-
Ο χρήστης Giorikas έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ CITROEN XSARA VTS 2.0 ME 167 HP (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ 2 ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΤΛ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ KNOW HOW....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΓΙΩΡΓΟΣ
Γίωργο κατ' αρχήν καλορίζικο το απόκτημα σου. 167 άλογα και θα τα αφήσεις να κάθονται? Ντροπή, σε περιμένουμε με τον κυνηγό στις Σέρρες να βγάλεις γούστα Λοιπόν για πές τι ακριβώς θές να μάθεις για το αμάξι για να σε πληροφορήσουμε ανάλογα Οτι έκανες μια πολύ καλή αγορά νομίζω δεν χρειάζεται να στο πώ το ζείς καθημερινά.
-
Giorikas (Γιωργο) καλοριζικο και καλα χιλιομετρα Θα σε πληροφορησουμε αναλογα με το τι περναει απο το χερι μας και οχι απο το τι περναει απο το μυαλο μας (καλο ε; )
Περισσοτερο ειδικος βεβαια ο mirage ως ευτυχης κατοχος μιας Xsara
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Αλλα 35 αλογακια κι απο μενα
Tωρα που το ξανασκεφτηκα δεν εχει 35
28 εχει με το ζορι
Κωστα κι εσενα 602cc δεν ειναι; Γιατι βγαζει περισσοτερα; Το τουρμπισες;
Το θέμα δεν είναι γιατί το δικό μου βγάζει 35 αλλά γιατί το δικό σου δεν βγάζει 35??
Άσε γιατί μόλις έμαθα ότι για regularity ράλλυ θες οδόμετρο (καλά δεν το λέω?) που να μετράει και μέτρα (εκατοντάδες).
Γιαυτό όλοι βάζουν πρόσθετα της HALDA
-
Από http://www.ami8.com/nieuwesite/index.ph ... ae60441fea
Engine
602cc (74x70) Flat twin, 4 stroke. Air cooled. aluminium cylinder heads. Compression ratio 9:1. 32 bhp DIN at 5750 rpm. 35 bhp SAE at 5750 rpm* -
Eψαξα στο ιντερνετ και βρηκα : http://www.cats-citroen.net/citroen_2cv/
Συμφωνα με αυτα το Ami 8 εχει 32 DIN και το 2cv 29 DIN. Δηλαδη αυτο μεταφραζεται σε 35 και 32 hp αντοιστιχα;
Αυτο γινεται οπως θα δεις γιατι το Ami 8 εχει μεγαλυτερη συμπιεση (9.0/1 ) απο το 2cv ( 7.9/1 )
Για το regularity ραλλυ ναι θελει οδομετρο Ποσο παει για ενα τετοιο;
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Άσε γιατί μόλις έμαθα ότι για regularity ράλλυ θες οδόμετρο (καλά δεν το λέω?) που να μετράει και μέτρα (εκατοντάδες).Γιαυτό όλοι βάζουν πρόσθετα της HALDA
Ασε γιατι πηγα στη σελιδα της HALDA και ειδα ποσο κανει ενα οδομετρο ή αλλιως tripmeter
Καθεσαι;;;
399 λιρες Αγγλιας ή περιπου 500 Ευρω χωρις καλωδιακια συνδεσεις κλπ. Και ειναι το πιο φτηνο της εταιριας
Με'γεια μας
Επισης βρηκα:
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Αυτο γινεται οπως θα δεις γιατι το Ami 8 εχει μεγαλυτερη συμπιεση (9.0/1 ) απο το 2cv ( 7.9/1 )
Όντως το ξέχασα....
Βέβαια εσύ έχεις λιγότερο βάρος...
Επίσης πιο κοντή 4η σε σχέση με Ami
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Άσε γιατί μόλις έμαθα ότι για regularity ράλλυ θες οδόμετρο (καλά δεν το λέω?) που να μετράει και μέτρα (εκατοντάδες).
Γιαυτό όλοι βάζουν πρόσθετα της HALDA
Ασε γιατι πηγα στη σελιδα της HALDA και ειδα ποσο κανει ενα οδομετρο ή αλλιως tripmeter
Καθεσαι;;;
399 λιρες Αγγλιας ή περιπου 500 Ευρω χωρις καλωδιακια συνδεσεις κλπ. Και ειναι το πιο φτηνο της εταιριας
Με'γεια μας
Επισης βρηκα:
I know....
Άσε δεν λέει.
Αλλά δεν με νοιάζει και πολύ....ας μην βγω 1ος.
Τέτοια εμπειρία δεν χάνεται..
Ας μετράω ανά 1 km (με τεράστιο σφάλμα βέβαια)...Είδα video τραβηγμένο μέσα από Spitfire εν ώρα ειδικής....
Μόνο που δεν με έπιασαν τα κλάματα!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Άσε δεν λέει.
Αλλά δεν με νοιάζει και πολύ....ας μην βγω 1ος.
Τέτοια εμπειρία δεν χάνεται..
Ας μετράω ανά 1 km (με τεράστιο σφάλμα βέβαια)...Είδα video τραβηγμένο μέσα από Spitfire εν ώρα ειδικής....
Μόνο που δεν με έπιασαν τα κλάματα!
Δηλαδη το οδομετρο δεν ειναι υποχρεωτικο Ωραια!
Αν βρουμε κατι αλλο, οχι φιρμας κανει; (καμια μετατροπη απο οδομετρο σαραβαλου)
Γνωριζεις τι αλλο χρειαζεται για να συμετασχουμε; (χαρτια αδειες κλπ)
Τι εγινε με το Spitfire;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ CITROEN XSARA VTS 2.0 ME 167 HP (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ 2 ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΤΛ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ KNOW HOW....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΓΙΩΡΓΟΣ
Γίωργο κατ' αρχήν καλορίζικο το απόκτημα σου. 167 άλογα και θα τα αφήσεις να κάθονται? Ντροπή, σε περιμένουμε με τον κυνηγό στις Σέρρες να βγάλεις γούστα Λοιπόν για πές τι ακριβώς θές να μάθεις για το αμάξι για να σε πληροφορήσουμε ανάλογα Οτι έκανες μια πολύ καλή αγορά νομίζω δεν χρειάζεται να στο πώ το ζείς καθημερινά.
File an einai na ertho me ton kynigo serres, tha prepei na ksekiniso 1 ora (toulaxiston)meta apo ayton gia na ftasoume parea...einai P A R A POLY ARGOS.......
Tora oso afora to aytokinito, pes mou esy tis empeiries sou thetikes kai arnitikes pou exeis apo to sygkekrimeno aytokinito, gia na ksero ti mporo, ti prepei na kano, kai ti oxi.
-
kai kati allo sxetiko....
POU tha borousa na pao gia na to veltioso EMFANISIAKA?
An kserete kalous emporous me kales times-eksipiretisi ktl.
-
kai kati allo sxetiko....POU tha borousa na pao gia na to veltioso EMFANISIAKA?
An kserete kalous emporous me kales times-eksipiretisi ktl.
Καλορίζικο κ από μένα!
Μην το «καγκουρέψεις»...διακριτικότητα φίλε μου και όταν έχεις και 170 ζώα...πολλή πλάκα! -
Καλό Πάσχα!!!
-
Επιτέλους παράγγειλα κι εγώ πριν μία εβδομάδα το C4 coupé, 1,6 VTR Pack σε gris aluminum μαζί με τη μεγάλη μαύρη αεροτομή. Με εχει φάει κυριολεκτικα η ανυπομονησία ...λογικά θα το έχω προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Καλό Πάσχα σε όλους !
-
mpa file, otan milao gia veltiosi, ennoo VELTIOSI, etsi oste na GRAFEI to aytokinito, kyrille pragmata diladi, gia paradeigma kamia oraia alla taytoxrona oxi panakrivi zanta, kamia pio megali aerotomi, kai ligo special esoteriki diakosmisi. Ayta.
-
Φίλε Γιώργο και φίλε Αντώνη...
Καλορίζικα και καλά χιλιόμετρα με τα αμαξάκια σας!Αντώνη που θα πάει βρε συ, θα περάσουν οι μέρες και θα έρθει η μικρή γαλλίδουλα.
Ωραία πράγματα.. έτσι έτσι να μεγαλώνει η παρέα του Citroen Forum !!!
-
26 μέλη...
-
mpa file, otan milao gia veltiosi, ennoo VELTIOSI, etsi oste na GRAFEI to aytokinito, kyrille pragmata diladi, gia paradeigma kamia oraia alla taytoxrona oxi panakrivi zanta, kamia pio megali aerotomi, kai ligo special esoteriki diakosmisi. Ayta.Γιώργο τι χρώμα είναι η Xsara?
Αν ειναι κόκκινη μια ειναι η ζαντα γι αυτή :
http://www.ozracing.com/usa/car/index.php?fam=3&wheel=29#Αντώνη με το καλο να πάρεις την C4 σου!
Καλο Πάσχα σε όλους τους Σιτροενέους.
-
Ελαχιστες φορες εχω μπει στις συζητησεις σας αλλα τωρα θελω να μου απαντησει αν ξερει καποιος.
Εχω ενα C-4 Exclusive 2 μηνες περιπου. Εδω και 5-6 μερες ακουω ενα θορυβο στο πισω μερος σαν να τριζουν τα τακακια πανω στους δισκους. Μπορει να ακουγεται κι απο μπροστα. Δεν εχω καταλαβει. Ακουγεται σε χαμηλες ταχυτητες 5-25 χλμ και σταματα οταν φρεναρω. Ξερει καποιος κατι ;; -
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Ελαχιστες φορες εχω μπει στις συζητησεις σας αλλα τωρα θελω να μου απαντησει αν ξερει καποιος.
Εχω ενα C-4 Exclusive 2 μηνες περιπου. Εδω και 5-6 μερες ακουω ενα θορυβο στο πισω μερος σαν να τριζουν τα τακακια πανω στους δισκους. Μπορει να ακουγεται κι απο μπροστα. Δεν εχω καταλαβει. Ακουγεται σε χαμηλες ταχυτητες 5-25 χλμ και σταματα οταν φρεναρω. Ξερει καποιος κατι ;;μεταξύ τακακι και δαγκανας, υπάρχει ενα μεταλλικο ελασμα το οποιο κρατα σταθερό το τακακι οταν δεν ειναι πατημενα τα φρενα.. Μπορεί αυτό να εχει σπάσει ή να έχει στραβωσει και απο εκει να ακους το θόρυβο...
Δεν ειναι επικίνδυνο, μην ανησυχεις! Το είχα πάθει στο ξαντια και λύθηκε μεσα σε 3 λεπτα στο συνεργείο με αντικατασταση του ελασματος.!
CITROËN FORUM