-
Σχετικά με το μετρό και τις επεκτάσεις του χωρίς υποδομή για parking...
Σήμερα το πρωί στο μετρό Αγίου Δημητρίου ήταν δύο περιπολικά και έγραφαν όσους είχαν παρκάρει παράνομα, όχι μόνο επί της βουλιαγμένης αλλά και στους γύρω δρόμους...Γνωρίζω το χαμό που επικρατεί εκεί -κυρίως το πρωί- αλλά μια σχετική ανοχή θα έπρεπε να υπάρχει νομίζω
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Σήμερα το πρωί στο μετρό Αγίου Δημητρίου ήταν δύο περιπολικά και έγραφαν όσους είχαν παρκάρει παράνομα, όχι μόνο επί της βουλιαγμένης αλλά και στους γύρω δρόμους...Γνωρίζω το χαμό που επικρατεί εκεί -κυρίως το πρωί- αλλά μια σχετική ανοχή θα έπρεπε να υπάρχει νομίζω
επί της βουλιαγμένης, καμία ανοχή! Είναι το σημείο που στενεύει και γίνεται χαμός. Στα γύρω στενά έχεις απόλυτο δίκιο. Εν τω μεταξύ, την κατάσταση επιδεινώνουν οι κάτοικοι, που απλώνουν μπροστά στα σπίτια τους ότι μπορείς να φανταστείς (καρέκλες, καδρόνια, πεθερές κλπ) για να κρατάνε θέσεις...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
επί της βουλιαγμένης, καμία ανοχή! Είναι το σημείο που στενεύει και γίνεται χαμός.
Συμφωνώ κι εγώ ότι τα παρκαρισμένα επί της Βουλιαγμένης δημιουργούν αρκετά μεγάλο πρόβλημα, όπως επίσης και τα ταξί που σταματούν μπροστά στο σταθμό + λεωφορεία + αυτοκίνητα και πολλές φορές μένει μόνο η αριστερή γι'αυτούς που κινούνται κανονικά!
-
Επειδη μενω κι εγω στην περιοχη επιβεβαιωνω τα περι τρελοκομειου. Η Βουλιαγμενης εχει γινει parking για να σταματαει ο κθε παπαρας για '2 λεπτα' και οι μικροσυγκρουσεις (και οι πιο σοβαρες) ειναι καθημερινο φαινομενο. Σωστο αυτο με τα καδρονια και τους μονιμους κατοικους, μην ξεχνατε ομως οτι αν ξυπνουσατε ενα πρωι και βλεπατε την πρωην ησυχη γειτονια σας να εχει κατακλυστει απο χιλιαδες τονους αυτοκινουμενης λαμαρινας (σε ολες τις πιθανες... στασεις, πανω, κατω και πλαγιως των πεζοδρομιων, διπλο-τριπλοπαρκαρισμενα, δεκα ποντους -στην κυριολεξια- απο την πορτα σας), θα κανατε το ιδιο...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σωστο αυτο με τα καδρονια και τους μονιμους κατοικους, μην ξεχνατε ομως οτι αν ξυπνουσατε ενα πρωι και βλεπατε την πρωην ησυχη γειτονια σας να εχει κατακλυστει απο χιλιαδες τονους αυτοκινουμενης λαμαρινας (σε ολες τις πιθανες... στασεις, πανω, κατω και πλαγιως των πεζοδρομιων, διπλο-τριπλοπαρκαρισμενα, δεκα ποντους -στην κυριολεξια- απο την πορτα σας), θα κανατε το ιδιο...Που το ξέρεις ότι όλοι το ίδιο θα κάναμε; Πως είσαι σίγουρος ότι όλοι είμαστε τόσο απολίτιστοι;
-
Από τη στιγμή που ο δρόμος (ή το πεζοδρόμιο) δεν βρίσκεται υπό την κυριότητά μου, δεν μπορώ να απλώσω καδρόνια ή καρέκλες ή γλάστρες. Απλά και λογικά.
-
Πολυ μου αρεσει που καποιοι κατοικοι προαστιων και 'ησηχων γειτωνιων' δεχονται μια απο τα ιδια...
Οταν η πλειοψηφια αυτων, εκανε καφριλικια και παρκαρε κλεινωντας εισοδους και αλλα καφριλικια στο κεντρο ηταν καλα, τωρα ομως δεν τους αρεσει. ΚΡΑΞΙΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Πολυ μου αρεσει που καποιοι κατοικοι προαστιων και 'ησηχων γειτωνιων' δεχονται μια απο τα ιδια...
Οταν η πλειοψηφια αυτων, εκανε καφριλικια και παρκαρε κλεινωντας εισοδους και αλλα καφριλικια στο κεντρο ηταν καλα, τωρα ομως δεν τους αρεσει. ΚΡΑΞΙΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕποιον κράζεις? Δεν κατάλαβα καλά
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Από τη στιγμή που ο δρόμος (ή το πεζοδρόμιο) δεν βρίσκεται υπό την κυριότητά μου, δεν μπορώ να απλώσω καδρόνια ή καρέκλες ή γλάστρες. Απλά και λογικά.Το πεζοδρομιο ομως δεν ειναι στην κυριοτητα κανενος. Ουτε των οδηγων. Η κανω λαθος; Δεν πιανουν παντα θεση παρκινγκ αυτοι με τα καδρονια. Μπορει απλα να θελουν να βγαινουν ανενοχλητοι απο το σπιτι τους και να μην ασφυκτιουν απο τον καθε ασυνειδητο... Κι εγω δεν καταλαβαινω αυτη τη λογικη του κραξιματος παραπανω
-
Κραζω οποιον καφρο θεωρουσε λογικο να κανει καφριλες σε αλλες περιοχες, επειδη η δικη του δεν ηταν στις 'επικυνδηνες'...
Εξηγουμαι...
Πολλοι, θεωρουσαν μεχρι προτινως λογικο να πηγαινουνε κεντρο και να κλεινουνε τους καδους (το πιο ηπιο) να κλεινουνε ραμπες, να κλεινουνε εισοδους πολυκατοικιων, παρκινγκ, να διπλοπαρκαρουν, επειδη ολα αυτα δεν τους αγγιζαν...
Αυτοι οι ιδιοι ειναι που τωρα, θιχτηκαν που γινεται το ιδιο 'στην ησηχη γειτονια τους' και γιαυτο καταφεγουν παλι σε καφριλες με καδρονια-καρεκλες, και καρπουζια για να μην τους πιανουν θεσεις.
Τσου ρε λακηδες, καθηστε απανω τωρα. Το εχω στο προγραμμα πλεον να παρκαρω μπροστα σε εισοδους πολυκατοικιων στα προαστια ακομα και αν υπαρχει αλλου θεση, γιατι μια κυρατσα μου την ειπε Επειδη το εβαλα μπροστα στην πορτα της (νομιμα κατω απο το πεζοδρομιο)Προσοχη επειδη μερικοι ψαχνεστε για να μου την πειτε, δεν μιλαω για ολους... Απλα πολλοι, εινε ετσι και το ξερετε κατα βαθος, απλα δεν θελετε να το παραδεχτειτε. Θεωρουν οτι στο κεντρο ζουνε ζωα που ειναι υποχρεωμενα να ανεχονται την καθε καφριλα, ενω στα προαστια ειναι 'αλλος κοσμος' ΦΤΟΥ! γελοιοι...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το πεζοδρομιο ομως δεν ειναι στην κυριοτητα κανενος. Ουτε των οδηγων. Η κανω λαθος; Δεν πιανουν παντα θεση παρκινγκ αυτοι με τα καδρονια. Μπορει απλα να θελουν να βγαινουν ανενοχλητοι απο το σπιτι τους και να μην ασφυκτιουν απο τον καθε ασυνειδητο... Κι εγω δεν καταλαβαινω αυτη τη λογικη του κραξιματος παραπανωΟι οδηγοί φταίνε και κατά τη γνώμη μου πρέπει να τρώνε πολύ όμορφα σερβιρισμένες κλήσεις. Αλλά, οποιαδήποτε ενέργεια του στυλ 'βάζω καδρόνια, ρόδες γεμισμένες με τσιμέντο κλπ.' είναι εξίσου κατακριτέες. Όπως είπες, δεν είναι τσιφλίκι κανενός.
-
Πρόστιμο προβλέπεται και για τους τύπους που βάζουν εμπόδια στο δρόμο. Μάλιστα είναι τσουχτερό, 150
-
Ελατε μωρε τωρα...
Δυσκολο ειναι να βρεις ποιος το εκανε?? Αν πεταξεις επιδεικτικα το εμποδιο παραπερα και παρκαρεις, με τη μια θα σκασει ο βλακας ειτε να σε βρισει, ειτε μολις στριψεις τη γωνια... -
Αν πάρω την καρέκλα ή τη γλάστρα τι κυρώσεις έχω;
Φτιάχνουμε και καινούριο σπίτι...
-
'Επανέρχονται' τα διόδια;
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Αυτό που δεν μας έχουν εξηγήσει ακόμα βέβαια είναι πως πήζουν όλοι οι μεγάλοι οδικοί άξονες (Κηφισσός, παραλιακή, Κηφισσίας, Θηβών, Καβάλας κλπ) που δεν έχουν και μεγάλη σχέση με το κέντρο.
Βέβαια στο κείμενο αναφέρονται οι 'μαγικές λέξεις': Έλληνες συγκινωνιολόγοι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
'Επανέρχονται' τα διόδια;http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Αυτό που δεν μας έχουν εξηγήσει ακόμα βέβαια είναι πως πήζουν όλοι οι μεγάλοι οδικοί άξονες (Κηφισσός, παραλιακή, Κηφισσίας, Θηβών, Καβάλας κλπ) που δεν έχουν και μεγάλη σχέση με το κέντρο.
Βέβαια στο κείμενο αναφέρονται οι 'μαγικές λέξεις': Έλληνες συγκινωνιολόγοι
Τι αλλο θα σκαρφιστούν ακομα για να μας τα πάρουν ? Αντε να έρθει και φορος κατοχής και στα αυτοκινητα, τα τέλη πανε +20% από τον Οκτώβριο ......
-
Το ένα μετά το άλλο τα ανέκδοτα
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
Και παρότι ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει ότι το μέτρο δεν απέδωσε και τόσο... Και παρά τις συνεχείς καταγγελείες για παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τους χειριστές του συστήματος...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Και παρότι ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει ότι το μέτρο δεν απέδωσε και τόσο... Και παρά τις συνεχείς καταγγελείες για παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τους χειριστές του συστήματος...Αρνητικά αποτελέσματα είχε (και βέβαια έπιανε μόνο τα αυτοκίνητα με αγγλικές πινακίδες) και φυσικά ότι αρνητικό των 'άλλων' θα το υιοθετήσουμε εμείς.
Θα μας υποχρεώσουν να βάλουμε τσιπάκι;
άκουσα και το 'τρελλό' σήμερα στο ραδιόφωνο, ότι το τσιπάκι θα καταγράφει τις εισόδους-εξόδους στο 'δακτύλιο' και η χρέωση θα έρχεται με το σήμα των τελών (αναλυτικά)
-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N13&aa=1
όχι μην παίρνετε αυτοκίνητο, χρησιμοποιείτε ΜΜΜ ή μήπως να μετακομίσουν; ή ν'αλλάξουν δουλειά;
Αστικές συγκοινωνίες και Επεκταση Μετρό