-
-
George σου βρηκα ευχη για καθε αγωνα!
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δεν ξερω γιατι αλλα μου εχει κολλησει οτι θα δουμε εναν απο τους πιο βαρετους αγωνες της χρονιας στην Ουγγαρια...
Προαισθημα... -
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
George σου βρηκα ευχη για καθε αγωνα!Δεν ξερω γιατι αλλα μου εχει κολλησει οτι θα δουμε εναν απο τους πιο βαρετους αγωνες της χρονιας στην Ουγγαρια...
Προαισθημα...H αλήθεια είναι πως πιάνει
Valencia 2012
Θα τον χάσω τον αγώνα (γιατί έχω τον δικό μου αγώνα στα Μέγαρα )...αλλά δε στεναχωριέμαι και πολύ γιατί κάτι μου λέει ότι θα είναι βαρετός.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
...και παω για μπανιο.Βρε συ kantoniou, κι άλλοι έχουμε τη θάλασσα παραδίπλα μας, μα δεν προφταίνουμε τρία τη μέρα
Εκτός κι αν εννοείς τη μπανιέρα σου... -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
...και παω για μπανιο.
Βρε συ kantoniou, κι άλλοι έχουμε τη θάλασσα παραδίπλα μας, μα δεν προφταίνουμε τρία τη μέρα
Εκτός κι αν εννοείς τη μπανιέρα σου...Mήπως banιο;
-
edit delete
-
Greo ποτε ακριβως ειπα εγω οτι το DRS στερησε χρονο στον Κιμι;
Το μονο που ειπα ειναι οτι ακομα και με το DRS στην ευθεια δε μειωνε τη διαφορα απο το Μασσα γιατι στο τελος της ειχε ιδια τελικη ή και λιγοτερη, απλα δεν εχανε πολυ και επισης μιλαμε για μια μικρη ευθεια... Σιγουρα κερδιζε κατι σε σχεση με τον εαυτο του στην ευθεια αλλα ξαναλεω οτι αυτο το κατι δεν πιστευω οτι απο μονο του ειναι ικανο για να εισαι στο μισο δευτερο πισω και να πιεζεις.
Τα γυρολογια του Κιμι ηταν:
43: 1:29.663
44: 1:28.623
45: 1:28.415
46: 1:28.299 (Στην αρχη αυτου του γυρου βγηκε μπροστα του ο Μασσα, στο τελος του γυρου ηταν στα 1.3')
47: 1:27.983 (Αυτος ειναι ο τελευταιος γυρος του Κιμι πριν πλησιασει πολυ τον Μασσα, χωρις DRS γιατι το ειχε, αν το ειχε, μονο για καποια λιγα μετρα μετα την τελευταια στροφη, μεχρι να περασουν τη γραμμη εκκινησης-τερματισμου. Τον εφτασε στα 0.9')
48: 1:28.263Ο Φινλανδος εδειχνε οτι γυρο με το γυρο κατεβαζε το γυρολογιο του μεχρι να του βαλει φρενο ο Μασσα. Το οτι δεν γυρνουσε απο πριν στο 1:27.5 δε σημαινει οτι αν ειχε ελευθερη πιστα δεν θα μπορουσε να γυριζει στο 1:27.8 ενω ο Μασσα γυρνουσε στο 1:28.4 ...
Τα παραπανω ειναι μια υποθεση, αλλα εχουν βαση τη γνωση τοσων χρονων οτι σε πολυ μεγαλο ποσοστο των περιπτωσεων αυτος που ακολουθει κατα ποδας και πολυ κοντα εχει καλυτερο ρυθμο και οχι ιδιο.
Τελος αν θες κανε τον κοπο και απαντησε μου σε δυο ερωτηματα.
Πρωτο.
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Ποιο ειναι πιο πιθανο;
Να εβαλε ο Αλονσο απο επιλογη του την ιπταμενη φετος Μερσεντα σε ζωνη drs πισω του;
ή...
Ενας οδηγος, με μονοθεσιο πολυ πιο αργο στις ευθειες, κολλημενος στο 0.5' απο τον μπροστινο του να ειναι πιο γρηγορος;Δηλαδη το δευτερο ειναι αλμα σκεψης και μονο μια υποθεση με ακαθοριστες πιθανοτητες να ισχυει, ενω το πρωτο ισχυει με μεγαλυτερη πιθανοτητα εως και βεβαιοτητα;
Δευτερο.
Εστω οτι ο Κιμι δεν ειχε καλυτερο ρυθμο απο το Μασσα. Το οτι σε 27 γυρους εχασε 3.6' απο τον Ισπανο που ηταν σε φανταστικη φορμα δε δειχνει βελτιωση; Γιατι το θεμα μου εμενα δεν ειναι τοσο το αν ο Κιμι ηταν ταχυτερος των Μασσα-Αλονσο για καποιο διαστημα αλλα οτι δεν ετρωγε το ξυλο που ετρωγε στους προηγουμενους αγωνες... -
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Το οτι σε 27 γυρους εχασε 3.6' απο τον Ισπανο που ηταν σε φανταστικη φορμα δε δειχνει βελτιωση; Γιατι το θεμα μου εμενα δεν ειναι τοσο το αν ο Κιμι ηταν ταχυτερος των Μασσα-Αλονσο για καποιο διαστημα αλλα οτι δεν ετρωγε το ξυλο που ετρωγε στους προηγουμενους αγωνες...Δειχνει βελτιωση η απλα του ταιριαξαν οι μικτες συνθηκες του αγωνα ?
Γιατι ουτε την Παρασκευη, ουτε το Σαββατο εδειξε οτι βελτιωθηκε ο τροπος που οδηγει το μονοθεσιο.Αν απλα του ταιριαξαν οι συνθηκες, τοτε για να κερδισει στο Σπα πρεπει να χιονισει !!
-
Eddie και cabala εχετε τα θεματακια σας παντως για να ανατρεχετε στο 2010 και να λετε για πετροφ κ σια...
Και συ εντι τι ποσταρεις το προσπερασμα του δικου σου μπεμπη στον Σεννα? Οκ ο Βραζιλιανος διστασε/εχασε χρονο με τον backmarker και ο Λεων..(brrr) περασε...Γνωμη μου ειναι πως του Χαμιλτον στον Βερν ηταν για πιο αναλυση απο του μπεμπη σου το 89..
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
- H κριτική στον Φέτελ είναι αστεία. Ο άνθρωπος πήρε 4 τίτλους, στους 2 είχε διαστημόπλοιο, αλλά στους άλλους 2 το πάλεψε στα ίσια. Έμεινε τελευταίος στη Βραζιλία, πέρασε όλο τον κόσμο στο Αμπου Ντάμπι, πήρε νίκη με Μινάρντι, για να αναφέρω 3 επιτεύγματα που λίγο ως πολύ όλοι ξεχνάμε. Το ότι μετά από 4 τίτλους σε μια χρονιά που του πάνε όλα στραβά δείχνει περιορισμένη διάθεση μαχητικότητας δε μου λέει απολύτως τίποτα. Εαν έχει ακόμα φλόγα μέσα του - που θα έχει 27αρης είναι - ακόμα θα κάνει πολλά καπέλα να φαγωθούν και πολλούς να μετανοιώσουν πόσο γρήγορα μίλησαν. Όπως ο Αλόνσο μετά το 2007.
+1
Καντονιου τον Μπουλιε δεν μπορώ να τον κρίνω ακόμα αν και μάλλον θετικά τον βλέπω μέχρι τώρα.
Το θέμα είναι ότι η ομάδα δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά από το περσινό ναδίρ και ειδικά στην στρατηγική γίνονται τα ίδια τραγικά λάθη.
Ξέρω ότι το λες αστειευομενος αλλά ο μαλακός χαρακτήρας του Πουθενά άφησε μια ομάδα στελεχομενη με μετριότητες.
Γίνονται αρκετές αλλαγές για του χρόνου αλλά δεν βλέπω να προλαβαίνουν. Μετριότητα και του χρόνου προβλέπω. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
- H κριτική στον Φέτελ είναι αστεία. Ο άνθρωπος πήρε 4 τίτλους, στους 2 είχε διαστημόπλοιο, αλλά στους άλλους 2 το πάλεψε στα ίσια. Έμεινε τελευταίος στη Βραζιλία, πέρασε όλο τον κόσμο στο Αμπου Ντάμπι, πήρε νίκη με Μινάρντι, για να αναφέρω 3 επιτεύγματα που λίγο ως πολύ όλοι ξεχνάμε. Το ότι μετά από 4 τίτλους σε μια χρονιά που του πάνε όλα στραβά δείχνει περιορισμένη διάθεση μαχητικότητας δε μου λέει απολύτως τίποτα. Εαν έχει ακόμα φλόγα μέσα του - που θα έχει 27αρης είναι - ακόμα θα κάνει πολλά καπέλα να φαγωθούν και πολλούς να μετανοιώσουν πόσο γρήγορα μίλησαν. Όπως ο Αλόνσο μετά το 2007.
επειδή κριτική στο Holly Graal,αν δεν απατώμαι έχω κάνει μόνο εγώ, (ξανα)διευκρινίζω ότι δεν τον θεωρώ 'σκάρτο',όπως επίσης δεν τον θεωρώ TO 'φαινόμενο' που το palmares του μπορεί να ξεγελά ότι είναι.Εν ολίγοις και ΣΥΝΟΛΙΚΑ δεν υπερτερεί σε τίποτα των Alonso,Hamilton και ενδεχομένως Rosberg.
Όταν συστηματικά ο μικρός και άγνωστος teammate του τον βάζει από κάτω (είναι ήδη στο 9-2),δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
-ο Vet είναι δημιούργημα των Newey-RBR...πράγμα που δεν πιστεύω
-ο Ric δεν υστερεί σε αξία του Vet,πράγμα που σημαίνει ότι φαινόμενο δεν είναι κανείς τους.......ενδεχόμενο που φαντάζει και το πιθανότερο .η διαχείριση του προχθεσινού αγώνα και χωρίς να λαμβάνω καθόλου υπόψιν ότι ο αυστραλός έτυχε να πάρει και τη νίκη, είναι εμβληματική.Ο ένας παίρνει 10,γιατί με καθαρό μυαλό,χωρίς άγχος και πίστη έθεσε τις βάσεις ενός καλού αποτελέσματος με το γυρολόγιο του στο χρονικό διάστημα ανάμεσα στα δύο SC,o άλλος παίρνει μετά βίας 6,γιατί στο ίδιο χρονικό διάστημα και εξαιτίας του γεγονότος ότι ο μικρός βρέθηκε μπροστά του και πολύ δύσκολα θα μπορούσε να τον περάσει εντός πίστας, αποπροσανατολίστηκε, υπερέβαλε και απογοητεύτηκε,κάνοντας έναν μετριότατο αγώνα,που καθόρισε και την τελική κακή του κατάταξη.
@yugo & kantoniou
δυστυχώς τσάμπα καίει η λάμπα............. -
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ε ρε και να έβλεπα την υποδοχή της ομάδας στο καμάρι Perez για τον εξαίσιο αγώνα του...
Του Hulkenberg ο αγώνας ήταν καλύτερος;
Ποιός αγώνας; Όσο κράτησε πριν τον στείλει ο τρομερός team mate;
Τι ωραία που ξεθυμαίνει ο Τσέκο πάνω στον Χουλκ ε;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ε ρε και να έβλεπα την υποδοχή της ομάδας στο καμάρι Perez για τον εξαίσιο αγώνα του...
Του Hulkenberg ο αγώνας ήταν καλύτερος;
Ποιός αγώνας; Όσο κράτησε πριν τον στείλει ο τρομερός team mate;
Τι ωραία που ξεθυμαίνει ο Τσέκο πάνω στον Χουλκ ε;
Μόνο που έχουν μπερδέψει τις κάρτες
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
+1
Καντονιου τον Μπουλιε δεν μπορώ να τον κρίνω ακόμα αν και μάλλον θετικά τον βλέπω μέχρι τώρα.
Το θέμα είναι ότι η ομάδα δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά από το περσινό ναδίρ και ειδικά στην στρατηγική γίνονται τα ίδια τραγικά λάθη.
Ξέρω ότι το λες αστειευομενος αλλά ο μαλακός χαρακτήρας του Πουθενά άφησε μια ομάδα στελεχομενη με μετριότητες.
Γίνονται αρκετές αλλαγές για του χρόνου αλλά δεν βλέπω να προλαβαίνουν. Μετριότητα και του χρόνου προβλέπω.Τέτοιες αλλαγές;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
бла бла бла- +00
Τώρα στα λοιπά περί Σωτήρη εγώ απλά θα πω ότι δεν πιστεύω σε νεράιδες.
Επειδή η F1 είναι άθλημα που το ανθρώπινο στοιχείο δεν έχει πάντα τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο τελικό αποτέλεσμα, είναι ένας χώρος που ζουν νεράιδες, υπεράνθρωποι και ξωτικά.Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Όσοι τη βρίσκετε με τέτοια με γειά σας και χαρά σας.ΥΓ: Αν υπήρχε forum το 1990 φαντάζομαι το κραξίδι που θα χε φάει ο Mansell...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν υπήρχε forum το 1990 φαντάζομαι το κραξίδι που θα χε φάει ο Mansell...
... Αν υπήρχαν φόρουμ, Ίντερνετ (με τη σημερινή μορφή), κοινωνικά δίκτυα και ειδικά, μαζί με 'κουτσομπολίστικα' δορυφορικά κανάλια, παντού στον κόσμο το 1990 τότε μπορεί να μην έκανε τα ίδια ο Mansell
Α και αποκλείεται να έτρεχε, όπως έτρεχε, σε μια τέτοια αποστειρωμένη φόρμουλα ένα
-
Εννοείς ότι δεν θα έσπαγε το κιβώτιο του στο Silverstone το '90;
Και δεν θα έβγαινε μετά η @koutsimaria να αναρωτηθεί τι κάνει η Ferrari με το παλτό; -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
@yugo & kantoniou
δυστυχώς τσάμπα καίει η λάμπα.............Alba, για τον Yugo, ας απαντησει ο ιδιος. Απλα εχω σχηματισει την εντυπωση οτι ειναι πολυ ευγενικος για να σου τα πει χυμα, για τον τροπο που διαρκως επιχειρεις να τον πατροναρεις, οπως θα στα 'λεγα εγω ή οι περισσοτεροι εδω μεσα.
Για εμενα: Εβαλα στο Μονακο 3 συγκεκριμενα, απλα ερωτηματα, τα οποια απεφυγες με το μνημειωδες 'απαντηθηκαν επαρκως'. Μας εχεις πρηξει απο τη μια οτι δεν εχεις τιποτα εναντι στον Ραϊκονεν, και απο την αλλη λυσσαξες να αποδειξεις οτι ο Αμερικανος δεν τιμωρηθηκε, μεχρι που σε εξεφτελισε ο Nass με την απαντηση του.
Και στην Ουγγαρια εβαλα μερικα απλα ερωτηματα, στα οποια και παλι δεν απαντας.
Το τΖαμπα καιει η λαμπα ειναι (και παλι) υπεκφυγη. Αν μπλεκεσαι σε μια συζητηση, την οποια μετα δεν μπορεις/θελεις να ολοκληρωσεις, δεν φταιω ουτε εγω, ουτε ο Yugo. Γυρνα λοιπον παλι στα αποκλειστικα ρεπορταζ σου και στις προφητειες, για τα οποια τοσο λατρευτηκες. Τις τρολιες, οπως ηδη σου ειπα, δεν τις κατεχεις ακομα.οι κριτές δεν είχαν διάθεση να ασχοληθούν καν με το συμβάν και γιατί τελικά δεν τιμωρήθηκε ο αμερικάνος.
The Briton received a reprimand from the stewards over the incident
Ειναι -λεει- Βρετανος, οι κριτες -λεει- ασχοληθηκαν και -λεει- τον τιμωρησαν. Ποση ασχετοσυνη πλεον αυτο το EUROSPORT? ΠΟΣΗ???
Καμία ασχετοσύνη το EUROSPORT.....εσύ να ξεσκονίσεις τα αγγλικά σου για να μην μεταφράζεις άλλα αντ' άλλων και μου χρεώνεις πράγματα που δεν έγραψα.....
Πρώτα να μάθετε την εννοιολογική διαφορά ανάμεσα στην παρατήρηση,νουθεσία,επίπληξη και τιμωρία και μετά να παραδίδετε μαθήματα ετυμολογίας στην αγγλική και στην ιταλική.
@Alba
Δε βλέπω τι σχέση έχει αυτό που γράφεις για FIA. Επειδή κάτι ξέρω από FIA, σου λέω ότι όλα είναι 'ποινές' (penalties) διαφορετικής βαρύτητας
Στην περίπτωση αυτή από το δημοσίευμα του Eurosport (δεν ξέρω αν είναι ακριβές) είναι σαφές ότι και ασχολήθηκαν οι αγωνοδίκες (είπαμε, οι 'κριτές' είναι οι 'άνθρωποι της πίστας' με τις πορτοκαλί φόρμες) και επέβαλαν κάποια, έστω ελαφριά, ποινή άρα αναγνώρισαν φταίξιμο στον Chilton άρα δικαίως γκρινιάζει ο Raikkonen.Επειδη στις ερωτησεις μου δεν απαντησες, θα σε παρακαλουσα, αν μπορεις, να το κανεις:
Εγραψες:- οι κριτές δεν είχαν διάθεση να ασχοληθούν καν με το συμβάν: Σωστό ή λάθος;
- τελικά δεν τιμωρήθηκε: Σωστό ή λάθος;
- ο αμερικάνος: Σωστό ή λάθος;
(...)έχουν απαντηθεί επαρκώς........
======
Το παρακατω αξιωμα σου ισχυει μονο για τον Ρικιαρντο ή και για τον Κιμι; Γιατι στο Μονακο μας τα ειχες κανει τσουρεκια με το παραθυρο των pistops που ευνοησε τον Μικι και με τις αναλυσεις πως ο Αλονσο θα τον καταπινε με επιμηκυνση του στιντ...
(και τα SC καλώς η κακώς αποτελούν πραγματικά στοιχεία ενός αγώνα)......εσύ φτιάχνεις πραγματικότητες με βάση τα εαν και τα εφόσον............
Στο συγκεκριμενο αγωνα (HUN), μεταξυ Φετελ και Ρικιαρντο, ποιον θα χαρακτηριζες πιο τυχερο; Ξερα και ασχετα απο τα υπολοιπα.
-
ΥΓ: Αυριο το προγραμμα εχει ημερησια απο το πρωι με ΤΡΙΑ μπανια , οποτε μην ανησυχησετε αν δεν σας πρηξω...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εννοείς ότι δεν θα έσπαγε το κιβώτιο του στο Silverstone το '90;
Και δεν θα έβγαινε μετά η @koutsimaria να αναρωτηθεί τι κάνει η Ferrari με το παλτό;How dare you....
Sent from Corsair's brick
2014 - Formula 1 Pirelli Magyar Nagydij