-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
να σας ρωτησω κατι . απο τοτε που εχω το πισι μου και μπαινω ιντερνετ παντα μα παντα η ταχυτητα που μπαινω δεν ξεπερνα τα 40,0 kbit . εχω κανονικη συνδεση ουτε isdn και τετοια . το μοντεμ δεν φταιει γιατι το εχω αλλαξει ,ειναι εσωτερικο . και τωρα που εβαλα sp2 μπαινει ιντερνετ με 33,6πρωτα αλλες φορες εμπαινε με 38,6 , 36,6 κ.τ.λ και μερικες φορες εμπαινε με 40,0 μια φορα ειχε μπει με 41,0 .
δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα , πειτε μου την γνωμη σας .
Γι' αυτό πρέπει να φταίει ο provider που έχεις. Πιθανόν να έχει πολλούς χρήστες στη περιοχή σου και να μπαίνουν ταυτόχρονα αρκετοί, οπότε... .
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
[snip]
κάποια fora πάντως, έχουν πολλά smilies και μπορείς να τραβήξεις και από κει, με 'copy image location' και paste μέσα σε [img]...[/iμg]πχ.
http://www.myphone.gr/forum/misc.php?ac ... smilies&s=
http://www.alfisti.gr/forum/posting.php?mode=smilies
http://emoticons.muller-godschalk.com/yahoo.htmlΆντε πάλι, σε νέο... τριπάκι με βάλατε
-
φυσικά μπορείς να ξαναβάλεις firefox! Έχει Pluginάκι που τραβάει smilies από μια database που έχει χιλιάδες και ανανεώνεται συνεχώς.κάποια fora πάντως, έχουν πολλά smilies και μπορείς να τραβήξεις και από κει, με 'copy image location' και paste μέσα σε [img]...[/iμg]
πχ.
http://www.myphone.gr/forum/misc.php?ac ... smilies&s=
http://www.alfisti.gr/forum/posting.php?mode=smilies
http://emoticons.muller-godschalk.com/yahoo.htmlΤο smiley xtra αλλά ο φίλος Χάρης χρησιμοποιεί MAXTHON!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γι' αυτό πρέπει να φταίει ο provider που έχεις. Πιθανόν να έχει πολλούς χρήστες στη περιοχή σου και να μπαίνουν ταυτόχρονα αρκετοί, οπότε... .όχι μόνο. Συχνά είναι και θέμα κέντρου του ΟΤΕ. Περίεργο πάντως που έπεσε η ταχύτητα με το SP2... Εκτός αν έγινε συμπτωματικά.
-
Γι' αυτό πρέπει να φταίει ο provider που έχεις. Πιθανόν να έχει πολλούς χρήστες στη περιοχή σου και να μπαίνουν ταυτόχρονα αρκετοί, οπότε... .
όχι μόνο. Συχνά είναι και θέμα κέντρου του ΟΤΕ. Περίεργο πάντως που έπεσε η ταχύτητα με το SP2... Εκτός αν έγινε συμπτωματικά.
μπορει , ο provider ti einai ?
-
όχι μόνο. Συχνά είναι και θέμα κέντρου του ΟΤΕ. Περίεργο πάντως που έπεσε η ταχύτητα με το SP2... Εκτός αν έγινε συμπτωματικά.
Τι συμπτωματικά; Η ΟΤΕnet είναι για πολλές κλωτσιές τελευταία..
ΥΓ. Maxthon & ξερό ψωμί Σάββα
-
'Σεβαστιανέ' provider είναι ο πάροχος της σύνδεσης σου στο διαδίκτυο. Λάθος μου το να χρησιμοποιήσω τον ξένο όρο αλλά νόμιζα ότι το γνώριζες. Αν έχεις ΟTE net 'καλά κρασά', μια φορά την χρησιμοποίησα πριν από 5 περίπου χρόνια και απο τότε μακριά τουλάχιστον στη Κυψέλη.
Μια και το έφερε η κουβέντα, τι ταχύτητες σύνδεσης συνήθως έχεται όσοι έχεται απλή γραμμή και με ποιά εταιρεία;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μια και το έφερε η κουβέντα, τι ταχύτητες σύνδεσης συνήθως έχεται όσοι έχεται απλή γραμμή και με ποιά εταιρεία.αν μιλάς για PSTN γραμμή, μέχρι 49kbps με σύνδεση Πολυτεχνείου, όχι πάνω από 46,6kbps με Forthnet. Πιο σταθερή η Forthnet όμως και περισσότερες γραμμές.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'Σεβαστιανέ' provider είναι ο πάροχος της σύνδεσης σου στο διαδίκτυο. Λάθος μου το να χρησιμοποιήσω τον ξένο όρο αλλά νόμιζα ότι το γνώριζες. Αν έχεις ΟTE net 'καλά κρασά', μια φορά την χρησιμοποίησα πριν από 5 περίπου χρόνια και απο τότε μακριά τουλάχιστον στη Κυψέλη.Μια και το έφερε η κουβέντα, τι ταχύτητες σύνδεσης συνήθως έχεται όσοι έχεται απλή γραμμή και με ποιά εταιρεία;
Εδώ και κανα 6μηνο 46,6 με OTEnet (pιο πριν έφτανε μέχρι 48-49 kbps)
-
Παιδιά ποιά η άποψή σας για την Sparknet...πρόκειται να χτυπήσω μια 12μηνη ISDN64 και θέλω να γνωρίζω...
Από όσους ρώτησα μέχρι στιγμής μου λένε καλά λόγια.
-
Για να απαντήσω κι εγώ στην ερώτησή μου.
Altecnet (από τότε που λεγόταν Aias net), όταν μπαίνω με pstn 54,4 και κάποιες ελάχιστες φορές έχω δεί 53,3 και 48,8. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'
Ìéá êáé ôï Ýöåñå ç êïõâÝíôá, ôé ôá÷ýôçôåò óýíäåóçò óõíÞèùò Ý÷åôáé üóïé Ý÷åôáé áðëÞ ãñáììÞ êáé ìå ðïéÜ åôáéñåßá;ISDN 64 ìå óýíäåóç ðáíåðéóôçìßïõ.
-
Έχω το Office 2003, την Αγγλική έκδοση. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχει ορθογραφικό έλεγχο για την ελληνική γλώσσα.
Τι μπορώ να κάνω;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έχω το Office 2003, την Αγγλική έκδοση. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχει ορθογραφικό έλεγχο για την ελληνική γλώσσα.Τι μπορώ να κάνω;
Να αγοράσεις τον ελληνικό ορθογράφο του Office
-
- Βρίσκεις τα Proofing Tools της MS. Είναι σε χωριστό CD και προσφέρουν ορθογραφικό έλεγχο σε πολλές γλώσσες.
- Βρίσκεις από κάποια ελληνική εγκατάσταση (όχι στο CD) του Office (ας πούμε από έκδοση 2000 και πάνω) τον ΚΡΥΦΟ φάκελο Proof. Αυτός έχει μέγεθος κάπου 30 ΜΒ. Σβήνεις τον αντίστοιχο δικό σου και τον αντικαθιστάς με αυτόν που έχεις πάρει με τα περιεχόμενά του. Αυτό ήταν.
Για να δεις κρυφούς φακέλους στα WinXP: Windows Explorer>Tools(Εργαλεία)>Folder Options (Επιλογές Φακέλων)>View>Τσεκάρισμα του 'Show hidden files and folders'.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά ποιά η άποψή σας για την Sparknet...πρόκειται να χτυπήσω μια 12μηνη ISDN64 και θέλω να γνωρίζω...Από όσους ρώτησα μέχρι στιγμής μου λένε καλά λόγια.
Εγώ πρώτη φορά την ακούω...
-
Χτύπα μια 6μηνη-12μηνη ADSL να βρεις την υγειά σου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χτύπα μια 6μηνη-12μηνη ADSL να βρεις την υγειά σου.Η καλλυτερη λυση .Εγω εβαλα ενα DSL in a box .170
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
¸÷ù ôï Office 2003, ôçí ÁããëéêÞ Ýêäïóç. Ôï ðñüâëçìá ìïõ åßíáé üôé äåí Ý÷åé ïñèïãñáöéêü Ýëåã÷ï ãéá ôçí åëëçíéêÞ ãëþóóá.Ôé ìðïñþ íá êÜíù;
Óôåßëå ìïõ ôï mail óïõ ìå Ýíá pm íá óïõ óôåßëù Ýíá exe êáé ìåôÜ èá åßóáé êïìðëÝ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- Βρίσκεις τα Proofing Tools της MS. Είναι σε χωριστό CD και προσφέρουν ορθογραφικό έλεγχο σε πολλές γλώσσες.
- Βρίσκεις από κάποια ελληνική εγκατάσταση (όχι στο CD) του Office (ας πούμε από έκδοση 2000 και πάνω) τον ΚΡΥΦΟ φάκελο Proof. Αυτός έχει μέγεθος κάπου 30 ΜΒ. Σβήνεις τον αντίστοιχο δικό σου και τον αντικαθιστάς με αυτόν που έχεις πάρει με τα περιεχόμενά του. Αυτό ήταν.
Για να δεις κρυφούς φακέλους στα WinXP: Windows Explorer>Tools(Εργαλεία)>Folder Options (Επιλογές Φακέλων)>View>Τσεκάρισμα του 'Show hidden files and folders'.
Εισαι απιστευτος!
Ουτε που το ειχα φανταστει και μου ειχαν σπασει τα νευρα χωρις διορθωτη!
THANKS!!!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]