-
Aπογευματινά της ώρας:
ΚΙΗ-2183 σε ασημί ... κάτι που έμοιαζε σε ALFA ROMEO ???,ΒΙΑΜΥΛ!!!
ΗΜΙ-5003 ... KIA CEED,Λαδάδικα!!!
... α, και 2 χαμένα χάρτινα,πρωί απόγευμα ... -
ΚΡΤ-2874 σε νέα Octavia
-
Δύο παρατηρήσεις σήμερα...
12 το μεσημέρι: ΝΗΧ-8237 (χάρτινο) σε λευκό Opel Corsa στο πάρκινγκ του Πολυτεχνείου και...
6 το απόγευμα: ΝΗΧ-8060 (πινακιδωμένο) σε λευκό Smart Εγνατία με Αγίας Σοφίας. -
IMM-7123
-
679-DDD, Beautiful ... British Columbia Χαλαρά το πιό μακρινό που έχω πετύχει...
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
679-DDD, Beautiful ... British Columbia Χαλαρά το πιό μακρινό που έχω πετύχει...γατακι...
ο αδερφος μου εχει παρει απο το e-bay πακετο με πινακιδες απο ολες τις πολιτειες των ΗΠΑ.
η παραπανω ειναι μια απο αυτες.στα σοβαρα ομως, η πιο μακρινη που εχω δει live ειναι απο την Χαβαη!!!
την ειδα μαλιστα το 2001 σε Ε class 30ετιας, οταν και δουλευα στο Village ανημερα της πρεμιερας της ταινιας...Pearl Harbour!! -
ΑΥΕ 579
-
ΕΕΡ-5273 σε νέο Civic ανθρακί στη γειτονιά και πάλι!
Edit:
**ΚΤΖ-2926 **
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4324997/
άρα πλησιάζει και το τέλος της ανακατανομής αυτής,με δεδομένο ότι η Πτολεμαΐδα έχει πάρει την τελευταία πενηντάδα ΚΤΖ-2951-3000
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί, είδα ΥΝΤ 9999 σε Nissan Micra, φυσικά εκτός σειράς και φαινόταν και καινούργιοΝτροπή σου με είδες και δεν μου κόρναρες! Να ξέρεις ότι είχαμε βάλει στοίχημα με τον thaliarque και τον dg57 ότι ΕΣΥ θα το ανέφερες πρώτος...
-
Ο χρήστης 160th SOAR έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί, είδα ΥΝΤ 9999 σε Nissan Micra, φυσικά εκτός σειράς και φαινόταν και καινούργιο
Ντροπή σου με είδες και δεν μου κόρναρες! Να ξέρεις ότι είχαμε βάλει στοίχημα με τον thaliarque και τον dg57 ότι ΕΣΥ θα το ανέφερες πρώτος...
Που να ξέρω ότι ήσουν εσύ... δεν είχες ενημερώσει για την πινακίδα που θα έπαιρνες. Το είδα στην Γρ. Λαμπράκη πάντως έξω από μία αντιπροσωπεία μηχανών αν θυμάμαι καλά. Στοίχημα?? κάτι μου λέει ότι έτρωγα ολίγον θάψιμο . Τεσπα μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν το ανέφερες πρώτος μια που ήταν και δικό σου
-
Μιας και η συζήτηση περιστρέφεται σε εκτός σειράς αριθμούς... ΑΙΝ-9900 σε punto.
-
Άλλο ένα Καρδιτσιώτικο (μετά το live Αυγουστιάτικο) στα 2 στενά,στα Τρίκαλα που λέει και το άσμα ...
... το συγκεκριμένο στο 3ο (+μακρύτερο) χλμ. Τρικάλων-Καλαμπάκας**:**KAX-746 σε μαύρο SYM MAXSYM 400i ... ουδέν σχόλιο ...
-
ΜΟΙ 317
-
ΥΝΥ-3386 σε λευκή BMW X1 sdrive16i
ΕΕΕ-7265 σε γαλάζιο Scenic dci εισαγωγής (από πού είναι αυτό?) -
Ανατολική Αττική!!
-
AYE 588, HEA 672.
-
HKX 3647 i20 ή Corsa
-
ΝΙΥ-7641 Volvo V40 Cross Country
-
ΟΗΜ 961
-
ΕΕΡ-5291 σε επαγγελματικό skoda
ΝΙΥ-7663 πινακιδομενο σε κόκκινο terios
Edit:
και ΥΤΒ-3815
το οποίο σαν γρήγορα να έφτασε στα μέρη μας!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013