-
...Έκανε καλή προθέρμανση ο Κίμις εν όψει Spa
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
-Ο Φετελ νικαει τον Ρικιαρντο στα quals και ειναι μπροστα του στον αγωνα.
-Οι 4 πρωτοι εξαφανιζονται ως δια μαγειας μπροστα απο τον Ρικιαρντο, λογω SC.
-Το παλικαρι παιρνει μια, παναξια και αρχιδατη, αλλα ταυτοχρονα σουπερ τυχερη νικη.
Συμπερασμα: Ο Φετελ εχει κωλο σαν την πορτα Capuana, επειδη δεν τρακαρε στο τετ-α-κε (το οποιο εσωσε, εκτος απο την τυχη, και με τον μαγικο χειρισμο του).
ΟΚ, οτι πει ο γκουρου...ΥΓ: Ο Λιουις παραπαταει στην εκκινηση και σωζεται (κι αυτος με τη βοηθεια της τυχης) σε εξοδο του: Ειναι ο υπερτατος (μετα φυσικα τον Αλονσο).
\
Θύμισε μου λίγο πού τερμάτισε ο Vettel.....κάπου πίσω απο το Raikkonen ή κάνω λάθος.......και που τερμάτισαν και οι υπόλοιποι από την παρέα που εξαφάνισε το SC
To έσωσε......πώς όχι......αφού είναι ο Giotto της F1......κάνει γεωμετρικές περιστροφές
Ρε ανθρωπε, περιοριστηκα στο σχολιο σου περι κωλοφαρδιας. Μπορεις σε παρακαλω να περιοριστεις και εσυ να απαντησεις το ερωτημα: Σε ΑΥΤΟΝ τον αγωνα, μεταξυ Ρικιαρντο και Φετελ, ο κωλοφαρδος ηταν ο Φετελ;;;
Γιατι αυτο ηταν το σχολιο σου. Αλλο αν τωρα πετας την μπαλα στην εξεδρα για το που τερματισε ο Φετελ.
Περι ικανοτητων του Φετελ, θα σου φρεσκαρω τη μνημη, με αποκλειστικα δικα σου σχολια, οταν τον ψηνατε για τη Φοραδα, μολις γυρισω απο τα μπανια του λαου. Φαινεται οτι ξαφνικα ξεχασε να οδηγει.
Εκτος φυσικα κι αν υπογραψει, οποτε θα γινει παλι ο Υιος του Θεου-Ναντο. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Παιδιά παραδεχθείτε ότι ο Μίκι δεν ήταν ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΡΑΔΑ όσο σε ΟΛΟΥΣ τους άλλους αγώνες της σεζόν γιατί ο yugo θα ποστάρει μέχρι να πεθάνει ο Χαϊλάντερ.
Το παραδέχομαι...ήταν συγκινητικός.Ξεκίνησε 15ος,κατάφερε να προσπεράσει διαδοχικά και με το σπαθί του τις δύο FI (αμφότερες στον τοίχο), τις δύο McLaren (με λάστιχα βροχής στο στεγνό),το Bottas (medium),το Vettel (που επιχείρησε μάταια toe loop με μονοθέσιο)......και κάπου έφαγε και το Vergne.Eντάξει....έμεινε 15 γύρους πίσω από το Sutil....αλλά η Sauber είναι πύραυλος....και μετά του περιόρισε τον αγώνα ο εκπληκτικός Massa. Σε σύνολο 70 γύρων κατάφερε να είναι 12 ολόκληρους γύρους ταχύτερους του Alonso κατά μέσο όρο 2-3 δέκατα...........ενώ για τις κλεψύδρες που έτρωγε στους 30 πρώτους γύρους (πάνω από 1,5 δεύτερο μ.ο) φταίνε τα κινούμενα σικέιν.
Πραγματική αναγέννηση (νεκρανάσταση καλύτερα)...........αν εκκινούσε 10ς,με βάση τα μαθηματικά της τρίτης δημοτικού.....θα κέρδιζε τον αγώνα....Δεύτερος άνθρωπος του αγώνα ο Vettel.Κέρδισε γαι δύο δέκατα το Ricciardo στο quali,στους 8 πρώτους γύρους ήταν ταχύτερος του στον αγώνα....και μετά παρότι έτρωγε κλεψύδρες από το Daniel (ελέω γκαντέμικης στρατηγικής πάλι)......πήρε πανάξια την 7η θέση (το Raikkonen δεν μπορούσε να τον πιάσει.....γιατί είπαμε ήταν Ο ΠΡΩΤΟΣ άνθρωπος του αγώνα).......
Αυτά είναι ταα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα του χθεσινού αγώνα,ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια...........
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ρε ανθρωπε, περιοριστηκα στο σχολιο σου περι κωλοφαρδιας. Μπορεις σε παρακαλω να περιοριστεις και εσυ να απαντησεις το ερωτημα: Σε ΑΥΤΟΝ τον αγωνα, μεταξυ Ρικιαρντο και Φετελ, ο κωλοφαρδος ηταν ο Φετελ;;;
Γιατι αυτο ηταν το σχολιο σου. Αλλο αν τωρα πετας την μπαλα στην εξεδρα για το που τερματισε ο Φετελ.
Περι ικανοτητων του Φετελ, θα σου φρεσκαρω τη μνημη, με αποκλειστικα δικα σου σχολια, οταν τον ψηνατε για τη Φοραδα, μολις γυρισω απο τα μπανια του λαου. Φαινεται οτι ξαφνικα ξεχασε να οδηγει.
Εκτος φυσικα κι αν υπογραψει, οποτε θα γινει παλι ο Υιος του Θεου-Ναντο.Ναι φυσικά κωλόφαρδος ήταν ο Ricciardo......επειδή εν μέσω κίνησης δεν έσκασε σαν καρπούζι στον τοίχο αλά Perez......αλλά το έσωσε.......
Περί ικανοτήτων Vettel......μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο.Πανάξια τα πρωταθλήματα που κέρδισε,αλλά ουδέποτε συνέθεσα παιάνες για ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ της δεκαετίας,βιβλιά των ρεκόρ......που πρέπει να ξαναγραφούν από την αρχή και λοιπές μαλακίες. Πάντα έλεγα οτι θέλω να τον δω σε μη κορυφαίο μονοθέσιο......και πάντα υποστήριζα ότι με αυτές τις RBR πρωταθλήματα θα έπαιρνε και ο Raikkonen......ενώ με ομόσταυλους Αlo και Ham.....πιθανότατα θα τα είχε χάσει.......
Ουδέποτε εξέφρασα διακαή πόθο να τον δω στη ferrari......δεν με απασχολεί αν τον θέλει ακόμα η ferrari (ή αν του έταζε λαγούς με πετραχήλια για να τον φέρει ως παραφερνάλιο του καράφλα μαζί με Horner στο Maranello)......o πρόεδρας έχει κατ' επανάληψη πει ότι ο καλύτερος οδηγός που είχε ποτέ στο payroll της η ferrari είναι ο ισπανός........μαλακίες θα λέει ως συνήθως ..............
Τελικά ο κύριος 170% περπατάει στο νερό.............φαντάσου ο άλλος με τους τέσσερεις τίτλους τι μπορεί να κάνει......
Καλά μπάνια
Τελικά κάτι ήξερε ο γερμανός που τους έλεγε ας το χαρούμε τώρα που μπορούμε...........δεν θα κρατήσει για πάντα
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ρε ανθρωπε, περιοριστηκα στο σχολιο σου περι κωλοφαρδιας. Μπορεις σε παρακαλω να περιοριστεις και εσυ να απαντησεις το ερωτημα:Σε ΑΥΤΟΝ τον αγωνα, μεταξυ Ρικιαρντο και Φετελ, ο κωλοφαρδος ηταν ο Φετελ;;;
Γιατι αυτο ηταν το σχολιο σου.Εχω ιωβειο υπομονη και θα περιμενω να απαντησεις ενα απλο ερωτημα που εθεσα. Τα περι αποφυγης του τοιχου απο τον Ρικιαρντο ειναι και παλι η μπαλα στην εξεδρα.
Για τον Αλονσο εχω γραψει ΠΑΡΑ πολλες φορες για το ποσο παραπανω απο τα μονοθεσια του αποδιδει (εξτρα μπονους δικα μου quotes, μετα τα μπανια).
Και μια φιλικη συμβουλη: Εισαι πολυ καλυτερος στα αποκλειστικα ρεπορταζ, κατα προτιμηση στα ιταλικα, για το πως ο Αλονσο εφτυσε τη ΜακΛαρεν, κατι που ολοι οι αλλοι συναδελφοι σου σχολιαστες της Φ1 (ΚΑΙ ο Τουρινι!!!) δεν πηραν χαμπαρι. Αυτη ειναι η Αλμπα που εχει λατρεψει το 4ΤΦ και αποθεωσει ο GeoF1. Αυτην την Αλμπα θελουμε πισω!
Δυστυχως ομως στο τρολαρισμα, flaming, baiting, πεταγμα της μπαλας στην κερκιδα, υστερεις ακομα αισθητα, και θα σου προτεινα να αφησεις το σπορ, μεχρι να το τελειοποιησεις. Αν θελεις απλα να περνας το χρονο σου τρολαροντας, κανοντας ταυτοχρονα και practice, μπορεις να δοκιμασεις το φορουμ του Cosmopolitan (εγγυημενο γελιο για σενα, λιγοτερο πρηξιμο για εμας).
Παω για μπανιο.
-
Ε ρε και να έβλεπα την υποδοχή της ομάδας στο καμάρι Perez για τον εξαίσιο αγώνα του...
-
- στην ιώβειο υπομονή.......αλλά καλό είναι ό,τι μας χαλάει να το κόβουμε
- στην κατανόηση κειμένου ή στη στρεψοδικία (διαλέγεις ό,τι σε βολεύει)
το σχολιό μου δεν ήταν καθόλου αυτό.......
τι απέδειξαν οι χθεσινοί αγώνες του διδύμου της RBR, ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης; ότι ο μεν ένας μετά το 10 γύρο,πελάγωσε,θόλωσε,τα παράτησε,έκανε λάθη, με αποκορύφωμα το καβάλημα του kerb και τη θεά τύχη να τον σώζει από τον τοίχο, ο δε άλλος ότι έβαλε το κεφάλι κάτω και έκανε έναν αγώνα που λίγο απέχει από το να χαρακτηριστεί tutorial......
Εγώ κρίνω με βάση τα πραγματικά γεγονότα (και τα SC καλώς η κακώς αποτελούν πραγματικά στοιχεία ενός αγώνα)......εσύ φτιάχνεις πραγματικότητες με βάση τα εαν και τα εφόσον............
Δεν είναι η 'κωλόφαρδη' νίκη του Ricciardo που εκθέτει το γερμανό.......είναι ο αγώνας και η τελική κατάταξη του Alonso και εν μέρει του Rosberg που αποκαλύπτουν τη δεκακυμία εν κρανίοις που τον κατέλαβε.....για να τον οδηγήσει σε αυτή την άθλια για τα standards του εμφάνιση......από την οποία το highlight θα παραμείνει η κωλοφαρδία του να μην γίνει Perez No2....
-
Παιδιά παραδεχθείτε ότι ο Μίκι δεν ήταν ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΡΑΔΑ όσο σε ΟΛΟΥΣ τους άλλους αγώνες της σεζόν γιατί ο yugo θα ποστάρει μέχρι να πεθάνει ο Χαϊλάντερ.
Το παραδέχομαι...ήταν συγκινητικός.Ξεκίνησε 15ος,κατάφερε να προσπεράσει διαδοχικά και με το σπαθί του τις δύο FI (αμφότερες στον τοίχο), τις δύο McLaren (με λάστιχα βροχής στο στεγνό),το Bottas (medium),το Vettel (που επιχείρησε μάταια toe loop με μονοθέσιο)......και κάπου έφαγε και το Vergne.Eντάξει....έμεινε 15 γύρους πίσω από το Sutil....αλλά η Sauber είναι πύραυλος....και μετά του περιόρισε τον αγώνα ο εκπληκτικός Massa. Σε σύνολο 70 γύρων κατάφερε να είναι 12 ολόκληρους γύρους ταχύτερους του Alonso κατά μέσο όρο 2-3 δέκατα...........ενώ για τις κλεψύδρες που έτρωγε στους 30 πρώτους γύρους (πάνω από 1,5 δεύτερο μ.ο) φταίνε τα κινούμενα σικέιν.
Πραγματική αναγέννηση (νεκρανάσταση καλύτερα)...........αν εκκινούσε 10ς,με βάση τα μαθηματικά της τρίτης δημοτικού.....θα κέρδιζε τον αγώνα....Δεύτερος άνθρωπος του αγώνα ο Vettel.Κέρδισε γαι δύο δέκατα το Ricciardo στο quali,στους 8 πρώτους γύρους ήταν ταχύτερος του στον αγώνα....και μετά παρότι έτρωγε κλεψύδρες από το Daniel (ελέω γκαντέμικης στρατηγικής πάλι)......πήρε πανάξια την 7η θέση (το Raikkonen δεν μπορούσε να τον πιάσει.....γιατί είπαμε ήταν Ο ΠΡΩΤΟΣ άνθρωπος του αγώνα).......
Αυτά είναι ταα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα του χθεσινού αγώνα,ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια...........
Το τραβας τοσο πολυ απο τα μαλλια που εκτιθεσαι πολυ και ειναι κριμα.
Τα αξιοσημειωτα γεγονοτα του αγωνα χθες ηταν στην πρωτη τετραδα που ειδαμε απιστευτα πραγματα. Το μονο που γραφτηκε για τον Κιμι ειναι οτι στο στεγνο (εχοντας γραψει 100 φορες οτι στο βρεγεμνο ηταν για αλλη μια φορα μετριοτατος) εδειξε πολυ πιο ανταγωνιστικο ρυθμο απο αλλες φορες ακομα και αν θεωρησουμε οτι ο Μασσα δεν τον καθυστερησε. Μονο αυτο και τιποτα αλλο. Ουτε θριαμβολογιες, ουτε οτι πηδηξε κωλαρακια, ουτε οτι εγινε , αυτα μας τα χρεωνεις εσυ και ειναι μεγαλο unfair...
Η συζητηση πηρε εκταση γιατι μετα απο τοσες τραγικες εμφανισεις του Φινλανδου οταν σε εναν αγωνα εδειξε καλυτερη εικονα παλι υπηρχε απο μερικους η νοητη σφαλιαρα του στιλ: 'Οχι Σωτηρακη δεν θα σου αναγνωριστει ποτε και καμια προοδος, αν δε ριξεις 20' στον Αλονσο σε καθαρο αγωνα δεν υπαρχει περιπτωση να μη σε θαψουμε...'
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ε ρε και να έβλεπα την υποδοχή της ομάδας στο καμάρι Perez για τον εξαίσιο αγώνα του...Του Hulkenberg ο αγώνας ήταν καλύτερος;
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Η συζητηση πηρε εκταση γιατι μετα απο τοσες τραγικες εμφανισεις του Φινλανδου οταν σε εναν αγωνα εδειξε καλυτερη εικονα παλι υπηρχε απο μερικους η νοητη σφαλιαρα του στιλ: 'Οχι Σωτηρακη δεν θα σου αναγνωριστει ποτε και καμια προοδος, αν δε ριξεις 20' στον Αλονσο σε καθαρο αγωνα δεν υπαρχει περιπτωση να μη σε θαψουμε...'
Eίπαμε ρε yugo......έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση για τα φετινά του standards,πετυχαίνοντας το minimum ζητούμενο, σε έναν αγώνα ειδικών συνθηκών..........αλλά το γιατί σε χαλάει να το ακούσεις........ΟΚ... ωραία...... πες ότι δεν το έγραψα.Έμεινες ικανοποιημένος;.....τι άλλο θέλεις να κάνουμε γαμώ την πουτ@να μου.........λιτανεία,rave party ή να βγάλουμε έκτακτο παράρτημα
.....όταν ξαναπάνε σε νορμάλ πίστες (και ιδίως στις δύο που έρχονται καπάκι και απαιτούν υψηλή τελική) θα διαπιστώσεις πάλι πού στέκεται η ferrari, πού ο Alonso και πόσο ξύπνησε ο Kimi...........
-
E καλά αν γίνει στην επόμενη το 12-0 καλά θα κάνει να μην υπάρξει 13. Φαντάζομαι ότι ήρθε η ώρα να σπάσει η παρθένα
-
Alba.
Οταν θες απλα να πεις οτι καποιος εδειξε καλυτερη εικονα και να το αναγνωρισεις, απλα το γραφεις καθαρα, ξαστερα και μονο αυτο. Χωρις ειρωνιες, υπονοουμενα, υφερπουσες υποτιμησεις και αλλα τρυφερα. Απο το πρωτο ποστ σου για τον αγωνα δεν εγραψες πουθενα κατι τετοιο. Εγω σε ειχα αναφερει για να δω αν θα μπορεσεις να γραψεις κατι τοσο απλο και σε καμια περιπτωση θριαμβολογια, δεν αντεξες ομως ουτε τωρα...
Επισης το οτι εκανε ενα ικανοποιητικο αγωνα χθες δεν εξασφαλιζει τιποτα για το μελλον. Αυτα.
-
yugo σκας γάιδαρο
ποτέ δεν σχολιάζω όλο το grid.....μόνο ότι μου έχει κάνει εντύπωση.......χθες ο μόνος που με εντυπωσίασε ήταν ο Ric και αυτόν είχα σκοπό να σχολιάσω μόνο.Ούτε ο Alo (γιατί ξέρω ποιός είναι και το έχει ξανακάνει)ούτε ο Raikkonen.
Eσύ θέλεις δηλώσεις εθνικοφροσύνης.......την άλλη φορά να φέρεις και το ΚΑΣΤΟΡΈΛΑΙΟ -
Θα μπορουσα να πω οτι τον σκας και εσυ και μαλιστα ευκολα και κατ' εξακολουθηση...
Παλι τη μπαλα στην εξεδρα;
Δεν εχει σημασια ποιος σε εντυπωσιασε και ποιον ειχες σκοπο να σχολιασεις.
Σημασια εχει οτι εφοσον μπηκες στο κοπο, εστω μετα απο προσκληση, να τον σχολιασεις δεν υπηρχε η απλη και ξαστερη αναφορα στην καλη χθεσινη εικονα, παρα μονο τα ειρωνικα τρυφερα που περιεγραψα στο προηγουμενο ποστ.
-
Η ιδια η Μερσεντα λεει οτι ηταν βλακεια να πουν στο Λουη να κανει στην ακρη.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/115184
Τα ιδια και απο τον Lauda, πολυ το αγχος της στιγμης ρε παιδι μου...
http://www.autosport.com/news/report.php/id/115181
Ελπιζω στους επομενους αγωνες να μην εχουν προβληματα και να γινει ο χαμος !!!
-
Τι χαζό ήταν αυτό με τα τιμ όρντερς της μερτσέντες.. Ήμαρτον.
Δεν πρέπει να υπήρξε ούτε ένας άνθρωπος που έβλεπε τον αγώνα εκείνη την ώρα και να μην έδινε δίκιο στον Λούη.
Φτάστον πρώτα ρε Ροσμπεργκ και μετά ζήτα να σου ανοίξει χώρο... -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τι χαζό ήταν αυτό με τα τιμ όρντερς της μερτσέντες.. Ήμαρτον.
Δεν πρέπει να υπήρξε ούτε ένας άνθρωπος που έβλεπε τον αγώνα εκείνη την ώρα και να μην έδινε δίκιο στον Λούη.
Φτάστον πρώτα ρε Ροσμπεργκ και μετά ζήτα να σου ανοίξει χώρο...+oo
-
Το να του ζητανε να τον αφησει ενω ο ξανθος δεν εχει παρει καν drs ή ειναι στο οριο του drs ειναι γελοιο. Ακομα ομως και να τον πιεζε και παλι δεν θα επρεπε σε καμια περιπτωση να τον αφησει ο Λουης.
Εφοσον ειναι τοσο μπροστα που το κατασκευαστων ειναι σχεδον βεβαιο και αφου οι δυο τους ειναι πολυ κοντα στη μαχη του τιτλου το μονο που εχουμε ειναι μαχη. Αν ειναι δυνατον να αφησεις το αντιπαλο σου για τον τιτλο να περασει ευκολα και μετα το πιτ στοπ του να σε φτασει αμεσως... Ακομα και αν δεν υπηρχε κινδυνος για το Λουη και απλα ηθελε να καθυστερησει το Ροσμπεργκ οσο μπορουσε ωστε μετα το πιτ στοπ του ο δευτερος να χασει περισσοτερες θεσεις και παλι θεμιτο και σωστο θα ηταν. Μιλαμε για το πρωταθλημα οχι για αστεια.
-
yugo σκας γάιδαρο
ποτέ δεν σχολιάζω όλο το grid.....μόνο ότι μου έχει κάνει εντύπωση.......χθες ο μόνος που με εντυπωσίασε ήταν ο Ric και αυτόν είχα σκοπό να σχολιάσω μόνο.Ούτε ο Alo (γιατί ξέρω ποιός είναι και το έχει ξανακάνει)ούτε ο Raikkonen.
Eσύ θέλεις δηλώσεις εθνικοφροσύνης.......την άλλη φορά να φέρεις και το ΚΑΣΤΟΡΈΛΑΙΟλογικο αφου σχολιαζεις μονο τον κιμι τι να σου κανει ολο το αλλο γκριντ
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Θα μπορουσα να πω οτι τον σκας και εσυ και μαλιστα ευκολα και κατ' εξακολουθηση...Παλι τη μπαλα στην εξεδρα;
Δεν εχει σημασια ποιος σε εντυπωσιασε και ποιον ειχες σκοπο να σχολιασεις.
Σημασια εχει οτι εφοσον μπηκες στο κοπο, εστω μετα απο προσκληση, να τον σχολιασεις δεν υπηρχε η απλη και ξαστερη αναφορα στην καλη χθεσινη εικονα, παρα μονο τα ειρωνικα τρυφερα που περιεγραψα στο προηγουμενο ποστ.
..αν αποφασίσεις να με ξαναρωτήσεις κάτι.........θα μου επιτρέψεις να λέω την άποψή μου και όχι αυτά που έχεις φανταστεί εσύ ως πραγματικότητα ή θέλεις να ακούσεις.......διαφορετικά μην με ξαναρωτήσεις.
Τελεία και παύλα......με όλο μου το σεβασμό και συμπάθεια.......γιατί δεν θα ήθελα να σε κατατάξω στους τσάμπα καίει η λάμπα.
2014 - Formula 1 Pirelli Magyar Nagydij