-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ναι αλλά η αρβάτο σου στέλνει το courier σπίτι ή στο γραφείο, στο παραλαμβάνουν με δικά τους έξοδα και αντίστοιχα στο επιστρέφουν χωρίς καν να σηκωθείς απ' την καρέκλα σου. Και συνήθως δεν τους παίρνει πάνω από 5-7 εργάσιμες η όλη διαδικασία (τουλάχιστον εάν υπάρχει το ανταλλακτικό) ενώ μπορούν να δώσουν και τηλέφωνο αντικατάστασης.καλα μη το δενεις κ κομπο αυτο, η αρβατο το πιο πιθανών ειναι να σε βγάλουν φταίχτη κ να ζητήσουν ενα ποσο μεγαλύτερο απ οτι η αρχική αγορά του κινητού!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Ναι αλλά η αρβάτο σου στέλνει το courier σπίτι ή στο γραφείο, στο παραλαμβάνουν με δικά τους έξοδα και αντίστοιχα στο επιστρέφουν χωρίς καν να σηκωθείς απ' την καρέκλα σου. Και συνήθως δεν τους παίρνει πάνω από 5-7 εργάσιμες η όλη διαδικασία (τουλάχιστον εάν υπάρχει το ανταλλακτικό) ενώ μπορούν να δώσουν και τηλέφωνο αντικατάστασης.
καλα μη το δενεις κ κομπο αυτο, η αρβατο το πιο πιθανών ειναι να σε βγάλουν φταίχτη κ να ζητήσουν ενα ποσο μεγαλύτερο απ οτι η αρχική αγορά του κινητού!
Ασε που σίγουρα θα 'έχει πάρει υγρασία' οπότε εγγύηση γιοκ
-
Λέω τι ισχύει βάσει προσωπικών εμπειριών. Λόγω δουλειάς έχει τύχει τους τελευταίους 3 μήνες να στείλω πάνω από 10 συσκευές στην Αρβάτο.
-
Κ δεν σου ειπαν τίποτα?? Δωσε μερικά νούμερα να παίξουμε κανένα τζακποτ ξερω γω!
-
Όχι όλες έχουν επιστρέψει κομπλέ. Μόνο μία περιμένω κάνα μήνα η οποία όμως έχει κατασκευαστικό θέμα και δεν νομίζω να την φτιάξουν.
-
Κάποιο sms blocker ξέρουμε που να παιζει σωστά με 4.4.2 ?
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης opc έγραψε:
Κάποιο sms blocker ξέρουμε που να παιζει σωστά με 4.4.2 ?Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://play.google.com/store/apps/deta ... ra.android
Avira Antivirus Security.
Μαζί είναι και call & sms blocker και πολλά ακόμη. Το χρησιμοποιώ καιρό και δεν του βρίσκω κανένα κουσούρι. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κάποιο sms blocker ξέρουμε που να παιζει σωστά με 4.4.2 ?
https://play.google.com/store/apps/deta ... ra.android
Avira Antivirus Security.
Μαζί είναι και call & sms blocker και πολλά ακόμη. Το χρησιμοποιώ καιρό και δεν του βρίσκω κανένα κουσούρι.Ευχαριστώ! Το avast στην 4.4 δε μπορεί να κάνει sms block παρα μόνο call block. Avira λοιπόν...
-
Ποπο το αβιρα το είχα πριν πολλα χρονια στο pc.Αν θυμάμαι καλα όταν έκανε σκαν ήταν σαν πικ απ.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Και kaspersky
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
τελικά το moto g το έχει πάρει κανένας σας ή θα είμαι ο πρώτος;
Μολις παρέλαβα!
καλοδούλευτο!
περιμένω εντυπώσεις...εγώ θα το παραγγείλω είτε αύριο είτε την Δευτέρα!Σε πρωτη φαση, χωρις να ασχοληθω ιδιαιτερα:
Φοβερη οθονη, δυνατο ηχειο, μηδεν λαγκαρισμα, ηρθε με Android 4.4.2 απευθειας, ολες οι εφαρμογες που χρειαζομαι σε πρωτη φαση ηταν μεσα. Βεβαια, η συσκευασια περιλαμβανει μονο ενα καλωδιο usb και τπτ αλλο... αλλα τι μας πειραζει;Αν μπορέσω να ρυθμισω και το internet (Q) θα ειμαι μια χαρα.
Καμμια βοηθεια;Η Q λεει:
http://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/ruthmiseis/internet/αλλα δεν το καταφερα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
@ Saxon: Καλομιλητο... Πρυτανευσε η λογικη... δεν θα το μετανοιώσεις
-
@saxon_747 Στο δικο μου moto g ειχε μεσα και φις για τη φορτιση, εσενα οχι?
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
@saxon_747 Στο δικο μου moto g ειχε μεσα και φις για τη φορτιση, εσενα οχι?Οχι.
Και το αγορασα απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια... (βεβαια εχει 2 ετη εγγυηση) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
τελικά το moto g το έχει πάρει κανένας σας ή θα είμαι ο πρώτος;
το χει ο asimov και μας εχει πρηξει τα @@
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Οχι.
Και το αγορασα απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια... (βεβαια εχει 2 ετη εγγυηση)Το πακέτο απο την Μοτο δεν έχει μέσα φορτιστή, στα πλαίσια του χαμηλού κόστους και της οικολογίας. Μπορείς σου λένε να χρησιμοποιήσεις αυτόν απο το προηγούμενο κινητό σου. Μια λογική την έχει αλλά ΟΚ λίγο υπερβολικό
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οχι.
Και το αγορασα απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια... (βεβαια εχει 2 ετη εγγυηση)Το πακέτο απο την Μοτο δεν έχει μέσα φορτιστή, στα πλαίσια του χαμηλού κόστους και της οικολογίας. Μπορείς σου λένε να χρησιμοποιήσεις αυτόν απο το προηγούμενο κινητό σου. Μια λογική την έχει αλλά ΟΚ λίγο υπερβολικό
Απο πότε άρχισαν τα κινητά να έχουν usb φορτιστές;2 χρόνια;3 χρονια πριν;
-
Θα μου πει καποιος πως ρυθμιζω το internet; Τι στο καλο κανω λαθος ρε γμτ...
Edit: Στις ρυθμισεις για το APN:
τυπος ελεγχου ταυτοτητας: PAP/CHAP -
Συγγνωμη αν ειναι κλειστο το Note ,ξυπνητηρι ΔΕΝ χτυπαει??
Η μου ξεφυγε καμια ρυθμιση!! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Συγγνωμη αν ειναι κλειστο το Note ,ξυπνητηρι ΔΕΝ χτυπαει??
Η μου ξεφυγε καμια ρυθμιση!!Βάλε το σε flight mode.
Περι συσκευών Android...