-
Εννοούσα κανα ελληνικό σκρουτζομάγαζο να αφήσουμε κάνα φραγκο στην εγχώρια οικονομία.
-
Ρε γαμωτο...
Το συνεδεσα στο pc μεσω KIES.
Μου εγραψε οτι το 2,6 δεν ειναι συμβατο και μου κατεβασε το KIES3...Και δεν εχει tab -->contacts...πως στο καλο θα τις περασω τωρα???
ενα τετοιο αρχειο ειχα σωσει απο το S2 Επαφές001.spb
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ρε γαμωτο...Το συνεδεσα στο pc μεσω KIES.
Μου εγραψε οτι το 2,6 δεν ειναι συμβατο και μου κατεβασε το KIES3...Και δεν εχει tab -->contacts...πως στο καλο θα τις περασω τωρα???
ενα τετοιο αρχειο ειχα σωσει απο το S2 Επαφές001.spb
-
Μπιλ μου λεει να διαλεξω απο iphone,blackberry kai nokia προς το note..δεν εχει επιλογη για pc..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπιλ μου λεει να διαλεξω απο iphone,blackberry kai nokia προς το note..δεν εχει επιλογη για pc..Content can also be migrated from other Samsung phones like the Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy Note and Galaxy Note II.
-
Geo πάντως να ξέρεις πως είσαι ένας μικρός θεούλης!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Καλα ρε παιδι μου δεν ειχες κανει ποτε συγχρονισμο των επαφων σου με την Μανα Google οταν ειχες το S2;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εννοούσα κανα ελληνικό σκρουτζομάγαζο να αφήσουμε κάνα φραγκο στην εγχώρια οικονομία.Αμα αυτο σε εμποδαει ρε παιδι μου... στο παραγγελνω και θα βάλουμε και 40 ευρώ πάνω για να μεινεις ευχαριστημενος και συ και εγω
-
Δλδ ενταξει...εχω φαει μια ωρα σε διαφορα sites,κατεβασα μετατροπεις σε vcard και διαφορα αλλα..
Η κουτσουνα ανεβασε 39 πυρετο, η πεθερα ειχε την μπεμπα αγκαλια και γω πηγαινα κουζινα...εφτιαχνα γαλα....συνεχιζα το ψαξιμο...Γιωργοοοοοο ελα να την παρεις να ρευτει......
Μπρουμπππ και να η ρεψια και απο κατω ο Σπαικ να περιμενει μπας και πεσει γουλια για να γλυψει..
Ξανα στο pc εγω και αλλο ψαξιμο,και στο myphone και ιμπορτ απο το κινητο κλπ κλπ κλπ...Τελικα ηταν ενα γαμοκουμπι στο kies...restore data καπως ετσι στο 3ο tab..Tespa περαστηκαν οι επαφες...Πηγα να στειλω και ενα μηνυμα...Πως γραφει με μικρα???? Δεν μπορω ολα ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!
Νευρα...και πηρα αδεια αυριο...και ουτε διαιτολογο θα παω...
g8777 οχι ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτο.Παντα εκανα μπακ απ σε κανονικο folder στο pc..Οπως τις φωτο κλπ...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δλδ ενταξει...εχω φαει μια ωρα σε διαφορα sites,κατεβασα μετατροπεις σε vcard και διαφορα αλλα..
Η κουτσουνα ανεβασε 39 πυρετο, η πεθερα ειχε την μπεμπα αγκαλια και γω πηγαινα κουζινα...εφτιαχνα γαλα....συνεχιζα το ψαξιμο...Γιωργοοοοοο ελα να την παρεις να ρευτει......
Μπρουμπππ και να η ρεψια και απο κατω ο Σπαικ να περιμενει μπας και πεσει γουλια για να γλυψει..
Ξανα στο pc εγω και αλλο ψαξιμο,και στο myphone και ιμπορτ απο το κινητο κλπ κλπ κλπ...Τελικα ηταν ενα γαμοκουμπι στο kies...restore data καπως ετσι στο 3ο tab..Tespa περαστηκαν οι επαφες...Πηγα να στειλω και ενα μηνυμα...Πως γραφει με μικρα???? Δεν μπορω ολα ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!
Νευρα...και πηρα αδεια αυριο...και ουτε διαιτολογο θα παω...
g8777 οχι ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτο.Παντα εκανα μπακ απ σε κανονικο folder στο pc..Οπως τις φωτο κλπ...
Μέσα σε όλα να και ένα καλό!
-
Δηλαδη αντι:
- Να ανοιξεις το γαμωS2
- Να κανεις συγχρονισμο τωνπαντωνολων με τους σερβερ της Μανας
- Να κλεισεις το γαμωS2
- Να πας στο γαμωνοτελι και να κανεις συγχρονισμο τωνπαντωνολων με τους σερβερ της Μανας (ΝΑΙ ΠΑΛΙ)
εκατσες και εχασες ενα απογευμα να σερφαρεις για να διαβασεις οποιαδηποτε ρεβιζιονιστικη μαλακια που αντιτιθεται στις νορμες της Μανας;
ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΜΙΡΟΝ ΣΤΟΝ ΣΠΑΪΚ!
Corsair τι γινεται εδω ρε συ; Τι χαλια ειναι αυτα to our beloved τοπικο; Πως καταντησε ετσι η κοινοτητα;
Μαλλον θελουν μια βδομαδουλα με T68 για να στρωσουν χαρακτηρα μου φαινεται.. -
Ψαχνω για νεο κινητο.
Δε θελω κορυφαια τεχνολογια, απλα λιγο μεγαλη οθονη και μια σχετικη ανεση για σερφαρισμα, emails κτλ.
Εως 150€Ποιο απο τα παρακατω:
http://www.birdphone.gr/gr/productcompa ... 2e7a916d69 -
ο corsair δεν μπορει να μιλησει, ξετουβλιαζει παλι το δικο του
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Δηλαδη αντι:- Να ανοιξεις το γαμωS2
- Να κανεις συγχρονισμο τωνπαντωνολων με τους σερβερ της Μανας
- Να κλεισεις το γαμωS2
- Να πας στο γαμωνοτελι και να κανεις συγχρονισμο τωνπαντωνολων με τους σερβερ της Μανας (ΝΑΙ ΠΑΛΙ)
εκατσες και εχασες ενα απογευμα να σερφαρεις για να διαβασεις οποιαδηποτε ρεβιζιονιστικη μαλακια που αντιτιθεται στις νορμες της Μανας;
ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΜΙΡΟΝ ΣΤΟΝ ΣΠΑΪΚ!
Corsair τι γινεται εδω ρε συ; Τι χαλια ειναι αυτα to our beloved τοπικο; Πως καταντησε ετσι η κοινοτητα;
Μαλλον θελουν μια βδομαδουλα με T68 για να στρωσουν χαρακτηρα μου φαινεται..Το s2 ειναι κουτσουνοΣ2 πλεον. Ειχα σβησει τα παντα απο μεσα
-
Πααααααλι;
Τι διαολο, του αναθεσανε να ρεπλικαρει το Λευκο Πυργο στην Αρετσου; -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Πααααααλι;
Τι διαολο, του αναθεσανε να ρεπλικαρει το Λευκο Πυργο στην Αρετσου; -
g8777 κορυφη
@geof1
την ζωή σου δύσκολη έκανες με το kies. Ριξε ενα sync all τωρα να εισαι σιγουρος για μετα ,αν ψαχτεις με odin+flash stock rom -
Ο κορσαίρ έχει άλλον πονοκέφαλο τώρα, καμία σχέση με android. Η μάλλον λίγη, και τα δύο λίνουξ είναι.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ψαχνω για νεο κινητο.
Δε θελω κορυφαια τεχνολογια, απλα λιγο μεγαλη οθονη και μια σχετικη ανεση για σερφαρισμα, emails κτλ.
Εως 150€Ποιο απο τα παρακατω:
http://www.birdphone.gr/gr/productcompa ... 2e7a916d69Κοίτα και το Motorola Moto G. Είναι σε αυτά τα λεφτά και είναι άψογο κατά τη γνώμη μου.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Μαλλον θελουν μια βδομαδουλα με T68 για να στρωσουν χαρακτηρα μου φαινεται..Αρχίζω να χάνω την πιστη μου στην ανθρωπότητα καλέ μου g8777... Κανονικα στο τοπικ αυτό για να μπορεις να γράψεις, θα επρεπε να περνάς απο screening. Πχ... ο Geo F1 μετα το Orange White και το UltraFLOP με τις επαφές, θα έπρεπε να διαγραφει και να τιμωρηθεί με δημοσιο ραβδισμό. Καλώς η κακώς οι άμπαλοι θα έπρεπε να παραμείνουν στο apple topic. Απλά οι μλκες της Apple δεν ρίχνουν τιμές και αρχίσουμε να μαζεύουμε φύρα και τρίτης διαλογής χρήστες...
Μηπως να κάνουμε και ενα topic 'android premium', να βάλουμε και μια βαρβάτη συνδρομή για να μην μπορούν να μπαίνουν?
@ Geo: Μίλησα με τον Θέο (τι μονο ο Αντώνης?), και μου είπε να επιστρέψεις το κινητό πίσω και να μην ξαναπάρεις τίποτα
Περι συσκευών Android...