλω τον ιδιο η και μεγαλυτερο βαθμο απο τον αυστραλο....και ας ειχε παρει ο μικρος τη νικη.
-
Για την ιστορια και μονον......και οχι για τον αμβλυνου καντονιου.
Η αποψη μου οπως την εξεθεσα απο την αρχη ειναι οτι ο αυστραλος εκανε εναν καταπληκτικο αγωνα, ιδιαιτερα στο δευτερο και τριτο κομματι, ο οποιος παρεμπιπτοντως του εφερε και τη νικη. Ακομα και αν δεν περνουσε Χαμιλτον και Αλονσο στο τελος, θα ρον βαθμολογουσα παλι με τον ιδιο βαθμο. Το σιγουρο ειναι οτι χωρις το σπουδαιο γυρολογιο του.....πχ αν ειχε το ρυθμο του Φεττελ, οσα αυτοκινητα ασφαλειας και να τον ευνοουσαν....το βαθρο θα το εβλεπε με τα κυαλια.Απο την αλλη ο Φεττελ εκανε κακο αγωνα, τον οποιο τερματισε απο κωλοφαρδια, που θα μπορουσε να του στοιχισει μεχρι και τραυματισμο, που σε τιποτα δεν επηρεαζει την ποιοτητα του το γεγονος οτι ο αυστραλος τερματισε παλι μπροστα του.Αν ειχε κανει τον αγωνα του τερματιζοντας εκει που τερματισε ο ισπανος η ο Χαμιλτον,κανεις δεν θα μπορουσε να του προσαψει τιποτα.....και προσωπικα δεν θα ειχα καμια δυσκολια να του βαλω τον ιδιο η και μεγαλυτερο βαθμο απο τον αυστραλο....και ας ειχε παρει ο μικρος τη νικη.
Μετά από γιατρός και βαθμολογητής;
-
Η συνήθης τακτική αλλανταλλων.
Ναι ο Ricciardo έκανε εκπληκτικό αγώνα. Ναι ευνοήθηκε από το 1ο SC.
Αυτό λέει και ο Kantoniou. Εσύ που διαφωνείς;ΥΓ: Πριν το 1ο SC ήταν 6ος χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα τον Button. Δεν ήταν τόσο εκπληκτικός μέχρι τότε.
-
Κανένα SC δεν κατέστρεψε τον αγώνα των πρώτων.......ούτε βέβαια έδωσε τη νίκη στο RicΠεριμενω να μου εξηγησεις το σεναριο στο οποιο ο Ρικιαρντο θα νικουσε, αν το πρωτο SC δεν εκοβε τους 4 πρωτους.
Αλλα λογια, ν' αγαπιομαστε
Περιμενω ακομα το σεναριο...
-
Κανένα SC δεν κατέστρεψε τον αγώνα των πρώτων.......ούτε βέβαια έδωσε τη νίκη στο Ric
Περιμενω να μου εξηγησεις το σεναριο στο οποιο ο Ρικιαρντο θα νικουσε, αν το πρωτο SC δεν εκοβε τους 4 πρωτους.
Αλλα λογια, ν' αγαπιομαστε
Περιμενω ακομα το σεναριο...
Μετά από γιατρός και βαθμολογητής;
Και εσύ τον θες και σεναριογράφο;
-
Ε, πως αλλιως θα περασει ο Αυγουστος;
-
Ε, πως αλλιως θα περασει ο Αυγουστος;Με 3 μπάνια την ημέρα
-
Αγορι μου εισαι μαλακας ή τον παριστανεις;
.......η αλήθεια είναι ότι συνεχίζοντας να σου απαντώ και να σου εξηγώ επί ματαίω εδώ και κάτι σελίδες...είχα αρχίσει να έχω τις αμφιβολίες μου και γω για το τι από τα δύο συμβαίνει...........
Τώρα δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι ισχύει το πρώτο.......ευχαριστώ για την επιβεβαιώσηΕΕΕΕΠ.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Η συνήθης τακτική αλλανταλλων.
Ναι ο Ricciardo έκανε εκπληκτικό αγώνα. Ναι ευνοήθηκε από το 1ο SC.
Αυτό λέει και ο Kantoniou. Εσύ που διαφωνείς;ΥΓ: Πριν το 1ο SC ήταν 6ος χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα τον Button. Δεν ήταν τόσο εκπληκτικός μέχρι τότε.
όχι μάστορα.....να με συγχωρεί η χάρη σου.....αλλά δεν λέει αυτό....ή καλύτερα δεν λέει μόνο αυτό.
...... ευνοήθηκε......επειδή καταστράφηκε ο αγώνας των προπορευόμενων....που εξαϋλώθηκαν, έγιναν αόρατοι.....ανελήφθησαν εις τους ουρανούς........βυθίστηκαν στο μπίθουλα της κατάξης...... και λοιπά μεταφυσικά......και έχει μάλιστα ΚΑΙ τη βεβαιότητα-την οποία μάλλον ενστερνιζεσαι και συ- ότι τους Vettel και Alonso υπό νορμάλ συνθήκες (ακριβώς σαν αυτές που επικρατούσαν δηλ.....LOLZ) θα τους έβλεπε μόνο με τα κυάλια.....σε μια πίστα που το SC πρωτοκάνει την εμφάνισή του μόλις στον 8ο γύρο (απομένουν μόλις άλλοι.....62), που ο Ric μέχρι τότε είναι μια αιωνίοτητα πίσω από τους εν λόγω κυρίους (........στα 7 δεύτερα)και άρα αποκλείεται να τους φτάσει,και σε απόλυτα στεγνό οδόστρωμα (....μέχρι τον 30 γύρο υπάρχει μόνο μια υποψία στεγνής αγωνιστικής γραμμής )Μακάριοι για τις βεβαιότητές σας........
Ο Ric φυσικά και ευνοήθηκε από το SC το οποίο, χάριν οικονομίας της συζήτησης και μόνον.....να δεχθώ ότι του χάρισε και τη νίκη......η οποία ουδόλως με απασχολεί, καθώς είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.....και όχι η ουσία του αγώνα του................
Στην πραγματικότητα όμως η εύνοια αυτή ήταν καθοριστική μόνο ως προς το ότι τον έβαλε νωρίς νωρίς στο group αυτών που θα πάλευαν το βάθρο, αφού με εξαιρεση το Rosberg, το SC δεν κατέστρεψε οριστικά και αμετάκλητα τον αγώνα κανενός εκ των προπορευόμενων......και ιδίως του Vettel...... o oποίος φρόντισε να τον γαμήσει μόνος του (και προς τούτο τον ξεβρακώνει η επίδοση και τελική κατάταξη του Alonso).Tόσo ο ισπανός όσο και ο Rosberg εξάλειψαν σε μεγάλο βαθμό το μειονέκτημα του SC, επανερχόμενοι γρήγορα στο group της κορυφής και παλεύοντας το βάθρο (ιδίως ο ισπανός με τον Ric) μέχρι τους τελευταίους γύρους....ε.... περιορίστε τουλάχιστον τις διαμαρτυρίες σας περί κωλοφαρδίας του Ricciardo στα πρόσωπά τους....... και αφήστε έξω το Vettel ........γιατί ήταν το σχόλιό μου,πως το μόνο που σημάδεψε τον κακό αγώνα του...... IVettel ήταν η κωλοφαρδία του να μην σκάσει στον τοίχο............που προκάλεσε τις υστερίες..... (θύμα του SC ο Seb.....κωλόφαρδος ο άλλος.......μπροστά ο Seb στα δοκιμαστικά και στους 8 πρώτους γύρους),τις ειρωνίες, τις προσβολές ........και το κλασσικό ξέθαμα του Abu Dhabi του Interlagos κλπΜην σας πιάνει τέτοιο κόψιμο ......δεν πρόκειται να πάρει κανείς πίσω τους τίτλους του γερμανού.........και στη Γερμανία ο μικρός βρέθηκε στην πρώτη στροφή χωρίς να φταίει (ελέω Massa) από 5ος.....15ος.......αλλιώς ο Seb ενδέχεται να έβλεπε πάλι τις εξατμίσεις του.......αλλά δεν έγινε και θέμα.....
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ε, πως αλλιως θα περασει ο Αυγουστος;
Με 3 μπάνια την ημέρα
Απο Δευτερα παλι.
-
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ του Ρικιαρντο ηταν σπουδαια και η εκμεταλλευση των συνθηκων, του πιστωνεται 100%. Η ΝΙΚΗ οφειλεται στη χρονικη στιγμη των SC (ειδικα του πρωτου) και οι πιθανοτητες να νικουσε χωρις αυτο ηταν ακριβως 0%.Ο Ric φυσικά και ευνοήθηκε από το SC το οποίο, χάριν οικονομίας της συζήτησης και μόνον.....να δεχθώ ότι του χάρισε και τη νίκη......η οποία ουδόλως με απασχολεί, καθώς είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.....και όχι η ουσία του αγώνα του................
Alba, οι παραπανω αποψεις μας ταυτιζονται σχεδον πληρως (κοτσαρεις βεβαια και το 'χάριν οικονομίας της συζήτησης και μόνον.....να δεχθώ', γιατι μαλλον εχεις γενικα ενα θεμα να παραδεχτεις οτι υπερεβαλες ή εκανες λαθος, αλλα δεν πειραζει).
Κανεις ομως και ενα ακομα λογικο σφαλμα: Αν το SC δεν 'εκοβε' την πρωτη τετραδα, η μοιρα του Ric θα ηταν πολυ χειροτερη, διοτι ή θα μποτιλιαριζοταν περιμενοντας τον Φετελ στα πιτς ή δεν θα αλλαζε λαστιχα. Η αποκοπη δηλ. των 4 πρωτων απο το SC ηταν διπλα επωφελης για τον Αυστραλο: Δεν τον εβαλε απλα στην μαχη της νικης, αλλα του εδωσε την βελτιστη στρατηγικη εντος της RBR (ΚΑΙ για το δευτερο στοπ του στο δευτερο SC), προστατευοντας τον απο πολυ χειροτερα. Διοτι δεν νομιζω να αμφιβαλλεις για το ποσο πισω θα ηταν αν εμπαινε στα πιτς στο πρωτο SC πισω απο τον Φετελ.
Αυτο δεν στερει τιποτα απο την σπουδαια εμφανιση του. Αλλα την 'υστερια' μου για το ποιος ηταν πιο τυχερος δεν την προκαλεσε η κριτικη σου στον Φετελ, αλλα η παπαρια σου οτι 'Κανένα SC δεν (...) έδωσε τη νίκη στο Ric' καθως και οι προεκτασεις σου, για το λαθος του Φετελ, οτι θολωσε, τα παρατησε κτλ, διαπιστωσεις που υποθετω εγιναν με την ιατρικη ιδιοτητα σου. Η κριτικη αυτη, οπως και ο greo σου εγραψε, ειναι τελειως ακυρη, διοτι το μονο για το οποιο δεν μπορει να κατηγορηθει ο Φετελ ειναι οτι τα παραταει. -
kantoniou θα ξαναγίνω ΜΑΛΑΚΑΣ......χάνοντας το χρόνο μου για τελευταία φορά μαζί σου.....
...το χάριν οικονομίας πραγματικά το πιστεύω....αν ο Ricciardo δεν είχε το εκπληκτικό γυρολόγιο ιδιως στο χρονικό διάστημα ανάμεσα στα SC και το τσαγανό να επιχειρήσει τη δύσκολη προσπέραση στο Hamilton στο παραπέντε, ούτε θα πρόφτανε ποτέ να μαζέψει τους δύο πρώτους, ούτε νίκη θα έβλεπε.Αν η γιαγιά μου είχε @ρχίδια.......και έμπαιναν μαζί με το Vettel στα pits.....υποθέτω ότι η καθυστέρησή του θα ήταν τέτοια,που θα τον έβγαζε πίσω από το γερμανό με παραπλήσια χρονική διαφορά αυτής που είχαν πριν μπουν (πάνω κάτω στα 7-8 δεύτερα).....υποθέτω απλά όμως..... χωρίς τη δική σου βεβαιότητα (χωρίς SC υπό ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Vettel και Alonso δεν θα τους έφτανε ποτέ).....
To να εξακολουθείς να διατηρείς τις βεβαιότητες που είχες για το Vettel.... είναι δικό σου πρόβλημά........για την προχθεσινή του εμφάνιση απλά μπορεις να τσεκάρεις το γυρολόγιό του, το ρυθμό του, τα λάθη του ......και να τα φορτώσεις στην ομάδα, στην ατυχία του και στον κακό καιρό......
-
kantoniou θα ξαναγίνω ΜΑΛΑΚΑΣ......χάνοντας το χρόνο μου για τελευταία φορά μαζί σου.....
...το χάριν οικονομίας πραγματικά το πιστεύω....αν ο Ricciardo δεν είχε το εκπληκτικό γυρολόγιο και το τσαγανό να επιχειρήσει τη δύσκολη προσπέραση στο Hamilton στο παραπέντε, ούτε θα έφτανε να πιέσει τους δύο πρώτους, ούτε νίκη θα έβλεπε.Αν η γιαγιά μου είχε @ρχίδια.......και έμπαιναν μαζί με το Vettel στα pits.....υποθέτω ότι η καθυστέρησή του θα ήταν τέτοια,που θα τον έβγαζε πίσω από το γερμανό με παραπλήσια χρονική διαφορά αυτής που είχαν πριν μπουν (πάνω κάτω στα 7-8 δεύτερα).....υποθέτω απλά όμως..... χωρίς τη δική σου βεβαιότητα (χωρίς SC υπό ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Vettel και Alonso δεν θα τους έφτανε ποτέ).....
To να εξακολουθείς να διατηρείς τις βεβαιότητες που είχες για το Vettel.... είναι δικό σου πρόβλημά........για την προχθεσινή του εμφάνιση απλά μπορεις να τσεκάρεις το γυρολόγιό του, το ρυθμό του τα λάθη του ......και να τα φορτώσεις στην ομάδα, στην ατυχία του και στον κακό καιρό......
Και τα πολύ καλύτερα λάστιχα έπαιξαν το ρόλο τους (βοήθησε και η Pirelli καθώς η μέση γόμα αν και πιο αργή ήταν στα ίδια με τη μαλακή σε ό,τι έχει να κάνει με τη φθορά)
@kantoniou με τη διαφορά στα 7,5 δεν ξέρω κατά πόσο θα καθυστερούσαν το Ricciardo Στη McLaren ήταν 5.5 μπροστά ο Button όταν έβαλαν σλικ και το πιτ στοπ του Magnussen ήταν 0.7 πιο αργό συνολικά. Φυσικά ο αγώνας του Αυστραλού θα ήταν πολύ διαφορετικός απλά στέκομαι στην καθυστέρηση που ανέφερες.
-
πλακα μας κανεις ρε συ αλμπα? σχετικα να το δεις ο αλονσο/ χαμιλτον ηταν σαν να πηγαιναν με 50 και ο ρικ με 400 οτι και να εκαναν θα τους εριχνε την φαπα μην λεμε και οτι θελουμε
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
@kantoniou με τη διαφορά στα 7,5 δεν ξέρω κατά πόσο θα καθυστερούσαν το Ricciardo Στη McLaren ήταν 5.5 μπροστά ο Button όταν έβαλαν σλικ και το πιτ στοπ του Magnussen ήταν 0.7 πιο αργό συνολικά. Φυσικά ο αγώνας του Αυστραλού θα ήταν πολύ διαφορετικός απλά στέκομαι στην καθυστέρηση που ανέφερες.Ναι, σωστο αυτο, αλλα δευτερευον για το σκεπτικο μου, το οποιο ειναι οτι ο αγωνας του ωφεληθηκε διπλα (μπηκε στη μαχη για τη νικη - ειχε τη σωστη στρατηγικη εντος της RBR και για το πρωτο και για το δευτερο στοπ).
-
@kantoniou με τη διαφορά στα 7,5 δεν ξέρω κατά πόσο θα καθυστερούσαν το Ricciardo Στη McLaren ήταν 5.5 μπροστά ο Button όταν έβαλαν σλικ και το πιτ στοπ του Magnussen ήταν 0.7 πιο αργό συνολικά. Φυσικά ο αγώνας του Αυστραλού θα ήταν πολύ διαφορετικός απλά στέκομαι στην καθυστέρηση που ανέφερες.
Ναι, σωστο αυτο, αλλα δευτερευον για το σκεπτικο μου, το οποιο ειναι οτι ο αγωνας του ωφεληθηκε διπλα (μπηκε στη μαχη για τη νικη - ειχε τη σωστη στρατηγικη εντος της RBR και για το πρωτο και για το δευτερο στοπ).
Σε αυτό ναι, συμφωνώ και εγώ
-
kantoniou θα ξαναγίνω ΜΑΛΑΚΑΣ......χάνοντας το χρόνο μου για τελευταία φορά μαζί σου.....Ασχολείσαι μαζί μου αναγκαστικά, μόνο όταν προκαλεισαι; Έγινα δηλαδή επιτέλους ο νέος σου Κίμι;;;
2014 - Formula 1 Pirelli Magyar Nagydij