-
Θα σκεφτεί η νέα αρχή του σπορ να αλλάξει κάποια πράγματα μετά την αισχρή κάλυψη των αγώνων ή έχουμε και εδώ μοναρχία αιώνων όπως στην τηλεόραση;
Συγνώμη αλλά εμένα πρώτα και κύρια με ενδιαφέριε να διαβάζω σωστή ανταπόκριση του αγώνα. Τις αγωνιστικές κόντρες, τεχνικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων (όχι μόνο του Πατσουρέα) κλπ και σε δεύτερο βαθμό τις ενστάσεις χωρίς πολλούς κιτρινισμούς.
Επίσης ωραίο είναι να υπάρχουν μπόλικες φωτογραφίες στο άρθρο κάλυψης αλλά προτιμώ κατα βάση να υπάροχυν αυτοί που διακρίθικαν αλλιώς χάνει και το νόημα της η νίκη και πεφτεί στο επίπεδο του ακραία ερασιτεχνικού. Σκεφτείτε λίγο. Αυτός που οδηγάει γρήγορα, είναι θεαματικός κλπ πέραν των άλλων λαμβάνει και ως έπαθλο την παραπάνω προβολή. Φυσικά περιπ΄τωσεις νέων οδηγών΄η οδηγών που κάναν σβέλτη εμφάνιση κλπ να ισχύει το ίδιο.
Από τότε που έκλεισε το rally.gr και μετά ο xwmatinos μαύρα μεσάνυχτα κυριολεκτικά (καλύτερη δουλεά κάνει ο κόκκινος σημαίας που λέει ο λόγος).
ΠΡΕΠΕΙ να εξεταστεί το θέμα της προβολής. Δεν μιλάω για προβολή απο το mega(αυτό πάει μας τελείωσε) αλλά τουλαάχιστον σοβαρή προβολή από έναν σοβαρό άνθρωπο σε ένα σοβαρό σάιτ.
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μετα απο μια εβδομαδα να μην εχει αναρτηθει στο επισημο site της ομοσπονδιας σχολιασμος και αποτελεσματα της πρωταθληματικης αναβασης Αχλαδοκαμπου....Συζηταμε για προβολη των αγωνων ........και καταρχην δεν σεβομαστε τοσους οδηγους που σε αυτες τις δυσκολες εποχες εδωσαν το παρων και παρα πολλους θεατες που βρεθηκαν στο βουνο....
-
Εχει MUNDIAL αυτες τις μερες.
Δεν προλαβαινουν.
-
Ο χρήστης Il Divo έγραψε:
Θα σκεφτεί η νέα αρχή του σπορ να αλλάξει κάποια πράγματα μετά την αισχρή κάλυψη των αγώνων ή έχουμε και εδώ μοναρχία αιώνων όπως στην τηλεόραση;Συγνώμη αλλά εμένα πρώτα και κύρια με ενδιαφέριε να διαβάζω σωστή ανταπόκριση του αγώνα. Τις αγωνιστικές κόντρες, τεχνικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων (όχι μόνο του Πατσουρέα) κλπ και σε δεύτερο βαθμό τις ενστάσεις χωρίς πολλούς κιτρινισμούς.
Επίσης ωραίο είναι να υπάρχουν μπόλικες φωτογραφίες στο άρθρο κάλυψης αλλά προτιμώ κατα βάση να υπάροχυν αυτοί που διακρίθικαν αλλιώς χάνει και το νόημα της η νίκη και πεφτεί στο επίπεδο του ακραία ερασιτεχνικού. Σκεφτείτε λίγο. Αυτός που οδηγάει γρήγορα, είναι θεαματικός κλπ πέραν των άλλων λαμβάνει και ως έπαθλο την παραπάνω προβολή. Φυσικά περιπ΄τωσεις νέων οδηγών΄η οδηγών που κάναν σβέλτη εμφάνιση κλπ να ισχύει το ίδιο.
Από τότε που έκλεισε το rally.gr και μετά ο xwmatinos μαύρα μεσάνυχτα κυριολεκτικά (καλύτερη δουλεά κάνει ο κόκκινος σημαίας που λέει ο λόγος).
ΠΡΕΠΕΙ να εξεταστεί το θέμα της προβολής. Δεν μιλάω για προβολή απο το mega(αυτό πάει μας τελείωσε) αλλά τουλαάχιστον σοβαρή προβολή από έναν σοβαρό άνθρωπο σε ένα σοβαρό σάιτ.
Ομορφα ολα αυτα που θελετε αγαπητε Il Divo , και λογικα και αποδεκτα πιστευω απ'τον καθε σοβαρο ανθρωπο που παρακολουθει τους αγωνες μας .
Σας διεφυγε ισως οτι μια απ'τις κυριοτερες **υποχρεωσεις ** του χορηγου επικοινωνιας ειναι οι επανειλημμενες ανακοινωσεις του αγωνα .....η ιδανικη εικονα που πρεπει να ο χορηγος στην φαντασια του θεατη , η (κατι σαν αυτο που εκαναν καποιοι παλιοι πραγματικοι δημοσιογραφοι του σπορ στα περιοδικα του 60-70 )και μας εκαναν και τρεχαμε στις Βουλες και στα Τατοια , και μετα τον αγωνα ..... να μπορει να περιγραφει -δικαιολογει σχεδον τα παντα με τετοιο τροπο ωστε να εχει τον θεατη για τον επομενο αγωνα !
Αυτος ειναι χορηγος επικοινωνιας των αγωνων , κατ'εμε !
Οι περιγραφες που γινοντε στα site η και σε μερικα περιοδικα ,ακομα , βοηθανε και υπενθυμιζουν πως εγινε ο αγωνας , ποιοι αγωνισθηκαν σωστοτερα απ'τους αλλους , και .....μερικες φορες ποιοι ειναι περισσοτερο κολλητοι των γραφοντων !Ακομα και στα καλυτερα site των καλυτερων παντως Ομοσπονδιων του κοσμου , δεν εχω δει υπερβολες που πολλες φορες ζηταμε εδω να εχει το δικο μας της ΟΜΑΕ π.χ. , το μονο που βλεπω (εχουν βεβαια πολλα ευρω και μεγαλη πειρα) οτι εχουν μια ταξη στο που γινεται **τι ** και εναν φανταστικο προγραμματισμο ..... που δεν το βλεπω εδω να γινεται ουτε με σφαιρες , λογο ιδιοσυγκρασιας μας !
Πιστευω οτι θα γινει καλο το site της ΟΜΑΕ σε λιγο καιρο (αυτην την στιγμη λογο των εκλογων που εγιναν ειναι στην τυχη του ), αλλα χρειαζεται η σωστη δυναμικη **επικοινωνια ** απο αλλα μεσα για την προβολη οπως λες στο τελος !
-
Καλά προφανώς συμφωνώ ότι πρέπει να δημιουργεί κλίμα με ανακοινώσεις ολίγον τι προβοκατόρικες κλπ διασκεδάζω απίστευα διαβάζοντας παλιούς 4τ δεκαετίας 70'. Αυτό που κάνει ο σαλημπαρίδης και σε μικρότερο βαθμό έκανε και ο Φωτεινέλης πάντως περισσότερο αηδία μου δημιουργεί (μα 10 λεπτο βίντεο με τον Πατσουρέα να λέει ασυναρτησίες;;;) παρά ανυπομονησία. Μια σοβαρή προβολή που θα έφτιαχνε κλίμα θα ανέλυε τεχνικα χαρακτηριστικά παρόμοιων αυτοκινήτων, θα έπαιρνε συνεντεύξεις από οδηγούς που είναι στην επικαιρότητα (την άλλη φορά κέρδισε ο Κ.Αργυρίου και εγώ που δεν είμαι 100% χωμένος δεν είχα καταλάβει ποιος από όλους με το ίδιο επίθετο ήταν) και θα έκανε αφιερώματα σε αγώνες θα ήταν το ιδανικό. Τουλάχιστον εγώ ως απλός θεατής θα το θεωρούσα προωθητικό προς το σπόρ. Θα το πόσταρα και στο φβ μου. θα υπήρχε μια σχετική διάχυση και προβολή. Σαρημπαλίδη, συγνώμη, αλλά δεν ανέχομαι να διαβάζω άλλο.
ΥΓ. Προφανώς δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον άνθρωπο αλλά θεωρώ το έργο του κάκιστο.
ΥΓ2. Όσο καλό και αν γίνει το σαιτ της ΟΜΑΕ, ο χορηγός επικοινωνίας εκτός απο τα δελτία τύπου πρέπει να γράφει και δικό του υλικό. -
Στο Sait, της OMAE αναρτήθηκαν μόνο τα αποτελέσματα χωρίς σχόλια
-
Δεν διαφωνω Il Divo καθολου σε οσα εγραψες !
Ο συγκεκριμενος που δεν ανεχεσαι να διαβαζεις (οπως κι εγω), χρησιμοποιει την μεθοδο των ποδοσφαιρικων εφημεριδων οπως εχω καταλαβει , αυτο εμαθε να κανει (απ'την εποχη που ηταν σε μια εφημεριδα )και νομιζει οτι ο χωρος του μηχανοκινητου αθλητισμου πρεπει να εχει τους χουλιγκανους του !
Το κυπελο φοβερης νοημοσυνης **στον κυριο **που τον εξουσιοδοτησε ! για το μελλον του σπορ , που ηθελε και να του εμπιστευθουμε !
-
Δεν ξέρω ποιος έκανε την επιλογή του χορηγού επικοινωνίας. Αν εγκρίνει για μια ανάβαση να υπάρχουν 12 σειρές παράθεση αποτελεσμάτων και δύο άρθρα και ένα βίντεο περί ενστάσεων, ας διατηρήσει την επιλογή του. Αν δεν εγκρίνει αυτή τη διαφορά ποσότητας, αλλά και την ποιότητα, ας αλλάξει επιλογή.
Εγώ, πάντως, αρνούμαι να ξαναδιαβάσω οποιοδήποτε άρθρο και να ξαναδώ οποιοδήποτε βίντεο από τη συγκεκριμένη πηγή. Αυτή τη φορά διάβασα και είδα αυτά τα πράματα, αλλά αργότερα που έμαθα κάποιες αλήθειες μούτζωσα τον εαυτό μου που ξόδεψα χρόνο για αυτά.Ο χρήστης Il Divo έγραψε:
(την άλλη φορά κέρδισε ο Κ.Αργυρίου και εγώ που δεν είμαι 100% χωμένος δεν είχα καταλάβει ποιος από όλους με το ίδιο επίθετο ήταν)Δεν κέρδισε ο Κ. Αργυρίου. Κέρδισε ο Γιώργος Αργυρίου. Ο Κώστας Αργυρίου ήρθε δεύτερος στα ιστορικά με ένα Στάρλετ ΕΡ71. Γενικά, το έχει το όνομα.
-
Προβολή του αθλήματος ή χορηγός επικοινωνίας;
-
Εμ έλα ντε. Έχουμε μπερδέψει τα πάντα σε αυτή τη χώρα. Χορηγός επικοινωνίας = αυτός που προσφέρει μηντιακό χρόνο ή/και χώρο για την επικοινωνία ενός δρώμενου. Το υλικό της επικοινωνίας βέβαια είναι δουλειά άλλου, επαγγελματία τυπικά, εκτός από τους Ελληνικούς αγώνες που είναι δουλειά είτε του Μήτσου που ξέρει από υπολογιστές, είτε του Νίκου που το είχε απωθημένο από μικρός. Ενίοτε και κανενός γιατί είναι δουλειά άλλου
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
(την άλλη φορά κέρδισε ο Κ.Αργυρίου και εγώ που δεν είμαι 100% χωμένος δεν είχα καταλάβει ποιος από όλους με το ίδιο επίθετο ήταν)
Δεν κέρδισε ο Κ. Αργυρίου. Κέρδισε ο Γιώργος Αργυρίου. Ο Κώστας Αργυρίου ήρθε δεύτερος στα ιστορικά με ένα Στάρλετ ΕΡ71. Γενικά, το έχει το όνομα.
Mea culpa.
-
Ο χρήστης Il Divo έγραψε:
(την άλλη φορά κέρδισε ο Κ.Αργυρίου και εγώ που δεν είμαι 100% χωμένος δεν είχα καταλάβει ποιος από όλους με το ίδιο επίθετο ήταν)
Δεν κέρδισε ο Κ. Αργυρίου. Κέρδισε ο Γιώργος Αργυρίου. Ο Κώστας Αργυρίου ήρθε δεύτερος στα ιστορικά με ένα Στάρλετ ΕΡ71. Γενικά, το έχει το όνομα.
Mea culpa.
Kαι για να μην μπερδευεσαι περισσοτερο ,οταν βλεπεις αποτελεσματα Βορειου Ελλαδος (κυριως ασφαλτο ) Κωστας Αργυριου ειναι αλλος Κωστας , αυτος στους πρωταγωνιστες της Α6 με 106 !
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εμ έλα ντε. Έχουμε μπερδέψει τα πάντα σε αυτή τη χώρα. Χορηγός επικοινωνίας = αυτός που προσφέρει μηντιακό χρόνο ή/και χώρο για την επικοινωνία ενός δρώμενου. Το υλικό της επικοινωνίας βέβαια είναι δουλειά άλλου, επαγγελματία τυπικά, εκτός από τους Ελληνικούς αγώνες που είναι δουλειά είτε του Μήτσου που ξέρει από υπολογιστές, είτε του Νίκου που το είχε απωθημένο από μικρός. Ενίοτε και κανενός γιατί είναι δουλειά άλλουΓιατι βρε Πιστιαρικο παιδι , δεν τα εγραψα σωστα ?
y.g. Oταν λες οκ συμφωνοι , επαγγελματιας πρεπει να ειναι , αλλα οχι ο τυραμολας , που θα βρησκεται σε καθε σωματιο που ειναι στα προθυρα να κανει αγωνα και να ετοιμαζει τα δελτια και ολα τα συναφη .... Καθε σωματειο θα πρεπει να εχει πλεον εναν ανθρωπο που θα ασχολειται σοβαρα με τις δημοσιες σχεσεις του , και οχι χαβαλε οπως μεχρι τωρα ηταν οι λεσχες ! ετσι δεν ειναι ?
-
Έτσι ακριβώς είναι, είτε άνθρωπο, είτε εταιρία συνεργάτη. Αυτά αν θέλουν κάτι παραπάνω από μια ερασιτεχνική τύπου συνάντηση φυσικά. Αν δε θέλουν δεν είναι ντροπή απλά πρέπει να το καταλαβαίνουν τόσο αυτοί όσο και όσοι συμμετέχουν.
Το ίδιο ισχύει και για την ομοσπονδία. Δουλειά της είναι η γενικότερη επικοινωνία του σπορ σαν σύνολο, όχι πχ να γράφει δελτία τύπου για τον κάθε οργανωτή που δε θέλει να αναλάβει βασικές ευθύνες του.
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/s ... das-kirkos
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/article/skandalo-me-paranomes-venzines-piastike-na-trexi-o-leonidas-kirkosΣυγνώμη αλλά αυτή η είδηση τι σχέση έχει με το θέμα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συγνώμη αλλά αυτή η είδηση τι σχέση έχει με το θέμα;
Εμ ελα ντε !!! Αναρωτιεμαι και εγω που βοηθαει αυτη η ειδηση στην προβολη του αθληματος.....
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Συγνώμη αλλά αυτή η είδηση τι σχέση έχει με το θέμα;
Εμ ελα ντε !!! Αναρωτιεμαι και εγω που βοηθαει αυτη η ειδηση στην προβολη του αθληματος.....
Το θεμα λεει XΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ όχι προβολή του αθλήματος.Που και πάλι η είδηση δεν έχει σχέση με προβολή του αθληματος αλλά με τον κανονισμό και την εφαρμογή του .
-
Οχι ακριβως Bill εχει μια σχεση οσον αφορά πως προβαλει ενα θεμα ο 'χορηγος επικοινωνιας'... ( Νομιζω)
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/s ... das-kirkos
http://www.zougla.gr/automoto/article/i ... ladokampou
διακρινετε μια διαφορά στο 'υφος' εκαστου αρθρου????????...
XΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ