-
Νταξ
-
Όσοι Γεννήσατε σε Δημόσιο το γιατρό τον πληρώσατε ή οχι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο ατυπος κανονας ειναι οτι αν δεν θελεις, δεν πληρωνεις αν σε ξεγεννησει οποιος εχει εφημερια/βαρδια,αλλα αν εχεις συγκεκριμενο ιατρο που σε βλεπει και τον φωναζεις ανεξαρτητως ωρας και ημερας, τοτε συνηθως εχεις προσυμφωνησει μια αμοιβη κοντα στα 1.000€...
-
Ο δικός μας δεν ζήτησε τίποτα. Έδωσα κάτι επειδή ήθελα, καμία σχέση με τα γνωστά ποσά.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο ατυπος κανονας ειναι οτι αν δεν θελεις, δεν πληρωνεις αν σε ξεγεννησει οποιος εχει εφημερια/βαρδια,αλλα αν εχεις συγκεκριμενο ιατρο που σε βλεπει και τον φωναζεις ανεξαρτητως ωρας και ημερας, τοτε συνηθως εχεις προσυμφωνησει μια αμοιβη κοντα στα 1.000€...Σωστος ο τιγρης. Βεβαια δεν νομιζω οτι θα υπαρχει ποσοστο γυναικων >1% που θα δεχτει να την ξεγεννησει ο γιατρος βαρδιας .8-)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εμάς ο γιατρός ήταν στο Μητέρα, οπότε δεν είχαμε και επιλογή, κι επειδή τα παιδιά έμειναν στην θερμοκοιτίδα, έχω να πω τα καλύτερα για όλους τους γιατρούς που βοήθησαν πολύ αλλά και στη μονάδα που είναι νομίζω η καλύτερη στα Βαλκάνια.
Ισχύει ότι στο δημόσιο νοσοκομείο ζήτημα να βρεις θερμοκοιτίδα?
Το πρώτο δεν ισχύει. Οπου θες πας και ο γιατρός ακολουθεί. Μας το είπαν και το δοκιμάσαμε. Αποτέλεσμα; Η γιατρός από εκεί που 'εγώ ξεγεννάω μόνο στο Γένεσις' γένησε στον Γαληνό μια χαρά και είπε κι ένα τραγούδι.
Ισχύει και παραισχύει. Αυτό που λες δεν ισχύει.
Ο γιατρός έχει μια ομάδα ανθρώπων με την οποία συνεργάζεται και δουλεύει σε συγκεκριμένα νοσοκομεία, οπότε διαλέγεις και ακολουθείς.
Δε διαβάζεις προσεκτικά: ΤΟ ΕΚΑΝΑ όχι απλά το άκουσα ή μου το είπανε κλπ. Και το έκανα γιατί μου το πρότειναν φίλοι που επίσης το έκαναν. Και το έχω προτείνει σε ένα σωρό κόσμο που επίσης το έκαναν. Η κλινική δεν έχει πρόβλημα άρα και ο γιατρός επίσης. Αυτά είναι μύθοι που συντηρούν κάποιες κλινικές και γιατροί με τους οποίους μοιράζονται τη διαφορά στην τιμή ξουρίσματος των θυμάτων, εεεεεε νέων γονέων ήθελα να πω.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο ατυπος κανονας ειναι οτι αν δεν θελεις, δεν πληρωνεις αν σε ξεγεννησει οποιος εχει εφημερια/βαρδια,αλλα αν εχεις συγκεκριμενο ιατρο που σε βλεπει και τον φωναζεις ανεξαρτητως ωρας και ημερας, τοτε συνηθως εχεις προσυμφωνησει μια αμοιβη κοντα στα 1.000€...1000 ευρώ Μαύρα δηλαδή...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δε διαβάζεις προσεκτικά: ΤΟ ΕΚΑΝΑ όχι απλά το άκουσα ή μου το είπανε κλπ. Και το έκανα γιατί μου το πρότειναν φίλοι που επίσης το έκαναν. Και το έχω προτείνει σε ένα σωρό κόσμο που επίσης το έκαναν. Η κλινική δεν έχει πρόβλημα άρα και ο γιατρός επίσης. Αυτά είναι μύθοι που συντηρούν κάποιες κλινικές και γιατροί με τους οποίους μοιράζονται τη διαφορά στην τιμή ξουρίσματος των θυμάτων, εεεεεε νέων γονέων ήθελα να πω.
Σωστά.
Κι ο δικός μας γιατρός (ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ), μπορούσε να έρθει στο ΙΑΣΩ, αν τελικά αποφασίζαμε να πάμε εκεί.
(δεν αποφασίσαμε για άσχετους λόγους) -
Οταν ομως ο γιατρος ρε asimov στο ξεκοβει τι κανεις; Σου λεει π.χ κυριε εγω γενναω στο Ιασω κ στο Ρεα οχι σε δημοσιο.
-
Αλλάζεις γιατρό.
-
Μια κουβεντα ειναι κ αυτη... Αν η γυναικα τον εχει κ την παρακολουθει π.χ 10-15 χρονια τραβα πες της να τον αλλαξει..
-
Δουλεια και αυτη που κανουν οι γυναικολογοι...
-
Τι βλεπουν εεε;
-
Αν του πεις ότι έκλεισες στο 'Μαμμή' να δεις τι ωραία που θα ακολουθήσει. Νομίζεις πως εμένα δε μου έλεγε πίπες για αποκλειστική συνεργασία με το 'Γένεσις'; Της είπαμε 'εμείς κλείσαμε στο Γάληνο, θέλουμε απάντηση, για να βρούμε άλλον' και τελικά με αρκετό ξίνισμα συμφώνησε.
Στο τέλος μας ευχαρίστησε κιόλας γιατι επ'ευκαιρία μίλησε με τους υπεύθυνους και θα ξεκινούσε και εκεί συνεργασία
@Geo
Γυναικολόγος δεν είμαι, αλλά μια ματιά θα την έριχνα -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δουλεια και αυτη που κανουν οι γυναικολογοι...Τουλαχιστον αυτοι μεχρι τον καρπο μπαινουν.
Ο Ναντο που ναι μεχρι το λαιμο τι να πει; -
Τι να πει κ ο coupeas τοτε ρε g8777?
-
Ο Coupeas δεν το βλεπει ως δουλεια.
-
Λειτουργημα..
-
Ναι αλλα παει και η 75χρονη για τσεκ απ...
Αν ημουν εγω θα ειχα ανωτατη ηλικια ως οριο..45 μαξιμουμ!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ναι αλλα παει και η 75χρονη για τσεκ απ...Και; Δεν εχεις ζυμωσει ποτε;
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...