-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
καλά τους κάνει και τους δουλεύει, ο Τρομπενικάλι έπρεπε να έχει πάρει το μπούλο εδώ και καιρό
αφού δεν κάνει ο Τρομπενικάλι σωστά τη δουλειά του να μην περιμένει να είναι και οι υπάληλλοι σωστοί σε όλαεδώ ο Witmarsh πήρε το μπούλο έχοντας πετύχει πολύ περισσότερα από τον Τρόμπα
Ε βέβαια, πέτυχε τη χειρότερη χρονιά της McLaren εδώ και 35 χρόνια, λίγο το έχεις;
Περί Alonso: Έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν θέλει απλά, αλλά απαιτεί καθεστώς νούμερο 1 στην ομάδα του.
Είπε δεν είπε αυτά που γράφτηκαν, το μόνο σίγουρο είναι ότι τον Raikkonen δεν τον χωνεύει και μόνο που εμφανίστηκε στην ομάδα. Δεν χρειάζεται άλλη αφορμή. -
Eτσι είναι οι οδηγοί μάγκεshhh. Sorry αν νομίζετε ότι πάνε για πικ νικ μαζί.
-
γιατι ακριβως ολοι ειστε τοσο εκπληκτοι? ποιος αλλος οδηγος εκτως απο τον χαμιλτον πραγματικα αλλαξε την συμπεριφορα του επειδη το ηθελε?
και εγω σου λεω οτι αμα συνεχισει ο κιμι ετσι δεν θα αργησει να δουμε γεγονοτα 2007 παλι μονο που αυτη την φορα τους βλεπω να παιζουν και καμια σφαλιαρα..
(νομιζω οτι οι δηλωσεις κιμι στο sky μετα το τελος των quali τα λεει ολα..) -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
γιατι ακριβως ολοι ειστε τοσο εκπληκτοι? ποιος αλλος οδηγος εκτως απο τον χαμιλτον πραγματικα αλλαξε την συμπεριφορα του επειδη το ηθελε?και εγω σου λεω οτι αμα συνεχισει ο κιμι ετσι δεν θα αργησει να δουμε γεγονοτα 2007 παλι μονο που αυτη την φορα τους βλεπω να παιζουν και καμια σφαλιαρα..
(νομιζω οτι οι δηλωσεις κιμι στο sky μετα το τελος των quali τα λεει ολα..)Τι είπε;
-
Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει πουθενά επίσημα -όχι τουίτς και λοιπές μλκίες- αυτό που είπε ο Λολόνσος.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
γιατι ακριβως ολοι ειστε τοσο εκπληκτοι? ποιος αλλος οδηγος εκτως απο τον χαμιλτον πραγματικα αλλαξε την συμπεριφορα του επειδη το ηθελε?
και εγω σου λεω οτι αμα συνεχισει ο κιμι ετσι δεν θα αργησει να δουμε γεγονοτα 2007 παλι μονο που αυτη την φορα τους βλεπω να παιζουν και καμια σφαλιαρα..
(νομιζω οτι οι δηλωσεις κιμι στο sky μετα το τελος των quali τα λεει ολα..)Τι είπε;
οταν τον ρωτησαν πως νιωθει που τον εκανε outqualify ελεγε its always good for the team to progress με εκεινο το ειρωνικο βλεμμα που εχει οταν παει να τρολλαρει
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει πουθενά επίσημα -όχι τουίτς και λοιπές μλκίες- αυτό που είπε ο Λολόνσος.οντως απο ενα blog ηρθε αλλα και παλι δεν βλεπω τον λογο να μην το εχει πει (η βασικα αμα ειναι κιολας φετινο..)
-
Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει πουθενά επίσημα -όχι τουίτς και λοιπές μλκίες- αυτό που είπε ο Λολόνσος.
οντως απο ενα blog ηρθε αλλα και παλι δεν βλεπω τον λογο να μην το εχει πει (η βασικα αμα ειναι κιολας φετινο..)
-
Πάντως εμένα μου φαίνεται ΠΟΛΥ τραβηγμένο να έλεγε τέτοιο πράγμα, προσωπικά δεν το πιστεύω.
-
οντως απο ενα blog ηρθε αλλα και παλι δεν βλεπω τον λογο να μην το εχει πει (η βασικα αμα ειναι κιολας φετινο..)
...δηλαδή τον Λολόνσο, εκτός τών άλλων, τον έχετε και για τελείως ηλίθιο!..
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...δηλαδή τον Λολόνσο, εκτός τών άλλων, τον έχετε και για τελείως ηλίθιο!..
ε ναι προφανως οχι οτι μας εχει δωσει και πατηματα ε Παναγιτσα ειναι
-
Καλα αν ειχε όντως πει κατι τέτοιο θα ειχε γινει χαμός, γενικότερα.
In other news...ελπίζω το πρόβλημα του Αλονσο στο μοτέρ σε q2-3 να μην υπάρχει και στον αγώνα.
Γενικώς πάντως, το μοτέρ μας είναι τραγικό...
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
:lol:Πάντως εμένα μου φαίνεται ΠΟΛΥ τραβηγμένο να έλεγε τέτοιο πράγμα, προσωπικά δεν το πιστεύω.
Όντως φαίνεται πολύ τραβηγμένο.
Αν το είπε όμως είναι για πολλές κλωτσιές και αυτός. -
Aν δεν το είπε όμως, έχει ξεβρακωθεί το μισό Κιμι φαν κλαμπ.
-
Σιγά. Σιγά, ηρεμία παίδες όλοι θα πάρετε.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
:lol:
Πάντως εμένα μου φαίνεται ΠΟΛΥ τραβηγμένο να έλεγε τέτοιο πράγμα, προσωπικά δεν το πιστεύω.
Όντως φαίνεται πολύ τραβηγμένο.
Αν το είπε όμως είναι για πολλές κλωτσιές και αυτός.AYTO. & -
elteo, εμεις του Kimi fan club απανταμε σε κατι που γραφτηκε απο εναν δηλωμενο υποστηρικτη της Φερραρι και του Αλονσο, και ιδιαιτερα εγκυρου 'πληροφοριοδοτη' για τα της Φερραρι (alba). Εννοειται οτι, οσα λεμε, τα λεμε με βαση την υποθεση οτι οι διαλογοι ειναι πραγματικοι.
Ειναι αξιοπροσεκτο παντως οτι ο συγκεκριμενος εμετικος διαλογος θεωρειται πιθανος να εχει συμβει, προερχομενος απο τον Αλονσο. Για ποσους αλλους οδηγους του γκριντ θα θεωρουσαμε πιθανο να εχουν πει τετοια πραγματα; -
Θέλει η τατάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει!
Γιατί δεν βγαίνει στο τηλ ο Geof1??
-
elteo, υπαρχει ενα (μικρο, αν θελεις) ενδεχομενο να εχουν ειπωθει τα παραπανω.
- ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ, δειχνουν εναν ακρως κομπλεξικο, αγενη και ανασφαλη χαρακτηρα, και δενουν με οσα μεχρι τωρα εχουν γινει και γραφτει για τον χαρακτηρα και την καριερα του.
- Τα σχολιαζουμε ολοι, ειδικα οσοι τον αντιπαθουν, κατι που δεν το εχουν κρυψει κιολας (οποτε ουτε τατιανες που θελουν να κρυφτουν, ουτε ξεβρακωμα του φαν κλαμπ υφισταται, τα εχουμε γραψει χιλιαδες φορες).
Απο αυτα τα δυο, εσενα σου εκανε εντυπωση και σχολιαζεις το δευτερο. Δικαιωμα σου, αλλα καπως εχεις μπερδεψει την ιεραρχηση της σημασιας των 'γεγονοτων'.
-
Μα προφανώς και δεν είναι αγιόπαιδο. Τώρα θα τον μάθουμε. Αλλά κρατάτε και μια πισινή προτού τον αποκαλέσετε τσόγλανο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μα προφανώς και δεν είναι αγιόπαιδο. Τώρα θα τον μάθουμε. Αλλά κρατάτε και μια πισινή προτού τον αποκαλέσετε τσόγλανο.ε απο το 2007 τον αποκαλουμε ετσι δεν ειναι κατι καινουργιο
2014 - Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix