-
Οσες φορές ετυχε να μετακομισω ειχα 'κλεισει' τις θεσεις με 2 δικά μου αυτοκινητα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μιλα του αρχικα ευγενικα και εξηγησε του.. Δε παει να πει οτι απαραιτητα δε χαμπαριαζει τιποτα..
Διαφωνώ οριζοντίως-καθέτως. Μόλις του μιλήσει θα σταμπαριστεί. Και μετά, αν δε συμμορφωθεί (99% πιθανότητα όταν έχεις να κάνεις με κάγκουρες), ο τύπος θα γνωρίζει ποιος τον 'έδωσε' στην αστυνομία, κτλ...
Συμφωνω - Ουτε για αστειο...
η... μονη 'αποτελεσματικη' ( λεμε τωρα...) μεθοδος ειναι αυτη της.... γλαστρας....( πετρας χαλικιου οτιδηποτε..)
-
και μια ερωτηση προς τους ποδηλατες
οι διαφορες freeday ( ή οπως λεγονται) εχουν αδεια απο την αστυνομια???
γιατι 50+ ποδηλατα ολα μαζι.... -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
και μια ερωτηση προς τους ποδηλατεςοι διαφορες freeday ( ή οπως λεγονται) εχουν αδεια απο την αστυνομια???
γιατι 50+ ποδηλατα ολα μαζι....Mόδα είναι θα περάσει όπως όλα στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.
-
εκτος απο αστυνομια χρειαζεται και απο τον εκαστοτε δημο και τα λοιπα σωματα ασφαλειας αναλογα απο που θα περασει...
καλα θα ητανε να μιλαγαμε για 50 ποδηλατα....εδω μιλαμε για 500+ -
οσα να ναι - ΑΔΕΙΑ εχουν?
-
ας απαντησουν αυτοι που συμμετεχουν στα κοπαδια
-
Με το γραμμα του νομου απαγορευεται η μαζικη κινηση των ποδηλατων..
Εχει ξανασυζητηθει πολλακις εδω μεσα, αν το μοναδικο προβλημα του fokion sportage κ ολων μας γενικοτερα ειναι ενα τσουρμο ποδηλατες που 1 φορα την εβδομαδα , μετα τις 22:00 βγαινουν στο δρομο, τοτε μια χαρα ειμαστε.. -
Προβλημα οχι
απωρεια ναι -
Ο ΚΟΚ απαγορευει να κινουνται 2 ποδηλατα παραλληλα !ποσο μαλλον 1.000 που μαζευονται καθε Παρασκευη (οποτε μου αρεσει η διαδρομη παω..).
Βεβαια ο ΚΟΚ λεει κ αδεια κυκλοφοριας , πινακιδες στα ποδηλατα οποτε φαντασου.. -
Οχι πια (αδεια+πινακιδες). Αλλα μη πιασουμε το θεμα με το κοπαδι απο τα βλαμμενα που κλεινουν τη πολη για να κανουν ποδηλατο, γιατι θα βγει κανα αστερι παλι εδω μεσα να μας λεει οτι ειναι πομπη και δεν εχεις δικαιωμα να τη διακοψεις ή διαδηλωση αρα εχουν συνταγματικο δικαιωμα να κανουν οτι κανουν, οι μαλακες.
-
Τι λέτε μωρέ αν έχουν άδεια; Εδώ τους συνοδεύει (εις το τέλος) περιπολικό.
-
ΓΡΑΠΤΗ αδεια απο την γενικη διευθυνση τροχαιας εχουν?
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τι λέτε μωρέ αν έχουν άδεια; Εδώ τους συνοδεύει (εις το τέλος) περιπολικό.25 λεπτα που περιμενα ( σε φαναρι κι ολας) ενα βραδυ κοντα στη Πλατεια Κοτζια δεν ειδα ουτε Ζετα οχι περιπολικό...
-
Πίσω πίσω στον όγκο των ποδηλάτων, στο τέλος τέλος, δεν είχε περιπολικό; Στο δικό μας συναπάντημα (που έβγαζα αφρούς επί ένα μισάωρο, μεσάνυχτα Παρασκευής) είχε περιπολικό.
-
οχι
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τι λέτε μωρέ αν έχουν άδεια; Εδώ τους συνοδεύει (εις το τέλος) περιπολικό.Το οποιο τι νομιζεις οτι δειχνει/λεει? Θα σου πω εγω: καποιος απο αυτους τους μαλακες εχει καποιο καλο κονε (και νομιζω οτι ξερω και ποιος ειναι, τον εχω ξαναγραψει εδω μεσα) και τα κανονιζει μεσω καποιου 'γραφειου' (δημαρχου, διοικητη, whatever).
-
να πω ξεκαθαρα οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τα freeday αρκει οπως στους μαραθωνιους, γυρους της αθηνας, whatever τελος παντων, να ΞΕΡΩ απο που και τι ωρα θα περασει το 'τσουρμο' ωστε να αποφυγω το να βρεθω 'στη μεση' οπως βρεθηκα εκεινο το βραδυ πτωμα στη κουραση 11 το βραδυ να περιμενω μιση ωρα κι ενας Θεος ξερει ποσα πρασινα φαναρια δικα μου να περασει ακομα κι ο τελευταιος που σερνοταν....
γιατι αν υπηρχε περιπολικό - μπατσομηχανη - δημοτικη αστυνομια ( τοτε υπηρχε ) θα ρωταγα για αδεια.....
-
Kacey ακομα κ αδεια να μην εχουν, για λογους δημοσιας ασφαλειας, αποτροπη τροχαιου κ.λ.π συνοδευονται..
Οταν 20 νοματαιοι μαζευονται ξαφνικα στην Ομονοια διαμαρτυρομενοι π.χ για τα ναυπηγεια Σκαραμαγκα κ αποφασιζουν να κλεισουν την Σταδιου πορευωμενοι προς Συνταγμα εχουν νομιζεις αδεια; η μηπως κονε; γιατι αν εχεις προσεξει κ αυτοι συνοδευονται.. -
Πρωτον, ειναι και αυτοι μαλακες. Ακριβως για το λογο που γραφεις (20 μαλακες κλεινουν μια πολη). 2ον, αυτο ΕΙΝΑΙ διαδηλωση (οπου και εδω εχω ενσταση, το δικαιωμα στο 'διαδηλωνειν' δεν σημαινει απαραιτητα δικαιωμα στο 'διαδηλωνειν στο δρομο', οποτε οταν μιλαμε για τετοια γκρουπακια μια χαρα σου κανει και μια πλατεια εκτος αν ο σκοπος σου ειναι να γαμησεις μια ολοκληρη πολη).
Αν τωρα θες να προσπαθησεις να με πεισεις οτι το freeday ειναι διαδηλωση, μη ξεκινησεις καν.
'Kacey ακομα κ αδεια να μην εχουν, για λογους δημοσιας ασφαλειας, αποτροπη τροχαιου κ.λ.π συνοδευονται..'
κανονικα θα επρεπε να συλλαμβανονται.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]