-
Ψάχνω την καλύτερη, γρηγορότερη, πιο εξυπηρετική εταιρία οδικής βοήθειας!:D Ξέρει κανείς τι τιμές παίζουν και προς τα πού να στραφώ από προσωπική σας εμπειρία; Ευχαριστώ!
-
Ψάχνω την καλύτερη, γρηγορότερη, πιο εξυπηρετική εταιρία οδικής βοήθειας!:D Ξέρει κανείς τι τιμές παίζουν και προς τα πού να στραφώ από προσωπική σας εμπειρία; Ευχαριστώ!
-
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ψάχνω την καλύτερη, γρηγορότερη, πιο εξυπηρετική εταιρία οδικής βοήθειας!:D Ξέρει κανείς τι τιμές παίζουν και προς τα πού να στραφώ από προσωπική σας εμπειρία; Ευχαριστώ!Να πάρει...πως δε το σκέφτηκα νωρίτερα να ρωτήσω και εγώ εδω;
Τέλος παντων την Παρασκευή που μας πέρασε γράφτηκα στην εταιρία που διαφήμιζε κάποτε ο ιππότης της ασφάλτου με 80 ευρώπουλα το χρόνο(express service).
Πολύ καλή εντύπωση μου είχε κάνει και η οδική βοήθεια της interamerican. Πέρσι είχαμε αποκλειστεί 5 αυτοκίνητα εν μέσω χιονοθύελλας(-18C ,εγώ με αλυσίδες..) στο παράδρομο της εγνατίας προς το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης. Μετά από λίγες ώρες εμφανίστηκε ερπυστριοφόρο!! της πυροσβεστικής ακολουθούμενο από γερανό της interamerican!! που ήρθε να βοηθήσει ασφαλισμένο στην εν λόγω εταιρία που είχε παγιδευτεί στα χιόνια.
Τελικά βοηθήσανε και εμένα μετά τις φιλότιμες πλήν άκαρπες προσπάθειες των πυροσβεστών( από τον πάγο που είχε πιάσει το αυτοκίνητο δεν μπορούσαν να περάσουν από καπου το συρματόσχοινο). Διάλογος μεταξύ πυροσβεστών...
-Πάμε για τους άλλους ,αυτό (το matiz μου) έχει παγώσει τελείως ,ακόμα κι αν τον βγάλουμε σιγά μη πάρει μπροστά .
-Φίλε ,να πούμε την interamerican να σε τραβήξει; έτσι κι αλλιώς αποκλείεται να πάρει μπροστά.
Χά, που να ξέρανε οτι είχα συνθετικά λαδια 5W40 και παραφλού με προδιαγραφές για -30 .(Τώρα γελάω ,τότε τους άκουγα έντρομος)
Τελικά οι της ineramerican ξέρανε οτι το μεταλλικό ματζαφλάρι που είχα στο πορτ μπαγκάζ μπαίνει στην ειδική υποδοχή του προφυλακτήρα(εγώ δεν το ήξερα ούτε και οι πυροσβέστες) και με τραβήξανε εύκολα( με τον αέρα να τρυπάει κόκκαλα).
Το καλύτερο που θυμάμαι μετά είναι το matiz να παίρνει μπρός με την πρώτη και οι πυροσβέστες να κοιτάνε σα να είδανε κάποιον εξωγήινο.
Έδωσα στα παιδιά 50 ευρώ και ευχαρίστησα την τύχη μου.
Τώρα εύλογα θα σου δημιουργήθηκε η απορία γιατί δε γράφτηκα στη interamerican ,ο λόγος βρίσκεται στην πόλη της Καβάλας όπου πριν λίγους μήνες είδα τα γραφεία τους κλειστα και τους γερανους παρκαρισμένους σε ένα παρακμιακό βενζινάδικο απέναντι ενώ express sevice και EΛΠΑ αστράφτανε στα φώτα πανέτοιμοι..
Μήπως έκανα μαμακία; -
Εγώ πάντως είμαι γραμμένος στην ExpressService και είμαι ευχαριστημένος. Νομίζω όμως ότι είναι η πιο ακριβή.
-
Να πάρεις τη φτηνότερη, εκτός αν έχεις χάρχαλο και μένει κάθε που βγάζει ήλιο...
Εγώ πήρα της ασφαλιστικής μου (Φοίνιξ), πολύ φτηνότερα από ΕΛΠΑ και Εξπρές, και όσες φορές είχα ατύχημα ή βλάβη ήρθαν ταχύτατα και με πήγαν εκεί που τους υπέδειξα, όντας εξυπηρετικότατοι.
Μάλιστα ένας με πήγε και προς το σπίτι μου αφού αφήσαμε (Καθαρά Δευτέρα) το αυτοκίνητο στο σέρβις. Μόλις τον κάλεσαν με άφησε για να πάει εκεί.
-
Κι εγώ καλά λόγια θα πω για την express service. Μάλιστα για μια περίοδο χρησιμοποιούσα ένα rover, το οποίο με τα τρελά ηλεκτρονικά του με άφηνε αρκετά συχνά. Συνολικά τους είχα καλέσει πανω από 7-8 φορές μέσα σε ένα χρόνο, σε σημείο που με τον καιρό τους γνώρισα όλους και το ρίχναμε και στο καλαμπούρι.
Για την οδική βοήθεια με την οποία συνεργάζεται η FIAT ΑUTO HELLAS και το όνομα της οποίας μου διαφεύγει θα πω απλά ότι εναπόκειται στην τύχη σου αν θα πετύχεις κανά καλό οδηγό ή κανά στραβάδι. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Íá ðÜñåéò ôç öôçíüôåñç, åêôüò áí Ý÷åéò ÷Üñ÷áëï êáé ìÝíåé êÜèå ðïõ âãÜæåé Þëéï...Åãþ ðÞñá ôçò áóöáëéóôéêÞò ìïõ (Öïßíéî), ðïëý öôçíüôåñá áðü ÅËÐÁ êáé ÅîðñÝò, êáé üóåò öïñÝò åß÷á áôý÷çìá Þ âëÜâç Þñèáí ôá÷ýôáôá êáé ìå ðÞãáí åêåß ðïõ ôïõò õðÝäåéîá, üíôáò åîõðçñåôéêüôáôïé.
ÌÜëéóôá Ýíáò ìå ðÞãå êáé ðñïò ôï óðßôé ìïõ áöïý áöÞóáìå (ÊáèáñÜ ÄåõôÝñá) ôï áõôïêßíçôï óôï óÝñâéò. Ìüëéò ôïí êÜëåóáí ìå Üöçóå ãéá íá ðÜåé åêåß.
Ç ÖÏÉÍÉÎ åßíáé üíôùò ðïëý êáëÞ.Ï ðáôÝñáò ìïõ ôçí Ý÷åé êáé Ý÷åé ìåßíåé ðïëý åõ÷áñéóôçìÝíïò.
-
Nα μην πάρεις καμία!
Να φροντίσεις να μη μένεις στο δρόμο. -
Renault Assisance.
Ειναι δωρεαν και οταν τους χρειαστηκα σε τρακα οχι απλα ηρθαν, αλλα αφου με πηγαν εκει που ηθελα, γυρισαν και πηραν και αλλον ενα που δεν μπορουσε να βρει αλλη οδικη βοηθεια. -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ψάχνω την καλύτερη, γρηγορότερη, πιο εξυπηρετική εταιρία οδικής βοήθειας!:D Ξέρει κανείς τι τιμές παίζουν και προς τα πού να στραφώ από προσωπική σας εμπειρία; Ευχαριστώ!150 τον χρόνο η express service
65 h ELPA (45 gia mazda μικρότερα του έτους)Μακρία απο την Eurosos αν δεν κάνω λάθος την εταιρεία που έχουνε τα mazda απο την αντιπροσωπεία (Παλιότερα είχαν ΕΛΠΑ). Φίλος που ήρθε να τον μεταφέρει μετά απο τρακάρισμα του είπε την εξής ατάκα
Και το πήγε άστα να πάνε πότε ... -
Χωρίς να έχω δοκιμάσει άλλη, να πω και εγώ για την Interamerican (περιλαμβάνεται στην ασφάλεια), οτι όσες φορές την έχω χρειαστεί με έχει εξυπηρετήσει άψογα και άμεσα (τέσσερις φορές)...
-
Στην οικογένεια έχουμε ΕΛΠΑ. Είμαστε ευχαριστημένοι. Έχει και ειδικές τιμές για περισσότερα από ένα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Στην οικογένεια έχουμε ΕΛΠΑ. Είμαστε ευχαριστημένοι. Έχει και ειδικές τιμές για περισσότερα από ένα αυτοκίνητα.Νομίζω καταργήθηκε αυτό η ειναι ασήμαντο ποσό.
-
Μάλλον πάω προς ΕΛΠΑ γιατί παίζει και ασφάλιση πακέτο για δύο αυτοκίνητα και βεβαίως έχει και το κύρος της ΕΛΠΑ! Σήμερα ρωτάω και τιμούλες και προνόμια από την ασφάλιση για δύο αυτοκίνητα και αν πραγματικά συμφέρει έκλεισα.
-
Πάντως η ΕΛΠΑ είναι η μόνη που μπαίνει Α.Ο. Αν μείνεις εκεί, έρχεται, σεπαίρνει και σε πάει στην κοντινότερη έξοδο για να σε παραλάβει η άλλη οδική βοήθεια, αν έχεις άλλη.
-
τωρα τελευταια εχω δει και express ή κανω λαθος ??
εχουν αυτοκολλητο 'Αττικη Οδος' στον προφυλακτηρα
-
Μπορεί Τριαντάφυλλε, δεν ξέρω αν μπήκε και η Express τώρα...
-
Προσωπικά δεν αποφασίζω με την γρηγορότερη... αλλά με αυτή που με πάει σπίτι μου ή ακόμα καλύτερα στο συνεργείο που θέλω!
Τι εννοώ? τόσο με την interamerican όσο κ με αυτή της Εθνικής είχα το εξής πρόβλημα, αν 'ξέμενα' πολύ μακριά από το σπίτι μου (ή εκεί που έχω δηλώσει μόνιμη κατοικία τέλος πάντων) δεν με πήγαιναν στον τόπο διαμονής, αλλά στο πιο κοντινό επίσημο συνεργείο
Έτσι όσο κ αν σας φαίνεται περίεργο έχω τα 3 αυτοκίνητα στην Hellas Service κ στις 3 φορές που έχει χρειστεί (εμ τι να σου κάνει κ το έρημο των 19 ετών .... ) με έχουν φέρει από Στερεά, κ από Πάτρα στην Αθήνα!, ενώ όταν χρειάστηκα κάτι με ένα από τα άλλα δύο για το οποίο έχω δηλώσει ως τόπο διαμονής Πάτρα (εκεί το πάω συνεργείο ) με πήγαν χωρίς 2η κουβέντα κ χωρίς έξτρα χρέωση, ανώ στην interamerican k της Εθνικής είχαν ζητήσει (εκτός της συδρομής) ένα ευρώ για κάθε χιλιόμετρο!!! οπότε θέλανε 220 ευρώ στο χέρι για να με πάνε!
Για την ΕΛΠΑ να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω ούτε έψαξα διότι στην Hellas Service βρέθηκε κ γνωστός κ λόγο 3 αυτοκινήτων πληρώνω πολύ λίγα για το καθένα!
-
16 χρόνια είμαστε πελάτες της Express Service. Κανένα απολύτως παράπονο. Είμαστε υπερευχαριστημένοι. Πάρα πολύ γρήγοροι ( ακόμα και στην μέση του πουθενά ) πολύ πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν, δεν φορτώνουν αμάξια γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται αλλά προσπαθούν να εντοπίσουν και αν μπορούν να επισκευάσουν επι τόπου το πρόβλημα και από όσο ξέρω σε πάνε στο συνεργείο της επιλογής σου. Απλά αν είναι σε άλλο νομό δεν γλιτώνεις την ταλαιπωρία του ξεφορτώματος και ξαναφορτώματος σε ορισμένα σημεία. Είναι η πιο ακριβή αλλά νομίζω είναι και η καλύτερη αν και η τιμή θα μπορούσε να είναι λίιιιγο καλύτερη.
-
Πλέον και η express μπαίνει στην αττική οδό, μου το είπαν όταν μου τηλεφώνησαν για να γίνω συνδρομητής.
Στο θέμα επιλογής, αν δεν έχεις αυτοκίνητο από τα λεγόμενα 'ζημιάρικα' μη ψάχνεις σε ακριβή εταιρεία. Σχεδόν όλες η ασφαλιστικές έχουν τμήμα όδικής βοήθειας, λίγο ψάξιμο εκεί ίσως δώσει τη λύση.
Έχω την οδική βοήθεια της εθνικής και μια φορά που την χρειάστηκα πριν από χρόνια ήταν άμεση και εξυπηρετική.
Οδική Βοήθεια. Ποιά να προτιμήσω;