-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μα χτες βγηκε.. αυτα ειναι Screenshots απο ατομα στο Forum της ubisoftτο αγόρασα χθες είναι 22gb αλλά δεν υπάρχει χρόνος να το δω!
Μαζί με το wolfenstein και ένα rage complete edition αποτελούν τα παιχνίδια που θ' ασχοληθώ κάποια στιγμη -
τι στο καλο παιζει με το Never settle? πως ακριβως θα παρω τον κωδικο? μεσα στην καρτα δεν υπηρχε τιποτα..
-
πρέπει να στο δώσει το κατάστημα, το οποίο πιθανώς θα πρέπει να τους ζητήσει από τον κεντρικό εισαγωγέα (infoquest)
με λίγα λόγια εσύ πρέπει να το κυνηγήσεις, δε στο δίνουν όλοι από μόνοι τους (ενώ θα πρεπε)
-
αμα παρω το πλαισιο τωρα θα βρω ακρη η @@ ?
-
θα πρέπει να ψαχτείς, ρώτα τους
-
ασε θα παω απο εκει 100 τηλεφωνα και τελικα δεν ηξερε τιποτα ο 'τεχνικος'
-
πάρε και infoquest
-
Πηρα το πρωι ξανα στο πλαισιο και μου λενε αυτο οτι θα πρεπει να μιλησω με την info
περνω την info μου λενε δεν εχουμε ιδεα κυριε εμεις μονο για service ειμαστε το καταστημα τα παρεχει(και η πλακα ειναι οτι θελει το ξαδερφακι μου να παιξει λιγο thief και εγω τρεχω σαν τον βλακα για εναν κωδικο..)
-
τρολιας συνεχεια..
πηγα να παρω τον κωδικο ολα ωραια και καλα το ξυνω το βαζω ολα μια χαρα αλλα το κακο ειναι οτι το κουπονακι επανω ελεγε valid until april 2014! (παρολο που μου πηρε τους κωδικους..)
περνω τηλ το καταστημα τους λεω το και το και μου λενε δυστηχως δεν γινεται να το αλλαξουμε αφου εχει ξυστει η περιοχη
παω κατω με τα πολλα και λιγες φωνες περνω αλλο ενα κουπουνακιp.s κανεις trade thief code για watch dogs?
-
Το transistor ήταν παιχνιδάρα, τρελάθηκα με το σύστημα μάχης.
Watch dogs έπαιξε κανείς; Δεν ξέρω αν τα γραφικά είναι χάλια σε σχέση με πριν 2 χρόνια, δεν είχα δει trailers, ξέρω πως επέλεξε μόνο του high στα 1080p και παίζει τραίνο στα 30fps, μάλλον κλειδώνει εκεί και δεν ανεβαίνει παραπάνω, εμένα με καλύπτει αυτό.
Στο gameplay τώρα, έχει το ίδιο θέμα με το gtaiv, που όταν σταματάς να κινείσαι, ο τύπος σταματάει ένα δευτερόλεπτο μετά, κάτι που θεωρώ ότι είναι επίτηδες, για ρεαλισμό. Εμένα με ενοχλεί αυτό. Διάβαζα επίσης ότι είναι χάλια η οδήγηση με πληκτρολόγιο, σε εμένα με generic gamepad είναι μια χαρά, απλά δεν μπαίνει στο top3 ας πούμε στα open world.
Έχει στοιχεία από ac, όπως κάποια mini games που τρέχεις και σκαρφαλώνεις, και το ξεκλείδωμα των πύργων για να εμφανιστούν τα ενδιαφέροντα στο χάρτη. Αυτό είναι πληγή όμως στα καινούρια παιχνίδια, δεν ψάχνεις τίποτα, κάνεις κάτι και τα έχεις όλα στο χάρτη. Έχει και ένα άρρωστο mode που θυμίζει carmagedon, δεν το περίμενα με τίποτα!
Πολύ hacking, στο στυλ του arkham, αλλά λιγότερο πολύπλοκο, το οποίο έχει πολύ πλάκα, έχεις μια περιοχή με κακούς, και τους δουλεύεις wirelessly, χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται, τους πας όπου θες, τους ανατινάζεις κλπ. Έχει περισσότερη πλάκα γενικά το stealth, παρά να μπαίνεις μέσα σαν το ράμπο.
Τέλικα, πέρα από τη γενική ιδέα που είναι gta, δεν το θυμίζει και πολύ, αλλά παραμένει ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι imho.
Sent from my phone using some app
-
εγώ δε το έχω βάλει ακόμα και γιατί δυστυχώς δεν προλαβαίνω και γιατί από ότι διαβάζω έχει τρελά θέματα και θέλει επειγόντως patch, οπότε θα αργήσω αρκετά να το παίξω
από το λίγο που έπαιξα πάντως (και δυστυχώς με βλέπω τον Ιούλιο να τερματίζω) και από ότι ακούω και κρίνω από σχόλια άλλων, το καλύτερο παιχνίδι που έχει βγει μέχρι στιγμής στο 2014 είναι το wolfenstein new order.
ωραίο, old school, ότι ακριβώς θες από ένα fps (ειδικά στο sigle player campaign) μετά τους τόνους σαπίλα των cod και λοιπών παιχνιδιών
προσωπικά λέω να το αγοράσω
έχει βέβαια και αυτό κάποια τεχνικά θεματάκια (που δεν ενδιαφέουν το hw μου, ευτυχώς) και δεν έχει και τα πιο εντυπωσιακά γραφικά, αλλά ρε γαμώτο είναι καλό παιχνίδι , διασκεδάζεις να το παίζεις
-
βεβαια ενα πραγμα ο αλλος καθεται συνεχεια με το κινητο στο χερι δεν το φορτιζει? 3310 εχει και χακαρει?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μετά τους τόνους σαπίλα των cod και λοιπών παιχνιδιώνΕπειδη αυτο το χω δει πολλες φορες εδω μεσα, μου εξηγει καποιος γιατι τοσο θαψιμο;
-
αν εχεις ακολουθησει την ολη σειρα θα καταλαβεις
αν οχι η σειρα cod πεθανε στο modern warfare 2 απο εκει και περα ολα ιδια ειναι ανοστα αχρωμα και μπολικη και αηδιαστικη προπαγανδα(που ειναι να απορεις απο εχουν το americas army για αυτο..) -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αν εχεις ακολουθησει την ολη σειρα θα καταλαβεις
αν οχι η σειρα cod πεθανε στο modern warfare 2 απο εκει και περα ολα ιδια ειναι ανοστα αχρωμα και μπολικη και αηδιαστικη προπαγανδα(που ειναι να απορεις απο εχουν το americas army για αυτο..)Καμπαλα μην τσουβαλιαζεις.
Ξηγησου μορτικα και πασαλιμανιωτικα για τι ΠΕΘΑΝΕ (στο 2 κιολας).
Τι του λειπει δλδ για να γινει πιο ζωντανο;Καλα για την προπαγανδα μην το πιασουμε.
-
1)δεν εχει ιστορια εστω και υποτυπωδη (ενω λενε οτι το ενα ειναι συνεχεια του αλλου η ιστορια παει ζωγραφου-κηφισια-ατλαντιδα κυκλικη)
2)ναι για την προπαγανδα σιγουρα υπαρχουν και αλλα παραδειγματα αλλα το Cod εχει πιασει κορυφη(η πατο)ειδικα το τελευταιο κανει μπαμ (black water)
3)ειναι ο ορισμος της αρπαχτης γιατι καθε χρονο απλα βαζουν μερικα map packs (που ανετα θα μπορουσες να τα ειχες σαν dlc για μια 'Τωρινη' version αλλα οχι νεο cod=60 ευρω
4)οταν λεω οτι πεθανε στο mw2 θελω να πω οτι το παιχνιδι απο τοτε δεν εχει αλλαξει και πολυ (περα απο αυτο που θα βγει που και αυτο δεν εχει καμια σχεση με το ghosts οτι να ναι δηλαδη)
5)και φτανουμε στο θεμα του gameplay το προμοταρουν σαν simulator δηλαδη στην κατηγορια του arma 3 και αντε πες και του bf(μιας που θες λιγο καιρο να μαθεις το recoil κυριως..)
θα μπορουσα να φτασω στα 20-30 αλλα δεν θα κατσεις να τα διαβασεις ετσι και αλλιως -
-
-
Σεναριακα ειναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (μετα το Phantasmagoria 2: A puzzle of flesh.)
-
Οτιδηποτε πουλαει οσο το cod και προερχεται απο τη βιομηχανια θεαματος ειναι η πλατφορμα της Αμερικανικης εωτερικης/εξωτερικης πολιτικης εδω και 100 χρονια.Δεν μας ειπε κατι το καινουργιο το cod.
-
Το αγοραζουν 500 εκατομμυρια νοματαιοι---> ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! (Μην πιασουμε την περιπτωση της Apple τωρα)
-
Πουλαει;----> ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! Εσυ. δλδ τι αλλαγες θα θελες;
5)ΟΚ δεν ειναι simulator.TI EINAI; Και στα παπαρια μας δλδ. Περναω καλα με good, friendly, violent fun για κανα 2ωρο;
ΧΕΣΤΗΚΑ πως θα το πουν.
-
-
2)σημειωση ειναι η 5 πλατφορμα (αλλα το θεμα δεν ειναι αμερικη χεστηκα για αυτην τα 4 τελευταια δεν ηταν για την αμερικη αλλα να καταντησουμε να εχουμε private armies και πιπες μπλε ειδικα αυτο που ειναι σε development με τον spacey πως διαολο λεγεται αυτος..)
3)ακριβως αυτο καλα κανουν αλλα δεν μπορουν να μιλανε για Content την στιγμη που εχει να αναβαθμισει γραφικα ιστορια και gameplay αιωνες (σαν να παιζεις παιχνιδι του 2009 ειναι..πιο saturated..)
4)εγω προσωπικα θα επερνα το mw 4 θα του εκανα ενα γερο Optimise για να μπορει να παιχτει σε μεγαλυτερο ευρος των gpu και θα εκανα το multiplayer του εντελως co op και θα το αφηνα εκει εξω να χτυπησει στα ισια το counter strike (ο λογος που ακομη και τωρα το counter strike ειναι το 99% στα e sports ειναι η απλοτητα του και το οτι δεν το περνει κανεις στα σοβαρα)
5) προμοταρε το σαν αυτο που ειναι generic multiplayer fps (εσυ χεστηκες οταν ομως βλεπεις να το συγκρινουν με κατι arma 2/3 το ματι σου αρχιζει και μετραει πυρηνικες..) -
http://store.steampowered.com/app/242760/
the forest εντυπωσεις?
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)