-
Όπως το κάνει και ο τυπάς εδώ http://www.youtube.com/watch?v=ukvbi3-w9nA
Στο πρώτο βίντεο το έδαφος φαίνεται βρεγμένο. Ακόμη και χωρίς 'αράχνη' γίνεται.
Στο δεύτερο οκ, έχει χιόνι κάτω, αυτό δεν φτάνει? -
-
σωστα, αλλα στο τελος το παλληκαρι λεει οτι αυτη η τεχνικη ειναι μονο για πιστα και οχι για δημοσιο δρομο...
οποτε πρακτικα πως ντριφταρεις για να σωσεις την ζωη σου σε μια απιθανα δυσκολη κατασταση...;;
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
σωστα, αλλα στο τελος το παλληκαρι λεει οτι αυτη η τεχνικη ειναι μονο για πιστα και οχι για δημοσιο δρομο...οποτε πρακτικα πως ντριφταρεις για να σωσεις την ζωη σου σε μια απιθανα δυσκολη κατασταση...;;
Aν σου επιτεθούν εξωγήινοι πχ;
Ο Γκοτζίλα;
Μετεωρίτες; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
σωστα, αλλα στο τελος το παλληκαρι λεει οτι αυτη η τεχνικη ειναι μονο για πιστα και οχι για δημοσιο δρομο...
οποτε πρακτικα πως ντριφταρεις για να σωσεις την ζωη σου σε μια απιθανα δυσκολη κατασταση...;;
Aν σου επιτεθούν εξωγήινοι πχ;
Ο Γκοτζίλα;
Μετεωρίτες;παναγιτσα μου!!
εγω ελεγα κατι πιο γηινο..καναν λαδακι στο δρομο, καμια αρκουδα στην Εγνατια... -
Ποιος είσαι;Ο Βιν ο Ντίζελ;
-
τι να πει ο ταξιτζης μπροστα μου!!...
-
Θα αποφυγεις εμπόδιο με drift ? Ακόμη και να έχεις τις ικανότητες τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν τόσα ηλεκτρονικά που δεν θα πετύχει (εκτός αν κυκλοφορείς με όλα αυτά απενεργοποιημένα, αν απενεργοποιούνται όλα). Πόσο μάλλον στο συγκεκριμένο golf (και σε όλα όσα έχουν ανάλογα συστήματα) όπου φρενάρει μόνο του αν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σύγκρουσης (η αν δεν μπορεί να αποφευχθεί).
Είχε πάρει το μάτι μου μια (ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη) συζήτηση για έναν που σήκωσε χειρόφρενο για να μειώσει την υποστροφή (και τελικά τράκαρε) και το κατα πόσο αυτό επηρέασε το esp με το οποίο ενδέχεται (κατα μερικούς) να είχε αποφύγει τη σύγκρουση αν δεν το είχε βγάλει εκτός παραμέτρων λειτουργίας με το χειρόφρενο.
drift με ηλεκτρικο χειροφρενο..πως γινεται;;