-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ενω λειτουργεί το μοτέρ να ψεξάσω αλατόνερο;!
Που; στα μπουζοκαλώδια, διανομέα εγκέφαλο;Μπουζοκαλώδια και διανομέα. Από τον εγκέφαλο δεν θα δεις σπίθες (μπορεί να σβήσει όμως).
Δηλαδή.
Βάζω μπρος το αμάξι, ψεκάζω (βράδυ) με αλατόνερο μπουζοκαλωδια και διανομέα και κοιτάω αν βγαζει σπίθες.
Σωστά;Αυτό. Μπορείς και μέρα βέβαια, αν είναι μεγάλη η διαρροή. Θα σβήσει ή θα ρετάρει.
-
Όμορφα!
Ευχαριστώ πολύ !!! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Όμορφα!
Ευχαριστώ πολύ !!!Φωσφόρο πήρες για περίπτωση αποτυχίας;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Όμορφα!
Ευχαριστώ πολύ !!!Φωσφόρο πήρες για περίπτωση αποτυχίας;
Θα παρω απο το Lidl τελικά
-
Μην ξεχασεις τριποδο και καμερα σε περιπωση που εχουμε κανενα ευτραπελο, τουλαχιστον να το μοιραστεις μαζι μας και για να σε τρολλάρουμε!
-
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ενω λειτουργεί το μοτέρ να ψεξάσω αλατόνερο;!
Που; στα μπουζοκαλώδια, διανομέα εγκέφαλο;Μπουζοκαλώδια και διανομέα. Από τον εγκέφαλο δεν θα δεις σπίθες (μπορεί να σβήσει όμως).
Δηλαδή.
Βάζω μπρος το αμάξι, ψεκάζω (βράδυ) με αλατόνερο μπουζοκαλωδια και διανομέα και κοιτάω αν βγαζει σπίθες.
Σωστά;η πλακα ειναι οτι μολις το ψεκαζει σταματαει
κανε αν μπορεις τα πολυ βασικα, πχ αλλαξε μπουζι αν ειναι παλια, μονο καλο θα του κανεις.
κοιτα γειωσεις και καθαρισε τες, παλι καλο ειναινομιζω ενα τυπος παλιοτερα εδω ειχε δειξει φωτο απο το αυτοκινητο του που εκανε σπιδα στον κορμο απο τη γειωση
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
η πλακα ειναι οτι μολις το ψεκαζει σταματαει
Μα γι'αυτο μας ψεκαζουν και 'μας!!
[spoiler=:12494nrl][/spoiler:12494nrl]
-
Καλησπερα σας. Ειμαι κατοχος ενος ford focus sedan 2002 και εχω ενα προβλημα. Αργει να παρει μπροστα. Ενω γυρναει η μιζα και δινει ρευμα κανονικα, αργει να σκασει. Αλλαξα μπουζοκαλωδια, πολλ/τη, μπουζι, βαλβιδα ρελαντι, φιλτρο βενζινης, η αντλια ειναι κομπλε. Τι μπορει να ειναι; μου ειπαν κατι για τον εκκεντροφορο, οτι καθυστερει να γυρισει, αλλα δε θυμαμαι πως λεγεται αυτο. Περιμενω την απαντηση σας. Σας ευχαριστω για το χρονο σας.
-
Επισης να αναφερω πως η μιζα ειναι κομπλε. Καθαρισμενη, με τα καρβουνακια του. Σαν καινουργια ειναι.
-
Στο Golf 1.4 δεκαετίας της μητέρας ενός φίλου ξαφνικά αφού πάρκαρε στο γκαράζ της δε μπαίνει με αναμμένη μηχανή καμία ταχύτητα πλην της όπισθεν... Με σβηστή όλες ΟΚ. Συγκρχονιζέ?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Στο Golf 1.4 δεκαετίας της μητέρας ενός φίλου ξαφνικά αφού πάρκαρε στο γκαράζ της δε μπαίνει με αναμμένη μηχανή καμία ταχύτητα πλην της όπισθεν... Με σβηστή όλες ΟΚ. Συγκρχονιζέ?Συμπλεκτη να δει πρωτα.
-
Ο χρήστης KuriakosArvanitis έγραψε:
Καλησπερα σας. Ειμαι κατοχος ενος ford focus sedan 2002 και εχω ενα προβλημα. Αργει να παρει μπροστα. Ενω γυρναει η μιζα και δινει ρευμα κανονικα, αργει να σκασει. Αλλαξα μπουζοκαλωδια, πολλ/τη, μπουζι, βαλβιδα ρελαντι, φιλτρο βενζινης, η αντλια ειναι κομπλε. Τι μπορει να ειναι; μου ειπαν κατι για τον εκκεντροφορο, οτι καθυστερει να γυρισει, αλλα δε θυμαμαι πως λεγεται αυτο. Περιμενω την απαντηση σας. Σας ευχαριστω για το χρονο σας.Αισθητηρα στροφαλου αλλαξες?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Στο Golf 1.4 δεκαετίας της μητέρας ενός φίλου ξαφνικά αφού πάρκαρε στο γκαράζ της δε μπαίνει με αναμμένη μηχανή καμία ταχύτητα πλην της όπισθεν... Με σβηστή όλες ΟΚ. Συγκρχονιζέ?
Συμπλεκτη να δει πρωτα.
Τι να δει στο συμπλέκτη?
Η όπισθεν μπαίνει κανονικά με τον κινητήρα να δουλεύει, άρα αποσυμπλέκει κανονικά (δεν ανέφερε τίποτα για πετάλι κολλημένο κάτω στο πάτωμα, άρα για σπασμένη ντίζα). -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Συμπλεκτη να δει πρωτα.
Τι να δει στο συμπλέκτη?
Η όπισθεν μπαίνει κανονικά με τον κινητήρα να δουλεύει, άρα αποσυμπλέκει κανονικά (δεν ανέφερε τίποτα για πετάλι κολλημένο κάτω στο πάτωμα, άρα για σπασμένη ντίζα).Ενταξει οταν κατεβει σασμαν θα δει και τον συμπλεκτη αναγκαστικα. Οποτε δεν τιθεται θεμα.
-
Ρώτησα για να δω τι πιθανότητες έχει να είναι κάτι που φτιάχνεται επιτόπου (όπως π.χ. έχω αλλάξει τη ντίζα στο δικό μου).
[edit]
βρήκα σχετική συζήτηση εδώ....
http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=54483
Δίχαλο λέει ο ένας (στράβωμα?), δισκοπλατώ ο άλλος, κιβώτιο ολόκληρο ο τρίτος... -
Στο μπλέ του Thanos εκείνο εκεί μου κάνει και για μοτέρ των υαλοκαθαριστήρων.....
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Καλησπερα σας. Ειμαι κατοχος ενος ford focus sedan 2002 και εχω ενα προβλημα. Αργει να παρει μπροστα. Ενω γυρναει η μιζα και δινει ρευμα κανονικα, αργει να σκασει. Αλλαξα μπουζοκαλωδια, πολλ/τη, μπουζι, βαλβιδα ρελαντι, φιλτρο βενζινης, η αντλια ειναι κομπλε. Τι μπορει να ειναι; μου ειπαν κατι για τον εκκεντροφορο, οτι καθυστερει να γυρισει, αλλα δε θυμαμαι πως λεγεται αυτο. Περιμενω την απαντηση σας. Σας ευχαριστω για το χρονο σας.
Αισθητηρα στροφαλου αλλαξες?
Οχι. Τι πιθανοτητες εχω να ειναι αυτο;
-
Ο χρήστης KuriakosArvanitis έγραψε:
Αρκετες. Οταν λες 'δινει ρευμα κανονικα και αργει να σκασει' εννοεις εχει ρευμα η μιζα ή αργει να βγαλει σπινθηρα/δε βγαζει παρα μονο μετα απο αρκετες στροφες μηχανης?
Ποιος εριξε ιδεα να αλλαχτουν ολα τα παραπανω και με τι σκεπτικο?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Αρκετες. Οταν λες 'δινει ρευμα κανονικα και αργει να σκασει' εννοεις εχει ρευμα η μιζα ή αργει να βγαλει σπινθηρα/δε βγαζει παρα μονο μετα απο αρκετες στροφες μηχανης?
Ποιος εριξε ιδεα να αλλαχτουν ολα τα παραπανω και με τι σκεπτικο?
Μιζαρει πολυ ωρα και δεν παιρνει εννοει. Δηλαδη γυριζει η μηχανη. Το πρωτο που κοιταμε σε αυτο το συμπτωμα οταν το κανει μονο κρυο ειναι η βαλβιδα ψυχρης, οταν το κανει και ζεστο τοτε κοιταμε αισθητηρα στροφαλου. Αλλαξανε ομως πολλα ακυρα στο αμαξι.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........