-
Γιαννη το http://www.4tforum.gr βγαζει στη σελιδα που λες, με το ```
http://www.4tforum.gr/phpBB3/index.php -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
με ένα refresh του περνάειNope. Πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος για να πιάσει το ριφρεσσσχχχχ.
Επίσης αν δεν σε αρέσουν, να μη τη χρησιμοποιείς
ούστ ρε γιούφτο.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ρε παλουκάρια, εδώ και μερικές μέρες, από τη δουλειά δεν μπορώ να μπω στο φόρουμ. Με πετάει σε ένα site http://www.open κάτι. Από chrome μπάινω, κάποια αλλαγή δεν έχει γίνει. Από το σπίτι (τώρα) με ΙΕ μπαίνω μια χαρά. Τι συμβαινει;Όταν έφτιαχναν το πρόβλημα του forum τις προάλλες είχαν κάνει σε επίπεδο index redirect το 4tforum.gr/ σε άλλο url της techlink, προφανώς θα έχει κρατήσει cache ο browser και θα σε στέλνει εκεί. Κάνε κανά καθαρισμό
-
Μπορώ να μπλοκάρω κάποιον από το να μου στέλνει πμ?
Ο ΔΙΑΣ μου έχει στείλει 10 πμ σε μια μέρα (όλα με κλάψες και απειλές), μου έχει γεμίσει το inbox. Υπάρχει τρόπος να τον μπλοκάρω αλλά να μπορώ να ανταλλάσω πμ με άλλα μέλη?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μπορώ να μπλοκάρω κάποιον από το να μου στέλνει πμ?Ο ΔΙΑΣ μου έχει στείλει 10 πμ σε μια μέρα (όλα με κλάψες και απειλές), μου έχει γεμίσει το inbox. Υπάρχει τρόπος να τον μπλοκάρω αλλά να μπορώ να ανταλλάσω πμ με άλλα μέλη?
viewtopic.php?f=11&t=43160
-
Οι εχθροί είναι μέλη τα οποία αγνοούνται εξ ορισμού. Δημοσιεύσεις από αυτά τα μέλη δεν θα είναι εξ ολοκλήρου ορατές. Τα προσωπικά μηνύματα από εχθρούς δεν επιτρέπονται. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να αγνοήσετε συντονιστές ή διαχειριστές.
ucp.php?i=zebra&mode=foes
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μπορώ να μπλοκάρω κάποιον από το να μου στέλνει πμ?Ο ΔΙΑΣ μου έχει στείλει 10 πμ σε μια μέρα (όλα με κλάψες και απειλές), μου έχει γεμίσει το inbox. Υπάρχει τρόπος να τον μπλοκάρω αλλά να μπορώ να ανταλλάσω πμ με άλλα μέλη?
Σε απειλει να σε στειλει στη Ρωσσια;
-
Οχι ότι είμαι κουτσομπολης αλλα τι πμ;;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Thanks BILL33, δε το ήξερα.
Πάρτε μια ιδέα από το λινκ της υπογραφής μου και αν θέλετε ανεβάζω και άλλα
-
Αυτά είναι παλιά μωρέ. Φρέσκα κουλούρια.
-
Αααααα την υπογραφή την έχουμε βαρεθεί πια...φρέσκα θελουμε
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω για πολλοστή φορά συγνώμη για την ασχετοσύνη μου.
Τι είναι όλα αυτά τα διαφημιστικά μηνύματα που παρελαύνουν ακριβώς πάνω από το κεντρικό μενού του φόρουμ?
Μπαίνουμε να κοιτάξουμε ή καλύτερα ας μείνουμε φίλοι? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω για πολλοστή φορά συγνώμη για την ασχετοσύνη μου.Τι είναι όλα αυτά τα διαφημιστικά μηνύματα που παρελαύνουν ακριβώς πάνω από το κεντρικό μενού του φόρουμ?
Μπαίνουμε να κοιτάξουμε ή καλύτερα ας μείνουμε φίλοι?Διαφημίσεις απο την google.Τι θα κάνεις είναι δικό σου θέμα
-
Μήπως θα ήταν καλύτερα για ένα τέτοιο μεγάλο forum να γράφατε σε κάθε ανάρτηση ban τους ακριβείς λόγους; Πχ ο χρήστης τάδε έφαγε ban λόγω χ προειδοποιήσεων από τα θέματα α,β,γ κλπ κλπ ή επειδή είπε αυτό/εκείνο/το άλλο ώστε να τα βλέπουν οι υπόλοιποι και να φοβούνται και να μαζεύονται κάπως μπααααας και δούμε ποτέ μια ήρεμη μέρα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μήπως θα ήταν καλύτερα για ένα τέτοιο μεγάλο forum να γράφατε σε κάθε ανάρτηση ban τους ακριβείς λόγους; Πχ ο χρήστης τάδε έφαγε ban λόγω χ προειδοποιήσεων από τα θέματα α,β,γ κλπ κλπ ή επειδή είπε αυτό/εκείνο/το άλλο ώστε να τα βλέπουν οι υπόλοιποι και να φοβούνται και να μαζεύονται κάπως μπααααας και δούμε ποτέ μια ήρεμη μέραΝα έχει μια τέτοια απορία ένας καινούργιος ρε φίλε να το καταλάβω. Αλλά ένας παλιός?
Απλά πράγματα.
Ποιός πήγε για 'μπάνιο' ?Κατάλογος μελών
Αρχικό γράμμα μέλους
Κατάταξη μέσω δημιοσιεύσεων
Βρίσκεις το μέλος και βλέπεις τα τελευταία ποσταρίσματα.9,5 φορές στις 10 ο λόγος που πήγε για μπάνιο είναι στα πολύ πρόσφατα ποστ.
-
Ναι ρε συ τα ξέρω τα παραπάνω Για να μη κάθεσαι να ψάχνεις λέω, όχι ότι με αφορά γιατί διώχθηκε ο καθένας
-
Δε σε αφορα, αλλα το ψαχνεις και το θετεις και σαν πρόβλημα.
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Έγραψα
μπλα μπλα μπλα ώστε να τα βλέπουν οι υπόλοιποι και να φοβούνται και να μαζεύονται κάπως μπααααας και δούμε ποτέ μια ήρεμη μέραπιο σαφής πεθαίνω
-
You do that. Συνήθως φασαρία κανουν όσοι ξέρουν ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλα τον λογο. Με λεπτομέρειες οχι συνοπτικά οπως γράφεται σε κάθε αποβολή χρήστη.
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Έγραψαμπλα μπλα μπλα ώστε να τα βλέπουν οι υπόλοιποι και να φοβούνται και να μαζεύονται κάπως μπααααας και δούμε ποτέ μια ήρεμη μέρα
πιο σαφής πεθαίνω
Μήπως να παλουκώνουμε τα κεφάλια των μπαναρισμένων στην αρχική σελίδα για να τα βλέπουν καλύτερα ;
-
Παλιο google διαφημισεις!!!!
Την μια διαφημιζουν επιπεδη κοιλια και γυμναστικη (vacu power) και την αλλη διαφημιζουν εκπτωση σε Πιτσα!!!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]