-
Παλι θα χασουν οι κομπλεξικοι
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Μπράβο στον γάβρο, και στην διαιτησία και στους γιατρούς. άξιος πρωταθλητης.... σε αυτή την εκπληκτική σειρά...Sent from my iPhone using Tapatalk
Και αφου καταφέραμε να μην χάσουμε
για πες τι εννοείς για διαιτησία και γιατρούς . -
Πως γίνεται η ομάδα που βρίσκεται πίσω 15 πόντους και πιέζει ασφυκτικά να γυρίσει το ματς να έχει μόλις ένα (1) φάουλ στα 8 λεπτά του τελευταίου δεκαλέπτου.
Σε κάποια φάση τα φάουλς στην 4η περίοδο ήταν 1-9.
Οι γκρι έκαναν τα πάντα για να γυρίσουν το ματς άλλα τέτοιο πτώμα που ήταν ο ζελος δεν ήταν δυνατό. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αηδία και εμετος. Σφαγή. Τα μισά φάουλ που μας χρέωσαν απλά δεν υπάρχουν
Άι στο διάολο καρκίνοι.Ματς για 2η σερι 25αρα το πηγανε στο ποντο με το ετσι θελω οι γκριζοι... με το ζορι να κρατηθει το πτωμα ζωντανο... εφτασε η δυσωδια απ το οακα μεχρι τη θαλασσα....
Μιλαμε για τρομερη αλλοιωση και για τουλαχιστον 15-20 ποντους διαφορας απο αναποδα σφυριγματα.
Και η πλακα ειναι οτι τη πεσανε στο βαζελοΤομι στο τελος οι καμενοι .
Δεν εχει νοημα να πανηγυρισεις, ειναι ικανοι να τα κανουν μπουρδελο ολα στο σεφ με ακομη χειροτερα οργια..
Αν δεν εμπαιναν μερικα δικα μας σουτ ισα που χανοτανε κιολας αυτο το ματς -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Μπράβο στον γάβρο, και στην διαιτησία και στους γιατρούς. άξιος πρωταθλητης.... σε αυτή την εκπληκτική σειρά...Sent from my iPhone using Tapatalk
Υμαρτον ρε σκους. Τον ηπιαμε τελος. Τι παπαριες γραφεις για γιατρους διαιτητες κ.λ.π μην γινεσαι γαυρος κ αναλωνεσαι σε δικαιολογιες. Σιχαθηκα (κ πολυ αργησα) τον Δ.Γ. ο Πεδουλας θα χασκογελαει σημερα.
ειμαστε μια ομαδα συνταξιουχων απεναντι στους νεους..
Που ηταν ο Μπατιστ ολη τη χρονια; ο Παππας; ο Βλαδιμηρος; ο Κινεζος; ο Μαυροκεφαλος; -
Τι ήπιε πάλι ο Γιαννακόπουλος
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Μπράβο στον γάβρο, και **στην διαιτησία **και στους γιατρούς. άξιος πρωταθλητης.... σε αυτή την εκπληκτική σειρά...Sent from my iPhone using Tapatalk
τσου ρε
τι εγινε, τα δικα σας πτωματα δεν ανασταινονται ουτε με πορτοκαλαδες ε?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τι ήπιε πάλι ο Γιαννακόπουλος -
Τι είπε ο τράκης; Το έχασα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τι είπε ο τράκης; Το έχασα.οπως και ολοι η ελλαδα
-
Έκανε ένσταση, θέλει επανάληψη γιατί τον γαμήσανε, τα λόγια του!
Sent from my phone using some app
-
Τι είπε ο τράκης; Το έχασα.http://www.gazzetta.gr/basketball/artic ... sto-gipedo ?
-
είπε δεν είμαι βαρδινογιάννης και αλαφούζος να με γαμάνε οι διαιτητές στην έδρα μου
-
Τι είπε ο τράκης; Το έχασα.'Δεν είμαι ούτε Αλαφούζος ούτε Βαρδινογιάννης. Δεν ανέχομαι να με γαμάνε μες στο γήπεδο'
on air αυτά. -
Τι είπε ο τράκης; Το έχασα.Το θέμα δεν είναι τι είπε, αλλά πως το είπε
Δε βλέπει μπροστά του ο τύπος -
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΩΠΩ Κ*&^ΛΑ!!!!
-
Μόνο εκτός γηπέδου ξέρει ο τράκης!
-
Ο Τόμι πήγε να το κάνει πάλι το μαγικό, σαν τότε που είχαμε Μπουρούση και κερδίζαμε με 15 εκεί μέσα και έγινε η ομορφιά του μπάσκετ πάλι στο τέλος, αλλά σήμερα δεν ανταποκρίθηκε η πράσινη αρμάδα όταν την έφτασε στους 4 δυόμισι λεπτά πριν το τέλος. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!
-
Δυσκολη νυχτα η σημερινη..
Σαφως πιο ξενερωμα ηταν ο αποκλεισμος της Τσσκα , εδω ο τιτλος ειναι μονο για να πειραζομαστε μεταξυ μας.
Κατα τη γνωμη μου απο αυτη την ομαδα πρεπει να μεινει (τιμητικα) ο Δ.Δ , ο Λασμε , ο Γκιστ , ο Ματσιουλις , ο Μπραμος (δεν ειμαι πλεον κ σιγουρος) κ ο Μαυροκεφαλιδης.
Ολοι οι αλλοι με τις θερμες ευχαριστιες μας...Δ.Γ. μην ξεφτυλιζεις αλλο την ομαδα .
-
http://www.dailymotion.com/video/x1xhve ... 85-2_sport
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)