-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:

Αμερικανικος Νοτος, serial killer, Woody Harrelson, Matthew Mc Conaughey*...
What could possibly go wrong?
Τιποτα.
Εξαιρετικο φιναλε για την καλυτερη σειρα της σεζον- προσωπικα το μονο που με χαλασε ειναι η μικρη διαρκεια (8 επεισοδεια) και η αλλαγη πρωταγωνιστων απο του χρονου (φημες λενε οτι θα συνεχισουν την ιστορια με τον Ευλογητο απο εκει που την αφησε ο ΝΦ).- ο χαρακτηρας του στην σειρα κυνηγημενος απο φαντασματα του παρελθοντος ισορροπεί μεταξυ φως-σκοταδιου, ενω η αργοσυρτη, σιγανη ομιλια-ψιθυρισμα ειναι βγαλμενη απο τον πιο πηχτο βουρκο της Λουϊζιανα-(πςςςςςςςςς).Φαινεται οτι μετα το Οσκαρ παει καρφωτος και για Emmy ο τυπος-εγω παντως σας ειχα προειδοποιησειοτι οι ερμηνειες του ειναι γνωρισματα μεγαλου παικτου.
Να τον ακουτε τον g8777.
Δεν τον παρακολουθείς τον φίλο σου Τα θέλει ο πωπούλης σου τώρα
- ο χαρακτηρας του στην σειρα κυνηγημενος απο φαντασματα του παρελθοντος ισορροπεί μεταξυ φως-σκοταδιου, ενω η αργοσυρτη, σιγανη ομιλια-ψιθυρισμα ειναι βγαλμενη απο τον πιο πηχτο βουρκο της Λουϊζιανα-(πςςςςςςςςς).Φαινεται οτι μετα το Οσκαρ παει καρφωτος και για Emmy ο τυπος-εγω παντως σας ειχα προειδοποιησειοτι οι ερμηνειες του ειναι γνωρισματα μεγαλου παικτου.
-
Red μην τον μπερδευεις.
Η κουτσουνα του ζητησε την αυστραλιανη σειρα με το ιδιο ονομα του 1978...
Τωρα τι ενδιαφερει μια γυναικα μια τετοια σειρα με αυτο το σεναριο (μπουχτισμενη συζυγος με τις ψυχωσεις του αντρα της αποφασιζει να τον καθαρισει στον υπνο του-ξεκιναει κανοντας του ολα τα χατηρια) ο θεος και η ψυχη της... -
ωχ..αυτο θα εχει συνεπειες...κακο που θα με βρει!!!
Η αληθεια ειναι πως δεν παρακολουθουσα αυτο το θεμα γιατι δεν παρακολουθω σειρες...2 κυκλους Σουλειμαν ειδα και με κουρασε.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Red μην τον μπερδευεις.Η κουτσουνα του ζητησε την αυστραλιανη σειρα με το ιδιο ονομα του 1978...
Τωρα τι ενδιαφερει μια γυναικα μια τετοια σειρα με αυτο το σεναριο (μπουχτισμενη συζυγος με τις ψυχωσεις του αντρα της αποφασιζει να τον καθαρισει στον υπνο του-ξεκιναει κανοντας του ολα τα χατηρια) ο θεος και η ψυχη της...οχι οχι αυτο με τα 8 επεισοδια κατεβασα...Μη μου λες τετοια!! Και σημερα ειναι να δουμε το 1ο επισοδειο (μπεμπας επιτρεποντος παντα) -
Ντου ΝΟΤ φολ ασλιπ!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Η κουτσουνα μου ζητησε να της κατεβασω το TRUE DETECTIVE. Και σαν καλος συζυγος το εκανα...(ευτυχως ηταν free leech)Το εχει δει καποιος να μου πει αν αξιζει?
Όλοι πρέπει να το έχουν δει.
Εξαιρετικό αλλά κάτι, δεν ξέρω τι, με χάλασε και δεν θα το έλεγα αριστούργημα. Σκηνοθεσία, φωτογραφία, γενικότερη ατμόσφαιρα, είναι της αρεσκείας μου, οι ερμηνείες είναι πολύ καλές, αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω τι είναι αυτό που με συγκρατεί από το να σηκωθώ όρθιος και να χειροκροτήσω. 10 δεν θα έβαζα δηλαδή. Δυνατό σημείο της σειράς είναι επίσης η μουσική. Έχω ανακαλύψει κομματάρες βλέποντάς τη. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δυνατό σημείο της σειράς είναι επίσης η μουσική. Έχω ανακαλύψει κομματάρες βλέποντάς τη.πήγαινε στη σελίδα 163 και δες το τυχαίο zipάκι
Με τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ, και εμένα αυτή την αίσθηση μου άφησε. -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Δυνατό σημείο της σειράς είναι επίσης η μουσική. Έχω ανακαλύψει κομματάρες βλέποντάς τη.
πήγαινε στη σελίδα 163 και δες το τυχαίο zipάκι
Με τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ, και εμένα αυτή την αίσθηση μου άφησε.Αυτό λες zipάκι;
True Detective soundtrack
Λυσάξτε τσαούσεςΑν ναι, εύγε...
-
όχι εκείνο ηταν μισες δουλειές, αυτό λέω-->>Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
-
Να το δείς το Τrue Dete ,.... να σε προειδοποιήσω όμως ότι το main story έχει ενοχλητικό θέμα ( [spoiler:j49vfmw8]απαγωγές και σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων[/spoiler:j49vfmw8] )
υγ .... νταξ to s4 του GoT πάει γ@μιόντας ώς καλυτερος κύκλος ...till now
-
Να το δω το σποιλερ τωρα του Devot ή οχι?
-
να το δεις ...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω τι είναι αυτό που με συγκρατεί από το να σηκωθώ όρθιος και να χειροκροτήσω. 10 δεν θα έβαζα δηλαδή.Μάλλον το [spoiler:2ftlgdkt]happy (έως αφελές) ending. Σε ότι αφορά την ανάρρωση (και ουχί τον θάνατο) του Μακόναχι.[/spoiler:2ftlgdkt]
-
GoT Episode 03:
[spoiler:3leyuboq]Ο ΣΤΑΝΙΣ λοιπόν που λέγαμε, πιστεύει πως τον Τζόφρι, για το θάνατο του οποίου πληροφορείται από το τουίτερ, τον σκότωσε ένα περσινό βουντού της Μελισάνδρης με το αίμα του Γκέντρι. Ναι, γιατί όχι. Εδώ λέμε πως παίζει να πέθανε από αλλεργία στα καρύδια.
H κουβεντουλα γιαγιας και εγγονής βασίλισσας γυναίκας του μακαρίτη....
-Γιαγιά, έχω 0/2 στους άντρες
-Μπα, καλύτερα είσαι έτσι!Το σκηνικό με τον αφελή Sam και την Γκίλι;
- Δεν είσαι ασφαλής εδώ. Είσαι η μόνη γυναίκα ανάμεσα σε 100 ξελιγωμένους άντρες. Ανησυχώ για σένα.
- Και τι να κάνω; Που να πάω;
- Ξέρω ένα μπουρδέλο λίγο πιο κάτω...
από το oneman.gr[/spoiler:3leyuboq]
-
κι απο τα σχολια πιο κατω: [spoiler:al1v0ugb]σεξ και βια στου τζοφρυ την κηδεια[/spoiler:al1v0ugb]
-
Ξεκίνησα το Hannibal.
Είμαι και μόνος στο σπίτι
-
Ξεκίνησα το Orphan Black.
Ωραιότατο!Στάλθηκε από το LG-P700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ξεκινησα το True detective.
Το εκλεισα στο 1ο λεπτο.Δεν επαιζαν οι υποτιτλοι
(Ουτε στο player ουτε στην tv)το usb stick
-
Τελείωσα τα φετινά του Suits. Συνεχίζει με πολύ ενδιαφέρον. Και οι μουσικές που παίζει γ@μάνε.
Τον Ιούνιο ξεκινάει η 4η σεζόν Καμπάς. Μείνε συντονισμένος. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ξεκινησα το True detective.
Το εκλεισα στο 1ο λεπτο.Δεν επαιζαν οι υποτιτλοι
(Ουτε στο player ουτε στην tv)το usb stick
Ε βάλε το 2ο επεισόδιο τότε που δε χρειάζεται υπότιτλους...
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]