-
οκ! έχεις δικιο...είναι πράγματα που αφορούν την ομάδα σου...
Ζητώ συγχώρεση μιας και ειμαι πιτσιρικάς (20 ετών) και μπορεί μερικές φορές να επεμβαίνω εκεί που δεν πρέπει...Α!και να είσαι σίγουρος οτι δεν με νοιάζει η διατροφή σας!!! Χαλάρωσε!!!! καλό δρόμο στη Λαμία...Φιλικά
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
οκ! έχεις δικιο...είναι πράγματα που αφορούν την ομάδα σου...
Ζητώ συγχώρεση μιας και ειμαι πιτσιρικάς (20 ετών) και μπορεί μερικές φορές να επεμβαίνω εκεί που δεν πρέπει...Α!και να είσαι σίγουρος οτι δεν με νοιάζει η διατροφή σας!!! Χαλάρωσε!!!! καλό δρόμο στη Λαμία...Φιλικά
NAΣΑΙ ΚΑΛΑ.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ BRUNO ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΛΕΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ. ΣΜΕΡΝΑ ΙΙ ?ΣΕ ΛΙΓΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ FORUM ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Κ Ρ Α Τ Ε Ι !!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΚΑΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΡΟΥΝΟ, ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΣΩΒΡΑΚΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΠΤΟ, ΣΤΗ ΣΜΕΡΝΑ ΝΤΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΧΡΟΝΟ ΚΑΛΕ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ. ΟΔΗΓΑΡΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΛΗΘΗΣ.
ΕΣΥ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ, ΟΥΤΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΙΠΑΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ. ΓΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΙΤΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΡΑ.
ΕΓΩ ΨΗΦΗΖΩ ΒΩΒΟ ΠΑΝΤΩΣ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ, ΜΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΥΡΙΣΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ -
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ BRUNO ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΛΕΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ. ΣΜΕΡΝΑ ΙΙ ?
ΣΕ ΛΙΓΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ FORUM ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Κ Ρ Α Τ Ε Ι !!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΚΑΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΡΟΥΝΟ, ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΣΩΒΡΑΚΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΠΤΟ, ΣΤΗ ΣΜΕΡΝΑ ΝΤΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΧΡΟΝΟ ΚΑΛΕ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ. ΟΔΗΓΑΡΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΛΗΘΗΣ.
ΕΣΥ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ, ΟΥΤΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΙΠΑΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ. ΓΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΙΤΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΡΑ.
ΕΓΩ ΨΗΦΗΖΩ ΒΩΒΟ ΠΑΝΤΩΣ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ, ΜΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΥΡΙΣΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝΠΟΙΑ ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΑΝΑΜΕ ΒΡΕ ΝΑΣΕΝΑ ?
ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 38 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΜΕ G.P.S. !!!!!!!
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΜΕΡΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΤΟ 'ΕΓΚΛΗΜΑ' ΠΟΥ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΡΙΤΗΣ,(ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΚΟ) ΑΝ ΕΓΙΝΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΗ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΩΞΑΝ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ,ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΜΕΡΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΩΡΑ. ΤΟ 'ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ' ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ 'ΜΠΙΧΤΗ' ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ,ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ.
ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙΣ ΜΙΑ Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕΣ 38 ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ 19.14 ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΟΝΟ 18.36. ΛΟΓΙΚΟ ??? ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΘΗΚΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΩΣ ΝΑ 'ΜΥΡΙΣΤΟΥΜΕ' ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ? ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΣΟΥΝ ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Να δουμε τι θα πει ο Φωτεινελης σημερα για το ζητημα ολο υπονοουμενα ειναι αυτο το παιδι
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Να δουμε τι θα πει ο Φωτεινελης σημερα για το ζητημα ολο υπονοουμενα ειναι αυτο το παιδιτα ειχε πει ο φωτεινελης σε προηγουμενη εκπομπη .
-
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑΣΕΝΑ ?
ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ !!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΟΙΑ ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΑΝΑΜΕ ΒΡΕ ΝΑΣΕΝΑ ?
ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 38 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΜΕ G.P.S. !!!!!!!
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΜΕΡΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΤΟ 'ΕΓΚΛΗΜΑ' ΠΟΥ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΡΙΤΗΣ,(ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΚΟ) ΑΝ ΕΓΙΝΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΗ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΩΞΑΝ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ,ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΜΕΡΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΩΡΑ. ΤΟ 'ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ' ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ 'ΜΠΙΧΤΗ' ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ,ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ.
ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙΣ ΜΙΑ Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕΣ 38 ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ 19.14 ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΟΝΟ 18.36. ΛΟΓΙΚΟ ??? ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΘΗΚΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΩΣ ΝΑ 'ΜΥΡΙΣΤΟΥΜΕ' ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ? ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΣΟΥΝ ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Είμαι σε δίλημμα
θέλω να πω μπράβο αλλά φοβάμαι μήπως κατηγορηθώ ότι ξαφνικά αλλαξα στρατόπεδο δεν πάει στο δια@@λο
Μπράβο για το θάρρος για να μην λέμε μόνο τα στραβά -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
ΠΟΙΑ ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΑΝΑΜΕ ΒΡΕ ΝΑΣΕΝΑ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Είμαι σε δίλημμα
θέλω να πω μπράβο αλλά φοβάμαι μήπως κατηγορηθώ ότι ξαφνικά αλλαξα στρατόπεδο δεν πάει στο δια@@λο
Μπράβο για το θάρρος για να μην λέμε μόνο τα στραβάAΓΑΠΗΤΕ DAN,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Μωρε αν θέλει θάρρος????Και πολύ μάλιστα..Ειδικά αν ειναι σε βάρος σου..
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑΣΕΝΑ ?ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ !!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΛΩΡΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΑΝΟΜΕ ΠΟΤΕ. ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΗΣ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ. ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ Ο ΟΔΗΓΟ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΜΕΡΝΑ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΟΡΙΤΕΡΑ.ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
''ΝΑΣΕΝΑ''
-
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote]
Συμφωνώ απόλυτα με το Λώρη και τον τρόπο που ως πλήρωμα αντιμετώπισαν το θέμα, αφού κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο κριτής το αρχικό του λάθος το 'διόρθωσε' με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να μιλάμε γιά εντελώς διαφορετικές επιδόσεις.
Θεωρώ ότι είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να μας συμβεί και να χαρακτηρίζει το επίπεδο ενός μέρους των ανθρώπων των ελληνικών αγώνων που είναι οι κριτές.
Πολλές φορές έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχει απόκλιση του χρόνου του αγώνα και ενός κριτή και πάντοτε το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο αν όλο το συνεργείο κ΄ριτών της ειδικής έχει τον ίδιο χρόνο, οπότε πρακτικά δεν υπάρχει πρόβλημα, αν και όλοι δουλεύουμε λάθος.
Ο συγκεκριμένος κριτής όμως πέραν του ότι είχε εξ αρχής λάθος χρόνο, δεν είχε ούτε την στοιχειώδη ψυχραιμία ή γνώση μετά την επισήμανση του Λώρη να αφήσει γιά όλους το χρονόμετρο ώς είχε, αλλά έβαλε την ταφόπλακα στην επιλογή του ή οποία προσωπικά ισοδυναμεί με επιλογή που με στέλνει στο γκρεμό. 'Φίλε' μου κύριε κριτά πήγαινε σπίτι σου να διαβάσεις λίγο ακόμη και μετά έλα πάλι να δούμε τι έμαθες. Το ίδιο θα έλεγα και σε όλους τους άλλους κακούς κριτές και άνθρώπους που διαχειρίζονται τις επιδόσεις των οδηγών, την τύχη τους και τη ζωή τους ακόμη, ώστε να μπορούμε και εμείς από την πλευρά των οδηγών να αντιμετωπίζουμε τον κάθε κριτή με τρόπο που αρμόζει σε άνθρωπο που του εμπιστευόμαστε ακόμη και τη ζωή μας. Διαφορετικά δεν μπορούμε να δούμε τον κριτή ως συνεργάτη του αγώνα, αφού πλέον ΄(δικαιολογημένα) δεν θα του έχουμε καμία εμπιστοσύνη.Πιστεύω ότι οι αξίες στο χώρο μας είναι κάτι που μας λείπει και θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας προς την κατεύθυνση αυτή γιά ένα άλλο επίπεδο αγώνων και άλλο επίπεδο των μεταξύ μας σχέσεων ως συναθλητών. Κανένας μας δεν κατέχει την πρώτη θέση εφ' όρου ζωής. Ο χώρος πάει μπροστά μόνο όταν κάθε χρόνο θα υπάρχουν πληρώματα που θα αμφισβητούν, στα πλαίσια των κανονισμών και των προκηρύξεων, την πρώτη θέση που κατέχει ο πρωταθλητής. Μπορώ να καταθέσω έχοντας πλήρη επίγνωση του λόγου μου, ότι αγγίζει τα όρια της κατάντιας το πλήρωμα που είχα την μεγάλη τύχη να είμαι συνοδηγός Κατζούρης -Μεσημέρης, οι οποίοι μαζεύαμε σχεδόν μιά κατοστάρα χρόνια σε ηλικία, αλλά και οι άλλοι Σκαλτσάς, Μίχος, Δραγώνας, Κούλης κ.λ.π., να έχουμε το ρεκόρ χρόνου της Ν1, φτηνή κατηγορία γιά νέους, σε χαρακτηριστικές ειδικές διαδρομές όπως Φτέρη, Μερκούρης, Ελαφότοπος, Χολομώντας, Αη Γιάννης (τι είναι τούτο πάλι) και να μην έχουμε δύο τρείς 20άρηδες που να μας έχουν πάρει και το μπρελόκ ακόμη από το αυτοκίνητο. Αν θέλετε πάλι το καταθέτω και σαν όνειρο και προς αυτή την κατεύθυνση λειτουργώ όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο και προκαλώ οδηγούς και συνοδηγούς που μετράμε κάποια (αρκετά) χρόνια κάνοντας πάνω κάτω τις Καρούττες ή εκείνο τον Ταρζάν που δεν έλεγε να τελειώσει να δώσουμε το στίγμα του χώρου μας, αντί να προσπαθούμε να βγάλουμε το μάτι του συναθλητή μας και να το προσφέρουμε 'δώρο' σε όποιον μας περιμένει στη γωνία γιά να ρίξει τη λάσπη του.
Όσοι δε επέλεξαν με συγκεκριμένες πράξεις την απαξίωσή τους, μάλλον η μεγάλη 'δόξα' τους είναι βάρος αβάσταχτο. Οι όποιοι τιμητές ή επικριτές δεν έχουν λόγο, όταν δεν υπάρχουν περιθώρια γιά ελαφρυντικά ή έστω αμφιβολίες. Η απαλλαγή λόγω αμφιβολιών και η αθώωση είναι διαφορετικά πράγματα, αν και έχουν το ίδιο αποτέλεσμα γιά τον κατηγορούμενο. Κρίμα. Όλοι είμαστε χαμένοι από τα τελευταία κακά νέα.
Με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα κατραφέρουμε να διαψεύσουμε τον APR και να σωθεί ο γάμος, διαφορετικά θα πρέπει να σχολάσει όσο είναι καιρός.
Χαιρετώ
Γιάννης Μεσημέρης -
δεν ήμουν στο αγώνα αυτό και δεν ξέρω ποιος και τι ακριβώς έγινε με τα χρονόμετρα παρα μόνο απο αυτά που διάβασα εδώ στο forum, πιστεύω όμως οτι ακόμα και τέτοια λάθη μπορούν να αποφευχθούν με την συνεχή εκπαίδευση αλλά και μετ'εκπέδευση των κριτών...και όχι μόνο προφορική αλλά και έμπρακτη όπως είχε ξεκινήσει να γίνει προ Ακρόπολης πρίν απο 2-3 χρόνια και δεν ολοκληρώθηκε ποτε
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δεν ήμουν στο αγώνα αυτό και δεν ξέρω ποιος και τι ακριβώς έγινε με τα χρονόμετρα παρα μόνο απο αυτά που διάβασα εδώ στο forum, πιστεύω όμως οτι ακόμα και τέτοια λάθη μπορούν να αποφευχθούν με την συνεχή εκπαίδευση αλλά και μετ'εκπέδευση των κριτών...και όχι μόνο προφορική αλλά και έμπρακτη όπως είχε ξεκινήσει να γίνει προ Ακρόπολης πρίν απο 2-3 χρόνια και δεν ολοκληρώθηκε ποτεΒΡΕ kamil ΜΟΥ,
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ??
ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ Δ Ε Ν ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Δ.
ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΡΙΤΕΣ (ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο Γ.Μ. ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ EΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
δεν διαφωνω αγαπητέ μου el-em, απλά επισημαίνω οτι χρειάζετε περαιτέρω εκπαίδευση και συνεχή μετεκπαίδευση όλων των κριτών και ενημέρωση για τυχόν αλλαγές σε κανονισμούς κλπ. αν θέλουμε να έχουμε να συνεχίσει να υπάρχει η μεταξύ σας/μας εμπιστοσύνη, πάνω στον αγώνα.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΡΙΤΕΣ (ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο Γ.Μ. ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ EΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λωρη με ολο τον σεβασμο θα ελεγα οτι αν καποιοι πρεπει να ειναι εμπειροι κριτες αυτοι πρεπει να ειναι οι ενδιαμεσοι, γιατι η ασφαλεια μας ειναι παραπανω απο τον 'χρονο', και πρεπει να σταματησουν οι αρμοδιοι να βαζουν απλα παιδακια φιλους του σπορ να κανουν τους ενδιαμεσους, ειναι εγκληματικο!!!!! και ειμαι σιγουρος οτι το γνωριζεις και εσυ πολυ καλα αυτο
φιλικα
-
Ο χρήστης KS έγραψε:
ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΡΙΤΕΣ (ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο Γ.Μ. ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ EΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λωρη με ολο τον σεβασμο θα ελεγα οτι αν καποιοι πρεπει να ειναι εμπειροι κριτες αυτοι πρεπει να ειναι οι ενδιαμεσοι, γιατι η ασφαλεια μας ειναι παραπανω απο τον 'χρονο', και πρεπει να σταματησουν οι αρμοδιοι να βαζουν απλα παιδακια φιλους του σπορ να κανουν τους ενδιαμεσους, ειναι εγκληματικο!!!!! και ειμαι σιγουρος οτι το γνωριζεις και εσυ πολυ καλα αυτο
φιλικα
ΤΟΤΕ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης ΓΜ έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Συμφωνώ απόλυτα με το Λώρη και τον τρόπο που ως πλήρωμα αντιμετώπισαν το θέμα, αφού κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο κριτής το αρχικό του λάθος το 'διόρθωσε' με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να μιλάμε γιά εντελώς διαφορετικές επιδόσεις.
Θεωρώ ότι είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να μας συμβεί και να χαρακτηρίζει το επίπεδο ενός μέρους των ανθρώπων των ελληνικών αγώνων που είναι οι κριτές.
Πολλές φορές έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχει απόκλιση του χρόνου του αγώνα και ενός κριτή και πάντοτε το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο αν όλο το συνεργείο κ΄ριτών της ειδικής έχει τον ίδιο χρόνο, οπότε πρακτικά δεν υπάρχει πρόβλημα, αν και όλοι δουλεύουμε λάθος.
Ο συγκεκριμένος κριτής όμως πέραν του ότι είχε εξ αρχής λάθος χρόνο, δεν είχε ούτε την στοιχειώδη ψυχραιμία ή γνώση μετά την επισήμανση του Λώρη να αφήσει γιά όλους το χρονόμετρο ώς είχε, αλλά έβαλε την ταφόπλακα στην επιλογή του ή οποία προσωπικά ισοδυναμεί με επιλογή που με στέλνει στο γκρεμό.Γιάννης Μεσημέρης[/quote]
Τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά στη προκειμένη περίπτωση έγιναν τρια. Πρώτο το ότι δεν έηινε τσεκάρισμα των χρονομέτρων ΣΕΧ - Αφετηρίας μαζί, δεύετρο όταν οι κριτές το εντελήφθηκαν δεν ενημέρωσαν Γραμματεία-Αλυτάρχη για το συμβάν και τρίτον έκαναν του κεφαλιού τους αλλάζοντας την ώρα της αφετηρίας ενδιάμεσα στον αγώνα. Από ότι έμαθα ο εν λόγω κριτής παραπέμφθηκε στην ΕΘΕΑ και τιμωρήθηκε ορθώς. -
st037, ήσουν παρών στο ΣΕΧ και γνωρίζεις αν ενημέρωσαν οι κριτές,ποιόν και πότε? απλά απο περιέργεια ρωτάω...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
st037, ήσουν παρών στο ΣΕΧ και γνωρίζεις αν ενημέρωσαν οι κριτές,ποιόν και πότε? απλά απο περιέργεια ρωτάω...Οχι στον ΣΕΧ αλλά στη γραμματεία αφού ήμουν αλυτάρχης του αγώνα
-
Ο χρήστης st037 έγραψε:
Οχι στον ΣΕΧ αλλά στη γραμματεία αφού ήμουν αλυτάρχης του αγώναοκ.ευχαριστώ. η απάντηση σου με κάλυψε...
27o ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ