-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από τον Α γιατί δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα;
Δείχνει σποτάκια στην τηλεόραση.
Α οκ γιατί στο αθλητικό δελτίο δεν έχουν πει τίποτα..
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Από τον Α γιατί δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα;
Υπομονή... Τώρα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία με τον Τάκη και την παρέα του.
Στο ραδιόφωνο επίσης ο Πουρναράκης είπε πως το team θα είναι το ίδιο με το 2012, αν και δεν ανέφερε τον Κατσαρό.. Λέτε να κάνει μπάσιμο ο Χελάκης;
-
Ο ΤΠ είναι πιο δυνατός κι από τον Μπέρνι νομίζω. Θα πεθάνει ο γέρος και ο Τάκαρος θα μεταδίδει Φ1!!!
-
Ο ΤΠ είναι πιο δυνατός κι από τον Μπέρνι νομίζω. Θα πεθάνει ο γέρος και ο Τάκαρος θα μεταδίδει Φ1!!!Ε σιγά γύρω στα 45 δεν είναι ο ΤΠ;
-
-
-
έλα μωρή Μαύρη Θύελλα!! Χαχαχαα κορυφή ο τύπος.
Δοκάρι-γκολ-οφσάιντ-γκολ και 1-0
Μπαλοτέλι των φτωχών και 2-0 -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Μπαλοτέλι των φτωχών και 2-0o οποίος μπαλοτέλι των φτωχών είναι Ιταλονιγηριανομολδαβός
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Μπαλοτέλι των φτωχών και 2-0o οποίος μπαλοτέλι των φτωχών είναι Ιταλονιγηριανομολδαβός
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;
-
Ο ΤΠ είναι πιο δυνατός κι από τον Μπέρνι νομίζω. Θα πεθάνει ο γέρος και ο Τάκαρος θα μεταδίδει Φ1!!!Είναι ο Murray Walker των φτωχών
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Ο ΤΠ είναι πιο δυνατός κι από τον Μπέρνι νομίζω. Θα πεθάνει ο γέρος και ο Τάκαρος θα μεταδίδει Φ1!!!
Είναι ο Murray Walker των φτωχών
Όχι φίλε. Ο Μέρεϊ είναι ο Τάκης των πλουσίων!!!
-
Είναι ο Murray Walker των φτωχών
Όχι φίλε. Ο Μέρεϊ είναι ο Τάκης των πλουσίων!!!
-
Αυτή η σύγκριση είναι μεγάλη προσβολή...
[spoiler:19v6wihz]για τον Τάκη [/spoiler:19v6wihz]
-
Σκατά. Γαμώ τον άλφα... Πάλι τον μισό αγώνα θα χάνουμε με τις κωλοδιαφημίσεις κάθε τρείς και λίγο.....
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Σκατά. Γαμώ τον άλφα... Πάλι τα μισά αριστουργήματα του ποιητή Τάκαρου θα χάνουμε με τις κωλοδιαφημίσεις κάθε τρείς και λίγο.....fixed
-
Ε η μόνη όαση ο Τάκαρος είναι.
Αν δεν ήταν και αυτός θα πεφτε στριμ που θα πήγαινε σύννεφο. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Σκατά. Γαμώ τον άλφα... Πάλι τον μισό αγώνα θα χάνουμε με τις κωλοδιαφημίσεις κάθε τρείς και λίγο.....τις διαφημίσεις θα χάνουμε
-
Τηλεσχολιαστής ο Senna, εντάσσεται στην ομάδα του Sky Sports για τους αγώνες της Μαλαισίας, της Κίνας, της Ουγγαρίας, της Σιγκαπούρης, της Ρωσίας, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Βραζιλίας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τηλεσχολιαστής ο Senna, εντάσσεται στην ομάδα του Sky Sports για τους αγώνες της Μαλαισίας, της Κίνας, της Ουγγαρίας, της Σιγκαπούρης, της Ρωσίας, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Βραζιλίας.
Ειναι τοσο αργος που θα προλαβαινει να σχολιαζει μονο τα ριπλει.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ειναι τοσο αργος που θα προλαβαινει να σχολιαζει μονο τα ριπλει.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014