-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αν θυμάμαι καλα απειλούσε να ξυλοφορτωσει τον -ενίοτε- σπαζα@@δη ακαεφ, εξου και το 'αιμοβορος'
Μήπως τον μπερδεύεις με τον [spoiler:3ptc7mq4]http://www.4tforum.gr/phpBB3/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2484[/spoiler:3ptc7mq4]
ο ακαεφ ξέρει καλύτερα...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παιδια ειμαι 18 φετοσ και θελω να βρω καποιο να αυτοκινιτο να αγορασω μεταχειρισμενο και να πιανει τα 220 με σχετικα μικρη καταναλςση.Ειχα βρει το preugot 207 rc αλλα ακοθσα οτι δεν ειναι τοσο ανετο,θα ηθελα να μου πειτε αν υσχυει αυτο και αν ναι καποια αλλη επιλογη σε αυτοκινιτο
Γιατί μόνο 220 φιλαράκι;Φοβάσαι να το πατήσεις;
ΧΑΧΑΧ δεν φοβαμαι να το πατησω απλοσ την καταναλωση φοβαμαι
-
Στα 220 δεν καίνε τίποτα !!!
-
Σκεφτομαι κατι σε opel corsa opc 2008 ή peugot 207 rc .Για να ειμαι ειληκτρηνησ με τραβαει το πρωτο μονο που εχει turbo και αμα παρει μπροστα το turbo θα καιει.. Μηπωσ υπαρχει καμια πατεντα με τα tourbo για παραδειγμα να αλλαξεισ τισ στροφεσ που θα ξεκιναει????
-
Και τα δύο τουρβο είναι.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dimitris_Klmt έγραψε:
Σκεφτομαι κατι σε opel corsa opc 2008 ή peugot 207 rc .Για να ειμαι ειληκτρηνησ με τραβαει το πρωτο μονο που εχει turbo και αμα παρει μπροστα το turbo θα καιει.. Μηπωσ υπαρχει καμια πατεντα με τα tourbo για παραδειγμα να αλλαξεισ τισ στροφεσ που θα ξεκιναει????Μπορεις να το ρυθμισεις να ξεκιναει μετα τις 12000 σαλ και ετσι στα 220 δεν θα καίει,στα 232 όμως θα αρχίζει να σπουλάρει και θα τσιμπάει λίγη βενζίνη.
-
Σκεφτομαι κατι σε opel corsa opc 2008 ή peugot 207 rc .Για να ειμαι ειληκτρηνησ με τραβαει το πρωτο μονο που εχει turbo και αμα παρει μπροστα το turbo θα καιει.. Μηπωσ υπαρχει καμια πατεντα με τα tourbo για παραδειγμα να αλλαξεισ τισ στροφεσ που θα ξεκιναει????Hey......are you for real;
υγ1...περιμένεις σοβαρές απαντήσεις;..
υγ2...μας έβγαλες τα μάτια ρε μάγκα..!!!! -
παρε καποιο οχι τοσο δυνατο για αρχη, μεχρι να μαθεις να οδηγεις καλα, και μετα παρε όποιο νομιζεις
-
Σκεφτομαι κατι σε opel corsa opc 2008 ή peugot 207 rc .Για να ειμαι ειληκτρηνησ με τραβαει το πρωτο μονο που εχει turbo και αμα παρει μπροστα το turbo θα καιει.. Μηπωσ υπαρχει καμια πατεντα με τα tourbo για παραδειγμα να αλλαξεισ τισ στροφεσ που θα ξεκιναει????μεταξύ των 2 ... RC .... το mini cooperS δεν σου αρέσει ?
Βοηθεια στην επιλογη..