-
Εχω μεταφερει σκυλο 11κιλο πολλες φορες
Σε γενικες γραμμες ειναι ευκολο
Βεβαια δεν τον βαζω μεσα στον χωρο των επιβατων καθολου,καποιο το κανουν παρατυπα και συνηθως υπαρχει ανοχη -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Βεβαια δεν τον βαζω μεσα στον χωρο των επιβατων καθολου,καποιο το κανουν παρατυπα και συνηθως υπαρχει ανοχησε κλουβι ;
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βεβαια δεν τον βαζω μεσα στον χωρο των επιβατων καθολου,καποιο το κανουν παρατυπα και συνηθως υπαρχει ανοχησε κλουβι ;
Εγω δεν εχω κλουβι, τον βαζω στα κλουβια που εχουν τα πλοια,που συνηθως δεν ειναι πολλα.
Σε καθε περιπτωση εχε μαζι σου χαρτια και σακουλες για την περιπτωση που ξερασει.
Αλλοι καθονται εξω με τον σκυλο σε ολη την διαρκεια του ταξιδιου,για οικογενειαρχες δεν ειναι option. -
Καλησπερα....
Βοηθεια απο οποιον ξερει....ειμαι στο χωριο και υπαρχουν καποια αδεσποτακια γατακια που εχουν γινει του σπιτιου....το ενα κανει εμετο οτι τρωει....τι μπορω να το ταισω εκτος απο κροκετες και κονσερβες?τι αλλο μπορω να κανω να το βοηθησω?
ΕυχαριστωΣτάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γαλα;
-
Θα το δοκιμασω και αυτο...τι να πω....
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κτηνιατρος και petshop owner ειπαν οτι δεν κανει να πινουν ανθρωπινο (= δελτα φαγε κλπ, δηλαδη για ανθρωπους) γαλα γιατι μπορει να παθουν πολυ μεγαλη ζημια (γαστρεντεριτιδα που μπορει και να σκοτωσει) και οτι στα pet shop υπαρχουν ειδικα γαλατα για γατακια.
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Τι φοβερη φατσα ειναι αυτη!!
Ρατσα???
Μητέρα καθαρόαιμο πιτ μπουλ, πατέρας άγνωστος.
Πιθανολογείται ότι ο φάδερ είναι διασταύρωση ροτβάιλερ με γερμανικό ποιμενικό. Τι θα βγει ο μπόμπιρας τώρα είναι άγνωστο.Αν τα γονιδια ειναι αυτα που λες, τοτε το τι θα βγει ο μπομπιρας ειναι γνωστο: θηριο!
-
Τελικα δεν του εδωσα γαλα αλλα λιγο βραστο κοτοπουλο....σερνοταν ο καημενος....και την αλλη μερα λιγο λιγο το φαγητο γιατι ειναι και λαιμαργος και πολλες φορες τα παει αμασητα.....μαλλον ομως το ξεπερασαμε...παντως μου εκανε εντυπωση που το πρωινο φαγητο δεν το ειχε χωνεψει....αμασητα τα κατεβαζει το χρυσο μου...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορεί να έχει και εντερικό πρόβλημα, πχ ο σκύλος της αδερφής μου τρώει μόνο ειδικά κράκερς, αν του δώσεις οτιδήποτε άλλο ακόμα και μπριζόλα θα το κάνει τσιρλί Κρίμα ρε γαμώτο
-
ο ζηλιαρης!!!!!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
-
ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ΣΙΧΑΜΕΝΟ????
-
Τι να κάνουμε...
Ο φίλτατος Morx έχει περίεργα γούστα... -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ΣΙΧΑΜΕΝΟ???? -
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ΣΙΧΑΜΕΝΟ????Ενημερωση:
ΑΥΤΑ
κυκλοφορουν στις [spoiler:ufji0ioy]ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ[/spoiler:ufji0ioy] ολων μας.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ο ζηλιαρης!!!!!
Έχετε κι εσείς τέτοιο παιχνίδι; Πέραση έχει Παίζει καθόλου;
-
Η μπέμπα ή ο σκύλος;
-
η κουτσούνα
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]