-
Βουλιαγμενη αυριο οι freeday!!!!!!!Ραντεβου στου dimsabas
-
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Σαφώς.
Τι καλά που θα ήταν αν το κάναμε αυτό και με τους οδηγούς, ε;
to τοπικο που γραφεις,εχει 500+ σελιδες με 4τροχα ζωα. Εσυ πειραχτηκες μολις γραφτηκε κατι για ζωο με ποδηλατο.
Που το είδες ότι πειράχτηκα; Απλά παραξενεύτηκα με την σπουδή για γενίκευση.
Bill, όντως, απλά κάποια παιδιά εξακολουθούν να νομίζουν ότι ο ΚΟΚ είναι a la carte για τους οδηγούς.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Που το είδες ότι πειράχτηκα; Απλά παραξενεύτηκα με την σπουδή για γενίκευση.
οταν τρεχει κανα αυτοκινητο με πανω απο 5χλμ/ωρα του σουρνεις τα εξ αμαξης,ενω τωρα που εσφαξε το κοκκινο το αρχιδι,ο καημος σου ηταν να ''μην γενικευσουμε''
και εγω απλα παραξενευτηκα,διαβαζωντας το σχολιο σου,για καποιον που εφαρμοζει με τοση σπουδη τον νομο παντα και παντου. -
Αυτό ας πούμε:
μια(ς) εξόφθαλμης και αυτοκτονικής παράβασης από ένα ποδηλάτη που παραβίασε ερυθρό σηματοδότηΔεν σου αρκεί;
Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.
-
Αυτό ας πούμε:μια(ς) εξόφθαλμης και αυτοκτονικής παράβασης από ένα ποδηλάτη που παραβίασε ερυθρό σηματοδότη
Δεν σου αρκεί;
ουτε και εγω μπορω να κανω κατι παραπανω σε καποιον που βλεπει μονιμως μονο ΕΝΑΝ ποδηλατη να παρανομει,οπως βλεπει και μονο ΕΝΑΝ ποδηλατη σε ολοκληρη παραλιακη.
-
Bill, όντως, απλά κάποια παιδιά εξακολουθούν να νομίζουν ότι ο ΚΟΚ είναι a la carte για τους οδηγούς.
Μπορεί να είναι a la carte για τους οδηγούς αλλά σίγουρα είναι 'to all unlimited' για τους ποδηλάτες...
-
Αυτό ας πούμε:μια(ς) εξόφθαλμης και αυτοκτονικής παράβασης από ένα ποδηλάτη που παραβίασε ερυθρό σηματοδότη
Δεν σου αρκεί;
ουτε και εγω μπορω να κανω κατι παραπανω σε καποιον που βλεπει μονιμως μονο ΕΝΑΝ ποδηλατη να παρανομει,οπως βλεπει και μονο ΕΝΑΝ ποδηλατη σε ολοκληρη παραλιακη.
Από ότι βλέπω εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις τι σου γράφουν. Δεν πειράζει, εδώ είμαστε για να τα θυμίζουμε:
παλι ενα (1) ποδηλατο σε ΟΛΗ την παραλιακη?
Κάθε ένα ποδήλατο που βλέπεις στην παραλιακή στις ώρες αιχμής (δυστυχώς αμφιβάλλω ότι θα δεις πάνω από 10 σε όλο το μήκος της) είναι ένα λιγότερο αυτοκίνητο στην παραλιακή στις ώρες αιχμής. Είναι μηδενικοί ρύποι, μηδενικός θόρυβος, ελάχιστος όγκος. Είναι μια θέση παρκαρίσματος παραπάνω για εσένα όταν τελικά φτάσεις στον προορισμό σου. Όλα αυτά την στιγμή που δίπλα τους χιλιάδες άνθρωποι κουβαλάνε από ενάμιση τόνο λαμαρίνα ο καθένας καίγοντας καύσιμα, ρυπαίνοντας, καταστρέφοντας την υγεία όλων για να κάνουν το ίδιο πράγμα με τον ποδηλάτη. Να πάνε από το Α στο Β.
(από εδώ: http://goo.gl/VV5tf6)
Πες μου ποιο σημείο σε δυσκολεύει να το εξηγήσουμε πάλι.
-
Σε αλλη παραλιακη κυκλοφορεις εσυ (οπως και σε αλλη χωρα, οσον αφορα το 'στους δρομους εχουμε πολεμο' που γελαγες).
-
Αυτό ας πούμε:
μια(ς) εξόφθαλμης και αυτοκτονικής παράβασης από ένα ποδηλάτη που παραβίασε ερυθρό σηματοδότη
Δεν σου αρκεί;
Από ότι βλέπω εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις τι σου γράφουν. Δεν πειράζει, εδώ είμαστε για να τα θυμίζουμε:
παλι ενα (1) ποδηλατο σε ΟΛΗ την παραλιακη?
Κάθε ένα ποδήλατο που βλέπεις στην παραλιακή στις ώρες αιχμής (δυστυχώς αμφιβάλλω ότι θα δεις πάνω από 10 σε όλο το μήκος της) είναι ένα λιγότερο αυτοκίνητο στην παραλιακή στις ώρες αιχμής. Είναι μηδενικοί ρύποι, μηδενικός θόρυβος, ελάχιστος όγκος. Είναι μια θέση παρκαρίσματος παραπάνω για εσένα όταν τελικά φτάσεις στον προορισμό σου. Όλα αυτά την στιγμή που δίπλα τους χιλιάδες άνθρωποι κουβαλάνε από ενάμιση τόνο λαμαρίνα ο καθένας καίγοντας καύσιμα, ρυπαίνοντας, καταστρέφοντας την υγεία όλων για να κάνουν το ίδιο πράγμα με τον ποδηλάτη. Να πάνε από το Α στο Β.
(από εδώ: http://goo.gl/VV5tf6)
Πες μου ποιο σημείο σε δυσκολεύει να το εξηγήσουμε πάλι.
δυσκολευομαι που σε ολη τη παραλιακη βρισκεις παντα ΕΝΑ ποδηλατο που ειναι δυσκολο να προσπεραστει και δημιουργεί προβλημα,και που παντα ΕΝΑ ποδηλατο που σφαζει το κοκκινο σε ολη την Αθηνα.
Με δυσκολευει που υπερασπιζεσαι ενα αρχιδι που εσφαξε κοκκινο,και φοβασαι μην το γενικεψουμε ,οταν οι ποδηλατες σφαζουν πολλαπλασια κοκκινα απο τα αυτοκινητα.Όλα αυτά στην Ποσειδώνος; Τι να σου πω, την έχω κάνει εκατοντάδες φορές, ποτέ δεν δυσκολεύτηκα** να περάσω ένα ποδήλατο.** Στην δεξιά λωρίδα πολύ περισσότερο με δυσκολεύουν τα ακίνητα εμπόδια, παρκαρισμένα, ταξί, σταματημένα με alarm καθώς και τα φρεάτια τάφροι.
Αν παρόλα αυτά το βρίσκεις τόσο πρόβλημα, και έχει πυκνή ροή, γιατί δεν μένεις στην μεσαία; λωρίδα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
Τραγικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάει κανείς στην μεσαία και να ξαναμπεί στην δεξιά επειδή μπροστά του** είναι ένα... ποδήλατο.**
viewtopic.php?f=5&t=47983&hilit=%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82+%CE%A0%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%82&start=8430
5 φορες εχει φτασει τις 1000 σελιδες το τοπικο των ζωων με αυτοκινητα,μεσα σε αυτες τις χιλιαδες σελιδες, εχει εκατονταδες περιπτωσεις απο αυτοκινητα, που εσφαξαν κοκκινα,και εσυ ο νομοτυπος παντου και παντα, που πας παντα με τα ορια, και κραζεις οποιον παει με 10χλμ παραπανω,ηρθες να υπερασπιστεις το αρχιδι που εσφαξε το κοκκινο.
οτι απορια εχεις εδω ειμαι να στα εξηγησω.
-
Ωραία. Πρώτα από όλα, να μου καταδείξεις το σημείο στο οποίο υπερασπίστηκα τον συγκεκριμένο που έσφαξε το κόκκινο. Γιατί εγώ λέω ότι είσαι ψεύτης και δεν το είπα ΠΟΤΕ.
-
Ωραία. Πρώτα από όλα, να μου καταδείξεις το σημείο στο οποίο υπερασπίστηκα τον συγκεκριμένο που έσφαξε το κόκκινο. Γιατί εγώ λέω ότι είσαι ψεύτης και δεν το είπα ΠΟΤΕ.ναι εχεις δικιο,δεν υπερασπιστικες αυτον τον ΕΝΑΝ τον συγκεκριμενο,υπερασπιστηκες ολα τα αλλα ζωα που σφαζουν κοκκινα με ποδηλατα σε καθημερινη βαση,με το φοβο σου μην το γενικευσουμε.
-
Αν έχεις την ευχαρίστηση, θα ήθελα να μου δείξεις σε ποιο μήνυμα μου έχω υπερασπιστεί ποδηλάτες που παραβιάζουν κόκκινα φανάρια.
-
Smart και με 4 ενήλικους μέσα και να κάνει σφήνες!
-
Αν έχεις την ευχαρίστηση, θα ήθελα να μου δείξεις σε ποιο μήνυμα μου έχω υπερασπιστεί ποδηλάτες που παραβιάζουν κόκκινα φανάρια.Έχει και άλλο είδος ποδηλατιστών εκεί έξω;
-
Αν έχεις την ευχαρίστηση, θα ήθελα να μου δείξεις σε ποιο μήνυμα μου έχω υπερασπιστεί ποδηλάτες που παραβιάζουν κόκκινα φανάρια.σου εχω απαντησει.Ξαναδιαβασε.
-
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Αν έχεις την ευχαρίστηση, θα ήθελα να μου δείξεις σε ποιο μήνυμα μου έχω υπερασπιστεί ποδηλάτες που παραβιάζουν κόκκινα φανάρια.
σου εχω απαντησει.Ξαναδιαβασε.
Όχι αγορίνα μου. Βρες μου ΕΝΑ δικό μου quote στο οποίο ΕΓΩ γράφω ότι οι ποδηλάτες καλά κάνουν και περνούν με κόκκινο.
-
-
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]