-
Γεια σας ,έχω ενα α3 8l 1,6 με ελατήρια H+R 35mm τι αμορτισέρ προτείνετε να βάλω? Τώρα μπροστά έχει bogeturbo και πίσω Sachs advantage.
-
Γεια σας ,έχω ενα α3 8l 1,6 με ελατήρια H+R 35mm τι αμορτισέρ προτείνετε να βάλω? Τώρα μπροστά έχει bogeturbo και πίσω Sachs advantage.
-
-
να πεταξεις τα ελατηρια και να βαλεις αλλα που να χαμηλωνουν τουλαχιστον 5 ποντους το αμαξι σου.
να ειναι τραινο το εργαλειο.
-
Αν θες να διατηρήσεις τα ελατήρια χαμηλώματος, δες αν βγαίνουν αμορτισέρ κοντού εμβόλου για το αυτοκίνητό σου. Ακόμη καλύτερα, δες αν η H+R προτείνει κάτι συγκεκριμένο.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
να πεταξεις τα ελατηρια και να βαλεις αλλα που να χαμηλωνουν τουλαχιστον 5 ποντους το αμαξι σου.να ειναι τραινο το εργαλειο.
Ακόμα και με αυτά που έχω βρει 3φωρες κάρτερ!!!
Ούτε σκέψη για ποιο χαμηλά λοιπόν !!! -
Ναι, αλλά με μόνο 3.5 πόντους χαμήλωμα, δεν ξέρω αν γεμίζουν καλά οι θόλοι.
Μήπως τώρα είναι ευκαιρία να το ξαναδείς; -
Η διαδρομές που κινούμαι έχουν μέχρι και χώμα λεφτά πολλα δεν υπάρχουν και ο κυρίως λόγος που το κατέβασα είναι η Ευσταθία στης υψηλές ταχύτητες μιας και παλιά έκανα συχνά Χαλκίδα Αθήνα ,γι'αυτό κοιτάω ποια αμορτισέρ συνεργάζονται με τα υπάρχων ελατήρια με μπάτζετ οχι πάνω 250€
-
Επίσης μην ξεχάσω τα ελαστικά είναι continental premium 5
Σε διαστάσεις 205/60-15 -
Ο χρήστης Νίκος Αρτάκη έγραψε:
Η διαδρομές που κινούμαι έχουν μέχρι και χώμα λεφτά πολλα δεν υπάρχουν και ο κυρίως λόγος που το κατέβασα είναι η Ευσταθία στης υψηλές ταχύτητες μιας και παλιά έκανα συχνά Χαλκίδα Αθήνα ,γι'αυτό κοιτάω ποια αμορτισέρ συνεργάζονται με τα υπάρχων ελατήρια με μπάτζετ οχι πάνω 250€Η Ευσταθία ποια είναι;
-
Αδιάκριτε....!!
-
http://el.wikipedia.org/wiki/Ε�% ... E%B9%CE%B1)
-
Ευστάθεια ,ΣΥΓΝΩΜΗ μην πυροβολείτε λόγο τ9 !!!
αμορτισέρ