-
Ξαφνικά ο κανονισμός περί διπλής βαθμολόγησης στους τελευταίους αγώνες δεν ακούγεται και τόσο κακή ιδέα...
εδιτ
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Τι γίνετε με αυτόν τον Λιούις τα Σάββατα!; -
Τι γίνετε με αυτόν τον Λιούις τα Σάββατα!;
-
Θα αρχισω να πιστευω οτι δεν ειναι τυχαιο πλεον... Παραπαει αυτο το πραγμα με το Λουη...
Βλεπουν τον Κιμι στο οριο να μην περασει και το αφηνουν πεισματικα μεσα... Αν ειναι δυνατον!!!
-
Έξω ο Μικι! 17ος!!!!
Τον πέταξε έχω ο Bianchi!!!! -
Σ' ευχαριστω Bianchi.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Θα αρχισω να πιστευω οτι δεν ειναι τυχαιο πλεον... Παραπαει αυτο το πραγμα με το Λουη...Λες να καίνε το μονοθέσιο τους για τον Νικολάκη ??
-
έξω η Ραικοκότα
-
Θέλω να ξέρω ποιανού απόφαση ήταν να μη βγάλουν τον Κίμι έξω.
Καλά να πάθουν τώρα με τις παπαριές τους...
-
περαν του κακου χρονου του κιμι, τον 'πεταξε και η φερραρι εξω' ελεος τι στο καλο κανουμ εκει στη φερραρι
-
Θα αρχισω να πιστευω οτι δεν ειναι τυχαιο πλεον... Παραπαει αυτο το πραγμα με το Λουη...
Λες να καίνε το μονοθέσιο τους για τον Νικολάκη ??
Μπορει να μη δινουν την ιδια προσοχη στο μονοθεσιου του Λουη, ετσι και αλλιως το πρωταθλημα το εχουν ηδη παρει...
-
Τι γίνετε με αυτόν τον Λιούις τα Σάββατα!;Eσπασε ενανε καθρεπτη στο μοτορχομ και τον κυνηγαει η ΚΑΚΟΤΥΧΙΑ .
Σαν τον Γουεμπο ρε παιδι μου-τοσο γκαντεμης.
-
-
Βρέχει!
-
ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ. ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ!
-
Πάλι το στούκαρε
-
Μπράβο ρε Νικολάκη!
EDIT: Ο Vettel φαίνεται να έχει βρει τι τον χάλαγε στο μονοθέσιο. Θυμίζει ξανά τον πρωταθλητή.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Θέλω να ξέρω ποιανού απόφαση ήταν να μη βγάλουν τον Κίμι έξω.Καλά να πάθουν τώρα με τις παπαριές τους...
Πάλι φταίνε οι στρατηγικές; ϊδια με όλες τις ομάδες είχε η ferrari στο Q1.O Alonso με το χρόνο του απέδειξε ότι η στρατηγική ήταν σωστή.........o ευνούχος από την τούνδρα τα (ξανα)έκανε μούσκεμα......για όνομα του Θεού.......7 δέκατα από τον teamate του στο καρτοδρόμιο του Hungaroring........... ένας αιώνας δηλ......και πάμε να τα ρίξουμε πάλι στο pit wall
-
Eτσι ρε γιγαντα Ρορμπεργκ!!
Με το σπαθι σου!!
Δια πυρος και σιδηρου φετο το σηκωνεις!!
Ενα αλλα κανει για 5!! -
Alba χορτασες φετος να βλεπεις τον Κιμι να ξεφτιλιζεται, βαλε φρενο στην αδηφαγα επιθετικοτητα σου, δες τι αλλο σου λειπει, θα σου κανει καλο...
Ο χρονος του ηταν κακος αλλα δεν εχει ευθυνη η Φερραρι; Δεδομενου οτι ενας πιλοτος σου κινδυνευει να μεινει εκτος Q2 επειδη εκανε κακο γυρο με τα ασπρα εσυ τι λες ως ομαδα; Μ@λ@κ@ μου ειχες την ευκαιρια σου με τα ασπρα, δεν τα καταφερες, οποτε δεν σε ξαναβγαζω με τα κιτρινα και ας το κανουν οι αλλοι;
Η στρατηγικη προσαρμοζεται αναλογα με τις δυνατοτητες του πιλοτου και προσπαθει να λαβει το μεγιστο απο αυτον... Σοβαρεψου!!!
-
Για αύριο δίνει καταιγίδες;
2014 - Formula 1 Pirelli Magyar Nagydij