-
Καλημέρα σε όλους.
Έπειδή έχω δει ήδη το Rio περιμένω εδώ και 2 μήνες που λέει η Mitsubishi οτι θα διαθέτει το νέο Space Star.
To έχει δει κανείς σε αντιπροσωπεία?
Το θέμα οτι πρέπει να τα συγκρίνω & να αποφασίσω μέχρι τέλους χρόνου.
Επίσης απο θέμα αξιοπιστίας η Mitsubishi τι λέει? -
Καλημέρα σε όλους.
Έπειδή έχω δει ήδη το Rio περιμένω εδώ και 2 μήνες που λέει η Mitsubishi οτι θα διαθέτει το νέο Space Star.
Καλημέρα σε όλους.
Μεταξύ αυτών των δύο, Kia Rio χωρίς δεύτερη σκέψη.
Καλύτερο σε όλους τους τομείς -
Μεταξύ των δύο και εγώ θα σου έλεγα το Rio.
Το SpaceStar το έχω δει στο εξωτερικό που κυκλοφορεί αρκετό καιρό. Υπάρχει σε 1000άρη που από τα τεχνικά του στοιχεία που έτυχε να δω πριν καιρό πρέπει να είναι αξιόλογος κινητήρας. 70 άλογα, περίπου 90gr CO2 μάλλον ακούγονται καλά και γενικά η Mitsubishi έχει την αξιοπιστία στα υπέρ της. Αυτό κατασκευάζεται στην Ταυλάνδη αν δεν κάνω λάθος και δεν ξέρω εδώ με τι κινητήρες/εξοπλισμούς έρχεται.Αισθητικά πάντως Rio. To Mitsu ... δεν βλέπεται.
-
Κι εγώ μόνο το Rio είδα μέχρι τώρα και μου άρεσε, γιαυτό περιμένω το Mitsubishi για να συγκρίνω,αφού έχουν παραπλήσια τιμή,cc κλπ.
Ρωτώ και για τα λοιπά θέματα αν μπορεί το SpaceStar να αντιπαρατεθει στο Rio.
Όμως να ρωτήσω κάτι, βλέπω ότι όλοι ασχολούνται με το Rio diesel 1.1L και κανένας με το 1.2L βενζίνη. Για κάποιους που τους συμφέρει απο πλευράς χλμ, κατανάλωσης,ΟΚ πάω πάσο.
Για τους λοιπούς όμως που δεν κάνουμε πολλά χλμ μήπως σημαίνει πως υπάρχουν άλλα μοντέλα στον ανταγωνισμό και που πουλάνε περισσότερο?
Αλήθεια, το Rio 1.2L μήπως πράγματι είναι πολύ πίσω σε πωλήσεις σε σχέση με άλλα , ακόμη και με το Rio diesel? -
Ο χρήστης k_garofalo έγραψε:
Κι εγώ μόνο το Rio είδα μέχρι τώρα και μου άρεσε, γιαυτό περιμένω το Mitsubishi για να συγκρίνω,αφού έχουν παραπλήσια τιμή,cc κλπ.
Ρωτώ και για τα λοιπά θέματα αν μπορεί το SpaceStar να αντιπαρατεθει στο Rio.
Όμως να ρωτήσω κάτι, βλέπω ότι όλοι ασχολούνται με το Rio diesel 1.1L και κανένας με το 1.2L βενζίνη. Για κάποιους που τους συμφέρει απο πλευράς χλμ, κατανάλωσης,ΟΚ πάω πάσο.
Για τους λοιπούς όμως που δεν κάνουμε πολλά χλμ μήπως σημαίνει πως υπάρχουν άλλα μοντέλα στον ανταγωνισμό και που πουλάνε περισσότερο?
Αλήθεια, το Rio 1.2L μήπως πράγματι είναι πολύ πίσω σε πωλήσεις σε σχέση με άλλα , ακόμη και με το Rio diesel?Το Rio στις εκδόσεις βενζίνης έχει 91 πωλήσεις για το 10μηνο του 2013 και στις εκδόσεις diesel 365 πωλήσεις
-
Rio.......
-
Κι'οτι σκεφτομουν σημερα ποτε θα ανοιξει το αναλογο τοπικ για το νει μικρο Μιτσου.
Καλησπερα κι απο μενα λοιπον και βρισκομαι στο ιδιο ακριβως διλημμα.
Αρχικα νομιζω συγκρινεις δυο ανομοια μεγεθη. Ναι μεν οι κινητηρες ειναι παρεμφερεις αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι εντελως διαφορετικα απο την κατασκευη τους. Συνεπως ειναι αδικο για το μικρο Μιτσου να μπει εξ ορισμου σε αυτη τη συγκριση. Μεταξυ των θα σου προτεινα και εγω Κια μιας και εχουμε το Πικαντο 1.2 και ειναι διαμαντι. Το Μιτσου παρ'ολα αυτα εχει απειρως οικονομικοτερο κινητηρα και κοστος χρησης. Παρ οτι δε το εχω οδηγησει ακομα σκεφτομαι σοβαρα να δωσω το ι10 1.2 που εχω απο το 2010 με 40 χιλιαδες λμ και να αγορασω αυτο και οχι το νεο ι10 μιας και το κοβω περι τις 13 χιλιαδες.
Αν θες να κατεβεις λιγο κατηγορια απο πλευρας μεγεθους εγω αναμεσα στο Μιτσου επισης ειχα τα Πικαντο με τον ιδιο κινητηρα, το επομενο ι10 ( μπορεις να περιμενεις λιγο ) το Σπαρκ 1.2 μετα φεηςλιφτ και το Μικρα.
Νομιζω απο οσα ανεφερα και μεχρι αυτη την κατηγορια νομιζω ειναι οτι αξιολογοτερο υπαρχει το νεο μικρο. ΟΛΑ ΑΥΤΑ χωρις να το εχω δει καν, απ οσα διαβαζω το τελευταιο 4μηνο. Αν επιμενεις σε αυτην την κατηγορια τοτε ΚΙΑ μονοδρομος αν αντεχεις το κοστος χρησης και οι απαιτησεις για περισσοτερο ''αμαξι'' ειναι συνειδητες. -
Ο χρήστης Filipposmf έγραψε:
Κι'οτι σκεφτομουν σημερα ποτε θα ανοιξει το αναλογο τοπικ για το νει μικρο Μιτσου.
Καλησπερα κι απο μενα λοιπον και βρισκομαι στο ιδιο ακριβως διλημμα.
Αρχικα νομιζω συγκρινεις δυο ανομοια μεγεθη. Ναι μεν οι κινητηρες ειναι παρεμφερεις αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι εντελως διαφορετικα απο την κατασκευη τους. Συνεπως ειναι αδικο για το μικρο Μιτσου να μπει εξ ορισμου σε αυτη τη συγκριση. Μεταξυ των θα σου προτεινα και εγω Κια μιας και εχουμε το Πικαντο 1.2 και ειναι διαμαντι. Το Μιτσου παρ'ολα αυτα εχει απειρως οικονομικοτερο κινητηρα και κοστος χρησης. Παρ οτι δε το εχω οδηγησει ακομα σκεφτομαι σοβαρα να δωσω το ι10 1.2 που εχω απο το 2010 με 40 χιλιαδες λμ και να αγορασω αυτο και οχι το νεο ι10 μιας και το κοβω περι τις 13 χιλιαδες.
Αν θες να κατεβεις λιγο κατηγορια απο πλευρας μεγεθους εγω αναμεσα στο Μιτσου επισης ειχα τα Πικαντο με τον ιδιο κινητηρα, το επομενο ι10 ( μπορεις να περιμενεις λιγο ) το Σπαρκ 1.2 μετα φεηςλιφτ και το Μικρα.
Νομιζω απο οσα ανεφερα και μεχρι αυτη την κατηγορια νομιζω ειναι οτι αξιολογοτερο υπαρχει το νεο μικρο. ΟΛΑ ΑΥΤΑ χωρις να το εχω δει καν, απ οσα διαβαζω το τελευταιο 4μηνο. Αν επιμενεις σε αυτην την κατηγορια τοτε ΚΙΑ μονοδρομος αν αντεχεις το κοστος χρησης και οι απαιτησεις για περισσοτερο ''αμαξι'' ειναι συνειδητες.Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος τι εννοείς ως κόστος χρήσης και γιατί το Rio είναι ακριβότερο σε αυτό απο το το Mitsub?
Θέλω να πω, έχει ακριβότερα service-επισκευές? Το ότι έχει μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμου? Αν εννοείς και το δεύτερο, δεν με πειράζει αφού δεν κάνω τα πολλά χλμ...
Για την κατηγορία που λες πράγματι εκεί στα 1200-1300cc θέλω για να πάρω και τους ανάλογους χώρους και άλογα 80-90, δεν θέλω κατι της κατηγορίας του i10.
Για το άλλο που λέει ο φίλος cosneo οτι το Mitsub δεν βλέπεται δηλ το είδες απο κοντά ή απο τα περιοδικά-internet που το είδα κι εγώ? Γιατί για κάποιες γωνίες και κυρίως τη μπροστινή μάσκα έχω κι εγώ κάποιους ενδοιασμούς... -
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... pace-star/
το αδικει και η επιλογη χρωματος
πχ το λαχανι ειναι για κλωτσιες
Mitsubishi Space Star vs KIA Rio 1.2