-
Και στο moto g έχουν αναφερθεί προβλήματα μετά τη μετάβαση απ'την 4.3 στην 4.4, κυρίως με τη μπαταρία και το 3g σήμα.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Για μένα, απο την στιγμη που εσκασε το S4 mini στα 200... το προκρινω σε γενικές γραμμές.
με άλλα λόγια λες ότι είναι καλύτερη επιλογή του s4mini από το moto g ή κάνω λάθος;
Παίδες επειδή είμαι στο ψάξιμο κινητού τις τελευταίες εβδομάδες είχα καταλήξει στο motorola λόγω άριστου value for money αλλά δεν ήξερα ότι το s4mini έχει πέσει τόσο πολύ! Με μπερδέψατε πάλι...Και γιατί όχι LG L9 ii @200€?
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Περνα την τοτε.Και δεν καταλαβα.
Ειπες beta tester τοn drdino?
Δηλαδη λες ασχετο τον mod?Tι να πω, αφου αυτος δεν εχει προβλημα, ΟΚ...
Firestarter!!??!!!
Πας να σπείρεις διχονια!!!!Εγω ο κακομοιρης ηθελα να τονισω οτι ηδη κυκλοφορει καιρο τωρα η κιτ κατ και σαν παραδειγμα τον αγαπητο μοντ
-
Θα παρακαλούσα να μη με δείχνετε επί ματαίω, φτερνιζομαι και δεν είναι καλό όταν κρατάω 500 βολτ.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Και στο moto g έχουν αναφερθεί προβλήματα μετά τη μετάβαση απ'την 4.3 στην 4.4, κυρίως με τη μπαταρία και το 3g σήμα.H μπαταρια οντως δεν με εντυπωσιασε αλλα κατι διαβασα για update-fix τωρα στα κοντα.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
με άλλα λόγια λες ότι είναι καλύτερη επιλογή του s4mini από το moto g ή κάνω λάθος;
Παίδες επειδή είμαι στο ψάξιμο κινητού τις τελευταίες εβδομάδες είχα καταλήξει στο motorola λόγω άριστου value for money αλλά δεν ήξερα ότι το s4mini έχει πέσει τόσο πολύ! Με μπερδέψατε πάλι...Ναι! Σε μέσες ακρες ειναι ποιο ολοκληρωμένο. Βεβαια αν καποιος θελει να δώσει βαρύτητα σε κάποιο χαρακτηριστικό, μπορεί να επιλέξει κάτι αλλο. Παντως και γω αιφνιαδιαστηκα με την αποτομη πτώση τιμής. Δεν το ειχα πάρει χαμπάρι καθόλου μεχρι πριν λίγες μέρες.
Παντως και το LG L9 II που επισης αναφέρθηκε ειναι και αυτό πολυ καλο!
Και δεν καταλαβα.
Ειπες beta tester τοn drdino?
Δηλαδη λες ασχετο τον mod?Να θυμήσω στο κοινό μας, πως ο φίλτατος mod... καλό παιδί ειναι, αλλα δεν ξέρει. Αρουταριστος μωρέ... μην περιμένεις πολλα.
-
θα το δω από κοντά το s4mini...έχει ένα πλεονέκτημα για μένα! Είναι ακόμα μικρότερο του moto g κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα!
-
το mini εχει knox?
ειναι πραγματικο διλλημμα μεταξυ s4mini & moto G.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το mini εχει knox?ειναι πραγματικο διλλημμα μεταξυ s4mini & moto G.
Εχει knox .
-
τρομαρα τους, οποτε τρωει ακυρο για μενα.
-
τι είναι το knox;
-
Security feature-app της samsung σε επιπεδο software & hardware. Φυσικα δεν γινεται root...
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Security feature-app της samsung σε επιπεδο software & hardware. Φυσικα δεν γινεται root...Στάλθηκε από το XT1032 μου
root γίνεται... απλά αν μετρήσει ο counter του efuse, πιθανα θα στο βγάλουν εκτος εγγυησης. Εξ οσων γνωρίζω πλεον υπάρχουν τροποι να αλλαξεις rom και ρέστα χωρίς να βαρέσει καμπανάκι... αλλα δεν θα πάρω και ορκο.
-
άρα άμα δεν το ρουτάρω δεν εχει θέμα
-
Ναι. Αμα δε σε πειραζουν οι διαφορες προεγκατεστημενες εφαρμογες της samsung...
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
Επειδή συνέχεια γίνεται συζήτηση για το bloatware της Samsung, για εξηγήστε μου, σε τι σε επηρεάζει αν το απενεργοποιείς ? Στο δικό μου S4 mini χωρίς να έχω απεγκαταστήσει τίποτα από το bloatware, απλά σβήνοντας widgets κτλ., και έχοντας εγκαταστήσει και κάμποσες δικές μου εφαρμογές, έχω ελεύθερο μισό GByte RAM (834 MB / 1.31 GB) και 3.2 GB (4.82 GB / 8 GB) flash. Τσεκάροντας τις εφαρμογές που τρέχουν, δεν υπάρχει τίποτα που να μην ξέρω τι είναι.
-
+1, ότι δεν θέλω το έχω κάνει disable.
-
Υποτίθεται η λογικη του Android σαν λειτουργικο είναι διαφορετικη...
Για να κανεις καποιος disable μια εφαρμογη σημαινει οτι δεν του ειναι χρήσιμη.
Ακομα αν αυτη καταλαμβανει 700kb, τα καταλαμβανει τζαμπα.
Το εκνευριστικό είναι ότι δεν μπορείς εύκολα να απεγκαταστήσεις τις εφαρμογες που δεν χρειάζεσαι.
Και δεν είναι μονο θεμα χωρου και μνημης αλλα και μπαταριας.Σε ενα 'καθαρο' smartphone με 49 εγκατεστημενες εφαρμογες (μεταξυ των οποιων καποιες 'τρεχουν' συνεχεια) χρησιμοποιόυνται μολις 1,9GB storage και 540ΜΒ Ram.
-
Aυτό έχει 2 όψεις. Μεγάλο κοινό δεν επιθυμεί το καθαρό android των Nexus με την λογική ότι όσο και bloatware να βάλουν οι εταιρείες κάποια από αυτά είναι εφετζίδικα και πρακτικά πχ το S Glance ή το S Note. Θα ήθελα κι εγώ να απεγκαθιστώ ότι δεν χρειάζομαι αλλά και με το disable το ίδιο μου κάνει από την στιγμή που έχω 16αρι εσωτερική μνήμη (σκέψου ότι το Ν3 έχει 32!) και 32 εξωτερική δεν σκέπτομαι καν τον χώρο που πιάνουν.
-
Δεν τρέχουν ---> Δεν τρώνε μπαταρία ούτε RAM
Εχω περίσσεμα flash (η οποία πάει μαζί με το τηλέφωνο, δεν την πλήρωσα έξτρα) --> Δεν με απασχολεί να έχει 3 GB ελεύθερα ενώ 'θα μπορούσε' να έχει 5 GB. Τις φωτο μου τις αποθηκεύω σε μια SD card που έχω εδώ και 4 χρόνια.Με άλλα λόγια, αν δεν επηρεάζεται η καθημερινή λειτουργικότητα του τηλεφώνου (δε λαγκάρει, έχω αποθηκευτικό χώρο, δε μου τρώει μπαταρία) δεν με απασχολεί το 'bloatware'.
Επίσης αν πρόκειται να τραβάω του corsair τα πάθη για να λέω ότι 'έχω κάνει root' (έλεος ρε παιδιά, όσοι root-αρισμένοι ξέρετε τι να κάνετε αν ανοίξει ένα παράθυρο Linux shell μπροστά σας ? ) και να τρέχω να δω ποιά custom 'ROM' (λάθος ορολογία...) θα μου δώσει 5% παραπάνω μπαταρία και 6% παραπάνω ταχύτητα στο τάδε benchmark, και στο μεταξύ να έχω χάσει δεκάδες ώρες από προσωπικό χρόνο που ΔΕΝ διαθέτω, άσε που δεν θα δουλεύει η πχ. κάμερα ή το ραδιόφωνο ή καιγωδενξερωτι να μου λείπει...
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Υποτίθεται η λογικη του Android σαν λειτουργικο είναι διαφορετικη...Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιά 'λογική' και ποιό 'λειτουργικό' μιλάς. Για ένα μαζικό καταναλωτικό ηλεκτρονικό προϊόν μιλάμε, τα περί 'φιλοσοφίας' και 'λογικής' δεν τα αντιλαμβάνομαι και το 'λειτουργικό' δεν ξέρω τι είναι Δεν αγοράζω 'φιλοσοφία' αγοράζω συγκεκριμένα τεχνικά και μη χαρακτηριστικά, που τα βάζω στη ζυγαριά και κρίνω.
Οποιος πάει να μου πει 'α τότε έπρεπε να είχες πάρει γιωτόφωνο' θα απαντήσω ότι η 'μούρη' δεν είναι από εκείνα τα τεχνικά και μη χαρακτηριστικά που θα έδινα έστω και €1 παραπάνω για να τα έχω, πόσο δε μάλλον καμιά 200άρα... Αν έκαναν τα ίδια λεφτά, θα το σκεφτόμουν ενδεχομένως (και μάλλον θα έπαιρνα πάλι Android για συναισθηματικούς λόγους, ως αρχαίος Unix-Linuxάς)
Περι συσκευών Android...