-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Δηλαδη εγω με 1,95 πως το οδηγαω? Βεβαια οδηγω λιγο ξαπλωτα ειναι η αληθεια αλλα επαναλαμβανω οτι πιο πολυ με ενοχλει το χαμηλα τοποθετημενο τιμονι παρα το υψος της οροφης.
Συμφωνω στο υποκειμενικο περι θεσης οδηγησης κι οτι αν δεν σε βολευει απλα δεν αγοραζεις το συγκεκριμενο αυτοκινητο.Μα ακριβως γι'αυτο δεν βολευτηκα εγω, επειδη δεν μου αρεσει να οδηγαω ξαπλωτος. Προφανως, μπορεις να το ξαπλωσεις και να το πας τερμα πισω το καθισμα. Απλα πρεπει να σε βολευει ολο αυτο, και οχι να το κανεις απλα για να χωρεσεις
Αντιστοιχα καποιος αλλος φιλος ειπε οτι δεν του αρεσε το μιξ αναλογικων και ψηφιακων ενδειξεων. Γουστα ειναι αυτα, σωστα?Λεγοντας ξαπλωτα μη φανταστεις οτι με παιρνει κι ο υπνος.
Ετσι οδηγαω γενικα,ειτε στο δρομο ειτε οταν μπαινω Σερρες.Χρειάζεται προσοχή με τη κλίση της πλάτης γιατί από ένα σημείο και μετά υπάρχει θέμα ασφάλειας του οδηγού. Βλέπω πολλούς μέσα και έξω από την πόλη να ξαπλώνουν τα καθίσματα και σε ένα μπαμ θα βρεθούν στην πεταλιέρα που λέει ο λόγος
-
tourer στα αριστερά hatch στα δεξιά.
πολύ πιο όμορφος ο ποπός του tourer δεν έχει την αντιαισθητική φωτιστική μπάρα στο μέση του τζαμιού.
χάθηκε να το βάλουν και στο άλλο μπας κι ομορφύνει λίγο? -
@axem: ΓΙα τα δικα μου γουστα, ειναι αναμφισβητητα πιο ομορφο, απο το hatchback. Και εχει και το logo της Honda, με το κοκκινο, που παλιοτερα το εβαζε στα Type-R μοντελα
Αν βολευομουν καλυτερα στην θεση οδηγησης, με τετοιο κινητηρα, και ποιοτητα,θα το επαιρνα με κλειστα ματια -
Ο χρήστης stellar έγραψε:
@axem: ΓΙα τα δικα μου γουστα, ειναι αναμφισβητητα πιο ομορφο, απο το hatchback. Και εχει και το logo της Honda, με το κοκκινο, που παλιοτερα το εβαζε στα Type-R μοντελα
Αν βολευομουν καλυτερα στην θεση οδηγησης, με τετοιο κινητηρα, και ποιοτητα,θα το επαιρνα με κλειστα ματιαΝα με συγχωρεις που στο ξαναλεω, δεν ειμαι πωλητης Χοντα , αλλα γιατι δεν πας σε μια εκθεση να βεβαιωθεις οτι οντως δεν σε βολευει η θεση οδηγησης? Ειναι κριμα να απορριπτεις ενα αυτοκινητο που σου αρεσει πολυ επειδη ισως ο πωλητης δεν κατεβασε το καθισμα οσο γινοταν
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Αν βολευομουν καλυτερα στην θεση οδηγησης, με τετοιο κινητηρα, και ποιοτητα,θα το επαιρνα με κλειστα ματιαΝα με συγχωρεις που στο ξαναλεω, δεν ειμαι πωλητης Χοντα , αλλα γιατι δεν πας σε μια εκθεση να βεβαιωθεις οτι οντως δεν σε βολευει η θεση οδηγησης? Ειναι κριμα να απορριπτεις ενα αυτοκινητο που σου αρεσει πολυ επειδη ισως ο πωλητης δεν κατεβασε το καθισμα οσο γινοταν
Φυσικα και ειναι κριμα..
Αλλα μονος μου το ειχα φτιαξει, κι ο πωλητης απλα μου επιβεβαιωσε, οτι οντως ειναι τερμα κατω.
Παντως κι απο αλλους γνωστους μου, που ετυχε να βρεθουν στην εκθεση στο ΟΑΚΑ, ακουσα παρεμφερη σχολια. Αλλα οπως ειπαμε, ειναι θεμα γουστου.Ο καθενας οπως εχει συνηθιζει κι οπως βολευεααι.Πχ αλλοι εχουν σχολιασει, οτι δεν βλεπουν καθαρα το ταχυμετρο, και την χρωματικη ενδειξη οικονομικης ταχυτητας. Εγω σε αυτο δεν ειχα για παραδειγμα προβλημα με αυτο.
Thanks παντως!
Honda Civic Tourer