-
Εγώ το έχω παρατήσει παιδιά, σας το λέω για να είμαστε ξηγημένοι, πέρα από τους συνεχείς τραυματισμούς (και τον ΚΒ που είναι μονίμως εκτός) όλοι μου οι παίκτες κάνουν ίσως τη χειρότερη σεζόν τους...άρα δεν έχει νόημα να προσπαθήσω καν....
-
Από τη μέρα του ντραφτ αν θυμάσαι σου είχα πει ότι διαλέγεις με λάθος κριτήρια. Δεν πειράζει, στο λέω για να μπαίνεις στο πνεύμα. Παράδειγμα: Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα διάλεγε Ιμπάκα, Μπατύμ αντί για Χιμπερτ, Ιγκοντάλα. Στο fantasy δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που δε θα έκανε το αντίθετο. Η απόδοση και η προσφορά δε μετράνε, μετράνε τα νούμερα και μόνο. Ο Λανς είναι κάπου στο 150 στο ρανκ και είναι καλύτερος SG από καμμιά 20αρια που έχουν καλύτερο ρανκ.
-
Το έχω δεί αυτό Άρη, ευχαριστώ, έχω φτιάξει άλλωστε yahoo mail εδώ και μερικές βδομάδες και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα απο τότε.
Greo έχεις δίκιο φίλε, μόνο τα νούμερα μετράνε και πιο συγκεκριμένα η σταθερότητα. Κάποιες φορές είναι καλύτερο να έχεις παίχτες που παίρνουν standar playing time και έχουν τα ίδια στατιστικά όλη την χρονιά, παρά παίχτες σε ομάδες με πολύ ανταγωνισμό στην ίδια θέση. Γιατί σε περίπτωση κοιλιάς για 2-3 ματς, θα χάσουν την θέση τους απο κάποιον άλλον και θα μείνουν εκεί για το υπόλοιπο της χρονιάς.
Εγώ πήρα ένα ρίκο τώρα με τον Marshall καθώς κονταροχτυπιέμαι με τον Threepeat ( αλήθεια είναι απο εδώ μέσα ; ) σε ασίστ και κλεψίματα και έδωσα το 'μεγάλο εισιτήριο' καθώς ούτε κυνηγάω αλλά ούτε και με κυνηγάνε στα rebounds.
Αν συνεχίσω έτσι καλά, ίσως πιάσω και 10άδα. Εκτός αν πάλι για 25η φορά ξεχάσω να φτιάξω ρόστερ για 2-3 μέρες, ή τραυματιστεί πάλι κάποιος, ή ξεχάσει κάποιος να σκάει την μπάλα ...
-
Είναι ο chroooo. Ακόμα και σε χαμένες χρονιές η προσπάθεια να κερδίσουμε μία θέση μπορεί να μας μάθει πολλά για το παιχνίδι, πειραματιστείτε. Ευκαιρία είναι.
-
Έχω μπρεδευτεί με τα κωλο-waiver.
Έδωσα Wright για Plumlee και μου το πήρε κανονικά. Έδωσα Beasley για Frye και μου λέει να περιμένω μέχρι την Παρασκευή. Έδωσα Garnet για Marshall και πρέπει να περιμένω μέχρι Σάββατο. Έλεος ...
Αν μου βγούν οι ασίστ του Μαρσαλ και τα τρίποντα του Φράι, ίσως ανεβούμε λίγο ακόμα ...
Είναι πάντως πολύ τύχη το fantasy, να σου κάτσει σε μερικές κατηγορίες να έχεις αρκετή απόσταση απ'τον απο κάτω σου και να κυνηγάς μόνο απο πάνω σε 2-3 κατηγορίες. Εγώ επιτέλους είμαι έτσι τώρα και μπορώ να εστιάσω εκεί που πρέπει, γιατί πιο πρίν δνε έβγαζες άκρη. Δεν ήμουν τελευταίος σε καμία κατηγορία, αλλά στην γενικά ήμουν τελευταίος. Με λίγα λόγια είχα μια πολύ μέτρια all around ομάδα. Το θέμα είναι οτι σε κάποιες κατηγορίες, ακόμα κι αν ξεκινήσεις σκατά όπως εγώ, έχεις περιθώριο να ανέβεις, αλλά σε κάποιες άλλες όχι. πχ στα rebounds είμαι τελειωμένη υπόθεση, ol;oklhrh 12άδα Kevin Love να έχω, πάλι δεν θα ανέβω ούτε μια θέση. Δεν γίνεται να παίρνεις 10 rebounds συνολικά παραπάνω απ'τον άλλον σε κάθε παιχνίδι ...
-
Ναι εγω ειμαι, και τον τελευταιο καιρο προσπαθω να βγαλω ακρη μονο απο το app του fantasy στο τηλεφωνο μου. Οποτε μονο βασικους-παγκο αλλαζω, δεν μπορω να κανω περισσοτερα. Θα σου ζητουσα γκρεο να με ξαναβαλεις με yahoo id οπως ο Καμπας αλλα τους σιχαινομαι αυτους τους εκβιασμους. Ας εκοβαν την προσβαση οι μλκες μεσα στο καλοκαιρι, οχι στη μεση της σεζον
-
Στείλτο μου με πμ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στείλτο μου με πμποιο?
εννοω οτι δεν θα ενδωσω στον εκβιασμο της yahoo να κανω λογαριασμο @yahoo.com, επειδη μου εκοψε την προσβαση με το google id. Απο το κινητο μπαινω μια χαρα παντως, και τωρα ειδα οτι μερικες φορες με αφηνει να μπω και απο το πισι με google, πηρα 2 παιχτες σημερα
-
Nα πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει τι πρόβλημα υπάρχει. Επειδή είμαι σε κάποια yahoo groups δε με απασχόλησε ποτέ το ζήτημα. Του χρόνου πάμε στο ESPN μια χαρά είναι και κει, μη σας πω και καλύτερα.
-
Το ίδιο το nba.com δεν έχει πλέον δικό του fantasy league ? Εγώ εκεί είχα παίξει μια χρονιά κάποτε ...
-
Noμίζω είναι πλέον στο yahoo. Δεν είμαι και σίγουρος. Το καλύτερο είναι του Roto αλλά είναι με πληρωμή, μετά πάνε το ESPN και το Yahoo.
-
greo, ερώτηση. Η σεζόν τελειώνει με τη ρέγκιουλαρ σίζον ή συνεχίζουμε και με τα πλέυ-οφ;
Ρε καμπά τον Μάρσαλ τον πήρα και γω (ή έτσι φαντάζομαι δλδ ). -
Regular
-
Απ'οτι καταλαβαίνω, όταν παίζεται waiver μπορούν πολλοί να κάνουν 'claim' τον παίχτη και βάσει κάποιων παραγόντων, επιλέγει το παιχνίδι που θα τον στείλει. Κατα τ'άλλα άστον ήσυχο γιατί εγώ τον είδα πρώτος
Πάρε τον big ticket !
-
δε σε χαλασε που προηγουμαι στο waiver
-
Nαι και το waiver το έχω βάλει στις 3 μέρες. Είναι λογικό χρονικό διάστημα για να πάρουν όλοι χαμπάρι ότι καποιος πχ αφησε ελεύθερο τον Deron.
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
δε σε χαλασε που προηγουμαι στο waiverΘα πάρω όποιον αφήσεις ελέυθερο
Edit: Μόλις είδα οτι τον πήρες ...
Μου πήρανε τον τηγανητό, θα μου πάρουν και τον Μάρσαλ και εγώ θα πάρω τα @@ μου ...
Ποτάνα κενωνία ...
-
σε κουτσο αλογο πονταραμε το κερατο μου
παιρνω προχθες mayo, πρωτο ματς χθες, ριχνει μια καρατια στον αλλο, εξω στο 10:00, συν οση τιμωρια φαει
ξερει κανεις ποσα ματς τιμωρια προβλεπεται για τετοια?
-
Ήθελα να πάω Ριτσώνα εχθες κατάλαβες ; Οπότε το κόψαμε με την παρέα σερί απο Σάββατο βράδυ, 6 το πρωί είμασταν στην Κ9 και όταν με το καλό στις 8 το απόγευμα κατάφερα να γυρίσω σπίτι και να κάτσω, μετά απο 33 ώρες χωρίς ύπνο, το τελευταίο πράγμα που θυμήθηκα να κάνω ήταν να φτιάξω την ομάδα. Τελικός απολογισμός, χάσαμε 129 πόντους, 18 επιθετικά, 52 αμυντικά, 28 ασίστ, 13 κλεψίματα, 13 μπλόκ, και γλιτώσαμε 27 λάθη.
Δεν γίνεται να το ξεχάσω μια φορά που θα παίζουν μόνο 2-3 παίχτες, όποτε το ξεχνάω πρέπει να παίζει όλη η ομάδα ...
-
Nαι το παίζεις λάθος. Πάντα να έχεις τους καλούς σου σε θέσεις βασικών και να μην τους κάνεις ΠΟΤΕ rotation εκτός και αν τραυματιστούν. Στο bench παντα να έχεις τους 3 χειρότερους. Ακόμα και αν για λόγους συμμετοχων βάλεις έναν καλό στον πάγκο, να πηγαίνεις στη μεθεπόμενη μέρα και να τον ξαναβάζεις στους βασικούς. Όλοι την εχουμε πατήσει έτσι ακόμα και φέτος εγώ που έχω αρκετή εμπειρία για να μην την πατάω.
Fantasy League NBA [Διάσπαση]