-
Ναι, αλλά πρόσεχε ποιές θα κάνεις disable.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Εχω την εντυπωση οτι σε αρουταριστο κινητο οι μαμισιες εφαρμογες επανερχονται μετα απο επανεκκινηση.
-
Nope.
-
Νταξ.
-
Τσα
Δεν βαζω 4,4,2.
Εχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας και παιζει κατι με τις sd καρτες..Ακομα ενημερωνομαι.
Μου λειψατε
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ΤσαΔεν βαζω 4,4,2.
Εχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας και παιζει κατι με τις sd καρτες..Ακομα ενημερωνομαι.
Μου λειψατε
:roll::roll:
-
οκ θα το κανω και θα σας γράψω τι έγινε...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ΤσαΔεν βαζω 4,4,2.
Μου λειψατε
μην τρελαινεσαι, μεχρι να μαθεις να το χρησιμοποιεις ειναι
-
Εγώ πάντως είδα σαφώς καλύτερη διαχείριση μπαταρίας με την 4.4.2. Όλα αυτά σε στοκ κατάσταση.
-
Εσύ είσαι φακίρης
-
ενταξει δεν ειναι και power user να παταει το κουμπι της καμερας, στα καλα του καθομενου!
-
Πρεπει να κανω hard reset πριν κ μετα για να δουλεψει σωστα..δλδ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.
Μπορει το πασχα να την περασω.
Και μετα θα φλασαρω την ρομ
θα περασω την κερνελ και θα
κανω overide την odin! -
Eχμ όλη αυτή η ταλαιπωρία; Χλωμό ρε συ
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πρεπει να κανω hard reset πριν κ μετα για να δουλεψει σωστα..δλδ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Μπορει το πασχα να την περασω.
κανω overide την odin!Γιατί ? Είσαι σίγουρος ? Αυτό το λένε γενικά όσοι θέλουν να είναι ήσυχοι με την συνείδησή τους...Εγώ έχω περάσει ακόμα και διαφορετικές custom ROMs χωρίς να κάνω hard reset ή wipe system. Για να μην πω για το G2, που του έχω περάσει 4 διαφορετικές ROMs (2 διαφορετικές 4.2.2 και 2 διαφορετικές 4.4.2, SEA και EUR), χωρίς καν να κάνω 2ο reset το κινητό, όπως ανοίγει με την πρώτη δηλαδή, και δουλεύει τέλεια....
-
Τα μικροσκοπικα γραμματα προφανως και ειναι χιουμορ.
Αλλα στο myphone λενε οτι για να κατσει καλα η κιτ κατ θελει επαναφορα εργ. ρυθμισεων. Πριν κ μετα.
Αλλοι μου λενε να μεινω με την 4.3 και αλλοι να την βαλω ασαπ. -
Να την βάλεις ασάπ.
Στο Nexus 4 πάντως δεν χρειάστηκε να το κάνω αυτό σε καμία αναβάθμιση. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πρεπει να κανω hard reset πριν κ μετα για να δουλεψει σωστα..δλδ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Μπορει το πασχα να την περασω.
κανω overide την odin!Μην τρελαίνεσαι σου λέω. Σε λίγο θα μας πουν ότι χρειάζεται να τα στείλουμε πίσω στην Samsung για να περαστεί η καινούρια έκδοση!
Γιατί θέλεις να κάνεις flash;Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Πρεπει να κανω hard reset πριν κ μετα για να δουλεψει σωστα..δλδ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.
Μπορει το πασχα να την περασω.
κανω overide την odin!Μην τρελαίνεσαι σου λέω. Σε λίγο θα μας πουν ότι χρειάζεται να τα στείλουμε πίσω στην Samsung για να περαστεί η καινούρια έκδοση!
Γιατί θέλεις να κάνεις flash;Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Σε όλα τα Android οι αναβαθμίσεις γίνονται εύκολα ΟΤΑ. Δεν χρειάζεται τίποτε από τα παραπάνω, για πλάκα το γράφει (ελπίζω... ).
-
Να ρωτήσω... Ο dialer στα Samsung αλλάζει πλήρως; Γιατί απ' ό,τι έχω διαβάσει, χρειάζεσαι root και επίσης αλλαγή του launcher για να αντικατασταθεί πλήρως ο stock...
Ο stock πάντως τρώει επικό θάψιμο από παντού! -
καλά να πάθεις που πήρες samsung , αφού ξέρεις
Περι συσκευών Android...