-
Η ανακοπη παραμονευει αν εχει καποιος προβλημα νομιζω.
-
Ανακοπη παθαινεις και στην καρεκλα,και στο jogging και παντου
Οταν ειναι να ρθει...θα ερθει
Μεχρι τοτε..γυμνασου χωρις να το παρακανεις -
Δεν μου αρεσεουν αυτες οι συζητησεις αλλα ειναι μεσα στην ζωη..
Ψυχολογικα με χαλανε και με φοβιζουν. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ψυχολογικα με χαλανε και με φοβιζουν.Όλα μέσα στη ζωή είναι φίλ
εσωεδε βωρ νρ
-
Bill εισαι καλα?
Τα σωεδε βωρ νρ τι ειναι??? -
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ψυχολογικα με χαλανε και με φοβιζουν.Να τις θυμάσαι όταν περνάς έξω από max πέρι
-
Αυτα μου λεει και η κουτσουνα ρε Dimik..Φοβασαι φοβασαι αλλα γαριδακια και κοκακολες πινεις...
Ενταξει τωρα τα εχω κοψει αυτα αλλα τα εκανα πιο παλια!!
Πρεπει να το καταπολεμησω και να παω επιτελους στο gym της γειτονιας εστω για μια ωριτσα την ημερα.
Μπιλλ συνηλθες?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αυτα μου λεει και η κουτσουνα ρε Dimik..Φοβασαι φοβασαι αλλα γαριδακια και κοκακολες πινεις...Ενταξει τωρα τα εχω κοψει αυτα αλλα τα εκανα πιο παλια!!
Πρεπει να το καταπολεμησω και να παω επιτελους στο gym της γειτονιας εστω για μια ωριτσα την ημερα.
Μπιλλ συνηλθες?
Μην κάνεις πράγματα κατ' ανάγκη, βρες τρόπο να τα ενσωματώσεις στην καθημερινότητα σου.
Θέλεις να χάσεις κιλά και να τρως παγωτά? πες στον διαιτολόγο ότι θέλεις να τρως τουλάχιστον 1 κανονικό παγωτό μερα παρά μέρα να προσαρμόσει την διατροφή σου ανάλογα, θέλεις να γυμναστείς αλλά βαριέσαι? καθιέρωσε κάτι 3-4 φορές την εβδομάδα που θα σε κάνει να περνάς ένα ευχάριστο απόγευμα, π.χ πάρε σε εσένα και την κουτσούνα από 1 ποδήλατο και βρείτε ένα μέρος να πηγαίνετε τα 2 σας podhlat;ada και να περνάτε και 'ποιοτικό' χρόνο μαζί ενώ γυμνάζεστε, με 1 σμπαρο 2-3 τρυγώνια, ευχάριστη γυμναστική, χαρούμενη γυναίκα, win-win. -
Και η 5 μηνων μπομπα???
Μας εχει κοψει πολυ τον free time και πολυ λογικα μαλιστα.
Αλλα gym θελω να παω αλλα επειδη ειμαι αγυμναστος σκεφτομουν αυτες τις κουβεντες-συζητησεις -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Και η 5 μηνων μπομπα???
Μας εχει κοψει πολυ τον free time και πολυ λογικα μαλιστα.
Αλλα gym θελω να παω αλλα επειδη ειμαι αγυμναστος σκεφτομουν αυτες τις κουβεντες-συζητησειςΞεκίνα τότε, κάνε ένα πρόγραμμα για όλο το σώμα αρχικά, με ασκήσεις με αλτήρες + 30-40 λεπτά γρήγορο περπάτημα υπό κλίση στον διάδρομο στο τέλος, 4 φορές την εβδομάδα με μια μέρα ξεκούραση ανάμεσα και θα είσαι μια χαρά. Δεν παθαίνεις κάτι με αυτά.
Μετά από μερικούς μήνες και εφόσον έχεις πέσει και σε κιλά αρχίζεις να ανεβάζεις ρυθμούς.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αυτα μου λεει και η κουτσουνα ρε Dimik..Φοβασαι φοβασαι αλλα γαριδακια και κοκακολες πινεις...Ενταξει τωρα τα εχω κοψει αυτα αλλα τα εκανα πιο παλια!!
Μπιλλ συνηλθες?
μια ωρίτσα την ημέρα γυμναστική μόνο λίγο δεν το λες... ξεκίνα από ένα 20λεπτο την ημέρα και βλέπεις
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Τα καλύτερα αποτελέσματα τα πετυχαίνεις και με το σώμα σου μόνο, αυτό αρκεί. Αλλά για να φτάσεις εκεί, πρέπει να είσαι αρκετά γυμνασμένος... Τρέξιμο, κάμψεις, έλξεις, παρκούρ.
Τί λέω: Αν κάνεις 5 σετ των 20 κάμψεων κάθε μέρα ή 4-5 φορές την εβδομάδα είσαι μια χαρά. Το ίδιο κ με έλξεις. Αλλά για να βάλεις έναν 100 κιλά να κάνει αυτό, πρέπει προηγουμένως να είναι fit... Αλλιώς η ανακοπή παραμονεύει.το βασικότερο πλεονέκτημα της άσκησης με βάρη είναι η απομόνωση των μυικών ομάδων... αν έχεις πχ τραυματισμένο ώμο, μπορείς να γυμνάσεις τους γύρο σε υψηλότερο επίπεδο κρατώντας για αυτόν πιο χαλαρή προσέγγιση...
Οι 5*20 απευθύνονται σε κάτω του μετρίου επιπέδου ασκούμενο... Αν θες να ανέβεις λεβελ πρέπει να ανέβει δραματικά ο αριθμός των επαναλήψεων...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Η ανακοπη παραμονευει αν εχει καποιος προβλημα νομιζω.Ανακοπη παθαινεις και στην καρεκλα,και στο jogging και παντου
Οταν ειναι να ρθει...θα ερθει....επειδή έχεις ήδη πρόβλημα οπως λέει ο Geo f1, ή επειδή έτσι....? Και σε τί ποσοστό το καθένα....?
Ας μας πει οποιος ξέρει....
-
Εγω θα ηθελα επισης να μαθω ,αν και πως καταλαβαινουμε οτι εχουμε καποιο προβλημα την ωρα του τρεξιματος.
Καποιος πονοκεφαλος ας πουμε,καποια ζαλαδα ,ισως ενα πονος στο στηθος,δεν ξερω απλα ρωταω υποθετικα. -
Εξετασεις σε καρδιολογο. Ενα τριπλεξ ενα καρδιογραφημα ενα τεστ κοπωσεως δειχνει πολλα πραγματα
-
το βασικότερο πλεονέκτημα της άσκησης με βάρη είναι η απομόνωση των μυικών ομάδων... αν έχεις πχ τραυματισμένο ώμο, μπορείς να γυμνάσεις τους γύρο σε υψηλότερο επίπεδο κρατώντας για αυτόν πιο χαλαρή προσέγγιση...
Η απομονωση ειναι γενικα αντιπαραγωγικη
Και αν εχεις τραυματισμενο ωμο δεν μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα σε ολο το πανω μερος -
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Εγω θα ηθελα επισης να μαθω ,αν και πως καταλαβαινουμε οτι εχουμε καποιο προβλημα την ωρα του τρεξιματος.
Καποιος πονοκεφαλος ας πουμε,καποια ζαλαδα ,ισως ενα πονος στο στηθος,δεν ξερω απλα ρωταω υποθετικα.Δεν ειναι rocket science.
Ζαλαδα και πονος στο στηθος ειναι ισχυρες ενδειξεις οτι πιεζεσαι.
Καποιος με καποια ηλικια ή/και προβλημα θα πρεπει να σταματησει,καποιος νεοτερος χωρις προβληματα μπορει ακομη και να αγνοησει τετοια συμπτωματα και να το πιεσει κι αλλο,κατεβαζοντας ενδεχομένως την ένταση.Οσο για τα triplex κτλ,θα σας στενοχωρησω αλλα δεν δειχνουν απαραιτητα πολλα πραγματα.
Γνωριζα ανθρωπο που εφυγε απο την ζωη λογω καρδιας μια εβδομαδα μετα απο τελεια αποτελεσματα,ειχε ομως κληρονομικοτητα κακη. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Η ανακοπη παραμονευει αν εχει καποιος προβλημα νομιζω.
Ανακοπη παθαινεις και στην καρεκλα,και στο jogging και παντου
Οταν ειναι να ρθει...θα ερθει....επειδή έχεις ήδη πρόβλημα οπως λέει ο Geo f1, ή επειδή έτσι....? Και σε τί ποσοστό το καθένα....?
Ας μας πει οποιος ξέρει....
Ανθρωποι πεθαινουν καθε ημερα
Το αδιαμφισβήτητο δεδομενο που εχουμε ειναι οτι ειναι καλο να γυμναζεσαι και καλο να μην το παρακανεις
Ξεκινας ενα προγραμμα και βλεπεις πως παει,ανεβαζεις σταδιακα εντασεις ή οτι αλλο,δεν χρειαζεται να κατακτησεις το Εβερεστ απο την μερα νουμερο 1.Μετα απο ενα χρονικο διαστημα θα ξερεις εσυ ο ιδιος καλυτερα απο καθε αλλο ποιες ειναι οι αντοχες σου -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
το βασικότερο πλεονέκτημα της άσκησης με βάρη είναι η απομόνωση των μυικών ομάδων... αν έχεις πχ τραυματισμένο ώμο, μπορείς να γυμνάσεις τους γύρο σε υψηλότερο επίπεδο κρατώντας για αυτόν πιο χαλαρή προσέγγιση...
Η απομονωση ειναι γενικα αντιπαραγωγικη
Και αν εχεις τραυματισμενο ωμο δεν μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα σε ολο το πανω μεροςΣε όλα τα σοβαρά αθλήματα οι ασκήσεις με βάρη λειτουργούν επικουρικά με σκοπό να δυναμώσεις ΠΟΛΥ συγκεκριμένες ομάδες, ίσως και μύες. Τώρα πως προέκυψε οτι είναι αντιπαραγωγική η απομόνωση ένας θεός ξέρει...
Προσωπικά έχω επανατοποθετημένο αριστερό ώμο ο οποίος με ενοχλεί αποκλειστικά και μόνο όταν φτάνω στα όρια μου όντας το πρώτο σημείο που 'αστοχεί' ...
Γυμναστήρια και άλλα