-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
1/43 δεν θα είναι πολύ μικρή? Για 1/18 λέω..
Ολα τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρο μπουκαλι.
(Συλλεκτης των 1/43 ) -
Το έβο 7 της φρίκης. Τελικά το ερωτεύεσαι παρά το τρελό χρώμα και το τεράστιο φτερό
-
JimClark δώσε Url για να το αγοράσω.. Μου έβαλες φωτιές...
-
http://www.modelissimo.de/Onlineshop/Mo ... mmer=22696
Κοίταξε αν θέλεις και στις προσφορές, έχει τα 'νορμάλ' έβο 7 στη μισή τιμή...
EDIT!!!!! Αύριο παραλαμβάνω και η 2η τετράδα. Evo 7 Delecour, Focus wrc Sainz, 911 turbo S, WRX STI estate οέ οέ..
-
Με κατέστρεψες... Έχω κολλήσει στο site που μου έδωσες και δεν ξέρω τι μου αρέσει περισσότερο..
Ποιές εταιρείες είναι οι καλύτερες ποιοτικά?
Η συλλογή που θα αρχίσω είναι 1/18 σε 'καθημερινά' (EVO, STi, 911 κτλ κτλ) αυτοκίνητα.. Ακούω τις συμβουλές σας -
Αν εχεις χρονο κ ορε3η 3εκινα να διαβαζεις απο την αρχη το τοπικ κ 8α λυ8ουν αρκετες αποριες σου.
Καλη αρχη!!
-
Χμ, μόνο 200
-
Τα χρηματα νομιζω πως ειναι προβλημα ολων μας Aρχισε να ζητας κ κανα δωρο που κ που. Πλησιαζει καμια γιορτη σου?
Εκτος απο τα διαφορα οn-line shops καλο ειναι να αρχισεις να 3ετρυπωνεις κ κανενα μαγαζι. Το να τα βλεπεις απο κοντα εχει αλλη χαρη. Κ πολλα δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο ποικιλια κ τιμες (ε3αιρεση τα πιο σπανια που τα χρεωνουν αρκετα παραπανω -Exoto 934 πχ 200E). Αν 8ες κατι που δεν το εχουν η δε 8α το φερουν μπορεις να κανεις κ παραγγελια. Προτιμω ορισμενες φορες να πληρωσω κατι παραπανω να το παρω επι τοπου παρα να εχω το αγχος του ποτε κ αν 8α μου ερ8ει.
Ακομη περιμενω την GT3 απο ebay κ την ΤurboS απο modelissimo.
-
Απ'οτι κατάλαβα τα μαγαζιά στην Αθήνα, τουλάχιστον στην Ιπποκράτους και στο Κολωνάκι, είναι ακριβότερα από το Internet άρα δεν βρίσκω λόγο να τρέχω στο κέντρο όταν μπορώ να τα δω από κοντά..
Πάντως το ModelCarWeb φαίνεται φθηνότερο από το modelissimo.
Πχ EVO VII AA 74.95 -
Επίσης ρίξτε και καμιά ματιά στο modelcarweb.nl , στις βασικές τιμές έχει σε πολλά καλύτερες από το μοντελισιμο και από την αγορά εδώ, συν το γεγονός ότι τα μεταφορικά τους είναι 7.5 Ε ανεξαρτήτου ποσότητας έναντι 15 Ε του μοντελισιμο. Στο μόνο που δεν παίζεται το μοντελισιμο και που για μένα είναι το 90% των αγορών μου από εκεί είναι οι προσφορές του.
Ο τομέας αυτός είναι σχεδόν ανύπαρκτος στο modelcarweb.Άσχετο, πήρα την περασμένη εβδομάδα το RENAULT 5 TURBO της revell. Για να πω την αλήθεια δεν την είχα σε υπόληψη αλλά τουλάχιστον στο συγκεκριμένο μοντέλο έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.
Λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά: τα καθίσματα είναι από κάποιο υλικό σαν λάστιχο για να είναι μαλακά σαν τα κανονικά, η μηχανή πίσω από τα εμπρός καθίσματα είναι καλυμμένη με εταζέρα που βγαίνει, εμπρός έχει κανονική ρεζέρβα κλπ. Βαφή, ανάγλυφο και λεπτομέρειες γενικώς πολύ καλές. Αν ενδιαφέρει κανέναν ας μου πείτε πώς να ανεβάζω φώτο.Το πήρα από μαγαζί στο Ελληνικό με 40 Ε, δεν το βρήκα σε κανένα από τα πιο πάνω site. Ξέρει κανείς αν η τιμή ήταν καλή και αν γενικά τα revel είναι της ποιότητας που περιέγραψα ή απλά μου έκατσε καλή περίπτωση.
-
[quote='Kid']Απ'οτι κατάλαβα τα μαγαζιά στην Αθήνα, τουλάχιστον στην Ιπποκράτους και στο Κολωνάκι, είναι ακριβότερα από το Internet άρα δεν βρίσκω λόγο να τρέχω στο κέντρο όταν μπορώ να τα δω από κοντά..
Πάντως το ModelCarWeb φαίνεται φθηνότερο από το modelissimo.
Πχ EVO VII AA 74.95 -
επιτελους ηρθαν 3 μοντελα που περιμενα ομωσ το ενα ελαττωματικο...το εβο 7 σε λευκο απο πισω τα γραματα και το σημα της μιτσουμπισι ξεφρισμενα...δεν το περιμενα απο το μοντελισιμο τοσα εχω παραγγειλει και δεν ειχα κανενα προβλημα...να τους γραψω λετε???αλλα δε θα εχει και νοημα ε????εχει κανενας αντιμετωπισει κατι αναλογο???
-
Eγω θα σου συνιστουσα να τους γραψεις. Ειδικα αν εχεις παραγγειλει πολλα, πιθανον να το λαβουν υποψη τους. Δεν χανεις και τιποτε.
-
Δε μου φανηκε φτηνο το ModelCarWeb. Οπως σε ολα τα on-line shops αλλα τα ειχε φ8ηνοτερα κ αλλα ακριβοτερα. Καλο παντως να εχουμε ποικιλια στις επιλογες. Εχω κ μερικα αγγλικα sites αν σας ενδιαφερουν. Νομιζω ομως οτι 8α ειναι πιο ακριβα για αποστολη στην Ελλαδα. Κοιτα3τε κ κρινετε.
http://www.modelenium.co.uk/
http://www.autosportmodels.com/asm.diecast
http://www.modelmaniacs.co.uk/idx1.htm
http://www.dropdeaddiecasts.co.uk/index.asp
http://www.grandprixlegends.com/DieCastSite/pages/home/default.asp?&cookie_test=1Δυστυχως η ευτυχως βεβαια εχω καλομα8ει στο ebay, οποτε οι 'ευκαιριες' δεν μου φαινονται κ τοσο ευκαιριες.
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
επιτελους ηρθαν 3 μοντελα που περιμενα ομωσ το ενα ελαττωματικο...το εβο 7 σε λευκο απο πισω τα γραματα και το σημα της μιτσουμπισι ξεφρισμενα...δεν το περιμενα απο το μοντελισιμο τοσα εχω παραγγειλει και δεν ειχα κανενα προβλημα...να τους γραψω λετε???αλλα δε θα εχει και νοημα ε????εχει κανενας αντιμετωπισει κατι αναλογο???Πριν από 10 ημέρες παρέλαβα μεταξύ άλλων και την ΕΒ110 της Bburago από modelissimo.
Οι πλάτες και των δύο καθισμάτων ήταν κομμένες και πεταμένες μέσα στο κουτί του μοντέλου. Το έβγαλα φώτο, τους την έστειλα με e-mail και απαίτησα αποζημίωση ή επιστροφή του με δικά τους έξοδα και επιστροφή χρημάτων. Η αξία του ήταν στα 15 Ε. Αυτό που μου πρότειναν ήταν πίστωση 10 Ε για επόμενη αγορά και να κρατήσω το μοντέλο. Εφόσον ήταν εύκολα επισκευάσιμο (απλό κόλλημα) και εξοικονομούσα τα 2/3 των μεταφορικών σε επόμενη παραγγελία το δέχτηκα.Η επόμενη παραγγελία έχει ήδη γίνει και μου έχουν αφαιρέσει τα 10 Ε, αλλά για κακή μου τύχη στην παραγγελία συμπεριλαμβάνεται και το EVO VII της ΑΑ (πάλι ) που πήρες και εσύ αλλά σε μαύρο. Υπολογίζω να είναι εδώ αρχές της άλλης εβδομάδας. Εις αναμονή του 2ου πλήγματος λοιπόν.
Από την περιγραφή του προβλήματος που έκανες φαίνεται να είναι πρόβλημα παρτίδας οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα έχω και εγώ το ίδιο.
Γνώμη μου, οπωσδήποτε να στείλεις φωτο με το πρόβλημα και να απαιτήσεις αποζημίωση.
Επίσης, αν θες, αφού έρθει το δικό μου και έχει (μακάρι όχι) το ίδιο πρόβλημα, μπορούμε να στείλουμε κοινό χεστήριο μήπως και έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.Φιλικά
Γιώργος -
Φίλε Forester έχω και εγώ αυτό το μοντελάκι (Renault 5 Turbo 2) όπου για τα χρήματα του (30 ευρώ), είναι πάρα πολύ καλό!
αρκετή λεπτομέρεια και επίσης δεν έχει αυτούς τους βλακώδες άξονες για το στήριγμα της πόρτας (όπως έχουν μερικά ΑΑ) αλλά κανονικούς μεντεσέδες.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Φίλε Forester έχω και εγώ αυτό το μοντελάκι (Renault 5 Turbo 2) όπου για τα χρήματα του (30 ευρώ), είναι πάρα πολύ καλό!αρκετή λεπτομέρεια και επίσης δεν έχει αυτούς τους βλακώδες άξονες για το στήριγμα της πόρτας (όπως έχουν μερικά ΑΑ) αλλά κανονικούς μεντεσέδες.
Οπότε με τα 40 Ε που έδωσα εγώ βγάζω το πάρα και μένω στο πολύ καλό.
-
[quote='Kid']Πάντως το ModelCarWeb φαίνεται φθηνότερο από το modelissimo.
Πχ EVO VII AA 74.95 -
Λυπάμαι που ακούω άσχημα λόγια για το μοντελίσιμο. Σήμερα πήρα και τα 4 υπόλοιπα μοντέλα, και έτσι έκλεισα 40 μοντέλα από εκεί. Δεν έχω κανένα ελαττωματικό μοντέλο εκτός από ένα καθρέπτη της Ζ8 που απλά ξεκόλλησε.
Τους είχα ρωτήσει τι να κάνω αν πάρω ποτέ ελαττωματικό μοντέλο. Μου είπαν το στέλνεις πίσω όσο πιο φθηνά μπορείς και σου δίνουμε ένα άλλο πίσω, αρκεί να υπάρχει η απόδειξη αγοράς κτλ.
Χριστάρας, τα αυτοκόλλητα μπορείς να τα κολλήσεις πίσω με κόλα στικ (αυτές που βγαίνουν γυρίζοντας σαν λιποζάν). ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΛΛΑ, θα σου καταστρέψει το χρώμα και το γκλοσάρισμα..
Φόρεστερ, η 959 είναι τρελιάρικο μοντέλο. Αυτή η Motorbox έχει 4-5 μοντέλα και είναι αρκετά detailed με πολύ καλή τιμή. Έχει και αναρτήσεις, έχει και διάτρητα δισκόφρενα που γυρίζουν + πολύ καλή μηχανή + καλούτσικο εσωτερικό. Μόνο οι αεραγωγοί είναι βάψιμο και όχι πραγματικές τρύπες...
Εδώ μερικές φώτο από την 5άδα που τώρα ανέβασα. Απλώς θεϊκά τα 2 wrc μοντέλα, ειδικά το φόκους που έχει τα ειδικά φτερά στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου για τη προστασία από χτυπήματα. Το ιμπρέζα εστέιτ έχει αχτύπητο χρώμα και η τούρμπο Σ θέλει στάνταρντ φωτο στον ήλιο, να φαίνονται τα χρυσά metal flakes στο χρώμα. Απίστευτο πακέτο κιόλας (σπέσιαλ έκδοση της Πόρσε). Φώτο (πρόχειρες) από την 5άδα:
http://photobucket.com/albums/v468/Excell79/proxeiro/
BTW, έχω πλέον 97 μοντέλα. Το πρώτο πρώτο απέκτησε γρατσουνιά και έγινε δώρο, το δεύτερο ήταν 911 993 της μπουράγκο, έφυγε δώρο και αυτή, οπότε ουσιαστικά αγοράζω το 100ό μετά τις γιορτές, ε και θα φροντίσω να είναι κάτι σπέσιαλ (917 / 30 της Εξότο μάλλον)[/list]
-
Η σχεση μου διερχεται τρομερη κριση. Η κοπελια μου ζηλευει. Λεει οτι η Alitalia Lancia Stratos της Kyosho μου εχει παρει τα μυαλα
Βρηκα και στο ΤΗΜ (που δεν τον παω μια) και την Μαρτινι Λαντσια 037 Κυοσο.
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές