-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν μου βγαζει καθολου νεο θεμα ............................
Για πάτα το απο κάτω
posting.php?mode=post&f=3
σε αφήνει;Πληροφορίες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε σε αυτή την Δ. Συζήτηση. -
Πληροφορίες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε σε αυτή την Δ. Συζήτηση. -
Αναμονή μέχρι να επιλυθεί τότε.
-
Υπάρχει κάποιο 'θέμα' με το πάνω μέρος της σελίδας; Μου φαίνεται κάπως διαφορετικό εκεί που λέει Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων • Προβολή μη αναγνωσμένων δημοσιεύσεων κλπ..
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Υπάρχει κάποιο 'θέμα' με το πάνω μέρος της σελίδας; Μου φαίνεται κάπως διαφορετικό εκεί που λέει Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων • Προβολή μη αναγνωσμένων δημοσιεύσεων κλπ..Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό
-
Ο χρήστης FIAT KAGELARIS έγραψε:
Πληροφορίες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε σε αυτή την Δ. Συζήτηση.Μόλις μας ειδοποίησαν ότι διορθώθηκε το πρόβλημα. Για δοκιμάστε πάλι.
-
δεν μεταφέρεις στo control και καμιά κουβέντα για αναβάθμιση (html5 embed ) και φτιάξιμο κάποιον μπαγκζ.
-
OK Eυχαριστω ....................
-
Μερικές φορές δεν ανοίγει popup όταν έχω νέο πμ, ανεξάρτητα αν είναι θέμα του browser ή όχι. Θα ήθελα λοιπόν όταν υπάρχουν νέα πμ να είναι με κόκκινο (ή άλλο) font το (xxx νέα μηνύματα). Το bold από μόνο του δεν αρκεί.
Ας μπει στη λίστα με τα todo -
Στο σημείο που γράφουν τη λίστα εχει πολλές τρίχες και δεν πιάνει μελάνι.
-
Τότε διατίθεμαι ν'αναλάβω μπριζολοκερδώς την τεχνική υποστήριξη του forum
-
Μπάγκ:
Δοκιμάστε να εισάγεται το unicode 1f595 και πατίστε υποβολή.
SQL ERROR [ mysql4 ] Incorrect string value: '\xF0\x9F\x96\x96 \xF0...' for column 'post_text' at row 1 [1366] Ένα λάθος στην βάση δεδομένων εμφανίστηκε κατά την δημιουργία αυτής της σελίδας. Παρακαλώ ενημερώστε τους Διαχειριστές της Δ. Συζήτησης εάν το πρόβλημα επαναληφθεί.
-
οκ αλλά εσένα πώς σου 'ρθε να γράψεις αυτό το unicode;
-
Επιδειξη..
-
Προσπαθησα να στειλω ενα πμ και εδω και μια ωρα ειναι ακομα στα εξερχομενα.τι φταιει?
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Προσπαθησα να στειλω ενα πμ και εδω και μια ωρα ειναι ακομα στα εξερχομενα.τι φταιει?Δεν το έχει δει εκείνος που του το έστειλες.
-
Ευχαριστω
-
Στο tapatalk υπάρχει επιλογή για να μην βλέπω μηνύματα από άτομα που έχω στην black list;
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Όχι. Δυστυχώς βλέπεις όλο το σκουπιδαριό ...
-
Και τα spoilers βλεπεις:(
Send from my 4.4.2 Note 3
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]