-
Ελαχιστες παρασπονδιες..Το πιο σοβαρο ειναι οτι παρελειπα γευματα και δεν επινα νερο.
-
Οπ! το νερό είναι σημαντικό. Αν δεν πίνεις τσάμπα πεινάς. Aλλά είναι βραχνάς ρε γμτ. Ειδικά όταν δουλεύεις είναι μανίκι συνέχεια η τουαλέτα.
Χτύπα τώρα 3-4 ροξάκια.
-
Κ τα δυο εξισου σημαντικα. Το να μην παραλειπω γευματα με εσωσε τους 2-3 μηνες που το χα ριξει στο φαι. Ειναι θενα ρυθμισης του μεταβολισμου..
Γιωργη καλα αποτελεσματα σημερα κ μην απογοητευεσαι οσον αφορα τον αριθμο κιλων που χανεις. Πιστεψε με καλυτερα ειναι αργα κ σταθερα 2 με 3 κιλα το μηνα -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Your Fat Is Unequivocally Your Fault #4- Body Fat Set Point Timehttp://blog.chaosandpain.com/?p=142
Δωστε ιδιαιτερη προσοχη στους ορους 'homeostasis' και 'Body Fat Set Point'.
Με λιγα λογια οσο περισσοτερο καιρο εισαι χοντρος τοσο δυσκολοτερο ειναι να χασεις λιπος και να διατηρηθεις χαμηλα.Δεν ισχυει.....
Αποδεδειγμενο.... -
Θυμιζω 7/4 108,1.
Σημερα θα μαθουμε μετα τις 3μιση!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Θυμιζω 7/4 108,1.Σημερα θα μαθουμε μετα τις 3μιση!!!
Αν εισαι 106,5 σημερα μια χαρα Γιωργο..
-
Και να ειναι 105 δεν εχει σημασια.Αποφυγη νερου+αποφυγη γευματων = ποσοστο λιπους σταθερο.
Στα χω πει χιλιες φορες Geo: Εχεις σκυλο και δεν το αξιοποιεις. Βγαλτον καμια βολτα να τρεξετε λιγακι.
-
Τον σκύλο τον ρώτησες αν θέλει να τρέξει; Eιδικά αν είναι σαν τον παρακάτω:
-
Γιαννη77 αν δειξει τοσα,απο κατω απο τον διαιτολογο εχει μαγαζι με οπτικα και εχει τα oakley.Αν δεις στο θεμα τα γυαλια σημαινει οτι πηγαμε καλα...
g8777 ηταν λιγο δυσκολη εβδομαδα με ιατρους εξετασεις κλπ. Ο σπαικακος εβγαινε λιγο λιγοτερες βολτες.
Αλλα πρεπει να βαλω ασκηση και αλλο στην ζωη μου γιατι..Στα χθεσινα αποτελεσματα των εξετασεων η καλη χοληστερινη μου ειναι 35. Με κατωτερο φυσιολογικο το 35.
Οποτε πρεπει να ανεβει.χαχαχα οχι ελτεο ο Σπαικ θελει τρεξιμο..Τζακ ρασελακι
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Θυμιζω 7/4 108,1.Σημερα θα μαθουμε μετα τις 3μιση!!!
Οτι και να γινει σημερα.... Μην το αφησεις και μην απογοητευτεις.... Ολα στο μυαλο ειναι...
-
Ο Σπαϊκ ; Ο Σπαϊκ ειναι αμαζονα. Μαυρη Καλλονη. Καθαροαιμη.
Ας παρει ενα κοκκερακι στην τελικη.
Geo **κοκκερακι **ε; Οχι κωκακι.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
χαχαχα οχι ελτεο ο Σπαικ θελει τρεξιμο..Τζακ ρασελακι
τέτοιο? γαμάτο να σου ζήσει!!
/οφτοπικ
-
αχ δεν μου την δειχνει την φωτο.
g8777 κανε μια παρουσιαση μιας φωτο απο το fb μου...εκει που πηδαει..(αλμα)
Hanib ετσι ναι..Δεν θα απογοητευτω γιατι ξερω πως δεν ημουν απολυτα σωστος.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Γιαννη77 αν δειξει τοσα,απο κατω απο τον διαιτολογο εχει μαγαζι με οπτικα και εχει τα oakley.Αν δεις στο θεμα τα γυαλια σημαινει οτι πηγαμε καλα...g8777 ηταν λιγο δυσκολη εβδομαδα με ιατρους εξετασεις κλπ. Ο σπαικακος εβγαινε λιγο λιγοτερες βολτες.
Αλλα πρεπει να βαλω ασκηση και αλλο στην ζωη μου γιατι..Στα χθεσινα αποτελεσματα των εξετασεων η καλη χοληστερινη μου ειναι 35. Με κατωτερο φυσιολογικο το 35.
Οποτε πρεπει να ανεβει.χαχαχα οχι ελτεο ο Σπαικ θελει τρεξιμο..Τζακ ρασελακι
χαχαχα , δες λίγους μήνες το ποστ μου στα θέματα υγείας..Παρομοίως , η καλή μου χοληστερίνη 35..
να τρως λιπαρά ψάρια (σαρδέλα , σολωμό κ.λ.π) , ξηρούς καρπούς και σωματική άσκηση . Μόνο έτσι μπορεί να ανέβει η καλή χοληστερίνη (χωρίς φάρμακα εννοείται..) -
Μοιαζουμε πολυ Γιαννη!!!
Και γω γραβιερα Ναξου επαιρνα απο το μαρκετ και μιλνερ
Οταν καπνιζα η καλη χοληστερινη ηταν και 27!!!
35 ειναι το καλυτερο μου !!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
....g8777 ηταν λιγο δυσκολη εβδομαδα με ιατρους εξετασεις κλπ. Ο σπαικακος εβγαινε λιγο λιγοτερες βολτες...g8777 κανε μια παρουσιαση μιας φωτο απο το fb μου...εκει που πηδαει..(αλμα)
Να πουμε ολη την ιστορια :
Σπαϊκ ετοιμος για ολα:
Σπαϊκ εντοπιζει τον στοχο:
Σπαϊκ επι τω εργω:
Σπαϊκ μετα:
[spoiler:ztovi67e]O Σπαϊκ ειναι στη 2η.[/spoiler:ztovi67e]
-
-
Ε τον μλκ τον g8773626748
-
Παληκαρι απο τα λιγα!!!
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Το να μην παραλειπω γευματα με εσωσε τους 2-3 μηνες που το χα ριξει στο φαι. Ειναι θενα ρυθμισης του μεταβολισμου..Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση.
Εχει αποδειχτει με απειρες μελετες. Η συχνοτητα των γευματων δεν επηρεαζει το μεταβολισμο.-
Πχ
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9155494Το νερο απ’την αλλη ειναι σημαντικοτατο.
Your Fat Is Unequivocally Your Fault #4- Body Fat Set Point Time
http://blog.chaosandpain.com/?p=142
Δωστε ιδιαιτερη προσοχη στους ορους 'homeostasis' και 'Body Fat Set Point'.
Με λιγα λογια οσο περισσοτερο καιρο εισαι χοντρος τοσο δυσκολοτερο ειναι να χασεις λιπος και να διατηρηθεις χαμηλα.Δεν ισχυει.....
Αποδεδειγμενο....Απο ποιον;;
Και αυτο εχει αποδειχτει με αντιστοιχες μελετες.
Επιπλεον, σχεδον ολοι μας ξερουμε ατομα που εχασαν βαρος και το ξαναπηραν πανευκολα.
Δεν ειπα οτι ειναι αδυνατο (να διατηρησεις χαμηλο βαρος απο χοντρος) αλλα πολυ πιο δυσκολο γιατι το σωμα σου το πολεμαει.
Το αντιθετο ισχυει για τους αδυνατους (το σωμα τους βοηθαει να μην παχαινουν σε περιοδους που δεν τρωνε σωστα).
Πόσα κιλά είστε?