-
Auto pou tha eprepe prwta na provlhmatisei tous 4-troxous nomizw einai ekeino to aparadekto arthro gia to rally Tourkias me tis xudaies istorikes plhrofories (Agglikh ekdosh).
Thelw na pisteuw oti kapoia antidrash tha uparksei ek merous twn 4-troxwn.
-
Διάβασε το σχετικό άρθρο στην Ελληνική έκδοση που είναι τα μέγιστα μεταποιημένο.
Οι 4Τροχοί τι; Εχουν ξεκάθαρη θέση σε σχέση με το Ράλι Τουρκίας.
Κάτι θέλεις να πεις, αλλά μένεις στα υπονοούμενα.
ΣΧάλλαξε σε ελληνικούς χαρακτήρες
-
Aυτο που λέει ο sinnerman,αν κατάλαβα καλά, είναι ότι στο Αγγλικό XS στο άρθρο για το Ραλλυ Τουρκίας υπάρχουν πολλές ιστορικές ανακρίβειες, πράγμα που διαπίστωσα και εγώ! Ειναι ένα ατόπημα στο οποίο συχνα πέφτουν οι Αγγλοι όπως και με την περίπτωση της ΠΓΔΜ, που την ονόμασαν αυθαίρετα Μακεδονία στον ποδοσφαιρικό αγωνα μεταξύ τους, και μάλιστα έκαναν και ντοκυμαντερ μέσα στις ανακρίβιες και τελείως ανιστόριτο!!! Το θέμα είναι αν οι Τεχν. Εκδ σαν συνεργάτες του XS στην Ελλάδα μπορουν να καταφέρουν να διορθωθούν οι ανακρίβιες που αναφέρονται στο εν λόγω άρθρο
-
Ο χρήστης Megane έγραψε:
ΕΓΙΝΕ!
Οι προτάσεις σας, διαταγή!
(οπότε ετοίμασε κ. Γιάννη μας τα στατιστικά σε σχέση με τα μαν του μαν ώστε να τα δημοσιεύσουμε στους 4Τ Δεκ)
ΣΧ(τη διαφορά κόστους ανάμεσα σε 4Τ-Ράλι ΧΣ και Φ1 λόγω 4πλάσιου τιράζ θα τη χρεώσουμε στο Γιάννη)
OK Στρατη! Θα σου στειλω τον αριθμο της πιστωτικης μου.
Τα στατιστικα θα ειναι ετοιμα (πιστευω ) μετα το RAC.
-
Ο χρήστης sinnerman έγραψε:
Auto pou tha eprepe prwta na provlhmatisei tous 4-troxous nomizw einai ekeino to aparadekto arthro gia to rally Tourkias me tis xudaies istorikes plhrofories (Agglikh ekdosh).Thelw na pisteuw oti kapoia antidrash tha uparksei ek merous twn 4-troxwn.
Εννοείς ότι στην Ευρώπη διαβάζουν διαφορετικά πράγματα από εμάς? Ως προς τι? Μπορείς να μας εξηγήσεις καλύτερα?
-
Καλό το τεύχος αλλά....λίγο. δύο μέρες ήταν η ζωή του και χαλαρά μάλιστα. Θέλουμε περισσοτερη ύλη. Ξέρω, ξέρω....δεν είναι στο δικό σας χέρι κλπ κλπ
-
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΕΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΑΣ ΦΑΜΠΙΑΤΟΥ
Η ΑΦΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ.
ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ -
'The warlike Turks founded two major empires, the Byzantine and Ottoman. The latter spread into Europe, only being repulsed at Vienna'
Gia to Rally Anatolian απλα διαβαστε στα Motorsport News. Μπηκε στο ημερολογιο και δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα για το αν μας αρεσει αλλα ουτε και για το αν θα μπορουσαμε να το αποτρεψουμε... Οι Ζηλανδοι ειχαν 2 service parks kai o Richards τους εκρακσε. Κανει οτι θελει γιατι εχει βαλει το WRC στις T.V και οι κατασκευαστες το χρειαζονται επειγοντως. Το Ακροπολις το αγαπανε τα τμηματα marketing kai advertising γιατι διxνει το ποσο τελειο ειναι το προιον τους οποτε δεν πρεπει να κυνδινευουμε. Δεν υπαρχουν παραδωσιακοι πια αγωνες. Αν στο Μοντε ανοιξει μυτη δεν θα κσαναδουν ραλλυ τα επομενα 50 χρονια. Μια εκεινηση απο Ιαπωνια θα ικανοποιουσε πολυ...Κραταμε καλα με το Ακροπολις, αλλα το ΠΠΡ εγινε WRC και δεν θα μα χαριστουνε. Δεν εκανα κανενα υπαινιγμο πριν, απλα οπως αυτοι απαιτουν για το πως θα ειναι το περιοδικο και τι υφος θα εχει ετσι πρεπει και εσεις αν οχι να κανετε το ιδιο τουλαχιστον να μπορειτε να στειλετε ενα μεγα σιζε κσεχεστηριο e-mail με κανα κεφαλαιο εγκυκλοπαιδιας σαν attach.
Ζητω πολλa;;;; -
Ο χρήστης Megane έγραψε:
Θελουμε μια αφισα Marcus! Γινεται? Αν οχι, βαλτε τη στους 4Τ Νοεμβριου.ΕΓΙΝΕ!
Οι προτάσεις σας, διαταγή!
(οπότε ετοίμασε κ. Γιάννη μας τα στατιστικά σε σχέση με τα μαν του μαν ώστε να τα δημοσιεύσουμε στους 4Τ Δεκ)
ΣΧ(τη διαφορά κόστους ανάμεσα σε 4Τ-Ράλι ΧΣ και Φ1 λόγω 4πλάσιου τιράζ θα τη χρεώσουμε στο Γιάννη)
MΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Η ΑΦΙΣΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ MARKUS ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Ωραίο πράγμα να δίνουμε εντολές και να εκτελούνται αμέσως....Το φόρουμ πάντως ακούγεται....ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ. -
Sto Rally XS vriskete i afisa Marcus????????
-
Ο χρήστης CYPRUS.WRC έγραψε:
Sto Rally XS vriskete i afisa Marcus????????Όχι, στους 4Τ του Νοεμβρίου.
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Ποτε κυκλοφορει το τευχος Οκτωβριου?Θελουμε μια αφισα Marcus! Γινεται? Αν οχι, βαλτε τη στους 4Τ Νοεμβριου.
Φοβερη η αφισσα και τεραστιων διαστασεων! Εχει ηδη τοιχοκολληθει (για να ακριβολογω, εχει πορτοκολληθει ). Χιλια ευχαριστω.
Ειδα και το head2head μεταξυ Colin & Carlos. Συνεχιζω για τα υπολοιπα ζευγαρια.
Συνεντευξη Corrado βλεπω, και αλλο πλουσιο υλικο. Το καλυτερο δωρο για το weekend.
-
Φοβερη η αφισσα και τεραστιων διαστασεων! Εχει ηδη τοιχοκολληθει (για να ακριβολογω, εχει πορτοκολληθει ). Χιλια ευχαριστω.Θυροκόλληση!!!
Να που μια φορά είναι για καλό!!! -
Tha agoraso 2 tefxi 4troxoi mipos kai katastrafi i mia!!!
Na exo alli!! -
Ο χρήστης CYPRUS.WRC έγραψε:
Tha agoraso 2 tefxi 4troxoi mipos kai katastrafi i mia!!!
Na exo alli!!Μη βαζεις ιδεες...
Να σου πω αλλη μια αφισσα χρειαζεται. Για το σπιτι, το γραφειο, το αυτοκινητο που λενε και τα τηλεμαρκετινγκ!
-
Καλή η αφισσα του Μάρκους... Και των Ιαβέρη-Στεφανή όμως, εντυπωσιακή... Γιαααα κοπιάστε!
Στο Formula 1 που κυκλοφορεί μεθαύριο ανήμερα της γιορτής μου και μία πριν το Μαύρο Ρόδο και άλλη έκπληξη... Ηχητική! Βροντάνε οι κόφτες... -
Re pedia diavasa to arthro gia to Anatolian Rally kai ta pira sto kranio!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ekseftelistiko re pedia!
-
Το rallyXS ερχεται με (χριστουγεννιατικο) δωρο ενα DVD με την ανασκοπηση του WRC 2002! Αναμενουμε με αγωνια...
-
Το rallyXS ερχεται με (χριστουγεννιατικο) δωρο ενα DVD με την ανασκοπηση του WRC 2002! Αναμενουμε με αγωνια...Καλόοοοοο!!!!!!!!
Πότε βγαίνει περίπτερα;
Το προλαβαίνω μέχρι το Σάββατο που φεύγω; -
Pote tha kikloforosi?????????????????
Rally XS