-
Στο τέλος όμως και πάλι σε αυτούς θα καταλήξουν και όχι στην τσέπτη σου ( )
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
πριν 3 ημερες που ανακοινωσαν οτι θα ειναι ετοιμοι απο Δευτερα δεν το ηξεραν οτι δεν ηταν ετοιμοι?
Μιλαμε οτι αυτοι δεν κανουν ουτε για μπουρδελο πορτιερηδες. γτμπσπκουτε για ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ δεν το εχουν, ενω για ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ειναι ΟΚ, νομιζω
μου αρεσε η ορολογια σου πρωτη φορα την ακουσα και γελασα. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Δεν ηταν ετοιμοι,ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ απο περσυ....ουτε αυτοκολλητα ειχαν να ετοιμασουν,ουτε να στειλουν τιποτα.Παλι ομως απροετοιμαστοι......
Απο αυτους εμεις τωρα περιμενουμε να σωθουμε,και να πιασει τοπο ολη αυτη η αγρια φορολογηση....Ερώτημα: Αυτούς που έχουν καταθέσει πινακίδες μέσα στο 2013 ή μέσα στο 2012, οι οποίοι δεν έχουν σκοπό να τα κινήσουν το 2014, και θέλουν να τους πάρουν αναδρομικά (τι 'μόδα' κι αυτή... ) φόρο 'πολυτελείας' για το 2012, δεν πρέπει να τους στείλουν κάτι να τους ενημερώσουν ότι 'χρωστάνε'?....
Ή πρέπει από μόνοι τους να φροντίσουν να μπουν στο 'σύστημα' να δουν αν παίζει κανένα αναδρομικό χαράτσι που πρέπει να πληρώσουν, κι ας το έχουν 'παροπλίσει' το αμάξι από πέρυσι?Κλασσικα τελευταια μερα θα πληρωσω,γιατι ενω τα εχω να τα δωσω,ειναι αχρηστοι για να τα εκμεταλευτουν 2 μηνες που θα τα εχουν στα χερια τους.Καλυτερα στο λογαριασμο μου ηλιθιοι.
Γιατί να θέλεις να πάψεις να εκμεταλλεύεσαι εσύ τα λεφτουδάκια που σου ζητάνε να δώσεις ως τέλη 'κυκλοφορίας' και φόρο 'πολυτελείας' νωρίτερα από τα τέλη του επόμενου μήνα? Απλά φροντίζεις να μην πέσεις σε 'μποτιλιάρισμα' όταν δεν έχεις άλλο περιθώριο.
-
Αν το κίνησε έστω και ένα μήνα το 2012 θα του έρθει φόρος πολυτελείας.Όσο το κινεί το 2013 τρέχει και ο πολυτελείας που θα έρθει του χρόνου.αν δεν το κίνησε ούτε 12,13,14 δεν θα του έρθει τίποτα.
Sent from my ZP980 using Tapatalk
-
Ναι. Το ερώτημα είναι .... θα του έρθει κάτι? Κάποιος φάκελος? Κάποιο e-mail?
Ή θα πρέπει, ενώ έχει παραδώσει πινακίδες μέσα στο '12 ή το '13 και δεν έχει καμία πρόθεση να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας 2014 και να τις πάρει πίσω, να ψάξει να βρει αν 'χρωστάει' μέσω ίντερνετ? -
Επίσης για όσους π.χ. σαν εμένα που φέτος το κίνησαν 6/12 μήνες, ο φόρος πολυτελείας θα υπολογιστεί αυτόματα και αναλογικά. Στο σύστημα περνιούνται μου είπαν αυτόματα οι ημερομηνίες ακινητοποίησης και επανάκτησης
-
ο Νικος εννοει μαλλον οτι οσοι εχουν κατατεθειμενες πινακιδες ΔΕΝ μπορουν να τυπωσουν τα τελη κυκλοφοριας (που μαζι θα ειναι και ο φορος πολυτελειας)
εγω πχ που τις εχω κατατεθειμενες αυτο τον καιρο δεν μου βγαζει τιποτα.
να δουμε μηπως το διορθωσουν μεχρι την αλλη εβδομαδα
-
Ναι ακριβως, αναρωτιεμαι αν θα σε ειδοποιουν για την οφειλη που αποφασισαν οτι εχεις απο χρηση 2012 οπως για ολα τα χαρατσια, αν εχεις καταθεσει η το εχεις πουλησει, η θα πρεπει εσυ να το παρεις χαμπαρι οτι 'χρωστας' ψαχνοντας στο taxis.
-
Διαφορετικά εκκαθαριστικά λέει θα είναι.οπότε ακόμα και κατατεθειμενες να είναι οι πινακίδες σιγά μην δεν στέκουν τον πολυτελείας αν σου αναλογεί!
Sent from my ZP980 using Tapatalk
-
Τα τέλη θα πληρωθούν... όπως τα ξέρουμε. Οι επιτροπές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε αλλαγή του τρόπου φορολόγησης. Φέτος όμως τα τέλη έρχονται μαζί με τον φόρο πολυτελείας που θα πρέπει να πληρωθεί σε τρεις μηνιαίες δόσεις ως τα τέλη του ερχόμενου Φεβρουαρίου
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 58&catid=3
-
Πόσα λείπουν να πάω να τους τα δώσω
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πόσα λείπουν να πάω να τους τα δώσωλειπουν πολλα!
-
θα σου πέσανε
-
δεν το πιασα το αστειο.
-
Είναι το αστείο που λέμε...
Να κάτι λεφτά ...
και λέει ο άλλος
Από μένα πέσανε -
Έστω αυτοκίνητο με κατατεθημένες πινακίδες για το 2013. Μπορεί να γίνει μεταβίβαση εντός του 2013 πληρώνοντας μόνο τα τέλη του 2014 μιας και έχουν βγει στο διαδίκτυο προς πληρωμή και εκτύπωση?
-
Οχι
-
Πληρώνεις τελη για το '13 ,γινεται μεταβίβαση και ο νέος ιδιοκτήτης πληρωνει τα τέλη του 14 ή περιμενεις 2 μηνες και κανεις τη μεταβίβαση στο '14 ,πληρώνοντας μόνον τα τέλη του '14
Sent from my ZTE V967S using Tapatalk 4
-
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113143284
Ποιά εταιρία φτιάχνει αυτή τη μελέτη
ξέρει κανείς? -
Τι σημασία έχει, αφού θα την αναθέσουν ξανά σε μια άλλη εταιρία διότι η πρώτη δεν έκανε σωστή μελέτη (= δεν έβγαλε τα νούμερα που πρέπει) και μάλλον θα την αναθέσουν απ'ευθείας σε μία τρίτη με την διαδικασία του κατεπείγοντως και στο τέλος απλά θα δουν πόσα τους λείπουν και θα διαιρέσουν τον αριθμό αυτό με τον αριθμό των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν ώστε να βγει ο σωστός και δίκαιος φόρος πάντα με μία επιπλεόν επιβάρυνση για όσους έχουν πάνω από 1929 κυβικά
Τέλη κυκλοφορίας