-
Με την αρνητική βαθμολογία τι παίζει ; Πως γίνεται να έχω λιγότερους πόντους απο εχθές ;
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Με την αρνητική βαθμολογία τι παίζει ; Πως γίνεται να έχω λιγότερους πόντους απο εχθές ;Μάλλον κοιτάς τη σχετική βαθμολογία, δηλαδή πόσο περισσότερο απέχεις από τον πρώτο....
-
Στο points change μου βγάζει -8.5 Τι θέλει να μου πεί ;
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Στο points change μου βγάζει -8.5 Τι θέλει να μου πεί ;Νομίζω ότι σε σχέση με τον πρώτο έχεις delta (δηλαδή έχασες σχετικά με αυτόν) 8,5 πόντους...
-
Greo,σημερα που παιζουν μονο 5 παιχτες μου,μπορω να βαλω τους υπολοιπους στον BN για να μη μου φανε συμμετοχη ή εφοσον δε παιζουν,η θεση θεωρειται αυτοματως αδεια?
-
Οποιος δεν πατήσει παρκέ δε μετράει για συμμετοχή. Το χειρότερο είναι να σου τύχει όπως εμένα σε άλλη λίγκα. Να μπει ο Μπραντον Νάιτ και στο δίλεπτο να τραυματιστεί. Συμμετοχή και μηδέν προσφορά.
Οι πόντοι είναι συγκεκριμένοι. Το game είναι zero sum game. Οπότε όποιος σε προσπέρασε σε κάποια κατηγορία πήρε ένα πόντο συν και εσύ ένα πόντο μείον. το μισό είναι οι ισοβαθμίες. Οι πόντοι μας εκεί θα παίζουνε μέχρι το τέλος
-
Πες τα χρυσόστομε, τώρα κατάλαβα τι παίζει στο yahoo.
Καμία σχέση με το fantasy που έπαιζα παλιά.
Έχω κάνει λάθος draft τότε.
Έχω κάνει λάθη.
Πολλά.
Πάει. -
Τιποτα δεν πάει. Η λίγκα μας δεν είναι και τόσο βαθιά, άρα πάντα θα βρίσκονται αξιοπρεπείς ελεύθεροι. Υπάρχει πολύ κουπί ακόμα
-
Απογοήτευση ο Randolph
Τώρα αρχίζω και νιώθω σιγά-σιγά τί γίνεται.
Ψήνω πολύ το roster του chrooooo
Βάζω και το δικό μου:
Γενικά νομίζα ότι το χειρότερό μου θα είναι τα λάθη, αλλά απ'ότι φαίνεται είμαι τελευταίος στο FG%
Επίσης, υποτίθεται ότι έδωσα βάρος στους ψηλούς και είμαι κάτω από το μέσο όρο στα rebounds
Καλή φάση το fantasy, thanks greo
-
Ναι γαμαει το φαντασυ,εθισμος.
Ο ρουκι μου ηταν αψογοςSent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Που να είχατε και 3 ομάδες όπως εγω.
Θέλει περίπου 10 μέρες για να κατσαλάβετε τελικά που είστε και που δεν είστε δυνατοί, ενώ μέσα στο 2013 όλα ακόμη είναι ρευστά. Χθες ας πούμε τοπ performance είχε ο ρούκι του Σωκρατη που αν έπαιζε 5-6 λεπτά ακόμα θα είχε όχι τριπλ νταμπλ, αλλά κουατριπλ νταμπλ. Δε λέω μπορεί να είναι ο Λίλαρντ του 2014, αλλά προφανώς δεν μπορεί να βασιστεί ότι αυτό θα γίνεται κάθε φορά. Δεν έγινε ξαφνικά καλύτερος από τον Κάρι που δεν έκανε τίποτα χθες. Γενικά οι σταρ θα ξεκινήσουν επιφυλακτικά, αλλά όσο πλησιάζει το All Star ειδικά αυτοί που δεν έχουν σίγουρη συμμετοχή, θα ανεβάζουν πολύ στροφές και θα προσέχουν πολύ και τα στατιστικά τους.
-
Απορια: Αν κοψω εναν παικτη αλλα δεν τον παρει κανεις αλλος μεσω του waiver ή τον παρει αλλα τον κοψει και αυτος αργοτερα, μπορω να τον παρω πισω?
-
Τελικά το fantasy θέλει καλούς PF&C και εγώ δεν έχω κανέναν απο δαύτους ...
Ο καλύτερος ψηλός που έχω είναι ο Kelly Olynyk
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Τελικά το fantasy θέλει καλούς PF&C και εγώ δεν έχω κανέναν απο δαύτους ...Ο καλύτερος ψηλός που έχω είναι ο Kelly Olynyk
Ενώ εγώ που έχω Amare με χαντάκωσε... ...καλά που τραβάνε οι γερόλυκοι Oden και Carter...
-
-
Η αλήθεια είναι οτι οι καλοί PF έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Καλοί σε reb, blk, fg% & pts. Αν μάλιστα όπως ο Νοβίτσκι είναι καλοί και στις βολές, μιλάμε για λαχείο. Δε θέλω να σας τρομάξω, αλλά η εμφάνιση που έκανε ο Love την πρεμιέρα ήταν μία τυπική του εμφάνιση πρόπερσι που έπαιξε κανονικά. Είχε κάνει και μερικά 20/20 και 1 ή 2 30/30
Βασιλάκη, ναι.
-
Δικοπο μαχαιρι ειναι οι ψηλοι παντως.Γιατι με εξαιρεση 2-3 παιχταραδες τυπου Love οι υπολοιποι ή σκοραρουν λιγο/ειναι αστοχοι ή δε βαζουν βολες.Αλλα στα Rebound πλεονεκτεις + οτι ειναι λιγοτερο επιρρεπεις στα λαθη πιστευω.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Thanks greo.
Soc, ο Monroe εμενα παντως νομιζει οτι ειναι point-center και θα εχουμε ιστοριες. ΟΚ ομως νωρις ειναι και πολυ μικρο το δειγμα.
Κολλημα οντως το fantasy! Σηκωνομαι και κανα μισαωρο νωριτερα, τα πρωινα εχουν αποκτησει αλλο νοημα!
-
Άφησα 7 παίχτες στον πάγκο ενώ έπαιζαν, μάλλον κάτι δεν είδα καλά στο πρόγραμμα και τον έπαιξα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου ξεκινάει αυτόματα αυτόυς που παίζουν σε περιπτώσεις που εγώ δεν προλάβω ;
-
Μόνο και μόνο από αυτά που έκανε ο Pierce θα έπρεπε να τον έχω πάρει
Fantasy League NBA [Διάσπαση]