-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Εμένα πάντως δεν μου αρέσει που, ενώ ο Button ουσιαστικά κατηγορεί την ομάδα για τη ηλιθιότητα με τα ενδιάμεσα, ο Magnussen το 'παίζει' ήρωας και λέει 'ε, δεν ήταν τόσο πολύ της ομάδας η απόφαση αλλά δικιά μου' κτλ
Για τον Magnussen μια χαρά σωστή ήταν η απόφαση να μη μπει για αλλαγή ελαστικών. Καμία ελπίδα δεν είχε ούτε καν για βαθμούς. Μένοντας έξω δεν έχανε τίποτα και είχε έστω και λίγες ελπίδες για το colpo grosso.
Για τον Button, όταν όλοι οι θεοί του σύμπαντος έχουν συνομοτησει να τον βγάλουν πρώτο στην κατάλληλη πίστα δεν ρισκάρεις για κανένα λόγο, πόσο μάλλον όταν έχεις καλύψει την άλλη περίπτωση με τον Magnussen.
Είναι απλά άλλη μια επίδειξη κοινής βλακείας από τις πολλές που έχει να επιδείξει η McLaren τα τελευταία χρόνια.Πραγματικά χωρίς ίχνος αστεϊσμού είμαι πεπεισμένος ότι αν άφηναν εμένα να αποφασίζω για την στρατηγική θα είχαμε πολλές παραπάνω επιτυχίες. Άθλιοι.
-
αρα με αυτη την λογικη ο πετροφ πρεπει να ειναι κραμα αυρτον σεννα και σουμαχερ ε?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αρα με αυτη την λογικη ο πετροφ πρεπει να ειναι κραμα αυρτον σεννα και σουμαχερ ε?Υπάρχει εξήγηση και για αυτό.
Bonus:
Grosjean:
'O Alonso μέσα σε ένα μόνο γύρο έχει την ικανότητα να υιοθετεί 3 διαφορετικά στυλ οδήγησης........ σε 3 διαφορετικά σημεία της πίστας'.Το 2010 στο Abu Dhabi εκεί που ετοιμαζόταν να μπει σε mode Michael Schumacher να σφυρίξει το μπαλάκι και να πάρει την κούπα, βραχυκύκλωσε ο εγκέφαλος και μπήκε σε mode Τάκη Ίνουε... με τα γνωστά αποτελέσματα.
Η ζωή είναι άδικη ακόμα και για τους υπερανθρώπους.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εμένα πάντως δεν μου αρέσει που, ενώ ο Button ουσιαστικά κατηγορεί την ομάδα για τη ηλιθιότητα με τα ενδιάμεσα, ο Magnussen το 'παίζει' ήρωας και λέει 'ε, δεν ήταν τόσο πολύ της ομάδας η απόφαση αλλά δικιά μου' κτλ
Για τον Magnussen μια χαρά σωστή ήταν η απόφαση να μη μπει για αλλαγή ελαστικών. Καμία ελπίδα δεν είχε ούτε καν για βαθμούς. Μένοντας έξω δεν έχανε τίποτα και είχε έστω και λίγες ελπίδες για το colpo grosso.
Για τον Button, όταν όλοι οι θεοί του σύμπαντος έχουν συνομοτησει να τον βγάλουν πρώτο στην κατάλληλη πίστα δεν ρισκάρεις για κανένα λόγο, πόσο μάλλον όταν έχεις καλύψει την άλλη περίπτωση με τον Magnussen.
Είναι απλά άλλη μια επίδειξη κοινής βλακείας από τις πολλές που έχει να επιδείξει η McLaren τα τελευταία χρόνια.Πραγματικά χωρίς ίχνος αστεϊσμού είμαι πεπεισμένος ότι αν άφηναν εμένα να αποφασίζω για την στρατηγική θα είχαμε πολλές παραπάνω επιτυχίες. Άθλιοι.
Η πλάκα είναι πως ούτε καν τον έβγαλαν πρώτο με το σουπερ πιτστοπ τους
Επίσης τι εννοείς παραπάνω επιτυχίες;
-
Τι αγωνας..τι Αλονσο..
Send from my 4.4.2 Note 3
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
αλλά το να βάλεις μία Μερκ στη ζώνη DRS σου για να τη βοηθήσεις να αμυνθεί και μαζί της να προστατευτείς και συ είναι πέρα από η καλύτερη επιλογή και μία αρχιδότατη κίνηση. Αμπαράβο
?
Θεωρείς ότι ο Αλόνσο άφησε ΕΠΙΤΗΔΕΣ (!!!) τον Χαμιλτον να τον πλησιάσει σε απόσταση κάτω του δευτερολέπτου για να εχει DRS και να μην μπορει να περάσει και τους δύο ο Ρικάρντο;Αν δεν έχεις υπόψη σου το περιστατικό στις δοκιμές της Jerez που ο Alonso ευλόγησε τα μαλακά λάστιχα και αυτά πολλαπλασιάστηκαν και φτάσαν για άλλη μια μέρα, τότε είναι λογικό να μην καταλαβαίνεις αυτό που λέει ο greo.
Kατανοω την πίκρα σου. Με 3 κλάσεις καλύτερο αμάξι ο δικός σου πάλι ξύλο τρώει. Που θα πάει; Κάπου θα φανεί η βαθιά κρυμένη αξία του Φελίπε
Καλά για τον άλλο που μας είχε φλομώσει αρχικά στα υπονοούμενα για τσόντα φέτος (όχι αυτή που βλέπουμε - την ανάποδη), μετά μας φλόμωσε στις θεωρίες συνωμοσίας και τώρα ψάχνει παρηγορία στο 2010, ουδέν σχόλιο. Τα λέει όλα η σιωπή
-
Mattiacci wary of celebrating Ferrari result
http://www.crash.net/f1/news/207173/1/m ... esult.html“We need to manage very carefully the enthusiasm for this second and sixth place.'
A ρε, ttc που σας χρειαζετε...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πραγματικά χωρίς ίχνος αστεϊσμού είμαι πεπεισμένος ότι αν άφηναν εμένα να αποφασίζω για την στρατηγική θα είχαμε πολλές παραπάνω επιτυχίες. Άθλιοι.Ο Μπουλιε τον μπουλο και να επιστρεψει αμεσα ο Πουθενας!
-
greo, ο Alonso, κατα κοινη ομολογια, δινει (και) φετος ρεσιταλ υπερβασης των δυνατοτητων του αυτοκινητου του.
Οι υπερβολες 'αφησε επιτηδες τον απο πισω να μπει στη ζωνη DRS με ενα σατανικο σχεδιο που απεβλεπε στην προστασια απο τον πιο πισω' ειναι επομενο να προκαλουν δικαιολογημενες ειρωνιες. Αν τωρα εσυ θεωρεις οτι μονο εσυ και ο Αλονσο (αντε και η Αλμπα) κατεχετε την υπερτατη αληθεια και ολοι οι υπολοιποι ειμαστε απλα αδαεις μπροστα σας, καλα κανεις, αλλα θα δικαιωθεις σε καποιο αλλο φορουμ (fernandoalonsoisthegodonearth), να μην σου πω σε καποια αλλη ζωη.
Επισης, η μανια σας κατα του Κιμι, σε μια χρονια στην οποια ηδη ξεφτιλιζεται αρκετα απο μονος του, δειχνει μονο εμμονη. Η ερμηνεια σου οτι, μενοντας κολλημενος στο 0,5' πισω απο τον Μασα προστατευσε(!!!) τα λαστιχα του ή δεν ηταν ταχυτερος(!!!!!) δεν μειωνει τον Κιμι, αλλα εσενα, σε ενα επιπεδο πολυ κατωτερο απο την πραγματικη στου αντιληψη.
Αναμενω αναλυση σου για το πως ο ΡΟΖμπεργκ, ο Φετελ και ο Λιουις δεν ηταν πραγματικα ταχυτεροι του Vergne οταν εκαναν το τρενακι πισω του...
-
Εγω σου λεω οτι υπαρχει πιθανοτητα να το εκανε ακομα και αυτο, τον εχω ικανο. Σιγουρα τραβηγμενο αλλα οχι απιθανο.
Το βασικο ερωτημα ομως ειναι:
Ποιο ειναι πιο πιθανο;
Να εβαλε ο Αλονσο απο επιλογη του την ιπταμενη φετος Μερσεντα σε ζωνη drs πισω του;
ή...
Ενας οδηγος, με μονοθεσιο πολυ πιο αργο στις ευθειες, κολλημενος στο 0.5' απο τον μπροστινο του να ειναι πιο γρηγορος;Δηλαδη το δευτερο ειναι αλμα σκεψης και μονο μια υποθεση με ακαθοριστες πιθανοτητες να ισχυει, ενω το πρωτο ισχυει με μεγαλυτερη πιθανοτητα εως και βεβαιοτητα;
Εκτος αν ειναι τοσο προφανες οτι ο Αλονσο εκανε κατι τετοιο και εμεις τυφλομενοι απο το κρυφο απωθημενο δεν το βλεπουμε.
-
Δεν ξέρω τι έκανε ο Αλόνσο πάντως ο Λιούις μια χαρά άφησε τον Ρικ να περάσει σε ένα σημείο που συνήθως ο μπροστά πετά τον πίσω εκτός πίστας
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
αλλά το να βάλεις μία Μερκ στη ζώνη DRS σου για να τη βοηθήσεις να αμυνθεί και μαζί της να προστατευτείς και συ είναι πέρα από η καλύτερη επιλογή και μία αρχιδότατη κίνηση. Αμπαράβο
?
Θεωρείς ότι ο Αλόνσο άφησε ΕΠΙΤΗΔΕΣ (!!!) τον Χαμιλτον να τον πλησιάσει σε απόσταση κάτω του δευτερολέπτου για να εχει DRS και να μην μπορει να περάσει και τους δύο ο Ρικάρντο;Αν δεν έχεις υπόψη σου το περιστατικό στις δοκιμές της Jerez που ο Alonso ευλόγησε τα μαλακά λάστιχα και αυτά πολλαπλασιάστηκαν και φτάσαν για άλλη μια μέρα, τότε είναι λογικό να μην καταλαβαίνεις αυτό που λέει ο greo.
Eddie, αφες αυτοις, ου γαρ οιδασι τι ποιουσι, οταν τον Φερνανδο αμφισβητουσι...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Επισης, η μανια σας κατα του Κιμι, σε μια χρονια στην οποια ηδη ξεφτιλιζεται αρκετα απο μονος του, δειχνει μονο εμμονη.
Πάλι ξεσπαθώνεις υπερασπιζόμενος την αντικειμενικότητα και το επίπεδο του forum;
Ποιά μανία κατά του Kimi;Εμμονή εμφανίζουν οι οπαδοί του, ποστάροντας διαρκώς σχόλια που αναζητούν δικαιολογίες (μαλακίες της ferrari)και ψάχνουν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι (πόσους γύρους ταχύτερους έκανε από τον Alonso).......σε μια ατέρμονη προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Προσωπικά έχω σταματήσει να τον σχολιάζω εδώ και κάμποσους αγώνες ή μη μόνο αν χρειαστεί νσ απαντήσω σε προκλήσεις και σε χοντράδες .......καλή ώρα σαν του yugo που ήθελε σώνει και καλά να με βάλει να πω αυτά που ήθελε να ακούσει................. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δεν ξέρω τι έκανε ο Αλόνσο πάντως ο Λιούις μια χαρά άφησε τον Ρικ να περάσει σε ένα σημείο που συνήθως ο μπροστά πετά τον πίσω εκτός πίσταςΤο αφησε επιτηδες, για να περασει μετα και τον Αλονσο (αφου δεν μπορουσε ο ιδιος), τον μονο οδηγο που φοβαται!
-
Ρε Αλμπα, κανε ενα search τις δημοσιευσεις σου και θα δεις οτι το 50%+ εχει τον ορο 'Κιμι' μεσα.
Τι εννοω μανια με τον Κιμι:- Οταν στο Μονακο λυσσαξες να αποδειξεις οτι ο Αμερικανος δεν τιμωρηθηκε για το συμβαν με τον Κιμι (και ακομα περιμενω να απαντησεις μονολεκτικα στις 3 ερωτησεις μου). Προσωπικα εκει εχασα καθε σεβασμο στα γραφομενα σου (στις ωοθηκες σου θα μου πεις, και θα 'χεις δικιο, κι εμενα τα παπαρια μου).
- Οταν ο Κιμι ειναι τελευταιος(!) στο Q1, ζηταει να ξαναβγει, η ομαδα μαλακιζεται και καταληγει να τον περασει η Μαρουσια(!), εγω προσωπικα, αν ημουν οπαδος της Φερραρι, θα ασχολιομουν με τα ζωα που εχει η ομαδα και παιρνουν αποφασεις, οχι με το ποσο χαλια ειναι ο ΚΙμι.
- Το παρακατω αξιωμα σου ισχυει μονο για τον Ρικιαρντο ή και για τον Κιμι; Γιατι στο Μονακο μας τα ειχες κανει τσουρεκια με το παραθυρο των pistops που ευνοησε τον Μικι και με τις αναλυσεις πως ο Αλονσο θα τον καταπινε με επιμηκυνση του στιντ...
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
(και τα SC καλώς η κακώς αποτελούν πραγματικά στοιχεία ενός αγώνα)......εσύ φτιάχνεις πραγματικότητες με βάση τα εαν και τα εφόσον............- Ενστερνιζεσαι τις καινοφανεις θεωριες του greo για την κοντρα Κιμι-Μασα ή οχι;
-
Επισης, η μανια σας κατα του Κιμι, σε μια χρονια στην οποια ηδη ξεφτιλιζεται αρκετα απο μονος του, δειχνει μονο εμμονη.
Πάλι ξεσπαθώνεις υπερασπιζόμενος την αντικειμενικότητα και το επίπεδο του forum;
Ποιά μανία κατά του Kimi;Εμμονή εμφανίζουν οι οπαδοί του, ποστάροντας διαρκώς σχόλια που αναζητούν δικαιολογίες (μαλακίες της ferrari)και ψάχνουν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι (πόσους γύρους ταχύτερους έκανε από τον Alonso).......σε μια ατέρμονη προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Προσωπικά έχω σταματήσει να τον σχολιάζω εδώ και κάμποσους αγώνες ή μη μόνο αν χρειαστεί νσ απαντήσω σε προκλήσεις και σε χοντράδες .......καλή ώρα σαν του yugo που ήθελε σώνει και καλά να με βάλει να πω αυτά που ήθελε να ακούσει.................Alba νομιζω οτι οι δυο μας το σταματησαμε χθες, μην πετας ανακριβειες απο το πουθενα και παψε να προκαλεις.
Καταντα αρρωστο να πιστευεις οτι ηθελα να σε βαλω να πεις αυτα που ηθελα να ακουσω. Το μονο που τονισα ειναι οτι σε μερα βελτιωμενης αποδοσης, αποδεδειγμενα, απο το τελικο αποτελεσμα και το πολυ κοντινο στιντ με τον Αλονσο, δεν ειχες τη διαθεση (μετα την προτροπη μου να σχολιασεις) να πεις οτι υπηρχε βελτιωση αλλα αρχισες παλι τις τρυφερες ειρωνιες και σε εκρινα γι'αυτο. Εγραψα πως ειναι, υποκειμενικα παντα, μια απλη καλοπροεαιρετη αναφορα στη βελτιωση για να δειξω οτι δεν ειδα κατι τετοιο απο 'σενα.
Σταματα εδω αυτο το παραμυθι οτι ηθελα να σε βαλω να πεις το οτιδηποτε. Απλα ηθελα να δω αν μπορεις να τα δεις-πεις μονος σου.
Αντιστοιχα εσυ μπορει να ηθελες να δω-πω απο μονος μου οτι ο Κιμι εκανε αλλη μια κακη εμφανιση, οτι παλι σε ολο τον αγωνα εδειξε μεγαλη υστερηση ταχυτητας και οτι δεν υπηρχε καμια βελτιωση. Δεν το ειδα-ειπα οποτε μπορεις να με κρινεις γι'αυτο. Αν εγραφες τι θα περιμενες να διαβασεις απο 'μενα για να δειξεις οτι τελικα δεν το επραξα σε καμια περιπτωση ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΒΑΖΕΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.
Σταματα τη λασπη και την ανακριβεια.
-
τι απέδειξαν οι χθεσινοί αγώνες του διδύμου της RBR, ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης; ότι ο μεν ένας μετά το 10 γύρο,πελάγωσε,θόλωσε,τα παράτησε,έκανε λάθη, με αποκορύφωμα το καβάλημα του kerb και τη θεά τύχη να τον σώζει από τον τοίχο, ο δε άλλος ότι έβαλε το κεφάλι κάτω και έκανε έναν αγώνα που λίγο απέχει από το να χαρακτηριστεί tutorial......
Η αληθεια ειναι οτι ο Φετελ εχει σοβαρο προβλημα με αυτο το θεμα. Τα παραταει ευκολα, θολωνει ρε παιδι μου.
Οπως πχ το 2010, οταν 2 αγωνες πριν το τελος ηταν τεταρτος στη βαθμολογια, 25 βαθμους πισω απο το πουλεν σου. Ή το 2012, οταν μετα τη μεση του πρωταθληματος ηταν καπου 45(;) βαθμους πισω απο το πουλεν σου. Ετσι, πελαγωμενος, θολωμενος, παρατημενος, με λαθη, πηρε τους 2 τιτλους...
Ασπαζομαι λοιπον 100% την αντικειμενικη κριτικη σου στον Φετελ και σε παρακαλω, σε ανταποδοση, να απαντησεις σε μια ΔΙΚΗ μου ερωτηση, μιας και δεν κατανοησα το τι εγραψες αρχικα:
Στο συγκεκριμενο αγωνα (HUN), μεταξυ Φετελ και Ρικιαρντο, ποιον θα χαρακτηριζες πιο τυχερο; Ξερα και ασχετα απο τα υπολοιπα. Ευχαριστω εκ των προτερων και παω για μπανιο. -
-
H κριτική στον Φέτελ είναι αστεία. Ο άνθρωπος πήρε 4 τίτλους, στους 2 είχε διαστημόπλοιο, αλλά στους άλλους 2 το πάλεψε στα ίσια. Έμεινε τελευταίος στη Βραζιλία, πέρασε όλο τον κόσμο στο Αμπου Ντάμπι, πήρε νίκη με Μινάρντι, για να αναφέρω 3 επιτεύγματα που λίγο ως πολύ όλοι ξεχνάμε. Το ότι μετά από 4 τίτλους σε μια χρονιά που του πάνε όλα στραβά δείχνει περιορισμένη διάθεση μαχητικότητας δε μου λέει απολύτως τίποτα. Εαν έχει ακόμα φλόγα μέσα του - που θα έχει 27αρης είναι - ακόμα θα κάνει πολλά καπέλα να φαγωθούν και πολλούς να μετανοιώσουν πόσο γρήγορα μίλησαν. Όπως ο Αλόνσο μετά το 2007.
-
kantoniou δεν είπα ότι ο Κίμι ΔΕΝ ήταν μισό, ένα ή και τρία αν προτιμάς δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον Μάσσα. Είπα ότι αυτό το συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει από τα δεδομένα του αγώνα. Δεν ξέρω πόσο καινοφανής είναι η θεωρία μου, η δικιά σου και του γιούγκο όμως ότι το DRS που είναι μια τεχνολογία που δίνει χρόνο και ταχύτητα, ειδικά στον Κϊμι (μα όλα σ'αυτό το παιδί να συμβαίνουν!) του στέρησε είναι το λιγότερο ενδιαφέρουσα. Kαι αντε, για αλλαγή, να βάλω και μερικά στοιχεία στη μέση. Πριν βγει ο Μάσσα από το πιτ ο Κίμι με ολόφρεσκα λάστιχα πόσο γρηγορότερα πήγαινε; Απάντηση: Καθόλου. Με το που μπήκε στην ουρά του Μάσσα κέρδισε σε γυρολόγιο, λογικό γιατί κέρδισε σε τελική εναν τομέα που έπασχε. Παρόλα αυτά εγώ να δεχθώ πως είχε δυναμική για μισό δεύτερο κάτω, πλην όμως αυτό δε βγαίνει από τα στοιχεία. Να τι με κάνατε. Να βλέπω τα γυρολόγια του ανύπαρκτου.
-
@Κίμι φανς (όσοι έχετε απομείνει). Ότι είχα να πω, το είπα πέρσι το φθινόπωρο. Μετά γράφω μόνο σε πλαίσια κουβέντας ή απαντήσεων. Από κει και πέρα το να αποδεικνύουμε διαρκώς ότι ο Κυριακούλης έκανε ένα σκασμό τραγικά λάθη και άφησε την ομάδα σε κακό χάλι για να κρύψει την ανεπάρκειά του και να φτιασιδώσει τις μαλακίες του είναι άσκοπο. Απολύθηκε, η ομάδα χτυπάει το κεφάλι της επειδή τον άκουσε όσο τον άκουσε, οι δηλώσεις για τον Αλόνσο επανήλθαν στα όρια της λογικής. Αποδείχθηκε ότι ήταν απίστευτη σπατάλη χρόνου, χρήματος και σχέσεων, αλλά επειδή αυτό πλεον το λένε όλοι δεν έχει νόημα να το επαναλαμβάνουμε. Πάντως επειδή η ζωή είναι πουτάνα, ο Κίμι θα φέρει τη μοναδική μας νίκη στο Σπα και θα γραφτούνε έπη στο φόρουμ
-
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ε ρε και να έβλεπα την υποδοχή της ομάδας στο καμάρι Perez για τον εξαίσιο αγώνα του...
Του Hulkenberg ο αγώνας ήταν καλύτερος;
Ποιός αγώνας; Όσο κράτησε πριν τον στείλει ο τρομερός team mate;
-
Πιο ειναι το site Που κανεις compare τα lap times των οδηγων?
2014 - Formula 1 Pirelli Magyar Nagydij