-
Δεν την δοκίμασα αλλού.
Προπληρωμένη visa της Eurobank. Έχω αγοράσει αρκετές εφαρμογές με αυτή. -
Μου είχε τύχει με Amex παλίοτερα κάποιες εφαρμογές να μην την δέχονται γι αυτο ρωτώ. Δοκίμασες να την ξαναεισάγεις στο σύστημα
-
Έχει διαφορά εφαρμογή από εφαρμογή; Θα δοκιμάσω να την ξαναπεράσω.
Εγώ σκέφτηκα μήπως έχει σχέση το ότι ήταν αδρανής για κάποιους μήνες. -
Μου είχε τύχει με 2 εφαρμογές αν δε με απατά η μνήμη μου
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μου είχε τύχει με Amex παλίοτερα κάποιες εφαρμογές να μην την δέχονται γι αυτο ρωτώ. Δοκίμασες να την ξαναεισάγεις στο σύστημαΤην δικιά μου αμεξ δεν την δέχεται με τίποτα. Γενικά η γκουγκλ να μην πω τι τα έχει κάνει στο θέμα αυτό. Χάθηκε να είχαν κι ένα PayPal? Google wallet my @ss....
-
MasterCard δεν είχε ποτέ θέμα, τη δέχεται πάντα
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Έχει διαφορά εφαρμογή από εφαρμογή; Θα δοκιμάσω να την ξαναπεράσω.
Εγώ σκέφτηκα μήπως έχει σχέση το ότι ήταν αδρανής για κάποιους μήνες.Μηπως λογω αδράνειας εχει μπλοκαριστει η καρτα απο την τράπεζα; Δοκιμασες σε ατμ αν λειτουργεί;
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Τελικά σήμερα, χωρίς να κάνω τίποτα, και στην ίδια εφαρμογή την δέχτηκε την κάρτα.
Τις προηγούμενες τρεις ημέρες αρνούταν.
Αγνωσται αι βουλαι της Google -
Κουτσουμπα θέλεις να πάρεις ΡΟΖ κινητό?????????????
Ειναι για ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!
Δεν θα ήθελα ο άντρας μου να εχει ΡΟΖ κινητό!
Ενταξει ηταν too much..
Παμε για μαυρο ή λευκο.
(δεν εχει και αλλο διαθεσιμο χρωμα ρε μλκ)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ερώτηση προς κατόχους Note 3 (ντιριντίνος ακούει; πόσο πρόβλημα είναι το μεγάλο μέγεθος εν τέλει; Πλησιάζουν οι μέρες που πρέπει να πάρω μια απόφαση και το ζήτημα του μεγαλύτερου μεγέθους του Note 3 με κάνει να προβληματίζομαι έντονα...
Χωράει στην εμπρός τσέπη ενός τζιν; Μπορείς να καθήσεις σε καρέκλα με αυτό στην τσέπη σου;
Τέλος, πέρα από το μέγεθος, αξίζει το πενάκι ή όχι;Πείτε σε παρακαλώ, γιατί καραδοκεί και ο Geo F1 και θα μου αγοράσει το ΡΟΖ Note 3 που ζαχαρώνω (εννοείται, Note 3 ΜΟΝΟΝ σε ΡΟΖ! )
ελτεος με νοτε 2 που είναι πιο μεγάλο από το 3...
άνετα το κουβαλάω στην τσέπη χωρίς θήκες όμως, είναι μεγάλο αλλά είναι πολύ λεπτό.
στην εβδομάδα το συνηθίζεις χαλαρά και δεν σε απασχολεί το μέγεθος.
Δεν συζητάω για θήκη, το faux leather κάνει μια χαρά την δουλειά του αντ' αυτής!
Ερώτηση που θα σου φανεί περίεργη: έχεις ένα σκουτερ ναι; Αν θυμάμαι καλά, είσαι κι εσύ σαν του λόγου μου σε... διαστάσεις (είμαι 1,78 και 75 κιλά). Έχεις δοκιμάσει να καθήσεις στο σκούτερ, φορώντας τζιν, με το κινητό σε εμπρός τσέπη;Ξέρω πως είναι... περίεργο αυτό που ρωτάω, αλλά με το Nexus 4 στην εμπρός αριστερή τσέπη, ακόμη και στενό τζιν παλεύεται πάνω στην Multi.
Ας κάνουμε και άτυπη δημοσκόπηση επ' ευκαιρίας... Πενάκι χρησιμοποιείς; Και για ποια πράγματα συνήθως;
Ερώτηση προς κατόχους Note 3 (ντιριντίνος ακούει; πόσο πρόβλημα είναι το μεγάλο μέγεθος εν τέλει; Πλησιάζουν οι μέρες που πρέπει να πάρω μια απόφαση και το ζήτημα του μεγαλύτερου μεγέθους του Note 3 με κάνει να προβληματίζομαι έντονα...
Χωράει στην εμπρός τσέπη ενός τζιν; Μπορείς να καθήσεις σε καρέκλα με αυτό στην τσέπη σου;
Τέλος, πέρα από το μέγεθος, αξίζει το πενάκι ή όχι;Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, όμως δεν φοράω στενά παντελόνια, τζιν κλπ. Το πενάκι εγώ το χρησιμοποιώ αλλά αυτό εξαρτάται από τον καθένα νομιζω...
Δεν φοράς τζιν, στενά παντελόνια; Τι φοράς δηλαδή; Φούστα-μπλούζα;
Το πενάκι, για ποια πράγματα το χρησιμοποιείς;
Άντε, βοηθάτε, πλησιάζει ο καιρός που θα πρέπει να πάρω μια απόφαση!
-
Ναι, παρανόηση, δεν φοράω στενά παντελόνια (τζην, υφασμάτινα κλπ ).
Πενάκι κυρίως για σημειώσεις, σχεδιάκια στο sketchbook.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν συζητάω για θήκη, το faux leather κάνει μια χαρά την δουλειά του αντ' αυτής!
Ερώτηση που θα σου φανεί περίεργη: έχεις ένα σκουτερ ναι; Αν θυμάμαι καλά, είσαι κι εσύ σαν του λόγου μου σε... διαστάσεις (είμαι 1,78 και 75 κιλά). Έχεις δοκιμάσει να καθήσεις στο σκούτερ, φορώντας τζιν, με το κινητό σε εμπρός τσέπη;Το βάζω τώρα το χειμώνα στο μπουφάν και το καλοκαίρι σε τσαντάκι. Δεν είμαι μαζόχας.
Ας κάνουμε και άτυπη δημοσκόπηση επ' ευκαιρίας... Πενάκι χρησιμοποιείς; Και για ποια πράγματα συνήθως;
Οχι πολύ. Αλλά βολεύει πολύ για σημειώσεις με το s-note. Επίσης βοηθάει αν φοράς γάντια (σκούτερ-χειμώνας).
-
Το βάθος της τσέπης παίζει ρόλο, όχι τόσο η στενότητα του τζιν. Με το note 2 μια φορά είχα πρόβλημα στη μηχανή επειδή δεν χωρούσα εγώ στο τζιν, δεν μπορούσαν να διπλωσουν τα πόδια μου για να πατήσω στα μαρσπιε, γ@μω τη σαπίλα μου...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
-
LG FLEX???
Που διορθωνει λεει τις μικρογρατζουνιες μονο του λογω επιστρωσης??
6αρα οθονη??899 στο πλαισιο
Νοτε 3 update.
Ηδη εχω αρχισει τα εμαιλς και πρηζω σκρουτζομαγαζα!
Παμε καλα. -
-
Δίλλημα από ασχετο με android (o γράφων):
Samsung Galaxy S4 @ 360 ευρώ (μπορεί να είναι και black Edition - με το back cover τύπου νοτε 3, αν έχει καμία σημασία)
ή
Nexus 5 @ 320 ευρώ; -
Μεταξύ των δύο, Nexus , ασυζητητί!
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μεταξυ των 2, S4 ασυζητητι. Μονο και μονο για την επεκταση μνημης που παιρνει.
Και γιατι Nexus και οχι G2? -
Κυριοι, δεν ειναι φιλολογικη η ερωτηση
Περι συσκευών Android...