-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ποια η γνωνη σας για κερωμα μετα την παραλαβη του αυτ/του?ξερει καποιος καποιον καλο στην θεσ/νικη?Ρε doctora θα μας τρελάνεις τελικά!!!!!! Θα κερώσεις ολοκαίνουργιο αμάξι... άστο να περάσει κανάς χρόνος.... από αποκέρωση σε κέρωση με την μια...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ποια η γνωνη σας για κερωμα μετα την παραλαβη του αυτ/του?ξερει καποιος καποιον καλο στην θεσ/νικη?
Ρε doctora θα μας τρελάνεις τελικά!!!!!! Θα κερώσεις ολοκαίνουργιο αμάξι... άστο να περάσει κανάς χρόνος.... από αποκέρωση σε κέρωση με την μια...
μην εκνευριζεσαι,ρωταω κατι που εχω ακουσει απο ατομο που ξερει απο αυτ-τα και το εχει κανει και στο δικο του ενα μηνα μετα την αγορα.εξαλλου γι αυτο δεν κανουμε συζητηση?για να λυσουμε τις αποριες μας και να μαθουμε πραγματα που δεν ξερουμε.αν θελεις μπορεις να μην απαντας
-
ποια η γνωνη σας για κερωμα μετα την παραλαβη του αυτ/του?ξερει καποιος καποιον καλο στην θεσ/νικη?
Ρε doctora θα μας τρελάνεις τελικά!!!!!! Θα κερώσεις ολοκαίνουργιο αμάξι... άστο να περάσει κανάς χρόνος.... από αποκέρωση σε κέρωση με την μια...
μην εκνευριζεσαι,ρωταω κατι που εχω ακουσει απο ατομο που ξερει απο αυτ-τα και το εχει κανει και στο δικο του ενα μηνα μετα την αγορα.εξαλλου γι αυτο δεν κανουμε συζητηση?για να λυσουμε τις αποριες μας και να μαθουμε πραγματα που δεν ξερουμε.αν θελεις μπορεις να μην απαντας
Εγώ πλακίτσα κάνω.... αλλά σοβαρά τώρα είναι υπερβολή το κέρωμα σε καινούργιο αμάξι...... και έχει και μικρό ρίσκο να μην πάει κατά καλά στο γυαλισμα και πάπαλα το ολοκαίνουργιο χρώμα!!!!
-
Μαλλον εχεις λεφτά για πέταμα γιατρέ
Μια χαρα ειναι το τουτού, παρτο και μην αγχώνεσαι -
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Μαλλον εχεις λεφτά για πέταμα γιατρέ
Μια χαρα ειναι το τουτού, παρτο και μην αγχώνεσαιναι βγαζω πολλα και θελω να τα ξοδευω να μην μου βαρυνουν το πορτοφολι.δεκτα τα σχολια σας παντως
αγχωμενος εγω?no,no -
Aσχετο,πριν 2 χρονια που ειχε ερθει το Α4 μου στην αντιπροσωπεια ειχε τις 3 ζαντες του και μια ρεζερβα απο αυτες τις μικρες.Ειναι συνηθισμενο φαινομενο,η λετε να ειχε γινει τιποτε?Το σπαστικοτερο ειναι οτι αλλαξαν το τροχο με το γρυλο μου,ο οποιος γρυλος της Audi ειναι δυσκολο να καταλαβεις
πως κλεινει και εχασα μια βδομαδα προσπαθωντας να τον ξαναβαλω στη βαση του......κατα τα αλλα δεν ειχε ελλατωματα κατα τη παραλαβη -
δεν τους ρωτησες τι εγινε?πολυ κουφο μου φαινεται.
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Aσχετο,πριν 2 χρονια που ειχε ερθει το Α4 μου στην αντιπροσωπεια ειχε τις 3 ζαντες του και μια ρεζερβα απο αυτες τις μικρες.Ειναι συνηθισμενο φαινομενο,η λετε να ειχε γινει τιποτε?Το σπαστικοτερο ειναι οτι αλλαξαν το τροχο με το γρυλο μου,ο οποιος γρυλος της Audi ειναι δυσκολο να καταλαβεις
πως κλεινει και εχασα μια βδομαδα προσπαθωντας να τον ξαναβαλω στη βαση του......κατα τα αλλα δεν ειχε ελλατωματα κατα τη παραλαβηNομίζω ότι το κάνουν επίτηδες για να αποθαρύνουν τυχόν αετονύχυδες από το να κλέψουν ότι μπορέσουν...Τροχούς, ζάντες, σήματα.κεραίες,καθρέπτες κλπ.
Συνήθως στα τελωνεία, στα τρένα που τα μεταφέρουν κλπ... -
Ναι τους ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει οτι το κανουν για να μη χαραχθει η ζαντα απο τη δαγκανα που χρησιμοποιουν για να τα ασφαλισουν στο μεταφορεα και για το λογο κλοπης αλλα τοτε μου ειχε φανει περιεργο..Βεβαια οταν το παρελαβα μετα απο 3 μερες ηταν ολα αψογα.....Ενα αλλο ευχαριστο ηταν οτι στο πορπαγκαζ ειχαν ξεχασει τα παιδια του συνεργειου ενα κουπονι με ολους τους κωδικους για το χρωμα του αυτοκινητου,του ταμπλο κτλ κτλ και την ημερομηνια κατασκευης,το τουτου ειχε μολις 2-3 μηνες ζωης οποτε ειχε γλυτωσει τον ηλιο και τη φθορα απο το καιρο.
Τωρα οσον αφορα το θεμα με τις πιεσεις στα λαστιχα,το εχω ακουσει απο πολλα ατομα συνηθως ερχονται με κανα 10αρι παραπανο πιεση -
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Ενα αλλο ευχαριστο ηταν οτι στο πορπαγκαζ ειχαν ξεχασει τα παιδια του συνεργειου ενα κουπονι με ολους τους κωδικους για το χρωμα του αυτοκινητου,του ταμπλο κτλ κτλ και την ημερομηνια κατασκευης,το τουτου ειχε μολις 2-3 μηνες ζωης οποτε ειχε γλυτωσει τον ηλιο και τη φθορα απο το καιρο.2-3 μήνες ζωής δεν είναι ούτε πολύ αλλά ούτε κ λίγο.
Πάντως παιδιά τα αμάξια δεν είναι από βούτυρο μην φοβάστε...άλλωστε χειρότερη καταπόνηση από το ελληνικό καλοκαίρι δεν πρόκειται να υποστεί το αμαξάκι.
-
το παρελαβα χτες.ολα ηταν στην τριχα,προσεξα οσα μου αναφερατε και ολα ηταν οκ.τωρα για τις οδηγικες εντυπωσεις δεν λεω τιποτα,θα βγει κανενας αντιγερμανοφιλος και θα μου ειπε οτι υπερβαλω.παντως πρεπει να ειναι αρκετα βελτιωμενη η πισω αναρτηση και το επιπεδο ηχομονωσης.σας ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες που μου δωσατε
-
Καλοτάξιδο!!
-
Αγρατζούνιστο και απροβλημάτιστο. Καλές βόλτες.
-
Βοn voyage!
ΥΓ πάρε και έναν Ελβις όπως της διαφήμισης...
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς απροβληματιστο για ατελείωτα χιλιομετρα. Τελικα συνάδελφε το Α4 που έλεγες πήρες?
-
σας ευχαριστω για τις ευχες σας παιδια.ναι βρε το Α4,και εσυ συναδελφος.ειμαστε αρκετοι τελικα στο φορουμ
-
Καλοτάξιδο!
-
Hello και από εμένα. Πρώτα απ' όλα 'μπράβο' για το θέμα αυτό.
Μια λοιπόν που το ζήτημα αυτό θα με απασχολήσει σε λίγο καιρό (ένεκα η παραγγελία του νέου αυτοκινήτου έχει ήδη γίνει και σε λίγο καιρό θα είναι εδώ) αλλά και που ένας φίλος παραλαμβάνει από βδομάδα παραλαμβάνει το δικό του, έφτιαξα μια check-list παραλαβής νέου αυτοκινήτου βάσει αυτών που έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής στο topic αυτό. Νομίζω ότι είναι αρκετά χρήσιμη...Θα την βρείτε σε image αρχείο στην διεύθυνση:
http://img2.uploadimages.net/show.php?i ... k-List.jpgΣυγνώμμη για το jpg αρχείο, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος να την ανεβάσω σε κάποια άλλη μορφή. Υπάρχει και σε pdf για όποιον θέλει να την τυπώσει.
Αυτάάά...
Κώστα 'BouFoS'
ΥΣ1: 'costa' καλοτάξιδο... let the sunshine in!
ΥΣ2: το κίτρινο είναι λόγω της εταιρίας του αυτοκινήτου που έχω κλείσει
ΥΣ3: εάν νομίζετε ότι πρέπει να συμπεριλάβουμε κάτι ακόμα περιμένω τις προτάσεις σας... -
Ο χρήστης Boufos έγραψε:
Hello και από εμένα. Πρώτα απ' όλα 'μπράβο' για το θέμα αυτό.
Μια λοιπόν που το ζήτημα αυτό θα με απασχολήσει σε λίγο καιρό (ένεκα η παραγγελία του νέου αυτοκινήτου έχει ήδη γίνει και σε λίγο καιρό θα είναι εδώ) αλλά και που ένας φίλος παραλαμβάνει από βδομάδα παραλαμβάνει το δικό του, έφτιαξα μια check-list παραλαβής νέου αυτοκινήτου βάσει αυτών που έχουν γραφτεί μέχρι στιγμές στο topic αυτό. Νομίζω ότι είναι αρκετά χρήσιμη...Θα την βρείτε σε image αρχείο στην διεύθυνση:
http://img2.uploadimages.net/show.php?i ... k-List.jpgΣυγνώμμη για το jpg αρχείο, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος να την ανεβάσω σε κάποια άλλη μορφή. Υπάρχει και σε pdf για όποιον θέλει να την τυπώσει.
Αυτάάά...
Κώστα 'BouFoS'
ΥΣ1: 'costa' καλοτάξιδο... let the sunshine in!
ΥΣ2: το κίτρινο είναι λόγω του αυτοκινήτου που έχω κλείσει
ΥΣ3: εάν νομίζετε ότι πρέπει να συμπεριλάβουμε κάτι ακόμα περιμένω τις προτάσεις σας...Πολύ καλή δουλειά φίλε BouFoS!!!!!!
Είσαι άψογος, πάντα τέτοια!
Περιμένω πως και πως και γω την ώρα για την παραλαβή!
Θα πάω και θα ψάχνω πιθαμή προς πιθαμή το νέο auto μέχρι να υπογράψω
Πωλητές έρχεται το τέλος σας. Ο κόσμος ξυπνάει και μια check list βοηθάει πολύ στην αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων. Ας ελπίσουμε ότι με επιμονή δική μας οι αντιπρωσωπίες να μηδενίσουν τα λάθη τους.
Θα στείλω αυτό το λινκ σε όσους φίλους γνωρίζω. Έτσι για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί τι πρέπει να προσέχει κανείς! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μήπως έχουν μείνει πολλά κεριά στις πόρτες
Εμένα ακόμα εχει κερί(εδώ και 3 μήνες) στο κάτω μέρος
10 μήνες έχω το αμάξι κι έχει ακόμα κεριά κάτω από τις πόρτες. Δεν το έχω πάει ποτέ σε πλυντήριο αυτοκινήτων, το πλένω με κρύο νερό στο χέρι. Αυτά τα κεριά πως βγαίνουν; Ζεστό νεράκι;
Παραδοση αυτοκινητου.Τι να προσεξω??