-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Πάντως όσο αφορά τον Σουμάχερ πιστέυω ότι ήταν οδηγικό λάθος το οποιο στη συνέχεια μετατράπηκε σε μηχανικό! Αυτό το μεγαλοπρεπέστατο μπλοκάρισμα τι ήταν?
Εγώ πιστεύω ότι ήτα οδηγικό λάθος! Τώρα μπορείς να με πεις εμπαθή ότι θες! Δε με νοιάζει! Απλά να ξέρεις ότι δε δέχομαι ως ευαγγέλιο αυτό που θα μου πει ο κάθε οδηγός και η κάθε ομάδα! Οκ εγκατέλειψε από μηχανικό πρόβλημα! Αλλά γιατί να μη προήλθε μετά από το οδηγικό λάθος (μπορεί και από σύμπτωση βρε αδερφέ!)! Αν θυμάμαι καλά όταν του Ραικκονεν του σκάγανε πιο συχνά οι κινητήρες λέγατε (όχι εσύ συγκεκριμένα) ότι αυτό οφείλεται στον Ραικκόνεν και στον τρόπο οδήγησει κλπ κλπ. Γιατί δε πρέπει να ισχύσει και για τον Γερμανό!? Ποιος είναι ο Σουμάχερ και απαγορεύεται να έχει κάνει λάθος! Ο πάπας? Υποτίθεται ότι εγκατέλειψε από θραυσμα στο ψυγείο του μετά λέει 'I had no hydraulic pressure, so I could not change down through the gears,'. Γιατί είναι ποιο λογικό αυτό να μην προήλθε από το οδηγικό λάθος του? Το αναιρεί αυτό? Τελικά εσείς είστε 'εμπαθείς' και αντι- με αυτούς που θεωρείται εμπαθείς ενάντια στον Γερμανό.
Και να ξέρεις ότι το ίδιο ισχύει και την ομάδα και οδηγό που μου αρέσουν. Δεν δέχομαι ότι μου λένε 'επίσημα'! Κάποια είναι αληθή και κάποια ψέμματα!
Ρε παιδια να βαλουμε και την λογικη να δουλευει και οχι μονο τα οπαδικα μας αισθηματα.....
Εγω πιστευω οτι ο Schumi στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν μπορεσε να κατεβασει ταχυτητες , γι'αυτο αναγκαστηκε να μπλοκαρει τα φρενα απο πολυ νωρις για να σταματησει κ γι'αυτο δεν εκανε σχεδον καμια προσπαθεια για να στριψει ....φαινεται αλλωστε ξεκαθαρα αυτο απο το video του αγωνα και δεν χρειαζεται να ειναι κανεις εμπειρος για να το διακρινει ...Για σκεφτητε τον εαυτο σας να οδηγειτε το αυτοκινητο σας και πριν απο μια τετοια στροφη να αντιλειφθητε οτι δεν μπορειτε να κατεβασετε ταχυτητα και συνεχιζετε να κινειστε με ας πουμε 150χλμ ...τι θα κανετε ....???Δεν θα πεσετε στα φρενα ?? Δε θα μπλοκαρουν οι τροχοι?? Δεν θα πατε ολο ευθεια ??
Εδω στη συγκεκριμενη στροφη ολες αυτες τις ημερες των δοκιμων κ του αγωνα εγιναν πολλα μπλοκαρισματα απο ολλους αναιξερετως τους οδηγους....αλλα κανεις δεν επαθε ζημια απο αυτο και δεν εγκατελειψε.
Ακομη και λαθος να εκανε και να εχανε και δυο-τρεις θεσεις πιστευετε οτι θα εγκατελειπε ......??? μαλλον οχι ..
Ειναι πολλες οι φορες που ενω ειχε προβλημα συνεχισε τον αγωνα και τερματισε σε θεσεις πολυ πισω .....αλλωστε αυτο εγινε και με τον Barichello sστον ιδιο αγωνα....Αυτον γιατι τον αφησανε ??Ως αναφορα την ειλικρινεια της Ferrari στις δηλωσεις της , πρεπει να ειναι καποιος πολυ αφελης για να πιστεψει οτι μονο η Scuderia δεν λεει παντα την αληθεια και ολοι οι αλλοι ειναι ...........'αγιοι'!!!
Αρε TLG κρίμα που δεν διαβάζεις σωστά...
Όσο για το ότι το θεωρώ λάθος του εμένα αυτή είναι η εκτίμησή μου! Δεν την δέχεσαι δε με νοιάζει! Δεν είπα ότι 100% έκανε λάθος πέρα από κάθε αμφιβολία!Τέλικα εσύ μιλάς οπαδικά.
-
Ρε παιδιά σοβαρευτείτε, λες και ο ΜΣ έκανε 1η φορά οδηγικό λάθος και δεν ήθελε η Φεράρι να το πει. Στα @@ τους, αυτό τους νιάζει? Εχτές η έξοδος ήταν αποτέλεσμα μηχανικού προβλήματος... έλεος, να δω τι άλλο θα δω εδώ μέσα!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
έλεος, να δω τι άλλο θα δω εδώ μέσα!Είχε και δηλωμένους οπαδούς τους Mazzacane, ξέχασες?
-
Η δικιες μου εντυπωσεις απο τον αγωνα:
- Αν η Ρενω φανουν αξιοπιστες και ο Αλονσος σταθερα καλυτερος του Φιζι, τοτε εχει ηδη ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβαδισμα. Αλλες 3 νικες απο συνολικα 10-12 ποντιουμ στο υπολοιπο πιθανον να του φτασουν.
- Στα 3 GP του Ινδικου και περσυ ο Μασσα ηταν ταχυτερος του Φιζι, για να τον προσγειωσει ανωμαλα στην Ευρωπη. Ισως φταιει αυτο που ελεγε ο Καρπετ (για τον Τοττι) οτι οι Ρωμαιοι πρεπει να φανε την παστα της μαμας και να βγουνε βολτα στη Ρωμη για να αποδοσουν Μακρια απο αυτα εχουν προβλημα
- Η τελευταια ευκαιρια της φερραρι μοιαζει να ειναι η Ιμολα (που ουδεποτε τους πολυβολευε). Αν παρει κι αλλη νικη η Ρενω τοτε πρεπει να κανει 15 αγωνες σε ρυθμους 2004
- Δεν καταλαβα ουτε τον Τακη στη μεταδοση, ουτε πολλους εδω μεσα! Πανηγυριζουν επειδη η ΜακΛαρεν ηταν μιση μερα πισω απο τη Τογιοτα και μια μερα πισω απο τη Ρενω; Οταν λεω οτι η ομαδα εχει γινει Τυρελλ ειμαι κακος
- Αν κρινω τις επιδοσεις στα δοκιμαστικα του Κλιν, μπορω να βγαλω καποιο συμπερασμα για τις πραγματικες εν τελει δυνατοτητες του Κιμι; (ή του ιδιου του Κλιν εστω )
- Εχει γινει καθε χρονο παραδοση να υπαρχει απο ενας οδηγος με 10 ποντιουμ και (σχεδον) καμμια νικη (Κιμι, Μπατον, Τρουλι).
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η δικιες μου εντυπωσεις απο τον αγωνα:
[snip]
3. Η τελευταια ευκαιρια της φερραρι μοιαζει να ειναι η Ιμολα (που ουδεποτε τους πολυβολευε).
[snip]Ναι, τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει εκεί μονάχα το 2004, το 2003, το 2002, το 2000 και το 1999. Φαντάσου να την βόλευε κιόλας
- Δεν καταλαβα ουτε τον Τακη στη μεταδοση, ουτε πολλους εδω μεσα! Πανηγυριζουν επειδη η ΜακΛαρεν ηταν μιση μερα πισω απο τη Τογιοτα και μια μερα πισω απο τη Ρενω; Οταν λεω οτι η ομαδα εχει γινει Τυρελλ ειμαι κακος
[snip]
Ναi όντως φίλε greo, θυμάμαι η Tyrrell μας συνηθιζε να κάνει flaps σε 2 απανωτά GP.
- Αν κρινω τις επιδοσεις στα δοκιμαστικα του Κλιν, μπορω να βγαλω καποιο συμπερασμα για τις πραγματικες εν τελει δυνατοτητες του Κιμι; (ή του ιδιου του Κλιν εστω )
Αν κρίνω τις βαθμολογίες στους αγώνες του Μπαρικέλο, μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για τις πραγματικές εν τέλει δυνατότητες του Σούμι; (ή του ίδιου του Μπάρι έστω )
-
Δηλαδη να καταλαβω. Αυτην τη μακΛαρεν ονειρευεστε ή για αυτην μιλουσατε πριν την εναρξη του πρωταθληματος; Την κατα πασα πιθανοτητα 4η; Ηταν στον ιδιο αγωνα με την Τογιοτα ή τη Ρενω; Τι ειναι πιθανοτερο; Να περασει καποια απο τις δυο αυτες ή να την περασει η Φερραρι;
Στην Ιμολα μη μου αραδιαζεις νουμερα και νικες γιατι ετσι παραδεξου οτι ο ΜΣ ειναι με χαος απο τον δευτερο ο καλυτερος να τελειωνουμε Λεω οτι σε καμμια απο τις χρονιες που αναφερεις δεν εδωσε την εντυπωση οτι ειναι τοσο ασυναγωνιστη οπως στις περισοτερες αλλες πιστες του προγραμματος. Διαφωνεις;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δηλαδη να καταλαβω. Αυτην τη μακΛαρεν ονειρευεστε ή για αυτην μιλουσατε πριν την εναρξη του πρωταθληματος; Την κατα πασα πιθανοτητα 4η;Δράση και αντίδραση φίλε Greo. Για... Tyrrell μίλησες, για... Tyrrell σου απάντησα.
Αυτά που βάζεις τώρα είναι νέα δεδομένα και μάλιστα εν πολλοίς υποθετικά. Προσωπικά ούτε ονειρεύομαιούτε μιλούσα για τίποτα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Μου αρκεί να σχολιάζω τα όσα έχω δει και όχι τα όσα πιθανολογώ (ευελπιστώ) ότι ΘΑ συμβούν. Πάντως προς το παρόν η κατά πάσα πιθανότητα 4η είναι 3η. Μετά βλέπουμε, εδώ θα 'μαστε να τα σχολιάζουμε.Ηταν στον ιδιο αγωνα με την Τογιοτα ή τη Ρενω;
Αν δεν κάνω λάθος, η ΜακΛάρεν του Κίμι τερμάτισε πάνω από την Τογιότα του ΡΣ. Έτσι δεν είναι;
Όσο για τη Ρενώ, εκείνη ήταν σε δικό της αγώνα... μακριά όχι μόνο από τη ΜακΛάρεν αλλά από όλους τους υπόλοιπους.
Τι ειναι πιθανοτερο; Να περασει καποια απο τις δυο αυτες ή να την περασει η Φερραρι;
Που θες να ξέρω; Μάντης δεν είμαι! Όπως έγραψα και παραπάνω, αρκούμαι στο να σχολιάζω όσα συμβαίνουν, όχι στα όσα ΘΑ συμβούν ή ΘΕΛΩ να συμβούν.
Στην Ιμολα μη μου αραδιαζεις νουμερα και νικες γιατι ετσι παραδεξου οτι ο ΜΣ ειναι με χαος απο τον δευτερο ο καλυτερος να τελειωνουμε
Μπρος γκερμός και πίσω ρέμα δηλαδή; Είτε μαύρο είτε άσπρο; Δυστυχώς και αδυνατώ και αρνούμαι να μπω σε αυτή τη λογική!
Λεω οτι σε καμμια απο τις χρονιες που αναφερεις δεν εδωσε την εντυπωση οτι ειναι τοσο ασυναγωνιστη οπως στις περισοτερες αλλες πιστες του προγραμματος. Διαφωνεις;
Διαφωνώ στο 'ουδέποτε την πολυβόλευε'. Τι ακριβώς δεν τη βόλευε δηλαδή; Μπορείς να μου το κάνεις λίγο πιο λιανά;
-
Εννοω οτι η εντυπωση στην Ιμολα συνηθως (σε μενα) ηταν μιας πιο κλειστης μονομαχιας απο οτι στις περισσοτερες αλλες πιστες του πρωταθληματος.
Εφοσον σου αρεσει να μιλας χωρις νουμερα συνηθως (και μενα) κρατα το ετσι! Γι' αυτο το εγραψα
Πάντως προς το παρόν η κατά πάσα πιθανότητα 4η είναι 3η. Μετά βλέπουμε, εδώ θα 'μαστε να τα σχολιάζουμε.
Η παπαρολογια για το τι περιμενουμε να συμβει ειναι αναφαιρετο δικαιωμα καθε ελληνα και θα το υπερασπιστω
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
[snip]
Η παπαρολογια για το τι περιμενουμε να συμβει ειναι αναφαιρετο δικαιωμα καθε ελληνα και θα το υπερασπιστω -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εννοω οτι η εντυπωση στην Ιμολα συνηθως (σε μενα) ηταν μιας πιο κλειστης μονομαχιας απο οτι στις περισσοτερες αλλες πιστες του πρωταθληματος.Εφοσον σου αρεσει να μιλας χωρις νουμερα συνηθως (και μενα) κρατα το ετσι! Γι' αυτο το εγραψα
Βασικά, όταν λέμε πως μια πίστα δεν βολεύει μια ομάδα, συνήθως εννοούμε ότι οι ειδικές συνθήκες της πίστας (μορφολογία, επικρατούσες θερμοκρασίες, άσφαλτος, κλπ) δεν ευνοούν το αεροδυναμικό (συνήθως μόνοκοκ) ή το μηχανικό (συνήθως ελαστικά) ή το μηχανολογικό πακέτο της ομάδας (συνήθως κινητήρας/κιβώτιο).
Δεν φάνηκε λοιπόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο με τη Φεράρι και την Ίμολα.
-
Παιδιά όσο χάρηκα γι' αυτό που έπαθε ο Μ......Σ εχθές δεν χάρηκα ούτε την ισοπαλία της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ στην λεωφόρο. Χα χα χα καλά χειροφρενο σήκωσε ο σαγόνιας; Επιτέλους με την κ....φαρδία του πόσους αγώνες πήρε μ' αυτή.Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έπαθε ο μεγάλος MIKKA 700 μέτρα πριν τον τερματισμό. Άντε ρε ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ...
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Ισως δεν διαβασα σωστα , αλλα η ουσια ειναι οτι αυτα που λεω ισχυουν απο πλευρας μου σαν αποψη , ασχετα με τα δικα σου λεγομενα.....
Όσο για το ότι το θεωρώ λάθος του εμένα αυτή είναι η εκτίμησή μου! Δεν την δέχεσαι δε με νοιάζει! Δεν είπα ότι 100% έκανε λάθος πέρα από κάθε αμφιβολία!
Και εγω φιλε Raikonen την αποψη μου ειπα και προσπαθησα να την 'τεκμηριωσω' οσο μπορουσα εκεινη τη στιγμη ...
Δεν το εκανα λοιπον για να σε 'νοιαξει' με το ζορι , αλλα για να πω το δικο μου αντεπειχηρημα και ισως ετσι αλλαξω και τη δικη σου αποψη..
Αλλωστε νομιζω οτι ολους μας 'νοιαζει' σε καποιο βαθμο η αποψη των αλλων , γι'αυτο λαμβανουμε μερος και σε τετοιου ειδους forum.Τέλικα εσύ μιλάς οπαδικά.
Κατ'αρχην να δηλωσω σε ολους, οτι οντως υποστηριζω την Ferrari , οπως εκανα και πριν τον Schumacher και οπως θα συνεχισω να κανω και μετα ...
Πανω απ'ολα με ενδιαφερει ομως το Θεαμα και δεν θελω να κερδιζει η ομαδα μου απλα γυρνωντας γυρω γυρω στην πιστα χωρις να γινεται καποιου ειδους αγωνας .
Η λυση του προβληματος ομως για να γινει αυτο ειναι οι υπολοιπες ομαδες να εχουν και αυτες αξιολογα αυτοκινητα για να μπορεσουν να 'χτυπησουν' την Ferrari ,οπως αντιστοιχα και η Scuderia παλαιοτερα που ηταν πισω εξελιξε το αυτοκινητο της και μπορεσε να φτασει εδω που εφτασε κατακτωντας τοσα πρωταθληματα ....
Δεν πρεπει λοιπον να ριχνουμε τα βελη μας στην Ferrari και στον Schumacher επειδη εκαναν σωστα τη δουλεια τους και καταφερναν επι σειρα ετων να ειναι πρωτοι σε κατασκευαστων κ οδηγων ...αλλα στις υπολοιπες ομαδες που δεν κανουν 'τιποτα' γι'αυτο....η καλυτερα ,μολις αρχισαν να κανουν κατι .
Επισης για να γινει αυτο πρεπει και εμεις οι 'οπαδοι' θεατες κ.λ.π να 'επιτρεψουμε' στους πιλοτους να μπορουν να κανουν και λαθη , γιατι το θεαμα ερχεται μεσα απο το πεισμα ,την πιεση που πολλες φορες εχουν σαν αποτελεσμα το λαθος ...
Και ξαναφερνω σαν παραδειγμα τον DLR ...αγωνιστηκε με παθος , πεισμα , εκανε πολλα λαθη , αλλα προσφερε το κυριωτερο ....ΘΕΑΜΑ !!! Και εμεις απο την σειρα μας το ευχαριστιθηκαμε γιατι δεν μας ενοιαζε το αν θα βγει εκτος , αν θα κανει λαθος κ.λ.π .....
Σκεφτεστε να ειχε κανει το ιδιο ο Schumi ή ο Raikonen ...η παλαιοτερα ο Hakinen και να ειχε χασει καποιους βαθμους ?????
Θα ακουγε οτι βρισια υπαρχει στο παγκοσμιο λεξιλογιο και εμεις οι οπαδοι θα φερομασταν εναντιον τους εκατερωθεν ...Αν νομιζεις οτι μιλαω οπαδικα ....ισως εχεις δικιο μεχρι ενα βαθμο ...σεβαστη η αποψη σου ομως οπως και να 'χει ...
-
Ο χρήστης george BMWF1 έγραψε:
:lol: Παιδιά όσο χάρηκα γι' αυτό που έπαθε ο Μ......Σ εχθές δεν χάρηκα ούτε την ισοπαλία της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ στην λεωφόρο. Χα χα χα καλά χειροφρενο σήκωσε ο σαγόνιας; Επιτέλους με την κ....φαρδία του πόσους αγώνες πήρε μ' αυτή.Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έπαθε ο μεγάλος MIKKA 700 μέτρα πριν τον τερματισμό. Άντε ρε ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ...Μπραβο βρε !! .... τοσο χρονια περιμενες να χαρεις και εσυ λιγακι ...
-
Ευχαριστώ βρε.. Πάντως δεν περίμενα 21 χρόνια, όσα δηλ. ΕΣΥ... για να μου δώσουν πρωταθλήματα να χαρώ...
-
Ο χρήστης george BMWF1 έγραψε:
:lol: Ευχαριστώ βρε.. Πάντως δεν περίμενα 21 χρόνια, όσα δηλ. ΕΣΥ... για να μου δώσουν πρωταθλήματα να χαρώ...Kαι βεβαια περιμεναμε 21 χρονια και τελικα τα καταφεραμε και με το παραπανω Στο ενδιαμεσο βεβαια δεν κατηγορουσαμε ολους οσους το περνανε...
Βεβαια ο Mιχαλακης ειχε τσιμπησει και δυο πρωταθληματα με την Benetton το 94 κ 95 πριν παει στην Ferrari ....οπως επισης ειναι και ενας απο τους 2-3 που πηραν πρωταθληματα σε 2 διαφορετικες ομαδες
Οπως επισης η Ferrari ειχε παρει το τελευταιο κατασκευαστων το '83 και μετα το ξαναπερνει απο το 1999 συνεχεια ....
Τελος η Ferrari ειναι Ferrari και οχι Ferrari-HondaAληθεια οταν η Mclaren επερνε συνεχεια τα πρωταθληματα δεν ειχατε προβλημα?
Tωρα βεβαια καποιοι μπορουν να κατηγορουν τη Ferrari συνεχως .....και οταν περνει πρωταθληματα , αλλα και οταν δεν περνει ...τι να πει κανεις γι'αυτο ??...καλο πρεπει να ειναι ομως , γιατι εχουν κατι να ασχολουνται εστω και με αυτο τον τροπο ....
Tελος ..αντι να πολεματε τον πρωτο καλο θα ειναι να προσπαθησετε να τον φτασετε ....
Αυτο τουλαχιστον εκανε η Ferrari και βρισκεται στην κορυφη και ισως συνεχισει ακομη -
Παιδες, μπορουμε να μην το κανουμε τελειως γηπεδο?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Καλούτσικος αγώνας με αρκετές μάχες για τις πιο πίσω θέσεις τις 8άδας.
[snip]Καλούτσικος μόνο;
Kαλούτσικος γιατί δεν είχε μονομαχία για τις πρώτες θέσεις. Επίσης στις μάχες που έγιναν ήμουνα αδιάφορος και απλά μου άρεσαν, ενώ αν συμμετείχε κάποιος από τους οδηγούς που υποστηρίζω , θα παρακολουθούσα με κομμένη την ανάσα. Βέβαια με τα περσινά δεδομένα ή και σε σχέση με τον αγώνα που θα δούμε σε 3βδομάδες ήτανε σούπερ(σόρυ αλλά μισώ την Ίμολα, μόνο τα δοκιμαστικά είχαν ενδιφέρον εκεί αλλά έτσι όπως τα κάνανε...)
-
Αγαπητέ TLG!
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Ισως δεν διαβασα σωστα , αλλα η ουσια ειναι οτι αυτα που λεω ισχυουν απο πλευρας μου σαν αποψη , ασχετα με τα δικα σου λεγομενα.....
Αν μιλούσες γενικά πάω πάσο! Αν μιλούσες με βάση τα γραφόμενά μου ισχύει το quote!
Όσο για το ότι το θεωρώ λάθος του εμένα αυτή είναι η εκτίμησή μου! Δεν την δέχεσαι δε με νοιάζει! Δεν είπα ότι 100% έκανε λάθος πέρα από κάθε αμφιβολία!
Και εγω φιλε Raikonen την αποψη μου ειπα και προσπαθησα να την 'τεκμηριωσω' οσο μπορουσα εκεινη τη στιγμη ...
Δεν το εκανα λοιπον για να σε 'νοιαξει' με το ζορι , αλλα για να πω το δικο μου αντεπειχηρημα και ισως ετσι αλλαξω και τη δικη σου αποψη..
Αλλωστε νομιζω οτι ολους μας 'νοιαζει' σε καποιο βαθμο η αποψη των αλλων , γι'αυτο λαμβανουμε μερος και σε τετοιου ειδους forum.Το ξέρω και συμφωνώ αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγως ύπαρξής του.
Παρεπτιπτόντως μετά από προσεκτικότερη ματιά που έριξα στο βίντεο όντως δεν φαίνεται για οδηγικό λάθος αλλά αντίδραση από μηχανικό πρόβλημα!!
Οκ η αρχική μου εκτίμηση μάλλον ήταν λανθασμένη!Τέλικα εσύ μιλάς οπαδικά.
Κατ'αρχην να δηλωσω σε ολους, οτι οντως υποστηριζω την Ferrari , οπως εκανα και πριν τον Schumacher και οπως θα συνεχισω να κανω και μετα ...
Πανω απ'ολα με ενδιαφερει ομως το Θεαμα και δεν θελω να κερδιζει η ομαδα μου απλα γυρνωντας γυρω γυρω στην πιστα χωρις να γινεται καποιου ειδους αγωνας .
Η λυση του προβληματος ομως για να γινει αυτο ειναι οι υπολοιπες ομαδες να εχουν και αυτες αξιολογα αυτοκινητα για να μπορεσουν να 'χτυπησουν' την Ferrari ,οπως αντιστοιχα και η Scuderia παλαιοτερα που ηταν πισω εξελιξε το αυτοκινητο της και μπορεσε να φτασει εδω που εφτασε κατακτωντας τοσα πρωταθληματα ....
Δεν πρεπει λοιπον να ριχνουμε τα βελη μας στην Ferrari και στον Schumacher επειδη εκαναν σωστα τη δουλεια τους και καταφερναν επι σειρα ετων να ειναι πρωτοι σε κατασκευαστων κ οδηγων ...αλλα στις υπολοιπες ομαδες που δεν κανουν 'τιποτα' γι'αυτο....η καλυτερα ,μολις αρχισαν να κανουν κατι .
Επισης για να γινει αυτο πρεπει και εμεις οι 'οπαδοι' θεατες κ.λ.π να 'επιτρεψουμε' στους πιλοτους να μπορουν να κανουν και λαθη , γιατι το θεαμα ερχεται μεσα απο το πεισμα ,την πιεση που πολλες φορες εχουν σαν αποτελεσμα το λαθος ...
Και ξαναφερνω σαν παραδειγμα τον DLR ...αγωνιστηκε με παθος , πεισμα , εκανε πολλα λαθη , αλλα προσφερε το κυριωτερο ....ΘΕΑΜΑ !!! Και εμεις απο την σειρα μας το ευχαριστιθηκαμε γιατι δεν μας ενοιαζε το αν θα βγει εκτος , αν θα κανει λαθος κ.λ.π .....
Σκεφτεστε να ειχε κανει το ιδιο ο Schumi ή ο Raikonen ...η παλαιοτερα ο Hakinen και να ειχε χασει καποιους βαθμους ?????
Θα ακουγε οτι βρισια υπαρχει στο παγκοσμιο λεξιλογιο και εμεις οι οπαδοι θα φερομασταν εναντιον τους εκατερωθεν ...Αν νομιζεις οτι μιλαω οπαδικα ....ισως εχεις δικιο μεχρι ενα βαθμο ...σεβαστη η αποψη σου ομως οπως και να 'χει ...
Συμφωνώ αλλά και μένα με ενδιαφέρει το θέαμα. Το αν 'επιτίθομαι' στον Σουμάχερ είναι γιατί έχω την αίσθηση της υπερεκτίμησης του. Και εγώ χάρηκα τον Dela Rosa. Πάντως αν είχε κάνει το ίδιο ένας εξ αυτών πάλι θα χαιρόμουν. Άλλο η μαχητικότητα (παρά τα λάθη) και άλλο τα χαζά λάθη...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Ρε παιδιά σοβαρευτείτε, λες και ο ΜΣ έκανε 1η φορά οδηγικό λάθος και δεν ήθελε η Φεράρι να το πει. Στα @@ τους, αυτό τους νιάζει? Εχτές η έξοδος ήταν αποτέλεσμα μηχανικού προβλήματος... έλεος, να δω τι άλλο θα δω εδώ μέσα!Σοβαροί είμαστε!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Παιδες, μπορουμε να μην το κανουμε τελειως γηπεδο?Δε νομίζω πλέον, γιαυτό και 'κάθομαι σπίτι'.
Επίσημο thread:GP Bahrain 2005