-
Ως ιταλόφιλος θα σου προτείνω την αλφα για 2 λόγους:Σχεδίαση στην συγκεκριμένη είναι άπλα καλή όχι τόσο όσο μια 147 ας πούμε,ενώ το νισσαν για μένα είναι πολύ υποδεέστερο στην σχεδίαση.
2)Συμπεριφορά στον δρόμο...αλφα!Ο θείος μου που οδήγησε το νισσαν του 99 ήταν νομίζω η του 00' δεν του άφησε καλή εντύπωση σε τίποτα.Αξιοπιστία νισσαν μόνο που δεν είναι τζαπαν πλέον τα ανταλλακτικά είναι από Αγγλία νομίζω. -
Μου αρέσει πιο πολύ το 146 ιδιαίτερα μέσα, αλλά είναι πιο οικονομικό το Νισσάν σε όλα του, και νομίζω αυτό ενδιαφέρει πολύ όταν ψάχνεις 'ένα αυτοκινητάκι' 13 ετών όπως ο ερωτών.
Πάντως, θα ήθελα να μάθω τελικά που κατέληξε με τα κριτήρια που έθεσε. -
φιλε μακρια απο ιταλικα.ο πατερας μου που δουλευε σε μαγαζι με ανταλακτικα εχει ακουσει τα χειροτερα.
-
Ο χρήστης Nikos25 έγραψε:
φιλε μακρια απο ιταλικα.ο πατερας μου που δουλευε σε μαγαζι με ανταλακτικα εχει ακουσει τα χειροτερα. -
Ο χρήστης Nikos25 έγραψε:
φιλε μακρια απο ιταλικα.ο πατερας μου που δουλευε σε μαγαζι με ανταλακτικα εχει ακουσει τα χειροτερα.Aντί να λες οτι φάγατε ψωμί
-
Αδερφε σταρλετακι τελευταιας γενιας το εχουμε με 600.000 χιλιομετρα σκυλι σκετο δεν εχει βγαλει το παραμικρο ακομη και το λαμπακι μεσα δουλευει ψαξε σταρλετακια και ψαξε γενικα για αυτα
-
Ο χρήστης makehan έγραψε:
Αδερφε σταρλετακι τελευταιας γενιας το εχουμε με 600.000 χιλιομετρα σκυλι σκετο δεν εχει βγαλει το παραμικρο ακομη και το λαμπακι μεσα δουλευει ψαξε σταρλετακια και ψαξε γενικα για αυταΤου κάνεις όλα τα εμβόλια;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Του κάνεις όλα τα εμβόλια;
-
Τι α βγάλει , σάμπως έχει και τίποτα άξιο λόγου να χαλάσει.....
-
Αν είχε π.χ δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα και σε άφηνε
βραδιάτικα, το συγχωρείς έτσι? -
θα πρότεινα στον φίλο επειδή θέλει ενα αμαξι για να κανει την δουλεια του να παρει το νισσανακι...ως κατοχος μιας 146 εδω και 3,5 χρονια και 35 χιλιαδες χιλιόμετρα ειναι ενα αυτοκίνητο που θελει τα σερβις στην ωρα του (ακριβα ιδιαίτερα οχι.. αρκει να την ψαξεις)...επισης η κατανάλωση στην πολη ειναι αρκετα μεγαλη 10-10,5 l/100 και μονο έξω ειναι σχετικά οικονομική..εχω περιπου 7-7,5 με λογικές ταχύτητες 120-130...επίσης παρα τα 103 άλογα της..(παραπάνω έβγαλε έμενα στο dyno μαμα)είναι αρκετά σβέλτη στον ανοιχτό δρόμο (εχω δει και 205-208 σε ευθεία με υπομονή και 218-220 σε ελαφρά κατηφόρα πάλι με υπομονη):iconcool: ...προβλημα δεν μου έβγαλε ποτε κανενα.. παρα μονο πρόσφατα αντλια βενζινης που εσπασε το πλαστικό της σώμα απο πανω λόγο πολυκαιρίας..(14 χρονών αμάξι)και έβαλα μια μεταχειρο στα 50 ευρα....για κρατήματα και αίσθηση δεν θα πω πολλά είναι γνήσια alfa romeo αυταααα...
Alfa Romeo 146 ή Nissan Almera 1.4