-
καλημερα παιδια,ενας γνωστος μου δινει μια αλφα 159 σε καλη τιμη και καλη κατασταση,ενα απο τα μειον του ειναι οτι δεν εχει χειριστήρια μουσικης στο τιμονι,μπορω να αλλαξω τιμονι ευκολα?η μπορω να βαλω τα χειριστηρια μετα?η θελει να πειραξω και τα ηλεκτρολογικα πισω απο το τιμονι?
-
καλημερα παιδια,ενας γνωστος μου δινει μια αλφα 159 σε καλη τιμη και καλη κατασταση,ενα απο τα μειον του ειναι οτι δεν εχει χειριστήρια μουσικης στο τιμονι,μπορω να αλλαξω τιμονι ευκολα?η μπορω να βαλω τα χειριστηρια μετα?η θελει να πειραξω και τα ηλεκτρολογικα πισω απο το τιμονι?
-
-
Λογικά δε θα έχει την ανάλογη καλωδίωση πίσω από το τιμόνι οπότε θα πρέπει να τη βάλεις εσύ.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Η καλωδίωση συνήθως υπάρχει, γιατί είναι μεγαλύτερο κόστος να έχεις στην γραμμή παραγωγής διαφορετικές καλωδιώσεις, παρά μία μόνον. Στην BMW που ξέρω, όλες οι καλωδιώσεις υπάρχουν, ανεξαρτήτως αν υπάρχει ο εξοπλισμός.
Το πολυλειτουργικό τιμόνι ή το cruise control, μπαίνει δηλαδή μετά, αρκεί να το τοποθετήσεις και να προγραμματίσεις το αυτοκίνητο να το δει.
Για να είσαι σίγουρος, πρέπει να μιλήσεις πρώτα με κάποιον που ξέρει το πρόγραμμα του αυτοκινήτου, μάλλον σε κάποια εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία για να σε κατατοπίσουν. -
Για την άλφα δεν ξερω σίγουρα να σου πω,σε αλλα μοντέλα του γκρουπ υπαρχει έτοιμη η καλωδίωση οποτε συνδέσεις αυτο που θες και κανεις την διαδικασία proxy alignment οποτε ο εγκέφαλος αναγνωρίζει την συσκευή
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η καλωδίωση συνήθως υπάρχει, γιατί είναι μεγαλύτερο κόστος να έχεις στην γραμμή παραγωγής διαφορετικές καλωδιώσεις, παρά μία μόνον. Στην BMW που ξέρω, όλες οι καλωδιώσεις υπάρχουν, ανεξαρτήτως αν υπάρχει ο εξοπλισμός.
Το πολυλειτουργικό τιμόνι ή το cruise control, μπαίνει δηλαδή μετά, αρκεί να το τοποθετήσεις και να προγραμματίσεις το αυτοκίνητο να το δει.
Για να είσαι σίγουρος, πρέπει να μιλήσεις πρώτα με κάποιον που ξέρει το πρόγραμμα του αυτοκινήτου, μάλλον σε κάποια εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία για να σε κατατοπίσουν.Λογικά θα πάει σε φάση πιθανότητες. Δηλαδή, αν πολλές εκδόσεις τις 159 είχαν χειριστήρια στο τιμόνι τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ανάλογη καλωδίωση να είναι έτοιμη!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
αλφα 159 και αλλαγη στο τιμονι