-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
περί ορέξεως παίδες...
το Μούλτιπλα το ερωτεύεσαι από μέσα. Αν και προσωπικά μου αρέσει και εξωτερικά ( ), τόσο το original, όσο και το facelifted.Εγω κατηγορώ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβερνηση που απαγορευει αυτά τα αμάξια να γινουν ΤΑΧΙ
Μιλάμε για τη Μ... του ΑΙΩΝΑ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
περί ορέξεως παίδες...
το Μούλτιπλα το ερωτεύεσαι από μέσα. Αν και προσωπικά μου αρέσει και εξωτερικά ( ), τόσο το original, όσο και το facelifted.Μάλλον το λέει αυτό ο φίλος επειδή και το FRV έχει τρία καθίσματα ανά σειρά. Το θέμα είναι κατα πόσο μπορούν αυτά τα τρία καθίσματα να χρεισιμοποιηθούν από 3 ενήλικες... Δύσκολο πιστεύω, πολύ στριμωγμένα. Από 2 ενήλικες και ένα παιδί, ίσως...
προφανώς δεν έχεις μπει σε Μούλτιπλα. Χωράει 5 ανθρώπους χωρίς περιορισμό στις διαστάσεις και έναν 6ο (εμπρός στο κέντρο) που δεν πρέπει να είναι πολύ... φαρδύς. Έχω συμβιώσει μαζί του για αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα, δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να κουβαλάει αυτό το αυτοκίνητο, αλλά και τον τρόπο που το κάνει
Εγώ κρίνω από μία αγγλική εκπομπή του 5th Gear όπου έκαναν συγκριτικό με πολυμορφικά και όταν έκατσαν 3 ενήλικες μπροστά δεν έδειχναν να είναι και πολύ άνετοι... Για μπροστά εννοούσα και όχι για πίσω, αφού στα περισσότερα πολυμορφικά κάθονται 3 άτομα άνετα πίσω.
Coyote και να φανταστείς ότι στο εξωτερικό τα ταξί είναι τα περισσότερα πολυμορφικά! Άντε και station wagon...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το Μούλτιπλα δεν θα μπορούσε να είναι στην ψηφοφορία? Εντάξει, είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα (κυρίως σε πλάτος), αλλά πρέπει να έρχεται σχεδόν στα ίδια λεφτά. Τεράστιοι χώροι για 3, ίσως και 4 παιδιά και πολλές δυνατότητες, από τα καλύτερα πολυμορφικά ever κατά τη γνώμη μου. Και ταξίδι, άρχοντας!
έδιτ: 18.500 έχει
Και από εμφάνιση... Μου προκαλεί αναγούλα!
....όπως και το έτερο έκτρωμα Honda FR-V το οποίο αντιγράφει το Multipla
με τον καλό το λόγο
Που αντιγράφει το Multipla?
Με ρωτάς τα αυτονόητα..;;;
Δηλαδή όποιος βγάζει αμάξι με 6 θέσεις αντιγράφει to Multipla?
Δε μου φαίνεται λογικό αυτό... Αντιγραφή δε μπορούμε να δηλώσουμε στον αριθμό των θέσεων... -
Το FR-V περισσότερο μου φαίνεται ότι αντιγράφει την Χ5!
Krusestern, δεν είσαι ο μόνος που του αρέσει το Multipla! Και εγώ μαζί σου! Και σχεδιαστικά, όχι μόνο για την απίστευτη πρακτικότητά του...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το Μούλτιπλα δεν θα μπορούσε να είναι στην ψηφοφορία? Εντάξει, είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα (κυρίως σε πλάτος), αλλά πρέπει να έρχεται σχεδόν στα ίδια λεφτά. Τεράστιοι χώροι για 3, ίσως και 4 παιδιά και πολλές δυνατότητες, από τα καλύτερα πολυμορφικά ever κατά τη γνώμη μου. Και ταξίδι, άρχοντας!
έδιτ: 18.500 έχει
Και από εμφάνιση... Μου προκαλεί αναγούλα!
....όπως και το έτερο έκτρωμα Honda FR-V το οποίο αντιγράφει το Multipla
με τον καλό το λόγο
Που αντιγράφει το Multipla?
Με ρωτάς τα αυτονόητα..;;;
Δηλαδή όποιος βγάζει αμάξι με 6 θέσεις αντιγράφει to Multipla?
Δε μου φαίνεται λογικό αυτό... Αντιγραφή δε μπορούμε να δηλώσουμε στον αριθμό των θέσεων...Kάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις;
Το Multipla ήταν το μοναδικό με αυτή την διάταξη των καθισμάτων και αυτό το πλάτος ως αμάξωμα!
Ε απέκτησε και έναν αντιγραφέα, δεν είναι κακό και σίγουρα δεν αναφέρομαι στον αριθμό των θέσεων! -
Noμίζω ότι το μοναδικό κοινό σημείο είναι η διάταξη των καθισμάτων και αυτό ουδείς το αρνηθηκε!
Κατά τα άλλα μου φαίνονται πολύ διαφορετικά και θεωρώ το FRV ΠΟΛΥ ωραιότερο!
Αλλά πάλι νομίζω ότι είμαστε εκτός θέματος (FRV 22.500+ ευρώ)... -
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Noμίζω ότι το μοναδικό κοινό σημείο είναι η διάταξη των καθισμάτων και αυτό ουδείς το αρνηθηκε!
Κατά τα άλλα μου φαίνονται πολύ διαφορετικά και θεωρώ το FRV ΠΟΛΥ ωραιότερο!
Αλλά πάλι νομίζω ότι είμαστε εκτός θέματος (FRV 22.500+ ευρώ)...E δεν είπα ότι είναι πανομοιότυπα... ...
-
Τελικά η επιλογή ήταν Meriva 1.4, το οποίο θα παραλάβει μέσα στην εβδομάδα.
Εφόσον δεν ενδιαφερόταν για το CVT του jazz είδε το θέμα από οικονομικής άποψης. Το Meriva είχε μείωση 1800 € και δώρο το MP3 player. Τελική τιμή 13.000 -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τελικά η επιλογή ήταν Meriva 1.4, το οποίο θα παραλάβει μέσα στην εβδομάδα.
Εφόσον δεν ενδιαφερόταν για το CVT του jazz είδε το θέμα από οικονομικής άποψης. Το Meriva είχε μείωση 1800 € και δώρο το MP3 player. Τελική τιμή 13.000τι να κανουμε αφου δε μας πιστευει
-
Μου φαίνεται παράδοξη η παράλειψη του Toyota Yaris Verso, του πιο πανάσχημου και πιο λειτουργικού, χωρητικού μικρού αυτοκινήτου μόλις στα 3,86m με χώρους που ξεπερνάνε ένα Scenic II. Στην Δυτ. Ευρώπη έχει πολλή επιτυχία όπως έχω διαπιστώσει 'ιδίοις όμμασι' σε ταξείδια μου. Ίσως φταίει που το έχει θαμμένο και φτυσμένο η ελληνική αντιπροσωπεία Toyota (ηθικώς υπεύθυνη για εξαφάνιση και άλλων ενδιαφερόντων μοντέλων όπως Corolla SW και Previa).
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Toyota Yaris Verso, του πιο πανάσχημουΜ' ΑΡΕΣΕΙΣ γιατι τα λές μόνος σου.
-
http://www.auto-internet.gr/test_comparative.htm
Παλι κερδίσαμε με το Jazz
Mικρό Πολυμορφικό - Πολυχρηστικό